Horten

Sandnes øynet sjansene for seier %E2%80%93 kollapset i sluttminuttene

Sandnes har vært gjennom en bekmørk periode. I kveldens kamp virket de å snu trenden, men seieren glapp i sluttminuttene. FALK HORTEN - SANDNES: 35-27 Sandnes ligger fortsatt under nedrykksstreken, tre poeng bak nærmeste motstander Bodø.
Les mer om Bodø.

Trøbbel for Bastø Fosen

«Bastø I må dessverre av tekniske årsaker kansellere sine avganger inntil videre. Første avganger som utgår er klokka 17.05 fra Horten og 17.50 fra Moss, melder selskapet på sine nettsider. Det var Tønsbergs Blad som først om meldte om kanselleringene.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Mann måtte til legevakt etter å ha viftet med kniv
Fredag morgen ble det høy puls i Horten, da en mann følge NRK Vestfold viftet med en kniv utenfor en bolig i sentrum. Dette skjedde i 7.15-tiden. Mannen skal i tillegg ha knust et vindu.
Les mer om Horten.
Knuste rute og viftet med kniv
En mann knuste et vindu og viftet med en kniv utenfor en bolig i Horten i morges. Politiet fikk melding om hendelsen kl. 7.15. Ingen ble skadet, men mannen ble kjørt til legevakten for sjekk.
Les mer om Horten.

Nå er antallet uføre i Horten oppe i 13 prosent

12,9 prosent av de voksne innbyggerne i Horten er nå uføre, det er 0,9 prosent over snittet i fylket. I 2017 ble det 106 flere uføretrygdede personer i Horten. Dermed mottar 2205 personer i vår kommune uføretrygd.
Les mer om Horten.
Ønsker ikke et nytt løp
Miljøvernforbundet ønsker ikke et nytt løp i Oslofjordtunnelen, og heller ikke en bro over Oslofjorden. De ønsker i stedet at fergetilbudet mellom Moss og Horten utbedres. Forbundet får langt på vei støtte fra Arbeiderparti-ordføreren i Moss.
Hortens ordfører: – Det kommer aldri noen bru over Oslofjorden
– Utred en bedre fergeforbindelse over Oslofjorden i stedet for å bygge en gigantisk bru mellom Moss og Horten, er Miljøvernforbundets bønn til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.
Ordføreren i Horten: %E2%80%93 Det kommer aldri noen bru over Oslofjorden
- Utred en bedre ferjeforbindelse over Oslofjorden i stedet for å bygge en gigantisk bru mellom Moss og Horten, er Miljøvernforbundets bønn til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.
– Det kommer aldri noen bru over Oslofjorden
Miljøvernforbundet ber Ketil Solvik-Olsen utrede en bedre fergeforbindelse over Oslofjorden i stedet for å bygge gigantisk bru mellom Moss og Horten. Ordførerne i Moss og Horten er enige.
Vil ha ferge i stedet for bro
Miljøvernforbundet ber Samferdselsdepartementet utrede en bedre og mer miljøvennlig fergeforbindelse mellom Moss og Horten i stedet for bro og et nytt tunnelløp i Oslofjordtunnelen. Dette mener de vil være mer samfunnsøkonomisk enn å bygge dyre veier.
Bastø 1 er innstilt
På fergesambandet Moss Horten er avgangene med Bastø I er innstilt, det opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Rydder miner i Oslofjorden
Fem fartøyer med 200 personer jobber nå med å rydde Oslofjorden for miner. Under andre verdenskrig slapp britene 1500 miner fra Moss og Horten og inn mot hovedstaden, og de fleste av dem ligger der ennå. Kapteinløytnant Ole Torstein Sjo sier det er en utfordrende jobb å finne miner:
Les mer om Horten og Oslofjorden.
Granly skole har brutt loven
Granly skole i Horten har brutt loven etter at en elev ble mobba. Eleven opplevde stygge og alvorlige hendelser gjentatte ganger som har vært traumatiserende for eleven, skriver Gjengangeren. Fylkesmannen mener skolen burde vært klar over hendelsene på et langt tidligere tidspunkt og gjort mer for eleven, også etter at mobbingen ble kjent. Kommunalsjefen for oppvekst sier de tar saken på alvor og har gjort grep for at det ikke skal gjenta seg.
Les mer om Gjengangeren og Horten.
Viktig Halden-seier
Halden Topphåndball vant 29-24 over Falk Horten i eliteseriekampen i håndball for menn. Seieren betyr at Halden fortsatt deler tredjeplassen på tabellen med Drammen.
Les mer om Drammen, Falk Horten og Halden.
Falk Horten tapte
Halden ble for sterke og vant til slutt 29–24 mot Falk Horten i eliteserien i håndball for menn. Det var lenge jevnt, men midtveis i 2. omgang dro Halden ifra og styrte inn til seier.
Les mer om Falk Horten og Halden.
Sliteseier for HTH
HTH måtte virkelig slite for poengene, da Falk Horten gjestet Remmenhallen søndag kveld. Ved hjelp av en meget god Rasmus Bech og en herlig fightervilje, sørget Jan Thomas Lauritzens elever for at viktige poeng ble igjen i Halden.
Falk Horten ligger under
Falk Horten ligger under med tre mål med 10 minutter igjen å spille i bortekampen mot Halden i eliteserien i håndball for menn. Stillingen er 22-19.
Les mer om Halden.
Se HTH-Falk her
Halden Topphåndball møter Falk Horten i 2018s første hjemmekamp. Her kan du se kampen. HTH spilte til slutt uavgjort 33-33 borte mot Haslum onsdag, etter å ha ledet med hele ni mål til pause.
Les mer om Falk Horten og Haslum.
Mann falt i vannet
En mann falt i vannet da fergen i Horten skulle legge fra kai i dag tidlig, melder Tønsbergs Blad. Nødetatene rykket ut og mannen ble fraktet til legevakt. Arbeidstilsynet er varslet.
Les mer om Horten.
Lyst på en god diskusjon? Her er vårprogrammet til Diskusjonsforeningen
Horten Diskusjonsforening byr på et variert vårprogram. I mars kommer biskop Solveig Fiske for å snakke om folkekirken og sitt liv som biskop og feminist. Etter 122 år holder Horten Diskusjonsforening fortsatt stø kurs i dagsaktuelle saker.
Politiet søker eier av en seilbåt
Seilbåten er i ferd med å slite seg fra brygga Politiet i Vestfold melder om at en treseilbåt ved Indrehavn i Horten er i ferd med å slite seg fra brygga søndag formiddag. Den har tatt inn en del vann.
Ber båteier ta kontakt
En treseilbåt har tatt inn mye vann, og holder på å slite seg fra bryggen den ligger til på Indre havn i Horten. Politiet har vært på stedet og forsøkt å fortøye båten. De ber eieren om å ta kontakt.
Les mer om Horten og Indre.
Skal reise seg etter tungt tap
DHK gikk på en real smell borte mot Falk Horten den siste dagen i januar. Søndag venter bunnkamp mot Sandnes. - De skal få unngjelde, sier trener Kristian Kjelling. DRAMMEN: DHK tapte 22-18 mot Falk Horten i Holtanhallen onsdag 31. januar.
Mann siktet for promillekjøring
En Tønsberg-mann ble stanset av politiet i Horten og fikk ikke kjøre videre. Politiet stanset mannen klokken fire lørdag morgen, på Kirkebakken i Horten. Føreren er i 20-årene, han er siktet for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.
Les mer om Horten og Kirkebakken.
Carl-Ove Fæster og Harald Bryne er begge foreslått som ny biskop i Tunsberg
Den første lista foreligger. Der går det fram at 32 personer er blitt foreslått som ny biskop i Tunsberg bispedømme. To av de foreslåtte er fra Horten: Prost Harald Bryne og sogneprest i Borre, Carl-Ove Fæster.