Jørre kjemperud


- Jeg mangler kraft i armer og fingre

Jørre Kjemperud sliter med å skru opp et syltetøylokk etter et langt liv som idrettsutøver. Se video. Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport!

Les mer om Sport og Twitter-konto.

- Jeg mangler kraft i armer og fingre

Jørre Kjemperud sliter med å skru opp et syltetøylokk etter et langt liv som idrettsutøver. Se video.

- Jeg mangler kraft i armer og fingre

Jørre Kjemperud sliter med å skru opp et syltetøylokk etter et langt liv som idrettsutøver. Se video. Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport!

Les mer om Sport og Twitter-konto.
- Jeg mangler kraft i armer og fingre

Jørre Kjemperud sliter med å skru opp et syltetøylokk etter et langt liv som idrettsutøver. Se video. Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport!

Les mer om Sport og Twitter-konto.

Utelivsbaronen i bråkmakergata

DRAMMEN: Blant industrielle støvsugere, småløpende håndverkere og en røykende burleskdame finner vi Jørre Kjemperud og Bo Vivike. I kveld, fredag, åpner de Klubbteateret, det ferskeste

Vestavind i Engene

DRAMMEN: - Gata har vært flott, men litt mørk i det siste. Ved å lage et veldrevet sted vil vi være med å høyne standarden her, sier Jørre Kjemperud (44), som mener han og broren Kim

Les mer om Engene, Jørre Kjemperud og Kim.
Nye eiere satser på Spa-hotellet

En ny eiergruppe overtar nå Kragerø Resort. Volleyballspilleren Jørre Kjemperud er blant dem. Annonse Av: Marit Schulstok Tweet - Vi ser potensialet her for det som kanskje er Nordens

Boligdrøm kan strande

MODUM: Jørre Kjemperud fra Vikersund har sammen med flere andre kolleger fra sandvolleyballbanen investert i leiligheter i Brasil. Til sammen har 40 nordmenn investert 50 millioner ifølge Dagens Næringsliv.

Les mer om Brasil og Vikersund.
Kjemperud/Hellum slo seg til semifinalen

I løpet av dagen har brødrene Jørre Kjemperud/Kim Hellum vist gryende form i sanden, og slått seg videre til semifinalen i NM på hjemmebane. DRAMMEN: Tre matcher har sandvolleyball-duoen

Slo erkerivalen i finalen

Jørre Kjemperud/Kim Hellum slo Vegard Høidalen/Geir Eithun i finalekampen i Norges Touren.

Høidalen og Kjemperud skiller lag

Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud skiller lag som sandvolleyball-makkere. Skuffende resultater gjør at de går hver til sitt.

Tidligere toppsak hos Aftenposten:
Høidalen/Kjemperud splitter opp

METTE BUGGE Sandvolleybbalspiller Vegard Høidalen vil satse mot OL, men ikke med Jørre Kjemperud. Paret er enige om at de ikke klarer å løfte hverandre mot sommerlekene i London.

Les mer om Jørre Kjemperud og London.
Skilles igjen

Sandvolleyballspilleren Vegard Høidalen og makker Jørre Kjemperud velger å bryte samarbeidet. Nils-Tore Olsen og Lena Beathe Jakobsen Det bekrefter skiensmannen til Varden.

Kjempe-rekord

Ingen andre lag har spilte flere internasjonale volleyballturneringer enn Jørre Kjemperud fra Modum og Vegard Høidalen fra Skien. MODUM: Denne uken spilte lagkameratene sin 135. internasjonale

Jubel for avansement

Kjemperud/Høidalen vant thriller i verdensserien Rune Stensland Tekststørrelse KRISTIANSAND: Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen jublet uhemmet etter 2-1-seieren (24-22, 13-21, 15-13)

Slo favorittane i finalen

Vegard Høidal og Jørre Kjemperud er blant dei mest kjente og meritterte norske sandvolleyballspelarane i Norge. Men i Førde skulle dei komme til kort - mot ein florøværing.

Les mer om Førde, Jørre Kjemperud og Norge.
Må slå Brasil

Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen er ute av verdensserien i Stavanger om de ikke slår Brasil fredag. Per Abraham Grennæs STAVANGER: Torsdag tapte duoen nemlig begge kampene. Først ble det 0 2 (13-21 og 17-21) mot Estland.

Ikke helt på par

Uten makker Vegard Høidalen var Jørre Kjemperud langt unna par på Sola golfklubb.

- Må snart ha klaff

Sandvolleyveteranene Jørre Kjemperud (41) og Vegard Høidalen (39) er blitt slått ut i kvalifiseringen i årets fem første verdensserieturneringer.

Les mer om Vegard Høidalen.
God oppkjøring for veteranene

Duoen forbereder sesongen 2010 med flere treningsopphold i Fortaleza i Brasil. Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen har nettopp avsluttet et vellykket treningsopphold i Brasil. En to meter høy kollega har hjulpet til som blokk.

De satser alt

Stavanger-jenta Siri Bjørkesett (26) og sandvolleymakker Ragnhild Aas (25) er Norges nye andrepar på kvinnesiden. Nå vil de bort fra sportens bakgård med hjelp fra Jørre Kjemperud.

Les mer om Jørre Kjemperud.
– Vi er ikke leiesoldater

Mange kan nok mene at Jørre Kjemperud og Martin Spinnangr er leiesoldater på gulljakt foran dagens cupfinale i volleyball. Slik føler de det ikke selv.

Randaberg vant med Kjemperud

Jørre Kjemperud snudde kampen nærmest på egenhånd da Randaberg slo Oslo Volley.

Kjemperud tilbake da Randaberg vant

Randaberg - Oslo Volley 3-1. Evigunge Jørre Kjemperud sesongdebuterte for Randaberg da laget slo Oslo Volley.

Les mer om Oslo Volley og Randaberg.
Over og ut for gamlegutta

Kjemperud/Høidalen er ferdigspilt i Kristiansand. Det ble en 17. plass for Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen i Kristiansand. Etter tapet for Georgia var gamlegutta skuffa over prestasjonene
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15