Instagram

Emily Ratajkowski (26) svarer på gravidryktene

Supermodellen Emily Ratajkowskis kryptiske bilde satt fart på spekulasjonene. Amerikanske Emily Ratajkowski la i helgen ut et spekulativt bilde på Instagram som fikk fansen til å undre.
Les mer om Instagram.

Popdronningen Madonna Hun har et hemmelig botox-kjøleskap - Se og Hør

59-åringen ønsker at fansen skal tro at utseendet hennes er helt naturlig. (Se og Hør): Popdronningen Madonna (59) skapte store overskrifter for sitt nakenstunt tidligere i år, og fikk kommentarfeltet på Instagram-profilen sin til å koke.
Les mer om Hør og Instagram-profilen.
Skal opptre på Jimmy Fallon
Sigrid skal opptre på det svært populære «The Tonight Show med Jimmy Fallon neste veke. Det avslørte ho på Instagram-kontoen sin i natt. Det amerikanske talkshowet har til no i år hatt eit snitt på 2,8 millionar sjåarar, ifølge Vulture .
Skal opptre på Jimmy Fallon
Sigrid skal opptre på det svært populære «The Tonight Show med Jimmy Fallon neste veke. Det avslørte ho på Instagram-kontoen sin i natt. Det amerikanske talkshowet har til no i år hatt eit snitt på 2,8 millionar sjåarar, ifølge Vulture.
MinMote erfarer: Eirín Kristiansen er BikBoks nye gjestedesigner
Samarbeidet ble avslørt på Instagram. Gjennom lang tid har bloggeren Eirín Kristiansen delt til sine følgere at hun jobber med et stort, hemmelig prosjekt. MinMote kan nå fortelle at hun er kleskjeden Bik Boks neste gjestedesigner.
John Stamos (54) har blitt pappa for første gang
TV-stjernen avslørte babynyheten på Instagram. Skuespiller John Stamos, mest kjent som Uncle Jesse i TV-serien «Under samme tak», har blitt pappa for første gang i en alder av 54.
John Stamos (54) har blitt pappa for første gang
TV-stjernen avslørte babynyheten på Instagram.
Les mer om Instagram.
Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas er et par.
- Ja, vi er kjærester. Det sier Farmen-kjendis Amalie Snøløs (22) og skuespiller Herman Tømmeraas fra Skam, til VG. Tømmeraas er kjent som «penetrator-Chris» i Skam. Siden de to la ut intime Instagram-bilder på Valentines 16.
Les mer om Instagram-bilder og Skam.
Over 55.000 følger med når Ken «kødder med norske aviser på Instagram
– Det er gjort med kjærlighet.
Les mer om Instagram og Ken.
Khlo Kardashians fem dager gamle baby True Thomson fikk sin egen Instagram
Da mormor Kris Jenner røpet at Khlo Kardashians datter True allerede har «tatt i bruk sosiale medier, strømmet følgerne til.
Les mer om Instagram, True og True Thomson.
I hardt vær etter datterens ridetur
Motedronningen får kritikk for Instagram-bilde.
Les mer om Instagram-bilde.
Khlo Kardashian avslører babynavnet
Realitystjernen Khloe Kardashian (33) bruker Instagram for å fortelle om sitt nye liv som mamma til babyen som har fått navnet True.
Les mer om Instagram og True.
Khloe Kardashian offentliggjort navnet på datteren
Khloe Kardashian røpet navnet på Instagram. Navnet på datteren til Khloe Kardashian og Tristan Thompson er True Thompson. Kardashian og Thompson ble foreldre torsdag forrige uke.
Khloé Kardashian: - Bryter tausheten etter fødselen - Se og Hør
Khloé Kardashian røper navnet på sin nyfødte datter. (Se og Hør): Fire døgn etter at realitystjernen Khloé Kardashian (33) ble mamma for første gang, er tv-profilen tilbake på Instagram.
Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad: - Nå er kjæresten mer populær enn Marius - Se og Hør
Den flotte modellen har gått forbi kjæresten i antall følgere på Instagram.
Nå er kjæresten mer populær enn Marius
Den flotte modellen har gått forbi kjæresten i antall følgere på Instagram.
Les mer om Instagram.
– Jeg svevde mellom liv og død
Den svenske proffbokseren Erik Skoglund forteller om dramaet da han nær mistet livet som følge av en hjerneblødning for fire måneder siden. – Jeg ble operert for en alvorlig hjerneblødning. Jeg svede mellom liv og død, skriver Soglund på Instagram.
Bildene på Instagram avslørte parets mørke hemmelighet
Emily Lock (22) og Mark Price (30) levde et liv mange misunnet dem, men innholdet de skjulte i en blå plastpose sendte dem rett i fengsel.
Les mer om Instagram og Mark Price.
Bildene på Instagram avslørte parets mørke hemmelighet
Emily Lock (22) og Mark Price (30) levde et liv mange misunnet dem, men innholdet de skjulte i en blå plastpose sendte dem rett i fengsel.
Les mer om Instagram og Mark Price.
Bella Thorne: - Kjøpte hus for penger tjent på sosiale medier - Se og Hør
- Jeg kan tjene 65 000 dollar på én Instagram-post. (Se og Hør): Bella Thorne (20) fikk sin første filmrolle i en alder av seks år, men slo for alvor gjennom i rollen som CeCe Jones i Disney-serien «Shake it up».