Horten

Noen stjal båtene hans og fikk dem destruert

HORTEN (NRK): Skolelærer oppdaget at noen hadde stjålet fire av båtene hans. Tyvene hadde trolig levert 40 båter til gjenvinning denne dagen.

Rykker ut til pipebrann

Stasjon Kopstad rykker ut på en melding om pipebrann i Markveien i Horten. Dette melder Vestviken 110 på Twitter.
Fire fikk fartsbot i Horten
UP har gjennomført en trafikkontroll på Nykirkeveien fra klokka 10.00 til 11.00. Fire fikk fartsbot, og høyeste hastighet ble målt til 81 km/t i 60-sonen.
Les mer om Horten og Nykirkeveien.
Arendal vant over Horten
ØIF Arendal vant kveldens kamp mot Falk Horten i eliteserien i håndball for menn. Resultatet ble 27–20 til Arendal.
Les mer om Arendal, Falk Horten og Horten.

Seier til ØIF Arendal

ØIF Arendal vant kveldens kamp mot Falk Horten i eliteserien i håndball for menn. Laget fra Arendal fikk til sammen 27 mål. Det var sju mål mer en laget fra Horten.
Les mer om Arendal, Falk Horten og Horten.
ØIF Arendal leder til pause
ØIF Arendal leder med to mål til pause i kampen mot Falk Horten. Resultatet ved pause er 10 -12.
Les mer om Falk Horten.
Forlot stedet etter utforkjøring
En person har ifølge politiet forlatt stedet etter at en bil kjørte ut og veltet på RV 19 ved Kirkebakken utenfor Horten. Vedkommende er sannsynligvis skadet. Vegvesenet melder om redusert framkommelighet.
Les mer om Horten og Kirkebakken.
Utforkjøring i Horten
Politiet har fått melding om en bil som har kjørt ut og veltet på Riksveg 19 ved Kirkebakken. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Horten, Kirkebakken og Riksveg.
Falk vant, men Nøtterøy tapte
Falk Horten vant 27–36 mot Bodø i eliteserien i håndball for menn i kveld. Laget ligger nå på niende plass av totalt 12 lag i serien. Nøtterøy derimot tapte 32–24 over Fyllingen i Bergen. Det betyr at Nøtterøy ligger helt sist – de har tapt alle 11 kampene som er spilt hittil i sesongen.
Les mer om Bergen, Bodø, Fyllingen og Nøtterøy.
BHK tapte mot Falk Horten
Falk Horten vant kampen som ble spilt i Holtanhallen. Resultatet ble 27-26 til Falk Horten. På søndag spiller BHK hjemmekamp mot Nøtterøy i Bodø Spektrum.
Tolv arbeidsplasser forsvinner fra Trondheim når båtregister flytter(pluss)
Småbåtregisteret flyttes fra Trondheim til Horten.
Les mer om Horten og Trondheim.
Blir testområde for førerløse skip
Horten blir testområde for førerløse skip i Norge. I dag signeres det en avtale mellom Kystverket, Sjøfartsdirektoratet, Kongsberg Maritim, Horten kommune og flere andre parter om å etablere et område fra Indre havn i Horten til Breiangen, sør for Hurum, som testområde.
Elevene: – Hun ser ut som moren til julenissen
HORTEN (NRK): Hver dag frem til julaften kler læreren seg i en ny kjole.
Mann plaget andre
En mann fra Horten plaget i andre i Horten sentrum i morges og ble satt i arresten. Han får en bot når han blir edru.
Les mer om Horten.
Kjørte med isete vinduer
En mann i 60-årene ble stoppet av politiet på Nykirke i Horten ved femtiden i morges. Mannen hadde isete ruter på bilen og for dårlig sikt. Mannens førerkort ble beslaglagt, opplyser politiet.
Les mer om Horten og Nykirke.
Må koke vannet
Drikkevannet kan ha blitt forurenset i deler av Åsgårdstrand på grunn av trykkfall i ledningsnettet. Horten kommune oppfordrer innbyggerne som hovedsakelig bor i Nygårdsfeltet til Munchs hus i Munchs gate, om å koke drikkevannet.
Advarer mot BMW-tyverier
Politiet advarer BMW-eiere mot omreisende kriminelle som nå opererer i Vestfold. De siste dagene har det vært tre grove tyverier fra BMW-biler i Åsgårdstrand og Holmestrand, sier krimsjef i Horten, Jan Frode Johannesen.
Nok en bortetap for Falk Horten
Falk Horten tapte i går bortekampen mot bunnlaget Kolstad. Kampen endten 20 -23, og det betyr at Hortenslaget fortsatt må jakta på sin første borteseier. Trener Johnny Jensen sier til avisa Gjengangeren at han er svært skuffet etter bortetapet, og mener laget gjorde dumme feil. Samtidig mener han at dømmingen tidvis var ubegripelig
Mindre trafikkuhell i Horten
To kjøretøy skal være involvert i et mindre trafikkuhell på Skoppum. En person er kjørt til legevakt for sjekk. Det er ikke mistanke om rus. Politi og ambulanse har avsluttet på stedet. Det skal være svært glatt på stedet, melder politiet på Twitter.
Les mer om Horten, Skoppum og Twitter.
Kolstad under streken - nå møter de bunnrival
Kolstad er i skikkelig trøbbel foran bunnkampen mot Falk Horten.
Les mer om Falk Horten.
Barn får lenger skoledag
Elevene i barneskolen skal ha 30 minutter lenger skoledag i Horten neste skoleår. Det gikk formannskapet inn for i går. Politikerne mener elevene trenger lenger tid på å spise og å leke. Kommunestyret avgjør saken.
Les mer om Horten.
Renate (20) har flyttet inn på eldresenter
HORTEN (NRK): Får billig studenthybel mot at hun hjelper beboere noen timer hver uke.
Arbeidsulykke i Horten
Ambulansepersonell hjalp en mann som ble skadet i en arbeidsulykke i Horten i dag. En elementvegg falt av da den skulle heises opp og traff en mann i låret. Arbeidstilsynet er varslet.
Les mer om Horten.
Kongen kommer til Horten
H.M. Kong Harald er til stede under den offisielle åpningen, når Redningsselskapet 8. januar åpner dørene for sitt nye skole- og opplevelsessenter – RS Noatun på Langgrunn. Senteret er den største enkeltinvesteringen i Redningsselskapets 126 år lange historie.
Knuste vindu med isklump
En ungdomsgjeng på 4–5 personer er anmeldt for å ha kastet en isklump gjennom et vindu på en enebolig ved Tveiten i Horten.
Les mer om Horten og Tveiten.