Ikke

Kantor: Har ønsket mer åpenhet

Tormod Lindland sier at han lenge har ønsket mer åpenhet rundt arbeidet til Mandal kirkelige fellesråd. I går ble kantoren sagt opp fra sin stilling i Mandal menighet. Han sier at siste ord kanskje ikke er sagt, fellesrådet ønsker ikke å kommentere saken.
Les mer om Mandal.

Gir opp Stokke Nedre

Et hovedsykehus vil ikke bli bygget på Stokke Nedre. Politikerne i Gjøvik vil ikke anke avslaget
Les mer om Gjøvik og Stokke Nedre.
Mener NRK at jenter uten hijab ikke er muslimske nok?
NRK oppfordrer til barnehijab når de søker etter skuespiller på 12 -13 år. Jeg har kanskje vært blant de få som støttet valget NRK tok om å ansette Faten som programleder, både til «Faten tar valget» og «Faten tar praten».
Les mer om Faten og NRK.
– Skjer det ikke noe innen utgangen av denne måneden, blir kiosken stengt for godt
Få måneder etter at Khuay Vinh Dang tok over driften av den gamle tobakks- og tippekiosken på hjørnet av Øvre Torvgate og Hunnsvegen, la han den ut for salg. Nå vurderer han å legge den ned for godt.
Skipresidentens begrunnelse er dessverre ikke god nok
KOMMENTAR: Jeg ser at det finnes argumenter for at Erik Røste skal inn i FIS-styret, men begrunnelsen er dessverre ikke god nok.
Les mer om Erik Røste.
Skipresidentens begrunnelse er dessverre ikke god nok
KOMMENTAR: Jeg ser at det finnes argumenter for at Erik Røste skal inn i FIS-styret, men begrunnelsen er dessverre ikke god nok. Torsdag holdt Therese Johaug sin første pressekonferanse etter at hun sonet sin 18 måneder lange dopingdom.
Ringeriksbanen er ikke skrinlagt | Ketil Solvik-Olsen
«Jeg har merket meg at enkelte nå svartmaler og gir inntrykk av at Ringeriksbanen nærmest er skrinlagt. Det er ikke riktig», skriver samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i dette leserinnlegget.
Skipresidentens begrunnelse er dessverre ikke god nok
KOMMENTAR: Jeg ser at det finnes argumenter for at Erik Røste skal inn i FIS-styret, men begrunnelsen er dessverre ikke god nok. Torsdag holdt Therese Johaug sin første pressekonferanse etter at hun sonet sin 18 måneder lange dopingdom.
Per Kristian må jobbe for toppsatsingen
Det hjalp ikke å ta sølv i NM. Per Kristian Nygård (30) gikk underskudd som langrennsløper. Nå jobber han hardt for å få budsjettet til å balansere.
Oslo-politiet tiet om skyting på åpen gate
Oslo-politiet tar selvkritikk for at de ikke fortalte offentligheten om skyting på åpen gate i Oslo sentrum i april. Totalt fem menn begynte å slåss like ved en restaurant, hvor det til slutt ble løsnet skudd mot en av dem.
Les mer om Oslo.
Kim Walls mor: - Vi var ikke bekymret
Foreldrene til avdøde Kim Wall var stadig bekymret for datteren da hun reiste rundt i verden, men hadde ingen slike tanker før turen i Peter Madsens ubåt.
Les mer om Kim Wall.
David Copperfield: - Avslørte hemmeligheten bak det topphemmelige trylletrikset
David Copperfields illusjon ble forklart i retten. (Dagbladet): som aldri før. Den verdenskjente illusjonisten har derimot ikke fått denne gangen.
Starter forsiktig: Åpner nettbutikk - men forventningene er lave
Europris åpner nettbutikk i juni, men noen storsatsing vil de ikke kalle lanseringen. - Vi starter med netthandel i juni.
TV 2s anmelder om andre sesong av Westworld: - Terningkast seks!
ANMELDELSE: Westworld klarer fremdeles å overraske, sjokkere og fryde i sin sesong 2. «Westworld» er en dypt fascinerende serie. Jeg har gledet meg vilt til sesong 2, etter at sesong 1 blåste meg av banen. Og jeg ble ikke skuffet!
Les mer om Westworld.
Røntgen-skandalen i Sykehuset Innlandet får konsekvenser: Nytt røntgensystem byttes ut og skrotes
Innføringen av det nye radiologisystemet RIS/PACS ved Sykehuset Innlandet har medført enorme problemer. Nå har Helse Sør-Øst bestemte seg for å ikke innføre dette systemet ved noen andre sykehus, samt bytte det ut i Sykehuset Innlandet. Kostnaden er på et tresifret antall millioner kroner.
– Da jeg så dette kom alle glemte nordnorske kraftuttrykk instinktivt tilbake igjen. Er det overhodet mulig?
Statens vegvesen mener det ikke finnes noe klart regelverk som kan brukes mot denne parkeringsproblematikken.
Nei, 120 000 nordmenn er ikke spillavhengige
Faktisk.no har sjekket Actis påstander. Det er helt feil at 120 000 nordmenn er spillavhengige. Tallet stammer fra en forskningsrapport fra Universitetet i Bergen, som ble publisert i 2016.
Les mer om Bergen og Universitetet.
Ikke la deg lure til å betale mer enn du må for flyreisen
Flyselskapene har laget seg en lang liste av produkter som skal få publikum til å betale ekstra for flyturen.
Johaug vurderte å legge opp: - Da hadde jeg ikke lyst til det her
Skistjernen er tilbake fra dopingutestengelsen, men forteller om en tøff periode der hun én gang vurderte å gi seg.
Fengsel for NAV-bedrageri
En vesteråling må i fengsel etter å ha fått utbetalt 101.700 kroner fra NAV som mannen ikke hadde krav på å få. I perioden 3. februar 2014 til 24.
Les mer om NAV.
– Da jeg så dette kom alle glemte nordnorske kraftuttrykk instinktivt tilbake igjen. Er det overhodet mulig?
Statens vegvesen mener det ikke finnes noe klart regelverk som kan brukes mot denne parkeringsproblematikken.
Regjeringen slår ned Frps asyl-planer: Ap krever avklaring i Stortinget
Frp mener det er nødvendig å endre internasjonale konvensjoner for å begrense antallet asylsøkere og flyktninger til Norge. - Norge bør ikke ta initiativ, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp).
Likestillingsombudet: - Aps forslag om kvinner i film kan være ulovlig
- Man skal ikke henge seg opp i det formelle her, svarer Anette Trettebergstuen.
Oslo-politiet tiet om skyting
4. april ble det løsnet skudd midt på lyse dagen i Oslo sentrum, 300 meter fra Sentrum politistasjon. Politiet meldte ikke ifra om dette til offentligheten, og innrømmer at det burde vært gjort, skriver VG.
Les mer om Oslo og Sentrum.