Ida louise

Mobbing og utestenging mellom jenter har blitt verre

I større grad enn gutter bruker jenter sosiale medier til å stenge hverandre ute. - Kjempetrist og synd at det har blitt så lett å mobbe hverandre, sier Synne Louise Mellbye (16) og Ida Sofie Mohn (15).

Hekla Stålstrenga stiller i Operaen med et kor ingen andre kan vise til

Maja (9) og sju andre døtre og nieser får synge med Hekla Stålstrenga i Den Norske Opera. Foto: Ida Louise Rostad Hei Maja! Jeg inviterer deg til å synge med oss i Operaen 3. april.
Ein av tre får kreft - Ida Louise samla inn pengar til kreftforskinga
AUSTRHEIM: – Om eg hadde fått denne sjansen til å hjelpa og ikkje gjort det, ville eg hatt dårleg samvit, seier Ida Louise H. Fjellanger.
Les mer om Ida Louise og Ida Louise H.
En person bekreftet omkommet etter boligbrann
Flammene sto ut av huset. Se bildene. Brannvesenet jobbet iherdig med å slukke brannen i eneboligen. Foto: Ida Louise Rostad Huset brant godt på utsiden. Foto: Ida Louise Rostad En person ble funnet bevisstløs inne i huset.

Her er Tromsøs nye p-plass

Åpnet i går. NY P-PLASS: Tromsø parkering KF har funnet 15-20 p-plasser i Tromsø sentrum. Foto: Ida Louise Rostad Tromsø sentrum har fått en ny parkeringsplass.
Les mer om Tromsø.
Duckface-gruppe tar av på facebook
- Dette er et opprør mot alle duckface-bildene som legges ut av jenter. Foto: Rostad, Ida Louise J Elisabeth Isaksen fra Tromsø har startet facebook-gruppa Duck: Av menn - for kvinner.
I Sverige er alle ferger gratis. I verdens rikeste land klarer ikke fylket å prioritere øyboerne
Hva er det politikerne ønsker å signalisere til distrikt-Norge, spør journalist Ida Louise Rostad. Langsundforbindelsen vil bidra til mye positivt i distriktet.
Les mer om Ida Louise Rostad.
Sprudlende ny prest
Nypresten i Kroken kirke bruser over av energi i drømmejobben. Ragnhilde Opsahl (26) Foto: Ida Louise Rostad KROKEN: - Det er et kjempeprivilegium å jobbe som prest. Jeg gleder meg til å møte alle sammen, sier Ragnhild Opsahl (26).
Les mer om Kroken og Ragnhild Opsahl.
Snart ferdig fortau
Sørlig del av Evjenveien skal ha nytt fortau innen utgangen av juni. Foto: Ida Louise Rostad BRÅK OG STYR: Maria Wilhelmsen (19) synes det er bra at det kommer fortau i Evjenveien, selv om det blir mye bråk og styr i tiden fremover.
Les mer om Evjenveien.
Må ha med gutter
Louise Holm, Ida Fidje Mjåland, Marita Haugen og Oda Simonsen ville starte egen snowboardklubb for jenter i Stavanger. Rogaland Idrettskrets krever at også gutter får være med.
– Kun for jenter
Louise, Ida, Marita og Oda elsker å stå på snowboard. Derfor har de startet «Girls on Snøfjøl – en snowboardklubb for jenter i Stavanger.
Les mer om Ida, Kun, Marita, Oda, Snøfjøl og Stavanger.
Her er de lokale Yatzy-stjernene
Ida Louise Andersen (16) og Erik Mytting (18) fra Våler har tatt det første skrittet mot Hollywood.
Ida er blomsterpike
Ida Mørk skal gi prinsesse Märtha Louise blomster i Lauvlia i morgen.
Les mer om Lauvlia og Märtha Louise.
Vinneren i uke 12
Ida Louise Søyland Ring i Stavern vant kjæledyrsfotokonkurransen i uke 12.
Les mer om Stavern.
Krøniken-Ida blir bitch
Siste episode av Krøniken ble sendt i går. Nå er Anne Louise Hassing lei av søte Ida.