Holmestrand

Stoppet råkjører

Utrykningspolitiet stoppet en mann som kjørte i 152 kilometer i 100-sonen på E18 ved Grelland i Holmestrand i går kveld. Han innrømmet å ha kjørt for fort og førerkortet hans ble beslaglagt.
Les mer om E18, Grelland og Holmestrand.

Ingen personskade

Politiet opplyser om ingen personskade etter ulykken på E18. En lastebil og en bil er involvert i ulykken i Bringåkertunnelen i Holmestrand, og E18 er stengt i begge retninger. Ifølge brannvesenet må begge kjøretøyene fjernes med bergingsbil.
Trolig mindre personskader
Det er trolig snakk om mindre personskader etter ulykken på E18. En lastebil og en bil er involvert i ulykken i Bringåkertunnelen i Holmestrand, og E18 er stengt i begge retninger. Ifølge brannvesenet må begge kjøretøyene fjernes med bergingsbil.
E18 stengt
Bringåkertunellen på E18 i Holmestrand er stengt i begge retninger på grunn av en trafikkulykke ved inngangen i tunnelen i nordgående løp.
Les mer om E18 og Holmestrand.

Trafikkulykke på E18

En lastebil og en personbil er involvert i en ulykke i Bringåkertunnelen på E18 i Holmestrand. Tunnelen er stengt i begge retninger. – Skadeomfanget er ukjent, opplyser politiet.
Mistet førerkort etter uhell
En mann i 60-åra fikk sitt førerkort midlertidig beslaglagt etter et trafikkuhell i Holmestrand. Ingen ble skadet i uhellet, men politiet fratok mannen førerkortet på grunn av hans helsesituasjon.
Les mer om Holmestrand.
Ikke alvorlig skadet
En bilfører som kjørte i en brøyteplog i Bringakerveien i Holmestrand, ble ikke alvorlig skadet. Trafikken går stort sett greit forbi ulykkesstedet, opplyser politiet.
Trafikkulykke
Brannvesenet har rykket ut til en trafikkulykke i Bringakerveien i Holmestrand.
Bil kjørt i brøyteplog
En bilfører, som kjørte i en brøyteplog i Bringakerveien i Holmestrand, skal først ha blitt fastklemt, men så klart å komme seg ut av bilen.
Tunnel-stengt i to tunneler
På E18 er det stengt i korte perioder i Botnetunnelen og Bringåkertunnelen i Holmestrand. Årsaken er at det settes opp midlertidig midtdelere. Det er litt kø i begge retninger, ifølge tips.
Små materielle skader
Det skal kun ha blitt små materielle skader da en bil kjørte inn i en parkert bil fra vegvesenet ved Islandskrysset på E18 i Holmestrand. Trafikken skal gå som normalt, opplyser politiet.
Trafikkuhell på E18
Brannvesenet rykker ut til et trafikkuhell på E18 ved Islandstunellen i Holmestrand, melder 110 Vestviken på Twitter.
Bilbrann slukket
Bilbrannen i Holmestrand ble slukket av vitner på stedet. Ingen personer ble skadet, eller fikk i seg røyk fra brannen.
Les mer om Holmestrand.
Rykker ut til bilbrann
Nødetatene rykker ut til Holmestrand etter melding om en bilbrann i Hvittingfossveien. Det skal ikke være personer i bilen, opplyser politiet.
Døde i paragliderulykke
En mann i 50-årene fra Holmestrand døde onsdag i en paragliderulykke i Sør-Afrika. Mannen krasjet med paraglideren dagen før og ble brakt med helikopter til sykehus i Cape Town der han døde av skadene, melder Norsk luftsportforbund.
Døde i paragliderulykke
En mann i 50-årene fra Holmestrand døde onsdag i en paragliderulykke i Sør-Afrika. Mannen krasjet med paraglideren dagen før, melder Norsk luftsportforbund.
Les mer om Holmestrand, Norsk og Sør-Afrika.
Nordmann døde i Sør-Afrika
En 58 år gammel mann fra Holmestrand døde i en paragliderulykke i Sør-Afrika denne uka. Ifølge Norsk Luftsportforbund krasjet mannen under flyving.
Les mer om Holmestrand og Sør-Afrika.
Fem biler involvert i ulykke på E18
Fem biler er involvert i en trafikkulykke i sørgående retning på E18 ved Bentsrud i Holmestrand. En fører klager over smerter i brystet og blir sjekket av helsepersonell. Årsaken til ulykken er ikke kjent, opplyser politiet.
Les mer om Bentsrud, E18 og Holmestrand.
Trafikkulykke på E18 i Holmestrand
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på E18 ved Bentsrud i Holmestrand. Tre biler skal være involvert, opplyser politiet.
Les mer om Bentsrud, E18 og Holmestrand.
Advarer mot BMW-tyverier
Politiet advarer BMW-eiere mot omreisende kriminelle som nå opererer i Vestfold. De siste dagene har det vært tre grove tyverier fra BMW-biler i Åsgårdstrand og Holmestrand, sier krimsjef i Horten, Jan Frode Johannesen.
Bilulykke i Holmestrand
Fem personer ble sjekket av helsepersonell etter en trafikkulykke mellom to biler på Rambergveien i Holmestrand. De fem som var involvert i ulykken kom alle ut av bilene før nødetatene kom til stedet.
Les mer om Holmestrand og Rambergveien.
Slutter i jobben som rektor
Rektor ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, Robert Rognli har sagt opp jobben. Rognli slutter i jobben for å bli kommunalsjef for oppvekst i Holmestrand kommune. Det skriver Østlandsposten. Fra 1. mars trår Rognli inn i den nye stillingen, etter fire år som rektor ved Thor Heyerdahl videregående
E18 ryddet etter vogntogstans
E18 er nå ryddet etter at et vogntog fikk stans ved Islandtunnelen i Holmestrand. Det opplyser NRK Trafikk.
Ett felt stengt i Islandtunnelen
På E18 i Holmestrand er høyre felt i Islandtunnelen stengt i sørgående retning. Årsaken er at et vogntog står på vegskulderen like etter tunnelen, ifølge Statens vegvesen.
Trafikkulykke i Holmestrand
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Gurannveien i Holmestrand. En bil skal ha kjørt i grøfta og truffet en stolpe, opplyser politiet. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om Gurannveien og Holmestrand.