Idrettsgallaen

Stem frem Årets Ildsjel 2017

I januar skal Årets Ildsjel hedres på Idrettsgallaen. Nå kan du være med å avgjøre hvem som skal vinne prisen.
Les mer om Idrettsgallaen.

De leder Idrettsgallaen fra Hamar

Helene Olafsen fra Oppegård og Atle Pettersen fra Skien skal være programledere for Idrettsgallaen 6. januar. Direktesendingen går fra Hamar OL-Amfi.
Olafsen leder Idrettsgallaen
Snowboardprofilen og eksverdensmesteren Helene Olafsen (27) skal lede Idrettsgallaen i januar sammen med artisten Atle Pettersen (28).
Tidligere verdensmester blir historisk: Skal lede Idrettsgallaen
Snowboardprofilen og eksverdensmesteren Helene Olafsen (27) skal lede Idrettsgallaen i januar.

Ildsjel-kandidaten må vrake sønnens 40-årslag

Jan Georg Lund er beæret over å være nominert til Årets Ildsjel under Idrettsgallaen. Men prisutdelingen er lagt til en kinkig dato for 73-åringen.
Les mer om Idrettsgallaen.
«Mr. Hockey kan bli årets ildsjel
Jan Georg Lund i Stjernen Hockey er en av fem nominerte til prisen Årets Ildsjel under årets Idrettsgalla. Lund ble overrasket med nominasjonen i formiddag. Tittelen er et av de aller gjeveste trofeene som blir delt ut på Idrettsgallaen, som går av stabelen på Hamar 6. januar neste år.
Nominert til årets ildsjel
Håvard Olsen er en av de fem nominerte til prisen årets ildsjel til Idrettsgallaen 2018. Olsen er nominert for sin formidable innsats i flere idretter over lang tid, og for å ha klart å holde på lokalbefolkningen.
Les mer om Idrettsgallaen.
Nominert til årets ildsjel
Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen årets ildsjel under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne skal stemme frem vinneren.
Kan bli Årets ildsjel
Randi Nordli fra Brumunddal Idrettslag og Evelyn Veisten fra Østre Toten Helsesportlag er kandidater fra Hedmark og Oppland til Årets ildsjel. Prisen deles ut på Idrettsgallaen på Hamar 6.januar.
Nominert til Årets ildsjel
Øyvind Grette fra Teie IF er Vestfolds kandidat til Årets ildsjel. Grette er med i semifinalen sammen med 18 fylkeskandidater. Prisen deles ut på Hamar under Idrettsgallaen den 6. januar neste år. Totalt kom det inn 662 nominasjoner fra hele landet.
Les mer om Hamar, Idrettsgallaen og Teie IF.
Lund nominert til Årets ildsjel
Jan Georg Lund fra Stjernen Hockey er Østfolds kandidat til Årets ildsjelprisen som deles ut på Idrettsgallaen på Hamar 6. januar. Det skriver Norges idrettsforbund i en pressemelding. Han er dermed i semifinalen sammen med 18 andre fylkeskandidater. Det er Østfold idrettskrets som har valgt Lund som Østfolds kandidat.
Vil hedre frivillige
Vestfold idrettskrets oppfordrer folk til å komme med forslag til frivillige som fortjener utmerkelsen «Årets ildsjel under Idrettsgallaen neste år. Leder Lisbeth Danielsen i Vestfold idrettskrets sier vi er helt avhengige av ildsjelene som står på for at andre skal få utføre idretten sin.
Les mer om Idrettsgallaen og Vestfold.
n ting irriterer fortsatt Warholm i eventyrsesongen: - Jeg sov ikke den natta
Karsten Warholm forteller i dette intervjuet om sitt nye liv, øyeblikket som fortsatt irriterer i eventyrsesongen, sine nye planer, økonomien, Idrettsgallaen og hvordan forholdet egentlig er til Henrik Ingebrigtsen.
n ting irriterer fortsatt Karsten Warholm i eventyrsesongen: - Jeg sov ikke den natta
Karsten Warholm forteller i dette intervjuet om sitt nye liv, øyeblikket som fortsatt irriterer i eventyrsesongen, sine nye planer, økonomien, Idrettsgallaen og hvordan forholdet egentlig er til Henrik Ingebrigtsen.
Vil bli generalsekretær i NIF
Thorbjørn Gyberg fra Arendal vil bli generalsekretær i Norges idrettsforbund. Han kommer fra Arendal bokseklubb og vant i 2015 prisen for Årets ildsjel under Idrettsgallaen. Det er 17 menn og 7 kvinner som har søkt på stillingen etter Inge Andersen. Les mer her.
Vond maktkamp: Fortsatt isfront mellom Tuppen og Lillemor
Husker du Tuppen og Lillemor fra Idrettsgallaen i vinter? De som ikke ville leke sammen?
Idrettsgallaen til Stavanger
Stavanger får Idrettsgallaen i 2019. Arrangementet er i flere år blitt arrangert i Hamar.
Idrettsgallaen til Stavanger
Idrettens store festaften flyttes fra Hamar til Stavanger i 2019.
Les mer om Hamar og Stavanger.
Første gang utenfor Østlandet: Idrettsgallaen til Stavanger
Første helgen i 2019 vil Stavanger være arrangørby for Idrettsgallaen. Arrangementet som overføres direkte på NRK, vil gå av stabelen i DNB Arena.
Norges beste bryter på skolebesøk
Bryteren Stig Andre Berge var Norges eneste individuelle medaljevinner i OL i Rio og han ble blant annet kåret til Årets forbilde under Idrettsgallaen nylig. I dag besøker han Kringsjå skole i Kristiansand.
Gallakongen skal hjelpe Kristiansand-klubb
Nylig kuppet Stig Andr Berge Idrettsgallaen. Nå kommer han snart til Kristiansand for å hjelpe den ferske bryteklubben.
Johaug og Sundby doping-hånet under den svenske Idrettsgallaen
De to norske løperne fikk plass i oppsummeringen av det svenske (!) idrettsåret.
Les mer om Idrettsgallaen og Sundby.
Bryte-Berge: – Oppmerksomheten har gitt meg en skikkelig «boost
TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Stig-Andre Berge (33) ble kongen av Idrettsgallaen med tre priser. Det kan bli gull verdt for bryteveteranen i den lange oppkjøringen mot Tokyo-OL i 2020, men den store sponsorinteressen uteblir.
Les mer om Idrettsgallaen og Tokyo-OL.
Svenskene med doping-stikk til Sundby og Johaug på Idrettsgallaen
Da det svenske sportsåret ble oppsummert i bilder, dukket plutselig Therese Johaug (28) og Martin Johnsrud Sundby (32) opp på storskjermen i Globen.
Heiberg ble lurt trill rundt: – Jeg var naiv
Gerhard Heiberg ante fred og ingen fare da han dro til Idrettsgallaen.
Les mer om Idrettsgallaen.