Ikke

Åpner tilsynssak mot omsorgsbolig i Hallingdal

GOL (NRK): Beboerne får ikke tilsyn om natten og må gå med sitt fornødne i buksene til pleierne kommer utpå formiddagen, ifølge pårørende.
Les mer om Hallingdal.

Fortvilt ordfører: – Vi kan jo ikke stå vakt og holde dem fast heller

Ordfører i Moskenes kommune, Lillian Rasmussen, føler seg nærmest maktesløs i møte med turister som tar seg opp på det krevende fjellet Reinebringen i all slags vær.
Politiet: Kan ikke garantere for sikkerheten til trusselutsatte kvinner
– Det er utfordrende å møte kvinner som trenger beskyttelse og måtte si til dem at det innebærer en totalpakke vi ikke er i stand til å tilby , sier politimester Hans Vik.
Jansrud-nedtur etter stor feil: – Taktisk bommert
KITZBÜHEL (VG) Kjetil Jansrud (31) bommet stygt på toppen i fredagens super-G. Dermed klarte han ikke å prege tetsjiktet.

Nå skal Lena ha med sønnen til VM: - Jeg er ikke glad i syting. Har du et problem – løs det eller ignorer det

Mamma er verdens mest meritterte hundekjørere. Sønnen har noe å leve opp til.
Les mer om Lena.
Å kutte lønnsom produksjon i Norge, er ikke svaret
Jeg er fundamentalt uenig med dem som hevder det ikke er bærekraftig å fortsette olje- og gassutvinning i Norge.
Les mer om Norge.
Sommertogskuffelse i jubileumsbyen
I Fredrikstad er mange skuffet over dagens sommertog-lansering fra NRK. For mens Råde og Sarpsborg får besøk av toget, blir det ikke stopp hos 450-årsjubilanten. Det hadde flere i byen jobbet for, sier ordfører Jon-Ivar Nygård, som håper NRK vil revurdere Fredrikstad som stasjon.
Kjørte rett inn i folkemengde og drepte tre etter familiedrama
Fem kritisk skadd i Melbourne. Politiet: - Ikke terrorangrep.
Les mer om Melbourne.
Gutt påkjørt- bilfører stoppet ikke
Politiet etterlyser tips slik at de kan finne bilføreren.
Savnet kvinne funnet i Kornsjø
Den døde ble funnet på 15 meters dyp ikke langt fra råket, forteller svensk politi.
Les mer om Kornsjø.
– Ikke noe B-valg
– Å velge et praktisk yrke og ta fagbrev er ikke noe B-valg. Det sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på yrkesmessen ved Høvik skole i Lier i går kveld. Statsråden slo et slag for håndverksfagene og sa at Norge kommer til å mangle 90.000 fagarbeidere i 2035.
Her står oljeindustrien parkert
Det skulle vært bråk og støy, og to tusen kvinner og menn i arbeid på riggene. Og de skulle ligget langt til havs, ikke i en vik i Gulen.
Les mer om Gulen.
For tre år siden visste ikke Jos hva langrenn var. I helgen konkurrerer han mot Northug
– Oi, oi, oi, oi, nå ble jeg nervøs.
Les mer om Northug.
Lundby nummer seks i Japan
Maren Lundby ledet etter første omgang i verdenscuprennet i japanske Zao, men greide ikke å følge opp i finaleomgangen. Med et hopp på 90 meter raste hun ned til en 6. plass. Japanske Yuki Ito vant, mens verdenscupleder Sara Takanashi ble nummer fem.
Les mer om Japan, Sara Takanashi og Zao.
– Ikke noe B-valg
– Å velge et praktisk yrke og ta fagbrev er ikke noe B-valg. Det sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på yrkesmessen ved Høvik videregående skole i Lier i går kveld. Statsråden slo et slag for håndverksfagene og sa at Norge kommer til å mangle 90.000 fagarbeidere i 2035.
Derfor bør du ikke parkere slik
Her kan du gå på en smell.
Martin Mølsæter stenger First Generator-fondet, han vil ikke ha flere kunder
Martin Mølsæter frykter at blir fondet for stort vil han ikke klare å gjenta fjorårets superavkastning. Snakk med Skagenfondene om det!
Politiet: Kan ikke garantere for sikkerheten til trusselutsatte kvinner
– Det er utfordrende å møte kvinner som trenger beskyttelse og måtte si til dem at det innebærer en totalpakke vi ikke er i stand til å tilby, sier politimester Hans Vik.
Sjefanalytiker om nye boliglånskrav: Vil ikke dempe mye
Erik Bruce i Nordea Markets avviser at nye boliglånskrav vil føre til noen kollaps i boligmarkedet.
Ber tingretten avvise søksmål
Oslo kommune mener at Oslo tingrett må nekte å behandle gruppesøksmålet der Huseiernes Landsforening har saksøkt kommunen for å få kjent eiendomsskatten ugyldig. Kommunen har stilt som vilkår at de som går til sak først må ha utnyttet alle klagemuligheter, og siden man ikke vet hvem de 2000 som står bak er, vet man ikke om de har klaget.
Les mer om Oslo.
Vi trenger dere alle
Du kjenner vel den positive fyren som elsker å le. Han du vil ha til bords i et selskap fordi han skaper god stemning. Men han er kanskje ikke best til å gjøre en kjedelig rutinesak på jobben.
Slett ikke sikkert du bruker den riktig
I verste fall risikerer du hull i neseskilleveggen.
Lundby leder i Japan
Maren Lundby leder etter første omgang av verdenscuprennet i japanske Zao. 22-åringen landet på 94,5 meter, og ligger 0,9 poeng foran Manuela Malsiner. Anniken Mork falt, og er ikke videre til finaleomgangen.
Les mer om Japan, Manuela Malsiner og Zao.
Doble bonuspoeng til konen
Noe av det gøyeste jeg vet er å overraske folk med gaver de ikke har forventet. Sånn er kameraten min også. Men sist jul gikk det fullstendig galt for ham.