Jan tore sanner

Laabak ut av departementet

Fremskrittspartiets Bjørnar Laabak fra Fredrikstad er ute av jobben som statssekretær under Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner etter et drøyt år. Monica Mæland (H) har tatt over Sanners ministerpost og har med seg egne statssekretærer.

Kilder til VG: Nikolai Astrup inn i regjeringen

Norges rikeste politiker er i ferd med å bli minister for første gang. Linda Helleland og Jan Tore Sanner får nye statsrådposter.
Les mer om Jan Tore Sanner.
Håper på ny jernbaneutredning
Bedre Byutvikling Moss ser mer optimistisk på å få på plass en utredning av en alternativ dobbeltspor-trase etter at de fikk snakket med kommunalminister Jan Tore Sanner i går. Det sier leder for gruppen, Jonathan Parker.
Nytt håp om jernbaneutredning
Bedre Byutvikling Moss ser mer optimistisk på å få på plass en utredning av en alternativ dobbeltspor-trase etter at de fikk snakket med kommunalminister Jan Tore Sanner i går Det sier leder for gruppen, Jonathan Parker.

Krever utredning av ny tras i Moss

Myndighetene må utrede et dobbeltspor utenfor havneområdet i Moss. Det er hovedbudskapet i et brev foreningen Bedre Byutvikling Moss vil overlevere til statsrådene i Samferdsels- og Kommunal- og moderniseringsdepartementet i ettermiddag. Brevene leveres Jan Tore Sanner og Ketil Solvik-Olsen under en markering på Jeløy Radio i ettermiddag.
– Omkampenes tid er forbi
I 2020 vil n av tre nordmenn bo i en ny kommune. – Det er bare begynnelsen, varsler kommunalminister Jan Tore Sanner (H).
Les mer om Jan Tore Sanner.
Ny skisse for 22. juli-minnesmerke
I dag overleverte Statsbygg sitt forslag til det midlertidige minnestedet i regjeringskvartalet til kommunalminister Jan Tore Sanner (H). Minnesmerket skal stå ferdig til 22. juli 2018. Se video fra pressekonferansen her:
Les mer om Jan Tore Sanner og Statsbygg.
Slik kan det midlertidige minnestedet etter 22. juli bli
I dag overleverte Statsbygg sitt forslag til det midlertidige minnestedet i regjeringskvartalet til kommunalminister Jan Tore Sanner (H).
Les mer om Jan Tore Sanner og Statsbygg.
Slik kan det midlertidige minnestedet etter 22. juli bli
I dag overleverte Statsbygg sitt forslag til det midlertidige minnestedet i regjeringskvartalet til kommunalminister Jan Tore Sanner (H).
Les mer om Jan Tore Sanner og Statsbygg.
Presenterer ny skisse for 22. juli-minnesmerke
I dag overleverte Statsbygg sitt forslag til det midlertidige minnestedet i regjeringskvartalet til kommunalminister Jan Tore Sanner (H).
Les mer om Jan Tore Sanner og Statsbygg.
Presenterer ny skisse for 22. juli-
I dag overleverer Statsbygg sitt forslag til det midlertidige minnestedet i regjeringskvartalet til kommunalminister Jan Tore Sanner (H). Minnesmerket skal stå ferdig til 22. juli 2018. Se pressekonferansen her:
Les mer om Jan Tore Sanner og Statsbygg.
No er namnet på den nye storkommunen klart
Kommunalminister Jan Tore Sanner avgjorde i dag namnestriden i indre Sunnfjord.
Les mer om Sunnfjord.
Uavklart navnestrid
Det er fortsatt uvisst hva som blir det nye navnet på storkommunen med Aurskog Høland og Rømskog. Kommunalminister Jan Tore Sanner møtte partene i dag. Rømskog ønsker navnet Setten, mens Aurskog Høland vil ha Aurskog Høland. Ordfører i Rømskog Thor Håkon Ramberg sier Sanner avgjør det nye navnet om kort tid.
Ministeren legger ikke føringer
Kommunalminister Jan Tore Sanner ønsker ikke å legge føringer for hvordan arbeidsplasser og funksjoner fordeles i Hedmark og Oppland når de to fylkene slås sammen. Forhandlingsutvalgene var i dag i møte med ministeren. – Ingen tvil om at vi har mange vanskelige oppgaver foran oss. Det vanskeligste er å fordele arbeidsplasser, sier fylkesråd i Hedmark, Aasa Gjestvang.
Jan Tore Sanner (H) kritiserer Magnhild Meltveit Kleppa i Nye Sandnes-strid
Kommunalministeren mener fylkesmannen burde tatt Stortingets vedtak til etterretning og bidratt til å gjennomføre sammenslåingen av Forsand og Sandnes. Statsråden mener Kleppas Facebook-kommentar var unødvendig.
Sanner avgjør navnestrid
Fredag møter kommunalminister Jan Tore Sanner representanter for Rømskog og Aurskog Høland kommuner, for å avgjøre navnet på den nye sammenslåtte kommunen. De to kommunene er uenige om hva den nye kommunen skal hete. Kommunestyret i Rømskog har vedtatt navnet Setten, mens Aurskog Høland mener kommunen bør hete Aurskog Høland.
Sanner snur - dropper avskilting av maskinentreprenører som «Lothepus
Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) snur og utsetter planene om nye krav til utdanning for bygg- og anleggsarbeidere.
Jan Tore Sanner og digital tro på julenissen
Norge sliter mest med at det tar lang tid å få besluttet noe – ikke med selve gjennomføringen.
Sanner: Bryggja-saka har vore vanskeleg
Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) la mest vekt på synspunkta til innbyggjarane på Bryggja då han sa ja til at bygda skal bli ein del av nye Stad kommune.
Les mer om Bryggja og Stad.
Fusjon med bismak for Indre Fosen kommune
Statsråd Jan Tore Sanner vil belønne kommuner som slår seg sammen. Rissa og Leksvik risikerte å miste åtte millioner kroner i statlige overføringer.
Les mer om Indre Fosen og Leksvik.
Boligbygg-skandalen: - Kan få rettslige etterspill
- Dersom de opplysningene som nå er kommet frem, viser seg å stemme, så er dette er en alvorlig sak, som kan få rettslige etterspill, sier kommunalminister Jan Tore Sanner.
Les mer om Jan Tore Sanner.
Flytting kan berge nedlagd grendaskule
Seier kommunalminister Jan Tore Sanner (H) ja til at Bryggja frå skifte kommune, kan det betyr at bygda får behalde skulen sin. Det er i alle fall målet til Eid-ordførar Alfred Bjørlo (V).
Rømskog vil bli Setten kommune
Et enstemmig kommunestyre i Rømskog har gått inn for at Setten kommune bør være navnet på den nye kommunen, det opplyser varaordfører i Rømskog Turid Nilsen til NRK. Kommunestyret i Aurskog-Høland ønsker at kommunen skal hete Aurskog-Høland. Dersom kommunene ikke blir enige, blir det opp til Kommunal- og moderniseringsdepartementet ved statsråd Jan Tore Sanner (H).
Jan Tore Sanner (H) blir bedt om å stoppe «Vestlandet fylke
«Arrogant, «frekt og «helt på trynet er dommen over «Vestlandet fylkeskommune. Rogalands offisielle respons? La det seile. Nå kommer saken til Stortinget.
Les mer om Stortinget og Vestlandet.
Nytt navn på storkommune klart
Den nye kommunen i indre Østfold skal hete «Indre Østfold. Det er kommunalminister Jan Tore Sanner som presenterte det nye navnet på møte for fellesnemnda til den storkommunen i dag.