Horten

Samlerne: Kim (39) og Martha (43) digger Donald Duck

HORTEN (VG) «Andeby står det på porten til samboerparet i Horten. Forbipasserende skulle bare visst hvilken Disneyverden som åpenbarer seg innenfor husets fire vegger.

Mistanke om ruskjøring

En mann i 30-årene ble stoppet etter mistanke om ruskjøring ved Bakkenteigen i Horten ved 16-tiden. Politiet har tatt prøver og opprettet sak.
Les mer om Bakkenteigen og Horten.
Fem personer pågrepet
Fem personer er pågrepet i Horten, siktet for bruk av narkotika, opplyser politiet. De fem er tre menn og to kvinner i 20-årene.
Les mer om Horten.
Kjørte i påvirket tilstand
En bil ble stanset av politiet i Horten. Fører var påvirket og hadde ikke gyldig førerkort.
Les mer om Horten.

Ventetid fra Horten

– Alle fergene i fergesambandet Horten-Moss kjører etter planlagt rutetabell, sier administrerende direktør ved Bastø fosen Øyvind Lund. Det er likevel litt ventetid fra Horten.
Les mer om Bastø, Horten og Øyvind Lund.
Ventetid fra kaia i Horten
Bastø I blir satt inn i fergesambandet Horten- Moss fra klokka 11.45. Dette fordi en av fergene ble tatt ut av trafikk tidligere i dag. Det skal nå være ventetid fra Horten.
Les mer om Horten.
Bastø IV innstilt
I fergesambandet Horten–Moss er avgangene med Bastø IV innstilt. Det går ingen ferge fra Moss kl. 9.30 og fra Horten 10.15, opplyser Bastø Fosen. Fergen fra Horten 8.45 var også innstilt.
Les mer om Bastø Fosen, Bastø IV og Horten.
Bastø IV innstilt
Avgangene med Bastø IV er innstilt i fergesambandet Horten- Moss. Det blir ingen avgang fra Moss klokka 09.30 og fra Horten klokka 10.15.
Les mer om Bastø IV og Horten.
Buss fikk motorstans i tunnel
En buss fikk sent i går kveld motorstans i Hortenstunnelen i Horten. Det var noe trafikale problemer på stedet og tunnelen var stengt mens bussen ble fjernet.
Les mer om Horten og Hortenstunnelen.
Stor trafikk på Bastø Fosen
Det skal være stor trafikk og noe ekstra ventetid på fergekaia i Moss i fergesambandet Horten-Moss, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Skøyte kjørte inn i RIB
Det er ingen personskader etter et båtuhell i Horten. En RIB med tre personer fikk motorstopp, og ei skøyte kjørte inn i den.
Les mer om Horten og RIB.
Båtkollisjon i Horten
Les mer om Horten.
Båtkollisjon i Horten havn
En båt kjørte inn i en annen båt med motorstopp utenfor Horten havn i dag. Ingen personer ble skadd.
Les mer om Horten.
Mulig båtkollisjon i Horten
Politiet har rykket ut etter melding om en mulig båtkollisjon i havna i Horten.
Les mer om Horten.
Mulig båtkollisjon i Horten
Politiet har rykket ut til en mulig båtkollisjon i Horten havn. En skøyte og en rib skal være involvert. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, og politiet er på stedet.
Les mer om Horten.
NM i landevei
Iver Johan Knotten fra Re ble i går nummer sju på mennenes temporitt i NM i landevei i Trondheim. Edvald Boasson Hagen vant. I kvinnenes ritt ble Thrude Natholmen fra Sandefjord nummer fem. Mens Martine Gjøs fra Horten ble nummer tre på juniordistansen.
Stengt i Oslofjordtunnellen
Oslofjordtunnelen er stengt mellom klokken 22 og 05.30 i natt, på grunn av vedlikeholdsarbeid, melder vegtrafikk sentral Øst på Twitter. Omkjøring er via Oslo eller fergene Moss-Horten.
Brøt seg inn på treningssenter
En mann i 20-årene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling etter å ha brutt seg inn i et treningssenter i Horten natt til i går sammen med tre andre. Han er siktet for ha brutt opp et skap og tatt energibarer. Ifølge politiet har han flere uoppgjorte straffesaker bak seg.
Les mer om Horten.
Nattestengt Oslofjordtunnel
Rv 23 Oslofjordtunnelen blir stengt i natt mellom klokken 22 og 05.30 på grunn av vedlikehold. Omkjøring foregår via Oslo eller ferge Horten – Moss (avganger t.o.m. kl. 23.45).
Les mer om Oslo og Oslofjordtunnelen.
Marinemusikken kan bli storband
Ledelsen i Forsvaret foreslår en nedbemanning av Kongelig Norske Marines Musikkorps. Det forteller ordfører i Horten Are Karlsen til Gjengangeren. Etter det Karlsen får opplyst vil det bli en reduksjon av marinemusikken med 17 stillinger og marinemusikken blir et storband.
Branntilløp i bil
Brannvesenet rykker ut til et branntilløp i en bil i Kirkeveien i Horten kommune.
Les mer om Horten og Kirkeveien.
Utsolgt musikkfestival
Vervenfestivalen i Horten, som ble arrangert i helga, ble for første gang utsolgt i år. Sivert Høyem, Raga Rockers og Julie Bergan er noen av artistene som spilte på festivalen. 3300 mennesker besøkte musikkfestivalen som ble arrangert for fjerde gang, skriver Gjengangeren.
Vant NM
Syklisten Marte Gjøs fra Horten og Omegn vant kvinnenes juniorklasse i landeveis NM i Trøndelag i går.
Les mer om Horten, Omegn og Trøndelag.
Tom for drivstoff
Ein motorbåt fekk assistanse frå Hovudredningssentralen etter at den stoppa midt i leia til Horten-Moss. Båten synte seg å vere tom for drivstoff.
Båt på grunn i Horten
En båt har drevet på grunn i Horten havn etter at fortøyninger løsnet natt til lørdag. Det skriver Gjengangeren. Båten skal ikke ha blitt skadet, og det ventes på høyere vann for å slepe båten bort fra grunna.
Les mer om Gjengangeren og Horten.