Hus

Sprengningsulykke: – Boligen flyttet seg fra grunnmuren

Et hus har flyttet seg fra grunnmuren, fått et gigantisk hull i veggen og en stor stein dundrende gjennom garasjetaket i Hurdal. Ulykken skjedde i forbindelse med et sprengingsarbeid i nærheten.
Les mer om Hurdal.

Sprengningsulykke: Stor stein gjennom hustak i Hurdal

Nødetatene har rykket ut til Vestre Hurdalsveg etter en sprengningsulykke. Et hus skal være totalskadd, etter at en stor stein har gått tvers igjennom taket.
Les mer om Hurdal og Vestre Hurdalsveg.
Sprengningsulykke i Hurdal
Nødetatene har rykket ut til Vestre Hurdalsveg etter en sprengningsulykke, skriver Romerikes Blad. Ifølge politiet er et hus totalskadet etter at en stor stein har falt gjennom taket. Ingen personer er skadet. Ulykken skal trolig ha skjedd i forbindelse med sprengingsarbeid på Tangen pukkverk.
Magnus og familien bor i Norges smarteste hus - men det synes ikke
– For oss er det ikke sånn «high five – lyset skrur seg på av seg selv. Men hvis vi tar det bort vil det føles som vi er tilbake i steinalderen.

Ivanka Trump skal jobbe uten lønn i Det hvite hus

President Donald Trumps datter Ivanka er formelt ansatt i Det hvite hus. Hun får en ulønnet stilling som rådgiver for sin far.
Les mer om Det og Ivanka.
Ivanka Trump formelt ansatt
President Donald Trumps datter Ivanka er formelt ansatt i Det hvite hus. Hun får en ulønnet stilling som rådgiver for sin far.
Les mer om Det og Ivanka.
Ivanka Trump skal jobbe ubetalt for faren i Det hvite hus
Etter å ha møtt kritikk for rolleblanding som uformell rådgiver for presidenten, gjør Ivanka Trump nå jobben formelt, men ubetalt.
Les mer om Det og Ivanka Trump.
Mann med mistenkelig pakke pågrepet utenfor Det hvite hus
Secret Service har pågrepet en mann som bar en pakke og kom med «mistenkelige uttalelser i nærheten av Det hvite hus tirsdag.
Les mer om Det.
Mann arrestert etter funn av mistenkelig pakke nær Det hvite hus
Secret Service har stengt veier rundt Det hvite hus etter funn av en mistenkelig pakke.
Les mer om Det.
Etterforsker mistenkelig pakke nær Det hvite hus
Secret Service har stengt veier rundt Det hvite hus etter funn av en mistenkelig pakke.
Les mer om Det.
To personer evakueres
To personer i et hus er evakuert etter at det startet å brenne i Rudiveien i Trøgstad. Politi og brannvesen er på området. Det skriver Øst politidistrikt, avdeling Follo på Twitter.
Fox News hevdet Trump «arbeidet i Det hvite hus i helga. Men så ble presidenten sett på golfbanen - igjen
Donald Trump hadde «møter på golfbanen, mens Fox News hevdet presidenten «jobbet i Det hvite hus i helgen. På ni uker har Trump klokket inn 13 golfrunder.
Les mer om Det og Trump.
Komitleder hevdet Trump ble avlyttet – møtte kilden i Det hvite hus
Lederen av USAs etterretningskomit, Devin Nunes, hevdet forrige uke at Donald Trumps overgangsteam ble avlyttet. Kilden til opplysningene møtte han dagen før i Det hvite hus.
Les mer om Det og Trump.
Tidligere Trump-rådgiver gransker Trump. Den «merkelige midnattsturen får spekulasjonene til å rase
Devin Nunes leder etterretningskomiteen i Representantenes hus som gransker Trumps Russland-bindinger. Uker tidligere var han n av Trumps menn.
Les mer om Trump.
Hus totalskadet i brann
Et hus er totalskadet i brann i Drammen i natt. Alle de fire som bodde i huset, fikk reddet seg ut.
Les mer om Drammen.
Brann under kontroll
Brannen i et hus i Kollenveien i Drammen er under kontroll. Huset er, ifølge politiet, totalskadet.
Les mer om Drammen og Kollenveien.
Trippel sekser til klassiske album
Arnfinn Bø-Rygg er strålende fornøyd med flere ferske klassiske album. Kortversjonen er sånn: Tre 6-ere og to 5-ere - og fullt hus.
Anne bur i Guds hus
På 1970-talet var det aktivitet i over tre tusen norske bedehus. I dag er mange flytta frå. Anne Hestvik flytta like gjerne inn i eitt av dei.
Liverpool: 34 skadd i eksplosjon
Flere hus ble jevnet med jorden etter gasseksplosjon i Liverpool lørdag kveld. Ifølge BBC er to alvorlig skadet og 32 har lettere skader.
Les mer om Liverpool.
Sjefen i USAs ambassade spiller på mange strenger
Hobbybandet til Jim DeHart har nettopp øvd inn «Splitter pine. Låtvalget er visstnok ikke en kommentar til den nye sjefen i Det hvite hus.
Les mer om Det, Jim DeHart og Splitter.
Let hus brenne ned
Brannvesenet i Iveland let eit hus brenne kontrollert ned. Huset tok fyr etter at ein grasbrann spreidde seg. Ifølgje brannvesenet var det ingen som budde i huset.
Les mer om Iveland.
Ingen skadet etter husbrann
En person har pustet inn røyk etter brann i et hus på Gruben i Rana. Personen ble sjekket av ambulanse på stedet, og fraktes ikke videre til sykehus. Brannen startet i et vaskerom på baksiden av huset, men ble raskt slukket av brannvesen, sier innsatsleder Arild Woldo til NRK. Huset er foreløpig ubeboelig på grunn av røyk, og boligen blir nå sperret av for videre etterforskning. Brannårsak er foreløpig ukjent opplyser Woldo.
Les mer om Arild Woldo, Gruben, NRK, Rana og Woldo.
Hus er overtent
Eit hus som brenn i Iveland er overtent, opplyser brannvesenet. Det var ein grasbrann som spreidde seg til huset. Det er ingen personar inne i huset.
Les mer om Iveland.
Brann i Iveland
Brannvesenet har rykt ut til ein brann i Iveland. Ifølgje politiet dreier det seg om ein grasbrann som har spreidd seg til eit hus. Det skal ikkje vere folk inne i huset.
Les mer om Iveland.