Joakim

Heimevernet går manngard

Agder Heimevernsdistrikt har startet søk på linje på strekningen mellom Gimlevang og Sødal i Kristiansand, opplyser Joakim Hellenes, områdesersjant i Heimevernet til NRK.

Hødd henter tilbake Wrele

Hødd viser ambisjoner foran 2018-sesongen. I løpet av kort tid blir Joakim Wrele klar for klubben.
Les mer om Joakim Wrele og Wrele.
Joakim (22) skal styre denne plattformen fra land
BERGEN (VG) For første gang skal en bemannet oljeplattform i Nordsjøen tømmes for folk og styres fra land. Joakim Tesdal (22) er plukket ut til å styre Valemon-plattformen fra Bergen.
Start tapte i Bergen
Åsane slo Start 3-2 i den siste serierunden i 1. divisjon i fotball. Start utlikna til 2-2 seks minutt før full tid. Men tre minutt på overtid la Joakim Hammersland på til 3-2 for heimelaget.

60 minutter på 60 sekunder: Oilers-krisen fortsetter – fikk bank av Stjernen

Oilers ledet to ganger, men Stavanger-mannen Joakim Hjelm ble matchvinner for Stjernen og sendte Oilers hjem med tap.
Nå er han toppscorer i Sprint
Joakim Moen Lund med nye scoringer da Sprint vant en kjempeseier i Meløy lørdag.
Les mer om Meløy og Sprint.
Tidligere Indigo Finans-megler visste ikke at han solgte eierens eiendom
Joakim Hejna jobbet i Indigo Finans mellom 2012 og 2014, og solgte et produkt hvor et kjøpesenter var inkludert. Indigo Finans-eier Thor Stian Kennedy Normann eier senteret, men det var ikke megleren klar over.
Klare for Golden League
Både Torbjørn Bergerud (Røyken) og Espen Lie Hansen (Drammen) er med i den norske troppen til Golden League i håndball. Det er også Drammen håndballklubbs Joakim Hykkerud. Norge møter Danmark 26. oktober, Frankrike 28. og Polen 29.
Håndballtropp uten Reinkind
Disse er i troppen til Golden League i håndball: Keeper: Torbjørn Bergerud, Kristian Sæverås og Espen Christensen Kant: Magnus Jøndal, Kristian Bjørnsen, Magnus Søndenå, Sebastian Barthold. Backer: Sander Sagosen, Espen Lie Hansen, Kent Robin Tønnessen, Christian O'Sullivan, Gøran Johannessen, Eivind Tangen, Magnus Abelvik Rød. Strek : Joakim Hykkerud, Magnus Gullerud, Bjarte Myrhol og Henrik Jakobsen. Norge møter Danmark 26. oktober, Frankrike 28. og Polen 29.
Troppen til Golden League
Disse er i troppen til Golden League i håndball: Keeper : Torbjørn Bergerud, Kristian Sæverås og Espen Christensen Kant: Magnus Jøndal, Kristian Bjørnsen, Magnus Søndenå, Sebastian Barthold. Backer: Sander Sagosen, Espen Lie Hansen, Kent Robin Tønnessen, Christian O'Sullivan, Gøran Johannessen, Eivind Tangen, Magnus Abelvik Rød. Strek : Joakim Hykkerud, Magnus Gullerud, Bjarte Myrhol og Henrik Jakobsen. Norge møter Danmark 26. oktober, Frankrike 28. og Polen 29.
Joakim Aune imponerte i Granåsen-comebacket: - Jeg kom tilbake med et smell
Nå sikter 24-åringen fra Trondheim seg inn mot OL-billett.
Joakim Aune imponerte i Granåsen-comebacket: - Jeg kom tilbake med et smell
Nå sikter 24-åringen fra Trondheim seg inn mot OL-billett.
Drammen på tabelltopp
Johannes Hippe førte an med åtte mål og Joakim Hykkerud med seks da Drammen slo Bodø 31-27 på bortebane onsdag og ble første lag med to seirer i eliteserien håndball menn.
Les mer om Bodø, Drammen og Joakim Hykkerud.
Fokuserer på neste motstander
Joakim Moen Lund takket før helga nei til å spille om opprykk med Stålkameratene resten av sesongen. Nå tenker han bare på Sprints kamp onsdag.
Les mer om Stålkameratene.
Takket nei til utlån
Opprykksjagende Stålkameratene ville låne Sprints kaptein Joakim Moen Lund ut sesongen, men spilleren selv takket nei.
Les mer om Joakim Moen Lund.
Hykkerud vil motbevise skeptikerne
Landslagsprofilen Joakim Hykkerud har en klar beskjed til dem som måtte tro at returen til norsk håndball betyr at karrieren trappes ned.
Joakim Wallmark (39)
– Jeg har reparert sykler på fulltid i fjorten år. Det nye nå er at jeg har droppet å ha fast verksted. I stedet har jeg utstyrt en varebil med komplett verktøy og deler. Kundene ringer og jeg kommer. Når det regner, kan jeg arbeide inne i bilen, men for det meste står jeg rett og slett med stativet mitt på gaten. Siden jeg er singel nå, benytter jeg muligheten til å jobbe lange dager. Det er så gøy å få orden på sykler at jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei jobben.
Joakim avler opp rever og selger dem som kjæledyr
Fra farmen sin på Oppdal selger Joakim Nilsen revevalper for mellom 15.000 og 20.000 kroner. – Ulovlig, sier Miljødirektoratet.
Svenske Joakim løp for livet
Da Joakim Ljungkvist fisket, så han en stor skikkelse kommende løpende ut skogen. Han er sikker det var en bjørn.
20-åring spiller inn eget TV-show
20 år gamle Joakim Furulund skal i november spille inn sitt eget TV-show. Det skal sendes på en riksdekkende TV-kanal, skriver Fredriksstad Blad. Furulund er fra Lillehammer, men har de siste årene bodd i Fredrikstad.
Vipers-spilleren inspireres av hoppbroren: – Han har gjort meg sterkere mentalt
Malin Aune (22) har ambisjoner om å bli en nøkkelspiller for Vipers denne sesongen, og lar seg inspirere av storebror Joakim (23), som representerer Norge i skihopp.
Les mer om Joakim og Norge.
Vitne til TV 2: – Så han ble aggressiv og skjøt mot vaktene
Joakim sto bare en meter unna da fire skudd ble avfyrt på utestedet Blå i Oslo.
Les mer om Blå og Oslo.
Joakim mista alt i storbrannen i Sogndal
– Men det er berre materielle ting, så det er ikkje noko krise. Det kunne gått verre, seier han.
Les mer om Sogndal.
1-1 på Levermyr
Åsane har utlikna til 1-1 mot Jerv i cupens tredje runde. Joakim Hammersland scora for bergensarane 57 minutt ut i kampen.
Les mer om Jerv og Levermyr.
Kulturpris til Arild Rostrup
Sandnes kommunes kulturpris for 2017 går til Arild Rostrup for hans arbeid med å bevare og vise bilder fra byen. Stipendene går til Andreas Wetås Jara, Henrik Nordtun Gjertsen, Jakob Ingebrigtsen og Joakim Kjemhus.