Hus

Patriarkatets siste dager

Vil #Metoo-bevegelsen styrte konger og presidenter og innføre feminismen som statsreligion? Det tror mannen som sørget for at Donald Trump inntok Det hvite hus for et år siden.
Les mer om Det og Donald Trump.

Svendsen spurtet inn til OL-bronse

Emil Hegle Svendsen tok medalje da Martin Fourcade vant gull etter målfoto. Saken oppdateres! Det så lenge mørkt ut med tanke på norsk medalje, men da Emil Hegle Svendsen skjøt fullt hus på siste skyting luktet det bronse.
Slik fikk de et bedre liv med mikrohus
Paret ville ha et roligere liv. Ved å tegne smått og bygge selv, fikk de et nytt hus for 400.000 kroner. I 2014 tok Sonja Sveum Toen og Dag Robert Gjelsvik et oppgjør med livene de levde.
Benoni gjenåpnet med fullt hus
Det var tydelig at mange har savnet utestedet «Benoni i Åmot. For da stedet hadde åpningsfest lørdag etter å ha vært stengt i noen år var det fullt hus.
Les mer om Benoni og Åmot.

Åpnet med fullt hus

Det var tydelig at mange har savnet utestedet «Benoni i Åmot. For da stedet hadde åpningsfest lørdag etter å ha vært stengt i noen år var det fullt hus.
Les mer om Benoni og Åmot.
Tatt på fersken med kubein i hendene
Eieren av et hus på Byåsen tok innbruddstyver med kubein på fersken idet de skulle bryte seg inn.
Les mer om Byåsen.
Bronse til Eckhoff: – Jeg tror jeg hadde gudene med meg
Etter fire år med det hun beskriver som en «berg-og-dalbane måtte Tiril Eckhoff ha fullt hus på siste skyting for å ta medalje i OL. Det gikk såvidt.
Les mer om Eckhoff og Tiril Eckhoff.
Gjøvik kommune varsler pålegg for «plasthuset
Et ubebodd hus på Kråkjordet har stått delvis innpakket i plast i om lag 12 år. Nå har Gjøvik kommune varslet pålegg om retting av fasader og tvangsmulkt.
Les mer om Gjøvik og Kråkjordet.
Eckhoff: - Jeg tror jeg hadde gudene med meg
- Var det ikke deilig? Jeg syntes det var sykt deilig! Eckhoff begynte med bom på første skyting, men gikk seg deretter gradvis opp resultatlisten kilometer for kilometer. Inn på siste skyting måtte hun ha fullt hus. Det gikk akkurat.
Bukseløs mann slo på biler
Han knuste også vinduet til et hus i Kapellveien. GREFSEN: Rundt klokken 04.00 i natt fikk politiet flere meldinger om lyder, og om en mann som bråkte og slo løs på biler i området Kapellveien, Engveien og Bjerkealleen på Grefsen.
Denne komfyrvakten kan redde hus og liv
Brann på komfyren er den vanligste årsaken til boligbranner i Norge. Nå har Inger og Rolf Rosenlund i Løten fått en ekstra forsikring i hjemmet, i form av komfyrvakt.
Les mer om Inger, Løten, Norge og Rolf Rosenlund.
Velmodulert gjenhør med Reeves
Kulturfredagens Jim Reeves-konsert på Stokmarknes bød på mang en latter. Det var helt fullt i kafeen på Hurtigrutens hus fredag formiddag. Og det var ikke bare kaker og smørbrød som lokket.
Alkohol i tenårene - Ny forskning: Fyll i tenårene gjør voksenlivet farligere
Professor: - Kan føre til alkoholfremkalt leversykdom. (Dagbladet): Har du tenåringer i hus? Da kan det kanskje være lurt å ta en prat med dem om hvor mye øl og sprit de egentlig bør drikke.
Norgesaktuelle Stefflon Don danket ut Sigrid som beste nykommer
Stefflon Don danket ut norske Sigrid, SZA, J Hus, Shame og The Magic Game - og stakk av med prisen for beste nykommer på NME Awards-utdelingen.
Les mer om SZA, Shame, Sigrid og The Magic Game.
Kristin er isfast i eget hus
På Bygdøy skinner sola, men beinamputerte Kristin må nyte solstrålene innendørs. Ute er det speilblankt og tjukk is. - Jeg går med livet som innsats. Anbefalte saker - Jeg står på ski, jeg går på ski.
Les mer om Jeg og Kristin.
Ondt blod i Starefossen
– Det blir et monstrøst hus som henger utover naboene under seg, og tar sol og utsikt fra de andre, sier Per Lyder Klem.
- Utbyggere bør ikke bestemme hvordan byen skal se ut(pluss)
Singsaker Vel ser at flere hus i bydelen er gjort om til hybler de siste årene.- Dette er en politisk sak, mener Jan Fredrik Pindsle, leder i Singsaker Vel. Nå vil velforeninger i Trondheim samarbeide mot hyblifisering.
- Kullsvart dag for Finnmark
- Etter at vi har vært herrer i eget hus i hundrevis av år, har vi nå gitt vekk både den politiske og administrative toppledelsen i vårt fylke, sier gruppeleder i Vadsø Ap, Wenche Pedersen om Troms og Finnmarks sammenslåingsavtale.
Rykker ut til melding om brann
Nødetater rykket ut til et hus i Larvik etter melding om røykutvikling i kveld. Ifølge politiet er det ikke flammer på stedet, men lukt av røyk.
Les mer om Larvik.
Priebus bekrefter kaotisk situasjon i Det hvite hus
Donald Trumps første stabssjef Reince Priebus bekrefter at situasjonen var kaotisk i Det hvite hus den første tiden etter at den nye presidenten flyttet inn.
Les mer om Det.
Flyttet til Solør og startet selskapet Gåsehud AS, men han skal jobbe med noe helt annet
Tiden som leder for landsbyprosjektet i Åsnes satte sin spor hos Øistein Wien fra Hamar. Etter en periode som næringsutvikler i Rendalen, har han kjøpt seg hus i Åslia i Hof og bosatt seg der.
Tak blåste av hus i Oppdal
Branvesenet har rykket ut.
Les mer om Oppdal.
Solgte Florida-palass til russisk oligark. Nå kan drømmesummen forfølge Trump
Trump fikk oppfylt sin drøm om å flytte inn i Det hvite hus, men salget av et hvitt palass kan fort ende opp som et mareritt.
Les mer om Det og Trump.
Jared Kushner laster opp med gjeld
President Donald Trumps svigersønn har økt sin egen gjeld kraftig som ansatt i Det hvite hus.
Les mer om Det.