Jeløy radio

Handa i lomma eller døy

MOSS (NRK): På Jeløy Radio måtte Nils Einar Sunnby (87) passe på så hjartet ikkje stoppa.

Får navnet «Jeløya-plattformen

Den nye regjeringsplattformen blir hetende «Jeløya-plattformen. Delegasjonene fra Høyre, Frp og Venstre har sittet i regjeringsforhandlinger på Hotell Jeløy Radio i Moss siden 2. januar.
Krever utredning av ny tras i Moss
Myndighetene må utrede et dobbeltspor utenfor havneområdet i Moss. Det er hovedbudskapet i et brev foreningen Bedre Byutvikling Moss vil overlevere til statsrådene i Samferdsels- og Kommunal- og moderniseringsdepartementet i ettermiddag. Brevene leveres Jan Tore Sanner og Ketil Solvik-Olsen under en markering på Jeløy Radio i ettermiddag.
Varsler nyheter om regjeringsforhandlingene
Partilederne Erna Solberg (H), Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) møter pressen på Hotel Jeløy Radio i ettermiddag.

Regjeringsforhandlinger 2018

Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet har sittet i regjeringsforhandlinger på Jeløy Radio ved Moss siden 2. januar. Søndag la de frem regjeringsplattformen, og onsdag blir Solbergs utvidede regjering utnevnt i ekstraordinært statsråd på Slottet.
Gode vibber tross dårlig signal på Jeløy Radio
I kjærlighet som i vennskap, det har en tendens til å trøble seg til når det dukker opp en tredje part. Politikk kan vise seg å være unntaket.
Les mer om Jeløy Radio.
Regjeringsforhandlingenes vinner
– De er veldig hyggelige og blide gjester. Jeg har inntrykk av at stemningen er god. Men de jobber lange dager, sier Kirsti Albert. Hotelldirektøren på Hotell Jeløy Radio ved Moss huser forhandlingene om regjeringsutvidelse.
Demonstrasjon for rovdyr
Dyrevernorganisasjonenen NOAH demonstrerer utenfor regjeringsforhandlingene på Jeløy Radio. Leder Siri Martinsen (bildet) mener regjeringen må føre en politikk som er mer rovdyrvennelig.
Les mer om Jeløy Radio.
Varsler ulvedemonstrasjoner
Politiet forsterker vaktholdet ved Jeløy Radio med sperringer. Organisasjonen NOAH som fremmer dyrenes sak har varslet demonstrasjoner mot ulvejakta, og håper å bli hørt av regjeringen som nå forhandler på Jeløy Radio. Det skriver Moss Avis. Mange er opprørte over at ulvejakten fortsetter etter at den burde vært stanset, sier daglige leder i NOAH, til avisa.
Les mer om Jeløy Radio.
Turstier i Moss sperret av politiet
Politiet har sperret av et turområde på Jeløy i Moss, skriver Moss Avis. Turstiene er sperret på grunn av regjeringsforhandlingene på Hotell Jeløy Radio.
Regjeringsforhandlinger i gang
Høyre, Frp og Venstre er i gang med regjeringsforhandlingene på Jeløya i Moss. Venstres leder Trine Skei Grande ankom Moss med tog, og dro videre med elbil til Hotel Jeløy Radio. Der holdt de tre partiene en pressekonferanse sammen før forhandlingene.
Erna Solberg: - Vi vet ikke om vi blir enige
Høyre, Venstre møtes til formelle forhandlinger på Hotell Jeløy Radio i Moss.
Nå starter alvoret – møtes til regjeringsforhandlinger
Tirsdag møtes Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre til regjeringsforhandlinger på Hotell Jeløy Radio i Moss.
Regjeringsforhandlingene legges til Hotell Jeløy Radio i Moss
I en funkisbygning fra 1930 som opprinnelig var en kortbølgestasjon bygget for Televerket, skal Høyre, Frp og Venstre forhandle om ny regjeringsplattform fra 2. januar.
Regjeringsforhandlinger i Moss
Regjeringsforhandlingene legges til Hotell Jeløy Radio i Moss og starter 2. januar, melder NTB. Samlingen innledes med en kort presseorientering med de tre partitoppene 2. januar klokken 10, går det fram av en pressemelding.
Les mer om Hotell Jeløy Radio og NTB.
Full sarping kjørte av veien
Ble funnet av politiet En Sarpsborg-mann i 30-årene kjørte av veien på motorsykkel like over klokka 01 natt til i dag Det skjedde i Moss, ved innkjøringen til Jeløy Radio.