Innstiller

- Trist og flaut

- Det er trist og flaut at NSB innstiller tog fordi de har kvittet seg med for mange ansatte. Det sier leder av Norsk Pendlerallianse, Jan Riddervold.

Haiti innstiller Oxfams arbeid i landet mens prostitusjonsskandalen etterforskes

Oxfams arbeid i Haiti innstilles mens anklager om at Oxfam-medarbeidere kjøpte sex av unge prostituerte haitiere etter jordskjelvet i 2010 etterforskes.
Les mer om Haiti og Oxfam-medarbeidere.
Innstiller på attval
Valnemnda i Senterpartiet i Sogn og Fjordane innstiller samrøystes på attval av Sigurd Reksnes (Eid) som fylkesleiar i Senterpartiet for to nye år.
Les mer om Fjordane, Senterpartiet og Sogn.
Kristian Tonning Riise (H) søker fritak fra fylkestinget
Kristian Tonning Riise (H) har søkt fritak fra alle sine verv i Hedmark fylkeskommune ut perioden. Fylkesordføreren innstiller på at Tonning Riise skal få søknaden innvilget på fylkestinget 5. mars.
Les mer om Hedmark og Tonning Riise.

Unge Høyre: - Skuffende konservativt

Høyre innstiller på nei til eggdonasjon. Unge Høyre-leder Sandra Bruflot varsler kamp på vårens landsmøte, men frykter luften kan ha gått ut av ja-ballongen.
Problemer i togtrafikken
Det er forsinkelser og innstiller mellom Drammen og Asker på grunn av en feil på sporet. DRAMMEN: Bane Nor jobber på spreng med å utbedre feilen. Saken blir oppdatert!
Les mer om Asker og Drammen.
Innstiller på at Kristiansund støtter Todalsfjordprosjektet
Sunndal og Surnadal kommune har søkt sine naboer om å bli med på et spleiselag for å få mer fart på Todalsfjordprosjektet. Selskapet som jobber med dette prosjektet trenger midler for å kunne jobbe framover i full fart.
FARC-kandidatar tør ikkje lenger drive valkamp
FARC innstiller valkampen i Colombia, av frykt for sikkerheita til kandidatane.
Les mer om Colombia.
FARC-kandidater tør ikke lenger drive valgkamp
FARC innstiller valgkampen i Colombia, av frykt for kandidatenes sikkerhet.
Les mer om Colombia.
Etter å ha prøvd i 20 måneder, gir de opp
Boreal Travel innstiller Flybussen.no I dag er det siste dagen reisende til og fra Tromsø har to flybussmuligheter. Boreal Travel melder fredag morgen at de innstiller Flybussen.no.
Les mer om Flybussen.no og Tromsø.
Widerøe innstiller
Widerøes rute 826 som skulle gått klokken 06.30 fra Bodø til Svolvær er innstilt. Det samme gjelder returen, melder flyselskapet.
Les mer om Bodø og Svolvær.
Kiribati innstiller søket etter passasjerbåt
Søket etter passasjerbåten som forsvant utenfor øystaten Kiribati i Stillehavet 18. januar er innstilt, opplyser lokale myndigheter.
Les mer om Kiribati og Stillehavet.
Kiribati innstiller søket etter passasjerbåt
Søket etter passasjerbåten som forsvant utenfor øystaten Kiribati i Stillehavet 18. januar er innstilt, opplyser lokale myndigheter.
Les mer om Kiribati og Stillehavet.
Dette skjedde natt til 7. februar
Representantenes hus godkjente midlertidig budsjett. Minst 145 savnet etter jordskjelv på Taiwan. Kiribati innstiller søket etter passasjerbåt.
Les mer om Taiwan.
Kiribati innstiller søket etter passasjerbåt
Søket etter passasjerbåten som forsvant utenfor øystaten Kiribati i Stillehavet 18. januar er innstilt, opplyser lokale myndigheter.
Les mer om Kiribati og Stillehavet.
En reaksjon på fylkesrådmannens famøse innstilling om havrommet
Nordmøre har vært og er et senter for havrommet. Men til tross for det innstiller fylkesrådmannen i Møre og Romsdal på at Ålesund må velges når man skal sloss om et nasjonalt ressurssenter for utvikling av havromsnæringene i Norge.
Les mer om Møre, Norge, Romsdal og Ålesund.
Innstiller på avtale i Lødingen
LØDINGEN: Et enstemmig formannskap innstiller på at Lødingen kommune inngår ny avtale om bruk av kommunale idrettsanlegg med Lødingen IL. Ny avtale er nødvendig i forbindelse med drift og vedlikehold av den nye kunstgressbanen.
Innstiller hurtigbåter til Fosen på grunn av været
Buss for båt til Fosen tirsdag formiddag.
Les mer om Fosen.
Innstiller renovasjonsbilene
Renovasjonsselskapet for Drammensregionen (RfD) melder at deres renovasjonsbiler innstiller arbeidet for i dag. – Renovatørene gjør sitt aller beste for å kjøre sine ruter. Men nå er det så store snømengder at brøytebiler har problemer med å få fjernet snøen, og busser og biler står. Da er det også uframkommelig for våre renovasjonsbiler, forteller Marianne Holen, kommunikasjonssjef i RfD.
Innstiller på å legge ned vei
I dag behandler formannskapet i Leirfjord saken om gamle fylkesvei 78. Da et ras gikk over veien for ett år siden, mistet 78 år gamle Emil Remnes veiforbindelsen til hjemmet sitt. For Leirfjord kommune blir kostnaden ved å fjerne raset for stor. Administrasjonen innstiller på at kommunen legger veien ned.
Les mer om Leirfjord.
Uværet innstiller fergeavgang
Flere av kveldens fergeavganger er innstilt i kveld. Også avgangen på ruta mellom Igerøy og Horn er nå kansellert på grunn av det dårlige været.
Les mer om Horn og Igerøy.
AF Gruppen får Rygge-kontrakt
AF Gruppen får Rygge-kontrakt til 130 millioner. Det skriver E24 på nett. AIM Norway skal bygge et nytt motordepot på Rygge og innstiller AF Gruppen som entreprenør. Kontrakten er totalt verdt 130 millioner eksklusivt merverdiavgift. Arbeidet starter i mai 2018 og skal være ferdig i august 2019.
Les mer om E24, Rygge og Rygge-kontrakt.
FlyViking legger ned driften
Flyselskapet innstiller driften etter manglende økonomiske resultater. Siste flyging er 12. januar.
FlyViking legger ned driften
Flyselskapet innstiller driften etter manglende økonomiske resultater. Siste flyvning er 12. januar.
FlyViking innstiller driften
FlyViking har ikke tjent nok penger, og har hatt store tekniske problemer.