Ikke

Kan bli siste håndball-VM for TV 2: – Du kan stole mer på trekkfuglene enn på TV-rettigheter

Harald Bredeli skjelver bak mikrofonen, men det er ikke stemmen som svikter.
Les mer om TV-rettigheter.

Trump frykter tilbakeslag hvis Moore taper i Alabama

USAs president Donald Trump frykter et alvorlig politisk tilbakeslag hvis ikke overgrepsanklagede Roy Moore vinner senatsvalget i Alabama.
Søderlund: – Jeg har ikke hørt noe fra RBK
Alexander Søderlund og familien trives ikke i Frankrike, og et klubbskifte kan være nært forestående. Men fra RBK er det stille.
Les mer om Frankrike og RBK.

Frp reagerer på regjerings-Venstre

Flere i Fremskrittspartiet reagerer også på at Venstre skal i regjeringsforhandlinger. – Jeg tror ikke grasrota i Frp er begeistret, og jeg er det heller ikke, sier Fremskrittspartiets gruppeleder i Østfold fylkesting, Håvard Jensen, til NRK. Han har brukt Facebook til å spørre sine partifeller hva de syns.
Hvis du ikke vet forskjell på flørt og ufinhet, bør du oppsøke hjelp
BTs Britt Sørensen med 10 #metoo regler.
Slik svarer landslagssjefen på Petter Northugs Tour-plan
Landslagssjefen er villig til å ta ut Petter Northug selv om skistjernen ikke går et eneste skirenn før uttaket.
Les mer om Petter Northug.
Bendtner ikke i troppen: Derfor dropper Hareide toppscoreren
Danmarks landslagstrener Åge Hareide sier ja til Rosenborgs Jacob Rasmussen og Mike Jensen, men ser ikke behovet for å ta med Nicklas Bendtner til Abu Dhabi.
Pågrepet etter trusler om skyting
Politiet skriver i en pressemelding at en person er pågrepet, siktet for å ha framsatt trusler om skyting mot Saltdal videregående skole. Ifølge pressemeldingen fikk politiet klokken 11.30 i dag melding om at en person hadde framsatt trusler rettet mot Saltdal videregående skole. Truslene ble framsatt muntlig av en voksen mann som ikke har tilknytning til skolen.
Les mer om Saltdal.
Høyesterett: Prostituerte får ikke erstattet tapt inntekt
Sju prostituerte får ikke erstattet tapt inntekt etter at de ble ranet, slik lagmannsretten avgjorde i februar. Høyesterett sier nei.
Prøvde å stikke av fra UP
En UP-patrulje har innhentet en bilfører som forsøkte å unndra seg kontroll i Slemmestad ved Rortunet. Det er foreløpig ikke klart hvorfor vedkommende forsøkte å stikke av.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Bil av veien i Arendal
En bil har kjørt av veien på Eikestøveien i Arendal. Politiet er på vei til stedet, men det er skal ikke være noen personskade. Det er glarr på stedet, og førerkortet er beslaglagt.
Les mer om Arendal og Eikestøveien.
Northug tilbake i trening
Petter Northug er tilbake i full trening, sier trener Stig Rune Kveen til VG. Han har hatt en liten pause i etterkant av Lillehammer-rennene, hvor han ble slått ut i prologen. Northug følte da at han ikke var helt i slag. – Nå har han havnet på «pluss-siden igjen. Det var viktig at han satte på håndbrekket selv der og hentet seg inn, etter å ha vært litt for hissig på konkurranse etter sykdomsperioden for to uker siden, sier Kveen til VG.
n million så Halvor Sveen vinne
Til tross for at vinneren allerede var avslørt, fulgte n million seere med da Halvor Sveen vant «Farmen-finalen søndag, ifølge Kampanje. Men rekord ble det ikke.
Trailer kjørte ut
Traileren som først fikk stans på Kåpeveien i Re, fikk igjen problemer. Etter å ha kjørt 500 meter kjørte traileren ut og sperrer veier. Trafikken kan ikke passere her.
Les mer om Kåpeveien.
Northug tilbake i full trening – friskmelder seg til Tour de Ski
For bare en uke siden responderte ikke Petter Northug (31) på hard trening. Nå har skistjernen endelig overskudd igjen etter nedturen på Lillehammer forrige helg.
Blir saksøkt for å ha solgt sin egen bil
Dette skjer ikke akkurat hver dag!
Brann gir opp Åsen
Gjermund Åsen havner ikke i Brann. Det er gode nyheter for TIL.
Les mer om Brann, TIL og Åsen.
Vil ha togstopp på Kornsjø stasjon
Østfolds stortingsrepresentant fra Sp, Ole Andr Myhrvold, vil fortsatt ha det slik at toget stopper på Kornsjø stasjon ved behov. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har svart Myhrvold at persontrafikken mellom Halden og Göteborg kjøres uten statlig støtte, derfor kan ikke staten pålegge NSB å stoppe på Kornsjø. Det er å fraskrive seg ansvaret, sier Myhrvold til Halden Arbeiderblad.
William og Kate til Norge i februar
Prins William og hertuginne Kate skal besøke Norge i begynnelsen av februar neste år. Programmet for besøket er ennå ikke klart.
Les mer om Kate og Norge.
William og Kate til Norge i februar
Prins William og hertuginne Kate skal besøke Norge i begynnelsen av februar neste år. Programmet for besøket er ennå ikke klart.
Les mer om Kate og Norge.
Wenches tradisjonelle julekake
For mange blir det ikke jul uten den tradisjonelle julekaken. Ta vare på gamle tradisjoner, spør foreldre eller besteforeldre om oppskriftene og ta de med deg videre, er Wenches tips.
Kronen svekker seg etter inflasjonstall
Hvis ikke Norges Bank gjør de justeringene i rentebanen som markedet forventer er det stor sannsynlighet for at kronen kan nå historisk svake nivåer, ifølge rente- og valutastrateg Nils Kristian Knudsen i Handelsbanken.
Les mer om Handelsbanken.