Jensen

Eirik Jensen ble valgt framfor «Onkel Skrue» av advokat Elden

John Christian Elden har trukket seg som forsvarer for heleritiltalte Imran Saber (40), også kjent som «Onkel Skrue». Det melder VG.
Les mer om Elden, Imran Saber og Onkel Skrue.

På denne gården vil de nå lage verdens beste ost med fransk hjelp

Høg-Jæren: Nå har danske Bo Jensen fått leid inn en fransk ekspert for å utvikle minst tre nye oster til neste World Cheese Awards, verdens største ostekonkurranse.
Les mer om Bo Jensen.
– Det er skandaløst at fylkene overlater til innbyggerne å tolke og forstå innholdet. Det er oppskriften på splitt og hersk
Bernt Aksel Jensen (Vadsølista) etterlyser informasjon. Fylkesordfører Ragnhild Vassvik (Ap) innrømmer at de kanskje har vært for dårlige på informasjonsarbeid.
Les mer om Det.
- Listhaug er en av de sterkeste kandidatene til å overta som leder
Men Frps kronprins sier han alltid er åpen for et godt jobbtilbud. Landbruksminister Jon Georg Dale blir av mange i partiet pekt på som en aktuell kandidat til å overta etter dagens Frp-leder Siv Jensen.

Kontantstøtten: - Solberg fører feighetens politikk

Regjeringen innkaller til «integreringsdugnad». Men vil ikke ta stilling til kontantstøtten. Etter tre dager rundt forhandlingsbordet på Jeløya tok Erna Solberg, Siv Jensen og Trine Skei Grande pause i forhandlingene.
Dette bildet av superkjendisen provoserer
I fjor raste debattene da Siv Jensen kledde seg i indianerkostyme. Nå reagerer samer på at Eurovision-kjendis Måns Zelmerlöw kler seg i et plagg som ligner samekofte.
Les mer om Siv Jensen.
Hemmeligholder identiteten til forfatterne av omstridte SSB-notater
Striden om notater fra viktige møter mellom Finansdepartementet og Statistisk sentralbyrå fortsetter. Finansminister Siv Jensen har ikke fortalt Stortinget hvem som skrev dem.
Jensen: - Ser ikke bra ut
Den enorme kostnadssprekken på Stortinget kan få konsekvenser for statsbudsjettet.
Les mer om Stortinget.
– Jeg synes ikke det ser bra ut i det hele tatt
Milliardsprekken på Stortinget får konsekvenser for statsbudsjettet. – Dette er penger som ellers kunne vært brukt på sykehjemsplasser eller andre formål, sier Siv Jensen.
Les mer om Jeg, Siv Jensen og Stortinget.
Ikke fornøyd med 17 år lang prosess
– Dette var en prosess som startet i 2001. Når vi i 2018 står og diskuterer hvor mange timer vi vil klare å holde helikoptrene i lufta, så er ikke dette et veldig godt prosjekt, sa forsvarsminister Frank Bakke-Jensen i Dagsrevyen i kveld, da han fikk spørsmål om NH90-prosjektet var en fadese.
Trekker seg som «Skrue-forsvarer etter Jensen-konflikt
Advokat John Christian Elden trekker seg som forsvarer for heleritiltalte Imran Saber (40) alias «Onkel Skrue – på grunn av en konflikt mellom 40-åringen og den korrupsjonstiltalte politilederen Eirik Jensen.
Sivilombudsmannen nekter for å ha gitt Jensen medhold i hemmelighold
Sivilombudsmannen nekter for å ha gitt Finansdepartementet medhold i avgjørelsen om holde sentrale SSB-notat unna offentligheten.
Sivilombudsmannen nekter for å ha gitt Jensen medhold i hemmelighold
Sivilombudsmannen nekter for å ha gitt Finansdepartementet medhold i avgjørelsen om holde sentrale SSB-notat unna offentligheten.
Sivilombudsmannen nekter for å ha gitt Siv Jensen klarsignal for hemmelighold av SSB-notatene
Departementet står fritt til å gi innsyn i notater fra møter med SSB dersom de selv vil, slår Sivilombudsmannen fast.
Sivilombudsmannen nekter for å ha gitt Siv Jensen klarsignal for hemmelighold av SSB-notatene om Christine Meyer
Departementet står fritt til å gi innsyn i notater fra møter med SSB dersom de selv vil, slår Sivilombudsmannen fast. (Dagbladet): Hva skjedde egentlig mellom den avgåtte SSB-direktøren Christine Meyer og Finansdepartementet?
KrFs viktigste fylkeslag skal drøfte regjeringsfrieri til Frp
KrFU har levert oppskriften. Festtaler Geir Toskedal (KrF) er giret. Selv fylkets nestleder, som utelukket Frp, er ikke helt avvisende til å regjere med Siv Jensen (Frp).
Les mer om Frp og Siv Jensen.
- Må vurdere innleie av sivile helikoptre
Willfred Nordlund (Sp) og Eirik Sivertsen (Ap) har begge stilt skriftlige spørsmål til forsvarsminister Frank Bakke-Jensen om Kystvaktas helikopterberedskap. Mandag kom svaret.
- Heimevernet kan styrke den sivile beredskapen
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H), som både er FN-veteran og HV-mann, mener Heimevernet er undervurdert når det gjelder den sivile beredskapen. Tirsdag besøkte han innsatsstyrken GREBE på Terningmoen i Elverum.
Vil ha hemmelige notater offentlig
SV ber finansminister Siv Jensen offentliggjøre hemmelige notater etter striden i SSB. I mars må Jensen igjen møte til høring om saken. Stortinget har fått notatene, men de er unntatt offentligheten.
Les mer om Jensen, SSB og Siv Jensen.
Fylkesnes ber Jensen offentliggjøre hemmelige SSB-notater
Torgeir Knag Fylkesnes (SV) i Stortingets kontrollkomit mener det ikke finnes grunn til at Finansdepartementets SSB-notater skal være unntatt offentligheten.
Les mer om Jensen.
Fortviler over parkeringen på sykehuset: – Det er helt horribelt å utnytte personer i en sårbar situasjon
Nadia Alexandra Jensen Dalbro (28) og mannen Kent Åsmund Jensen-Dalbro (32) har de siste to månedene hatt parkeringsutgifter på Kalnes på flere tusen kroner. – At jeg får gratis parkering når jeg skal til tannlegen, men ikke når jeg skal føde, er helt sykt, sier Nadia.
Ber Jensen offentliggjøre hemmelige SSB-notater
Stortinget har fått sentrale notater i SSB-saken, men de er fortsatt unntatt offentligheten. – Det er ingen grunn til at disse notatene holdes skjult, sier Torgeir Knag Fylkesnes (SV).
Journalisten-redaktør sluttar
Martin Huseby Jensen sluttar som redaktør for fagbladet Journalisten frå 1. mars. Ansvarleg redaktør Martin Huseby Jensen forlèt Journalisten etter 10 år i fagbladet. Han har i denne tida jobba både som journalist og redaktør.
Journalisten-redaktør slutter
Martin Huseby Jensen slutter som redaktør for Journalisten fra 1. mars, etter i 10 år i fagbladet. Jensen går i studiepermisjon fra 1. mars for å fullføre sine masterstudier i journalistikk ved Oslo Met, skriver Journalisten.
Les mer om Journalisten og Oslo Met.
Journalisten-redaktør sier opp for å fullføre studier
Martin Huseby Jensen slutter etter ti år i Journalisten.
Les mer om Journalisten.