Idol dommer

Dagbladets musikkansvarlig blir ny «Idol-dommer

- Jeg håper ingen ødelegger favorittlåta mi.
Les mer om Idol-dommer.

Anniken har lært seg å gi F

Etter at Anniken Høve var ferdig med første audition i Idol spurte Idol-dommer Gunnar Greve Pettersen hvem som hadde låst henne nede i en kjeller siden de aldri hadde hørt fra henne tidligere. Svaret, ifølge Anniken, er henne selv.
Ingvar flørtet med Tone, og hun svarte: - Vi trenger en artist som deg!
Synger for seier i kveld. FLØRTET: Ingvar Olsen flørtet med både publikum og dommer Tone Damli. Foto: Thomas Reisæter/Tv2 OSLO: Under Idol-finalen på Chateau Neuf i Oslo er det knall stemning og solide prestasjoner på scena.
Les mer om Chateau Neuf, Oslo, Tone og Tone Damli.
- Det er nok nå
Etter to år som Idol -dommer, gir Kurt Nilsen seg som dommer i talent-konkurransen Idol, som sendes på TV 2. Det skriver VG. - Jeg vil ikke være dommer lenger. Det er nok nå. Jeg er litt lei.
Les mer om Idol, Idoldommer og Kurt Nilsen.

Kvitter #19

I denne ukens Kvitter møter du Einar Tørnquist, Thea Bjørknes, Jo Torgersen, Axel og Pål fra Kakkmaddafakka og Idol-dommer Gunnar Greve. Programleder er Kaspar Synnevåg.
Vil gi seg som «Idol-dommer
Kurt Nilsen er lei.
Les mer om Idol-dommer.
Nilsen om «Idol: – Jeg vil ikke være dommer lenger. Det er nok nå
Kurt Nilsen (36) innrømmer at han føler seg ferdig som dommer for «Idol.
Les mer om Idol.
VG anmelder «Idol låt for låt
VGs musikkjournalist og tidligere «Idol-dommer Morten Ståle Nilsen vurderer kveldens semifinalister og kaster terningen.
- En av disse ryker i kveld!
Tidligere Idol-dommer Ole Evenrud er sikker i sin sak.
Anniken Høve (29) ute av Idol
Selv om hun sang den kuleste låta, ifølge dommer.
Les mer om Idol.
Slutter som dommer i «American Idol etter 13 år
- Nå skal jeg videre.
Les mer om American Idol.
Thomas blir sammenlignet med Kurt Nilsen - med Nilsen tilstede
Mange har spurt Idol -dommer Gunnar Greve om han har sett Den nye Kurt Nilsen. I kveld kommer han svært nær. Det er den 24-årige trønderen Thomas Løvseth som imponerer Greve såpass at han trekker frem de store ordene i kveldens Idol -sendin g.
Idol -vikar Annie lager musikk for Hollywood-film
Og det er ikke første gang. Marianne Cecilie Huseby mhus@dagbladet.no (Dagbladet): Artisten Anne Lilia Berge Strand (36), Annie, er for tiden å se i dommer-stolen til Tone-Damli (26)
Sangen til Felipe rørte Idol -dommer Kurt Nilsen
Se John Legend-tolkningen som høstet dommerskryt. Sandra Marie Kristiansen skr@tv2.no I tirsdagens Idol, fikk vi se at Felipe Munoz (28) tok med gitaren for å synge for dommerne i Bergen.
With: - Ja, jeg
Idol junior -dommer Aleksander Denstad With (26) har funnet lykken på ny. - Vi har det veldig fint.
Body on! Sjekk Idol-bodyen Tone har fikset til Billie (1,5 mnd.)
Nå er også kjendisdatteren med på Idol-sirkuset! Tone er endelig på plass igjen som Idol-dommer etter en ultrakort fødselspermisjon, og nå ser det ut som den TV 2-sendte sangkonkurransen
Her er Tone tilbake på jobb som Idol -dommer
Halvannen måned etter fødselen er det tilbake til Idol -hverdagen for Tone Damli Aaberge (26). Tone var i veldig godt humør da hun ankom audition-lokalene og smilte masse når hun hilste
Tone på Idol-jobb:
NYDALEN) Onsdag er Tone Damli tilbake på jobb som Idol -dommer på audition i Oslo. Halvannen måned etter fødselen er det tilbake til Idol -hverdagen for Tone Damli Aaberge (26).
Her er Tone Damli tilbake på jobb etter fødselen
Idol-dommeren ble gjenforent med deltakere og kolleger onsdag morgen. Se video! Sandra Marie Kristiansen skr@tv2.no I slutten av april ble artist og Idol-dommer Tone Damli Aaberge (26)
Mamma-Tone tilbake på jobb
Bare seks uker etter at lille Billie kom til verden, skal Tone Damli Aaberge (26) tilbake på jobb. - Det stemmer. Hvis alt går etter planen, er Tone tilbake som Idol-dommer under auditionrunden
Annie blir idol-dommer
Blir baby-vikar for Tone Damli.
Les mer om Tone Damli.
Margaret blir babyvikar for Tone
Artist og Idol -dommer Tone Damli Aaberge (26) venter snart barn, og går nå ut i svangerskapspermisjon. Når det skal arrangeres Idol-audition i Tromsø i helga, stepper Margaret Berger
Margaret Berger blir Tones første babyvikar
Stepper inn som dommer i Tromsø i helgen. Det har lenge vært kjent at Tone Damli Aaberge (26) venter barn, og at hun ville få behov for vikar i flere av byene for årets Idol-auditions.
Dagens quiz
VG+ stiller deg lette og vanskelige spørsmål. Hvilken artist har gitt ut en sang og et samlealbum som heter So long, Marianne?. Mariann(e) Kvinnen på bildet er ikke minst kjent fra sin tid som dommer i Idol. Hva heter hun?
Les mer om Idol og Marianne.
Gravid Idol-dommer
En gravid Tone Damli Aaberge tar en ny runde som Idol-dommer sammen med Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Esben Selvig.