Horten

Tatt ut til U21-troppen

Fotballspiller Julian Kristoffersen fra Horten er tatt ut i U21-landslagstroppen som skal spille EM-kvalifiseringskamper mot Kosovo og Israel i starten av september. Den tidligere Ørn Horten og FC København-spilleren var også med i forrige tropp, men kom aldri på banen. Den 20 år gamle spissen spiller for tiden for svenske Djurgården.

Inviterer netthetserne til dialog

Barnevernslederen i Horten føler seg konstant overvåket. – Det er ikke nødvendigvis negativt, sier han.
Les mer om Horten.
Ryddet etter trafikkuhell
Veien er nå ryddet etter trafikkuhellet på Nykirke i Horten, melder politiet.
Les mer om Horten og Nykirke.
Trafikkuhell i Horten
Nødetatene rykker ut etter melding om et trafikkuhell på Nykirke i Horten. Uhellet skal ha skjedd i krysset mellom Kopstadveien og Helland, opplyser politiet.

Tatt med promille

En mann i 20-åra ble stoppet av politiet ved Rustadbrygga i Horten kl1300 u dag under en kontroll. Det er mistanke promillekjøring og prøver tas. Førerkortet er beslaglagt.
Les mer om Horten og Rustadbrygga.
Anbefaler ikke Horten stasjon
Språkrådet mener at den nye togstasjonen i Horten ikke bør hete Horten stasjon. Årsaken er at Horten aldri har vært et lokalt stedsnavn for området ved riksvei 19 der den nye stasjonen skal være, skriver Gjengangeren.
Les mer om Gjengangeren og Horten.
Knivstikking i Horten
En mann er pågrepet etter at en 31 år gammel mann ble knivstukket i Horten sentrum i natt. 31-åringen ble behandlet for mindre skader på legevakta.
Les mer om Horten.
Tilbyr ikke restplass i år
HORTEN (NRK): – Erfaring viser at dem som kommer sent inn, også har slitt mest, sier viserektor.
Vil ha ny barnehage
Utdanningsforbundet i Horten mener det haster å bygge en ny kommunal barnehage i Åsgårdstrand. I en høringsuttalelse til kommunen mener forbundet det er uheldig at byggingen av en ny barnehage er tatt ut av økonomi- og handlingsplanen fram til 2020.
Les mer om Horten og Åsgårdstrand.
Avskiltet bil
Da politiet stoppet en mann like etter midnatt i Horten i natt, viste det seg at han ikke hadde gyldig førerkort. Bilen ble også avskiltet.
Les mer om Horten.
Bastø Fosen kansellerer avganger
Bastø I må kansellere sine avganger inntil videre, skriver selskapet på sine hjemmesider. Første avgangene som utgår er kl. 10:45 fra Moss og kl. 11:30 fra Horten.
Les mer om Horten.
Tatt på fersken
En kvinne og en mann ble tatt på fersken for innbrudd da de mandag kveld tok ut stereoanlegg og andre ting fra en leilighet i Horten, ifølge politiet. Politiet mener mannen i 30-årene har flere uoppgjorte straffbare forhold og ber om fire ukers varetektsfengsling. Begge nekter straffskyld.
Les mer om Horten.
Ferge innstilt
På fergesambandet Horten-Moss er Bastø I innstilt inntil videre, ifølge Bastø Fosen. Regn med ekstra ventetid i perioder med stor trafikk.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Hadde ikke førerkort
En 32 år gammel mann ble stoppet av politiet i Horten i går kveld. Mannen blir anmeldt, fordi han ikke hadde gyldig førerkort.
Les mer om Horten.
Statsråd likte godsterminal-planer
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen synes planene om en mulig godsterminal for veg og bane på Kopstad i Horten kommune er spennende. I går var han på befaring på området.
Les mer om Horten og Kopstad.
Skal avhøre flere etter brann
Politiet skal gjennomføre flere avhør etter en brann i en bygård i Storgata i Horten forrige uke. Det skriver Gjengangeren. Fungerende leder for etterforskningsavdelingen ved Horten politistasjon, Tom Arne Vollen, sier til avisa at de fortsatt jobber med å finne årsaken til brannen.
Ingen personer skadd i båtbrann
Politiet opplyser at det skal ha brent i en dreggmotor i en fritidsbåt utenfor Mellomøya i Horten. Det var fire personer ombord i båten, men ingen av dem ble skadd. En redningsskøyte frakter dem til land.
Les mer om Horten og Mellomøya.
Fire om bord i båten
Brannen i fritidsbåten utenfor Mellomøya i Horten skal være slukket. Politiet opplyser at fire personer fortsatt er om bord i båten, og at et Sea King-helikopter samt en redningsskøyte er på vei.
Båtbrann i Horten
Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en fritidsbåt utenfor Mellomøya i Horten.
Les mer om Horten og Mellomøya.
Brann i Horten
Brannvesenet har rykket ut til en containerbrann i Moloveien i Horten. De opplyser at det ikke er noen fare for at brannen skal spre seg.
Les mer om Horten og Moloveien.
Bastø II innstilles på Moss-Horten
Den ene av fergene på fergesambandet Moss-Horten riksvei 19 må kansellere avganger. De første avgangene som utgår er kl. 12:30 fra Horten og kl. 13:15 fra Moss.
Les mer om Horten og Moss-Horten.
Brann i båt
Brannvesenet er på vei til en båtbrann i Horten.
Les mer om Horten.
Dyrt å utbedre Tronfjellveien
Det vil koste nær 4,7 millioner kroner å utbedre skadene som ble gjort på veien opp til Tronfjell i Alvdal i slutten av juli. Det går fram av et brev taksmann Kjell Horten har sendt Alvdal kommune, melder Arbeidets Rett. Hele øverste del av veien på 2, 5 kilometer ble vasket vekk under uværet.
Alliansen flytter møte fra krigshistorisk grunn
Borre velforening i Horten reagerer på at partiet planla et arrangement i samme område som nazistene brukte under krigen. – Vi ønsker selvfølgelig ikke å støte noen, sier partilederen, som flytter arrangementet.
Les mer om Horten.
Enige om grensejusteringer
Horten og Re kommuner er enige om grensejusteringer for tre områder. Et område ved Skoppum og et ved Helland går til Horten kommune, mens et område ved Haugan industriområde går til Re kommune. Endringene vil gjelde fra 1. januar 2020 og er sendt til Fylkesmannen for godkjenning, skriver Gjengangeren.