Hurumlandet

Oksene reddet opp av vannet

Oksene som la på svøm utenfor Hurumlandet, er reddet opp av vannet. Både politiet, brannvesenet, Røde Kors og redningsskøyta ble varslet og deltok i aksjonen. Den ene oksen var ganske medtatt da den kom opp på land, ifølge politiet.
Les mer om Hurumlandet.

Okser la på svøm i Oslofjorden

Oksene som la på svøm i sjøen utenfor Hurumlandet, er reddet opp på land. n av dem er ganske medtatt, ifølge politiet.
Les mer om Hurumlandet og Oslofjorden.
Okser har lagt på svøm
Det er satt i gang en redningsaksjon i sjøen utenfor Hurumlandet. Denne redningsaksjonen er litt annerledes. Det dreier seg om tre okser som har lagt på svøm.
Les mer om Hurumlandet.
Dykkere skal rydde sjøen for søppel
Dykkere fra Drammen Sportsdykkere planlegger en ryddeaksjon i sjøen utenfor Hurumlandet. Dykkerne deltar frivillig som del av en landsdekkende ryddeaksjon som ble startet for ett år siden. I juni planlegger de å rydde ved Storsand og Filtvet.

Ryddet etter togstans

Trafikken går som normalt igjen på Spikkestadbanen. Treet som falt over sporet ved Gullhella i Asker og tok med seg litt av kjøreledningen, er fjernet. Ifølge politiet, er det meget sterk vind, spesielt på Hurumlandet. Der har et tre falt over Grimsrudveien.
Vinden tok trampoline
Ifølge politiet er det meget sterk vind, spesielt på Hurumlandet. Det ble nylig meldt om en trampoline i fritt driv. Denne er nå sikret av en politipatrulje.
Les mer om Hurumlandet.
Dro fra Tokyo til Oslofjorden for å plukke asparges
Michelinkokk Shinobu Namae opplever Hurumlandet som «nesten futuristisk.
Les mer om Hurumlandet, Oslofjorden og Tokyo.
Mann i 20-årene omkom
Personen som omkom i en trafikkulykke ved Horgenkrysset i Frogn i dag tidlig var en mann i 20-årene fra Hurumlandet. Det opplyset politiet i Follo.
Forsvaret øver
Forsvaret øver i luftrommet over Horten i dag og i morgen. Det kan være synlig fra Hurumlandet og Sande, ifølge politiet.
Les mer om Horten, Hurumlandet og Sande.
– Gi meg terningkast jeg ikke ville tatovert på rumpa engang
TRONSTAD GÅRD/HURUM (VG) Ingebjørg Berg Holm (34) trygler om slakt når hun nå debuterer med en historisk kriminalroman fra Hurumlandet.
Les mer om Hurumlandet.
Skolebusser forsinket
Politiet melder at de trafikale problemene på rv 23 og Hurumlandet har ført til at skolebusser er forsinket.
Les mer om Hurumlandet.
Oslofjordtunnelen stengt mot Hurum
På Rv 23 har et vogntog har fått problemer i bakken opp mot Hurumlandet, og Oslofjordtunnelen er stengt i vestgående retning. Det er ventet at tunellen vil åpne igjen ca. klokken 09.45. Det er normal ferdsel i retning Drøbak.
- Jeg heter Line og jeg har røyket i ti år
- Jeg er ikke røykfri, men jeg har sluttet å røyke, sier Line Simonsen fra Tjøme, nå bosatt på Hurumlandet.
Mye fyll og bråk
Det har vært en travel natt for politiet i Søndre Buskerud politidistrikt som har rykket ut til bråk i Kongsberg, Drammen og på Hurumlandet. Et par må forklare seg for politiet i dag etter at mannen bet en politimann i armen, og kvinnen blandet seg inn i politiets arbeid. Til sammen sju personer har overnattet i arresten.
Tre alternativ til fjordkryssing
Statens vegvesen har nå pekt ut tre alternativer til fjerjefri forbindelse over Oslofjorden, skriver Moss avis. To av alternativene knyttes til E 6 ved Årvoll i Rygge. Det tredje alternativet går via Hurumlandet i Buskerud.
Slik kan vi krysse Oslofjorden i fremtiden
Videoen viser hvordan man kan knytte øst og vest sammen med en broløsning over Hurumlandet. Videoen er produsert av Hurum kommune.
Les mer om Hurum, Hurumlandet og Oslofjorden.
Hurumlandet velger fiber
Siden 2011 har mer enn halvparten av kabelkundene til BOF på Hurumlandet konvertert til fiber fra Altibox.
Les mer om Altibox, BOF og Hurumlandet.
Tatt i samme fotoboks - 11 ganger
Nå har han fått straffen. Etter problemer med altfor høye hastigheter gjennom tunnelen, ble Oslofjordtunellen mellom Drøbak og Hurumlandet en av de første strekningene som fikk såkalt
Oslofjordtunnelen stengt retning Drammen. En personbil har fått tekniske problemer, bilberger er på vei. Rv. 23 er derfor stengt fra Drøbak mot Hurumlandet inntil videre.
Les mer om Drammen, Drøbak og Hurumlandet.
Flere grove tyverier
Politiet i Søndre Buskerud melder om flere grove tyverier på Hurumlandet i natt. Det skal blant annet ha vært tyverier hos Brødrene Jensen i Holmsbu, Cafe Juno i Holmsbu, på en frisørsalong i Tofte og ved Zoo 1 i Vestre Strandvei.
Storstilt øvelse i Oslofjorden
I natt og videre utover dagen i dag holder heimevernet en øvelse i Oslofjorden. Mellom Hurumlandet og Nesodden vil publikum kunne se en del soldater, marinefartøy på sjøen og trolig også helikopter i lufta. Det kan bli noe skyting med løsammunisjon under øvelsen, opplyser Heimevernet.
Heimevernet øver i Oslofjorden
I natt og utover morgentimene holder heimevernet en øvelse i Oslofjorden. Mellom Hurumlandet og Nesodden vil publikum kunne se en del soldater, marinefartøy på sjøen og trolig også helikopter i lufta.
Les mer om Nesodden og Oslofjorden.
Heimevernet øver i Oslofjorden
I natt og utover morgentimene holder heimevernet en øvelse i Oslofjorden. Mellom Hurumlandet og Nesodden vil publikum kunne se en del soldater, marinefartøy på sjøen og trolig også helikopter i lufta. Det kan bli noe skyting med løsammunisjon under øvelsen, opplyser Heimevernet.
Oljesøl i drikkevannet
Tre husstander i Kana på Hurumlandet har fått drikkevannet sitt forurenset av olje. En mulig årsak kan være oljesøl etter hogst på en av Statsskogs eiendommer og saken er politianmeldt,
Les mer om Hurumlandet og Kana.
Oljesøl i drikkevannet
Tre husstander i Kana på Hurumlandet har fått drikkevannet sitt forurenset av olje. En mulig årsak kan være oljesøl etter hogst på en av Statsskogs eiendommer og saken er politianmeldt, skriver Drammens Tidende. Statsskog vil kommentere saken nå.
Les mer om Hurumlandet og Kana.