Ingrid johannessen

Her har vegen vært stengt nesten en hel dag: – Helt uholdbart

Fv 12 over Bustneslia i Mo i Rana har vært stengt i åtte timer. – Folk har stått i kø i timevis, det er helt uholdbart, sier bilist Ingrid Johannessen.

Veien har vært stengt i nesten hele dag: – Helt uholdbart

Fv 12 over Bustneslia i Mo i Rana har vært stengt i nesten hele dag. – Folk har stått i kø i timevis, det er helt uholdbart, sier bilist Ingrid Johannessen.
-Sliter ti år etter smitten
- Flere sliter ti år etter Giardia-utbruddet i Bergen. Det forteller leder i foreningen for Giardia-ofre, Ingrid Johannessen.
Må stenge britisk skole i edderkoppfrykt
Giftige edderkopper observert i flere av byggene på ungdomsskolen. Av Kjersti Johannessen. og Ingrid Treborg Den siste tiden har det vært kraftig økning i observasjonene av den farlige
Les mer om Ingrid Treborg Den.

Ingen luksus for TILs supersupportere

Nina og Ingrid er ikke som andre TIL-supportere. Se video! LUKSUSSUPPORTERE: Nina Teistevoll (t.v) ogh Ingrid Johannessen (t.h) jobber dugnad for å skaffe inntekter til TIL og har tatt
Les mer om Ingrid, Ingrid Johannessen og TIL.
Showpremiere: Ouverture med smell
PREMIERE: 2012 Ouverturen Av og med Ingrid Bjørnov STED: Latter, Oslo REGI: Ivar Tindberg BAND: Javed Kurd, Rino Johannessen og Ole Petter Hansen Chylie Eller stand up-musiker.
Giardia-ofre er fortsatt syke - syv år etter utbruddet
-SALT I SÅRET: Ingrid Johannessen i støttegruppen for de syke sier det oppleves som å få strødd salt i såret å måtte kjempe om erstatning etter Giardia-utbruddet.
Les mer om Giardia-utbruddet.
Norsk kvinne (30) drept i bombeangrep i Nigeria
CATO GUHNFELDT EIVIND SØRLIE IDA HALVORSEN KEMP RANDI JOHANNESSEN BUCKLEY Det var den 30 år gamle norske juristen Ingrid Midtgaard som ble drept i Nigerias hovedstad Abuja fredag, opplyser
Bjoa bygdeliste - Vindafjord
AV: tormod eikill 1 Kjartan Innbjo 1947 2 Ingrid Johannessen 1964 3 Kristian Resset 1970 4 Trine Sørensen 1984 5 Tor Stein Svendsbø 1961 6 Eli Sandsgård 1983 7 Lars Arne Lien 1953 8
15 år med musikk og moro
Ingrid Bjørnov er blitt en av Norges største entertainere. Alltid ved hennes side står Fredrikstad-duoen Rino Johannessen og Ole Petter Chylie Hansen.
- Ikke kjør på sommerdekk
Så slipper du å ende opp i grøften i dag. Jan Stian Vold Ingrid Fredriksen - Været fortsetter slik det er i dag til fredag kveld, sier meteorolog Inge Johannessen ved StormGeo.