Jan hanvold

Skal lære folk å stå imot pengepredikanten: – Jeg vil Jan Hanvolds pop-kristendom til livs

I løpet av fire torsdager skal filosofen Dag Åsbjørn Johansen kurse folk i å stå imot TV-pastorens metoder, som han mener er en usunn form for kristendom. – All reklame er jo god reklame, sier Hanvold.

Visjon Norge: - Barnas fyllefestarrangør?

«Har dere sett fulle barn før?» spør predikanten Visjon Norge og Jan Hanvold nok en gang inviterer deg og barna dine til å møte. Predikant Dionny Baez kommer til Norge neste uke. Det er Jan Hanvolds TV-kanal, Visjon Norge, som inviterer.
Barnas fyllefestarrangør?
«Har dere sett fulle barn før? spør predikanten Visjon Norge og Jan Hanvold nok en gang inviterer deg og barna dine til å møte.
Les mer om Jan Hanvold og Visjon Norge.
Tunsberg-biskop får støtte
Biskopkollegaer støtter Per Arne Dahl, som nylig kritiserte praksisen til TV-kanalen Visjon Norge. Flere biskoper tar nå avstand fra det de mener er en sammenblanding av løfter om helbredelse og innsamling av penger. Visjon Norge-pastor Jan Hanvold avviser at de tar betaling for bønn. Han sier de mottar gaver på samme måte som kirken tar kollekt.

Biskop med hard kritikk av betalt helbredelse hos Visjon Norge

Biskop Per Arne Dahl har fått mange bekymringsmeldinger om helbredelsene som fremmes på den kristne TV-kanalen Visjon Norge. TV-pastor Jan Hanvold svarer at de aldri blander penger og frelse.
– Jesus reddet pasienten
TV-pastor Jan Hanvold hevdet at han har bidratt til å helbrede en alvorlig syk mann som var innlagt på sykehus. Nå reagerer han på å bli hengt ut som løgner på sosiale medier.
TV-pastor Jan Hanvold slettet kritisk innlegg etter at han hevdet å ha helbredet «dødsdømt mann
Den omstridte predikanten får svært krass kritikk i kommentarfeltet på sin egen Facebookside. Mannen han hevder å ha helbredet, er fremdeles sengeliggende, ifølge datteren.
Les mer om Facebookside.
Jarl Wåge: Nullvisjon Norge
GJESTEKOMMENTAR: Den pengegriske predikanten Jan Hanvold og tv-kanalen Visjon Norge likar ikkje kritikk. Utskjelling («jævla drittsekk) og fjerning av en kritikar frå Twitter er mellom reaksjonane. Det siste var eit tveegga sverd.
Hanvold så rødt
– Du er en jævla drittsekk. Slik svarte TV-pastor Jan Hanvold da NRK ville intervjue ham om fallende gaveinntekter i Visjon Norge.
Predikant fikk ikke gehør i PFU
Pastor Jan Hanvold fikk ikke medhold i sin PFU-klage på NRK Brennpunkts kritiske dokumentar om hans virksomhet og økonomiske interesser.
Les mer om PFU.
TV Visjon Norge mistet lånetilsagn etter Brennpunkt-dokumentar
Etter NRK Brennpunkts kritiske dokumentar om Jan Hanvold og TV Visjon Norge har kanalen fått trøbbel med finansieringen av utbyggingen av Forum Kino i Bergen.
Hevder Brennpunkt-dokumentar førte til lånestopp i banker
Etter NRK Brennpunkts kritiske dokumentar om Jan Hanvold og TV Visjon Norge har kanalen fått trøbbel med finansieringen av utbyggingen av Forum Kino i Bergen.
Les mer om Bergen, Forum Kino og Jan Hanvold.
Hevder Brennpunkt-dokumentar førte til at de ble nektet lån i banker
Jan Hanvold og TV Visjon Norge har fått fått trøbbel med finansieringen av utbyggingen av Forum Kino i Bergen etter Brennpunkt-dokumentar.
Pengepredikanten kan få pris
NRKs Brennpunkt-program Pengepredikanten er nominert til Gullruten, skriver VG. Det er journalist Bjørn Olav Nordahl fra Mjøndalen som står bak programmet om TV-pastor Jan Hanvold og hans kristne TV-kanal Visjon Norge i Drammen. Programmet satte søkelys på TV-selskapets pengeinnsamlinger.
– Ikke lokket med på falske premisser
NRK avviste at Jan Hanvold var lokket med på feil premisser da Brennpunkt-dokumentaren «Pengepredikanten ble diskutert i Kringkastingsrådet torsdag.
Flere klager på Brennpunkt-dokumentar
Kringkastingsrådet har fått til sammen elleve klager på Brennpunkt-dokumentaren om Visjon Norge-sjef Jan Hanvold.
Flere klager på Brennpunkt-dokumentar
Kringkastingsrådet har fått til sammen elleve klager på Brennpunkt-dokumentaren om Visjon Norge-sjef Jan Hanvold.
NRK-dokumentar får klager
Kringkastingsrådet har fått til sammen elleve klager på Brennpunkt-dokumentaren om Visjon Norge-sjef Jan Hanvold.
Når man har tatt plass i setet, begynner taksameteret å løpe
Spørsmålet som må stilles, er om den måten Visjon Norge og Jan Hanvold kommuniserer om penger på, kan vekke anstøt og dermed hindre evangeliets utbredelse.
Les mer om Jan Hanvold og Visjon Norge.
Religiøs underholdning – fra DN
«Mens Hanvolds publikum er med på å finansiere sin religiøse underholdning, baserer Den norske kirke seg på et medlemstall som er unaturlig høyt rett og slett fordi det er gratis å være medlem, skriver DN 28. oktober i lederen om tv-pastor, redaktør og styreleder Jan Hanvold i den kristne TV Visjon Norge.
Les mer om Den og Jan Hanvold.
NRK beklager
I en radioreportasje sendt i Ukeslutt lørdag 28.10 og om igjen 31.10 i NRK Buskeruds sendinger har NRK kommet i skade for å si at pastor Jan Hanvold har samlet inn hundrevis av millioner som er brukt til Hanvolds eget eiendomsimperium. NRK har ikke dekning for denne ordlyden. NRK beklager.
Les mer om Jan Hanvold, NRK og Ukeslutt.
Hanvold hevder han er drapstruet
Visjon Norge-sjef Jan Hanvold skriver på sin Facebook-side at han har fått drapstrusler etter NRKs Brennpunkt-dokumentar om ham.
Les mer om Facebook-side.
Visjon Norge-pastor hevder han har fått drapstrusler
TV-pastor Jan Hanvold i den kristne kanalen Visjon Norge hevder han har fått konkrete drapstrusler etter NRK Brennpunkts dokumentar om ham.
Les mer om Visjon Norge.
Hevder han har fått drapstrusler
TV-pastor Jan Hanvold i den kristne kanalen Visjon Norge i Drammen hevder han har fått konkrete drapstrusler etter NRK Brennpunkts dokumentar om ham.NRK har vært i kontakt med Jan Hanvold, men han ønsker ikke å kommentere saken.
Om å stjele fra Gud
Ville Jesus jaget Jan Hanvold med pisk? Krever Gud konfirmanter for penger?
Les mer om Gud og Jan Hanvold.