Jeg

Frode Thuen: Hvilken rett har jeg til å være nedstemt?
Hun parerer alle negative tanker med at «mange har det verre. Er det oppdragelsen som gjør at hun ikke håndterer egne følelser?
– Jeg tror ikke det er noe folk ønsker
Tim Cook knuser rykte rundt sammenslåing av iOS og Mac.
Les mer om Jeg og Mac.

Anmelderne ikke overbevist, men: - Jeg kunne gjerne dratt tilbake bare for desserten

Robinson og Fredag har besøkt Smokestack.
Les mer om Fredag og Smokestack.
– Arbeidsplasser står på spill her og det tror jeg ikke Widerøe helt har tatt innover seg
Widerøes kanselleringer er ødeleggende for næringslivet, mener fylkespolitiker Sylvi Jane Huseby etter å komme tjue timer for sent til KS-konferansen.
Turistforeningen-sjef Nils Øveraas: – Egentlig hadde jeg ikke trengt å ha lønn
Han bor i Bærums dyreste leilighet, trenger ikke lønn og blir nedringt av investeringsrådgivere. Turistforeningen-sjef Nils Øveraas (60) er ikke helt som andre friluftsentusiaster.
God of War-sjefen: – Jeg gråt da jeg så anmeldelsene
Den fantastiske mottakelsen gikk inn på Cory Barlog.
Les mer om Cory Barlog og War-sjefen.
David Copperfield i retten: – Slik tryllet jeg bort folk fra scenen
Magikeren måtte røpe trylletriks etter å ha blitt saksøkt av mann som hevder han fikk en hjerneskade og kroniske smerter etter å ha blitt tryllet bort på scenen.
...jeg stormet inn hos Mester Grønn og ropte: Brudebukett!
Endelig er fredagen her. Antakelig, høyst sannsynlig, blir det den varmeste fredagen i år. Og kanskje, muligens, den varmeste på et halvt år.
Les mer om Mester Grønn.
En ekte løvemamma
– Jeg vil si at jeg er et lykkelig menneske, sier Bettina Lindgren (29). En heltidsmamma av de sjeldne.
Les mer om Bettina Lindgren.
- Du sier bare: Wow! Er det mulig?
- Alle reiser til Europa og opplever Paris og Roma. Men få reiser til Norge. Jeg tror at det å gi dem muligheten til å oppleve en annerledes destinasjon vil appellere til kundene våre, sier Nguyen.
Les mer om Europa, Nguyen, Norge og Roma.
- Det blir bråk av alt jeg gjør, jeg regner med at boka er intet unntak.
Sylvi Listhaug (Frp) skal gi ut bok og sier den ville inneholde både personlige erfaringer og politikk. Den tidligere ministeren opplyser til Dagbladet at hun har inngått en avtale med Kagge Forlag, som planlegger utgivelse til høsten.
Les mer om Dagbladet og Kagge Forlag.
Henriette Steenstrup prøvde seg på Tinder: - La ut barnebilde på sjekke-nettsted - Se og Hør
- Jeg tiltrakk meg kanskje ikke de rette kandidatene, røper komikeren. (Se og Hør): Henriette Steenstrup (43) har staÌ tt paÌ scenen med showet «AÌ pent forhold», sammen med bestekompis John Brungot (40) i vinter.
Les mer om Hør, John Brungot og Tinder.
La ut barnebilde på sjekke-nettsted
- Jeg tiltrakk meg kanskje ikke de rette kandidatene, røper komikeren.
- Det verste jeg har sett
Plast-motstandere fikk sjokk over tilstanden i havgapet utenfor Bergen. - Jeg har sett mye i løpet av de siste årene, men aldri noe som er i nærheten av dette. Det går kaldt nedover ryggen min, dette er det verste jeg har sett.
Les mer om Bergen.
– Det verste jeg har sett
Plast-motstandere fikk sjokk over tilstanden i havgapet utenfor Bergen.
Les mer om Bergen og Det.
Stem for Finnmark 14.mai!
«Jeg har vanskelig for å tru at den samme regjeringa som har fjerna folk og funksjoner fra fylket vårt plutselig skal flytte viktige oppgaver tilbake til oss – bare vi blir geografisk større
Les mer om Finnmark.
Jeg ble skutt på med en rakettdrevet granat, men de bommet
I mars 1978 reiste Odd Fossan-Waage Jr. og Helge Revheim til Sør-Libanon som en del av første kontingent av norske FN-soldater. De skulle fungere som fredsstyrker, men kom til å bli en viktig del av å holde stridende parter fra hverandre i et krigsfylt område. Nå vil forsvaret hedre Libanon-veteranenes innsats.
Listhaug skal gi ut bok
Sylvi Listhaug (Frp) skal gi ut bok, og sier den ville inneholde både personlige erfaringer og politikk. – Boken skal bli til i samarbeid med Lars Akerhaug, som jeg oppfatter som en flink skribent, sier Listhaug til Dagbladet.
Les mer om Dagbladet og Listhaug.
Skal undersøke gjenstand
Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NRK at gjenstanden som ble funnet i en leilighet på Rosenhoff i Oslo er sikret. – Jeg ønsker ikke å kommentere hvordan den ser ut, men den er sikret og vil bli undersøkt av bombegruppen på et egnet sted.
Les mer om NRK, Oslo og Rosenhoff.
Kunstner i en malstrøm
Sergej Jenssen er en kald fisk fanget i garnet som er hans kunst. Jeg går to ganger til Peder Lund for å se Sergej Jenssens utstilling Strips.
Les mer om Peder Lund.
Østerud og nasjonalismen
Øyvind Østerud skriver i Morgenbladet at jeg har anmeldt hans bok om nasjonalisme med vrangvilje. Han gjetter at jeg knapt kan ha lest annet enn forordet og noen avsnitt om EU. Boken handler jo om så mye mer, fastholder han.
Les mer om Morgenbladet.
Destillert Oslo-sommer
Label: «Summer Went Wrong», Safe & Sound Recordings, 2018 Var det et lite blaff av sommer jeg kjente på kinnet i lunsjpausen? Forsterket av Oslo-bandet Labels årlige sommerslager på øret?
Les mer om Safe og Var.
Rapport fra den strategiske blindsone
Kjære Trine Skei Grande: Du kan kaste Fremtidsstudien i resirkuleringen. For noen uker siden overvar jeg en forestilling jeg ikke glemmer. Den het Fremtidssamling og ble oppført i Nydalen med rundt hundre kulturarbeidere som publikum.