Joakim

Dopingtatt NBA-profil straffet

New York Knicks-spilleren Joakim Noah (32) må stå over 20 NBA-kamper uten lønn etter å ha testet positivt for doping.

Tande til Planica

Alexander Stöckl tar med seg syv hoppere til verdenscupavslutningen i Planica i helgen. De uttatte er Daniel-Andr Tande, Andreas Stjernen, Johann Andr Forfang, Joakim Aune, Halvor Egner Granerud, Anders Fannemel og Robert Johansson.
Syv hoppere til Planica
Alexander Stöckl tar med seg syv hoppere til verdenscupavslutningen i Planica i helgen. De uttatte er Daniel-Andr Tande, Andreas Stjernen, Johann Andr Forfang, Joakim Aune, Halvor Egner Granerud, Anders Fannemel og Robert Johansson.
Drammen henter hjem håndballproff
Bakspilleren Gøran Sørheim vender hjem fra danske Sønderjyske til gamleklubben Drammen på en ettårskontrakt, skriver Drammens Tidende. Drammen hentet tidligere i vinter hjem strekspilleren Joakim Hykkerud fra profftilværelse i Tyskland.

Aune skulle egentlig legge opp: - Lei av å føle jeg var i veien for foreldrene mine

Hopperen Joakim Aune maktet ikke slå helt gjennom og mistet motivasjonen. Nå hyller han familien for all hjelpen han har fått.
Hoppkometen var svimmel da han satte utfor, og synet var nesten borte: - Det var helt uforsvarlig
Joakim Aune (23) er døv på ene øret, har krystallsyken, virus på balansenerven, Mnières sykdom og tinnitus. Men han hopper i verdenscupen på ski.
Storhamar slår tilbake
Joakim Jensen reduserer til 1-2 for Storhamar. Han scorer få sekunder etter at Spartas Didrik Svendsen pådrar seg en utvisning.
Les mer om Storhamar.
Helten etter den historiske kampen:- Det gikk med 20 pizzaer og noen kilo pasta
Joakim Jensen avgjorde etter 217 minutter på isen.
Sparta tapte maratonkampen
Storhamars Joakim Jensen scoret i den ellevte perioden på Hamar. Klokka rakk å bli 02.33 før kampen var over. Storhamar leder kvartfinaleserien 3–2. Vinn eller forsvinn for Sparta på tirsdag.
Les mer om Hamar og Sparta.
Trondhjemmer og MGP-vinner fikk hjelp på Facebook
For Joakim With Steen (27) var det en nedtur å flytte fra Trondheim til Steinkjer. Men han lærte seg å spille gitar, og lørdag vant han Melodi Grand Prix.
– Ekstra rått at Europa likte låta vår så godt
JOWST skal representere Norge i Eurovision Song Contest, noe som betyr at Joakim With Steen og Aleksander Walmann reiser til Kiev i mai.
Lille Sofia (fem uker) måtte gratulere pappa JOWST med MGP-seieren
HOTEL PLAZA (VG) Mens pappa Joakim var klar for seiersfest, fikk han overraskende besøk av sin nyfødte datter – midt på natten.
Les mer om Joakim.
17-åring fra Kvaløya fikk eliteseriedebuten
Kvaløya-gutten Joakim Meyer (17) fikk sine første eliteserieminutter da BKT slo Topp Volley i årets nest siste hjemmekamp.
Les mer om BKT, Kvaløya og Topp Volley.
Sikta søster uenig i siktelsen
Politiet ba om fire uker i varetekt for søster til den 45 år gamle mannen som er drept på en gård i Åmli. Kvinnen samtykker til fengslingen, men er uenig i siktelsen om forsettlig drap på broren, sier forsvarer Ole Joakim Devold.
Les mer om Ole Joakim Devold og Åmli.
– Det er klubben i mitt hjerte
Håndballyndlingen Joakim Hykkerud har skrevet en treårskontrakt med DHK.
Les mer om DHK og Det.
VM-sølvvinner vender «hjem til Drammen
Håndballspiller Joakim Hykkerud forlater proffspill i tyske Hannover-Burgdorf og returnerer til Drammen Håndballklubb. Nå vil han tilbringe mer tid med sønnen.
Hykkerud klar for norsk håndball
Ifølge Varden, er Joakim Hykkerud klar som ny Drammen-spiller i morgen formiddag. Drammen HK har innkalt til pressekonferanse torsdag formiddag og avisa mener det er Hykkerud som skal presenteres. Hykkerud vil ikke bekrefte til avisa om det er han som har signert.
VM-helten vender tilbake til Norge
Joakim Hykkerud vil ha mer tid med familien og vender hjem for å spille for Drammen.
Les mer om Drammen og Norge.
Hykkerud vender hjem
Joakim Hykkerud vender hjem fra Bundesliga-klubben Hannover-Burgdorf og skal spille for Drammen.
Nekter for siktelsen
Kvinnen som sammen med sin samboer, er siktet for drap på en mann i Åmli, sier seg ikke skyldig. Det opplyser hennes forsvarer Ole Joakim Devold. Han mener siktelsen vil bli endret på bakgrunn av opplysninger hun har gitt politiet.
Les mer om Ole Joakim Devold og Åmli.
Marte Marie og Joakim fikk barn i ung alder. Ove fridde til Camilla i London Eye
Ikke alle feirer valentinsdagen på samme måte.
Les mer om Camilla, Joakim og London Eye.
Anke etter Mandal-drap avvist av Høyesterett
20-åringen som er dømt for å ha drept Joakim Ophaug Røksland i Mandal våren 2015 får ikke anken sin behandlet i Høyesterett.
Knekt og mester slår an
KonstKnekt får million-støtte fra Talent Norge. Det betyr at Joakim Røbergshagen og de andre fire knektene sikres flere musikalske møter med mestere i Berlinfilharmonien.
Aune etter skrekkopplevelse: – Glad jeg overlevde
Den norske hopperen Joakim Aune fikk en ubehagelig tur ned storbakken i Bischofshofen da skoene hans hektet i bommen på vei mot hoppkanten.
Les mer om Bischofshofen og Joakim Aune.
Byåesn-hopper etter dramatisk episode: – I dag er jeg glad overlevde
Joakim Aune mener ting kunne gått fryktelig galt under lørdagens konkurranse i Østerrike.
Les mer om Østerrike.