Joakim


- Synd at dette dukker opp dager før avreise

Men det er ikke noe tema å droppe Norway Cup, ifølge skjervøytreneren. Norway-Cup laget: Trener Tommy Nilsen, Joakim Hansen, Einar Rognseth, Tobias Karlsen. Foran fra venstre.

Kistene fraktes til Nederland

Joakim Reigstad rapporterer fra Kiev i Ukraina.

Les mer om Kiev, Nederland og Ukraina.
Kvist forlater Medkila

Medkilas herrelag mister sin kaptein. Kaptein for Medkilas 2.-divisjonlag, Joakim Kvist, forlater klubben. Han informerte ledelsen og medspillerne tirsdag kveld, og forlot Harstad umiddelbart.

Les mer om Harstad, Joakim Kvist og Medkila.
På vei for å motta svarte bokser

Ifølge NRKs reporter i Donetsk, Joakim Reigstad, er malaysiske utsendinger i Ukraina på vei for å motta de svarte boksene etter flykatastrofen i Ukraina, som de var lovet av de pro-russiske

De er Telemarks nye teaterpar

Joakim Thrane ble med kjæresten Ida Ursin-Holm fra Bø til hennes hjemfylke, hvor de begge har fått sommerjobb som skuespillere. Men ironisk nok var det ikke hun som sørget for at de

Les mer om Ida Ursin-Holm.
- Har hørt eksplosjoner og skudd

Flere internasjonale nyhetsbyrå melder om eksplosjoner i regionen der MH17 ble skutt ned. Sivile flykter. NRKs reporter Joakim Reigstad er i området i nærheten av togstasjonen i Donetsk.

Les mer om Donetsk og Joakim Reigstad.
Ikke godt nok

Elba Rashani ble tatt av banen kvarteret før slutt, og var slett ikke fornøyd med hans eller lagets innsats. (Joakim S. Enger) Uavgjort mot Haugesund var ikke det han hadde håpet på

Les mer om Haugesund.
Kampen igang på Falkum

Mange tomme stoler i sommervarmen på odds kamp mot Haugesund. (Joakim S. Enger) Odd spiller mot Haugesund kl 18.00. Det meldes om mange tomme stoler på kveldens kamp. Kan det skyldes

Les mer om Falkum og Haugesund.
- Fortsatt kaos på ulykkesstedet

Det er fortsatt kaos på stedet det det malaysiske passasjerflyet styrtet i Ukraina. Det forteller NRKs reporter Joakim Reigstad som har vært på havaristedet i dag.

Les mer om Joakim Reigstad og Ukraina.
De er Telemarks nye teaterpar

Joakim Thrane ble med kjæresten Ida Ursin-Holm fra Bø til hennes hjemfylke, hvor de begge har fått sommerjobb som skuespillere. Men ironisk nok var det ikke hun som sørget for at de fikk jobben.

Les mer om Ida Ursin-Holm.
God stemning med Harket i hagen

Det var topp stemning i Wrightegaardshagen i kveld. Frontfiguren fra A-HA stod på scenen som soloartist. Morten Harket: (Joakim S. Enger) God stemning: (Joakim S. Enger) Morten Harket:

Les mer om Harket og Wrightegaardshagen.
God stemning med Harket i hagen

Det var topp stemning i Wrightegaardshagen i kveld. Frontfiguren fra A-HA stod på scenen som soloartist. Morten Harket: (Joakim S. Enger) Morten Harket: (Joakim S.

Les mer om Harket og Wrightegaardshagen.
Europas største bacalaofest er i gang

Årets Bacalaofestival i Brevik har startet. Det er et yrende folkeliv på festivalen, og stemningen er på topp. GOD STEMNING: Gatene yrer av boder og folkeliv. (FOTO: JOAKIM S. ENGER)

Les mer om Brevik.
Nå er Wrele Hødd-eiendom

Joakim Wrele har denne sesongen vært på utlån fra Halmstads BK til Hødd. Han har gjort det såpass bra at blåtrøyene vil ha svensken på Høddvoll på permanent basis.

- Det har vore nokre gode dagar

Måndag signerte Joakim Wrele kontrakt med Hødd. Tysdag kveld senka han storebror frå Ålesund.

Les mer om Hødd, Joakim Wrele og Ålesund.
Hødd slo tamt AaFK-lag

Joakim Wreles scoring i det 74.minutt nok til å slå eliteserielaget. Følg våre oddstips AALESUND-HØDD 0-1 Mos Abdellaoue og El Mehdi Karnass debuterte for AaFK tirsdag kveld. Men det

Les mer om AaFK og AaFK-lag.
Hødd slo tamt AaFK-lag

Joakim Wreles scoring i det 74.minutt nok til å slå eliteserielaget. El Mehdi Karnass debuterte for AaFK i treningskampen mot Hødd. Foto: ESKILD FLYDAL AALESUND-HØDD 0-1 Mos Abdellaoue

Les mer om AaFK, AaFK-lag og Hødd.
Hødd slo Aalesund i Ålesund

I ein treningskamp tysdag kveld vann Hødd 1-0 over Aalesund på Color Line Stadion. Matchvinnar blei Joakim Wrele med ei scoring i det 74. minutt.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Godlyd overalt, men hvilken er best?

Vi har testet seks Bluetooth-høyttalere, og triller to seksere! Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Clint Digital Asgard Freya + Responsive knapper, kan pares i stereo med en lik enhet, ser pen ut.

Nå er Wrele Hødd-eiendom

Joakim Wrele har denne sesongen vært på utlån fra Halmstads BK til Hødd. Han har gjort det såpass bra at blåtrøyene vil ha svensken på Høddvoll på permanent basis.

Nå er Wrele Hødd-eiendom

Joakim Wrele signerte kontrakt med Hødd ut 2015. Følg våre oddstips Joakim Wrele har denne sesongen vært på utlån fra Halmstads BK til Hødd. Han har gjort det såpass bra at blåtrøyene

Wrele har signert ut 2015

Den venta overgangen for svenske Joakim Wrele vart offisiell i kveld. Signerte Joakim `Jokke` Wrele signerte måndag under på ei kontrakt ut 2015 med Hødd. Foto: per werkland Det stadfestar

Les mer om Det, Hødd, Joakim Wrele og Wrele.
Nå er Wrele Hødd-eiendom

Joakim Wrele har denne sesongen vært på utlån fra Halmstads BK til Hødd. Han har gjort det såpass bra at blåtrøyene vil ha svensken på Høddvoll på permanent basis.

Nå er Wrele Hødd-eiendom

Joakim Wrele signerte kontrakt med Hødd ut 2015. Joakim Wrele signerte kontrakt med Hødd ut 2015. Joakim Wrele har denne sesongen vært på utlån fra Halmstads BK til Hødd.

Les mer om Hødd og Wrele Hødd-eiendom.
- Eg blir verande i Hødd

Svenske Joakim Jokke Wrele stadfestar at han gjer låneavtalen med Hødd permanent. BLIR Joakim Wrele planlegg å bli verande i Hødd i alle fall ut neste sesong.

Les mer om Hødd.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16