Joakim

Over 4,8 mill. mennesker har sett denne Snapchat-videoen fra Trondheim

Joakim Storvolds video fra folketoget i Trondheim ble spredt over hele verden.

Fikk drømmejobben på Statfjord

Joakim Endresen var så bestemt på å jobbe i Statoil at han takket nei til andre jobbtilbud.
Les mer om Statfjord og Statoil.
- Utsiktene for rask og dyp nedgang ser ikke ut til å være ekstremt stor
Derfor mener analytiker Joakim Bernhardsen i Nordea Markets det ikke er sikkert at vi får rentekutt i juni heller.
Les mer om Joakim Bernhardsen.
Fant drapsvåpenet
Politiet mener de har funnet drapsvåpnet som ble brukt i Mandal i forrige uke. Det opplyser politiet til VG. Joakim Ophaug Røksland (18) døde av stikkskader.
Les mer om Mandal.

Mandal-drapet: Politiet mener de har beslaglagt drapsvåpnet

Obduksjonsrapporten bekrefter at Joakim Ophaug Røksland (18) døde av stikkskader. Politiet mener de har funnet drapsvåpnet.
- Det finnes ingen logisk forklaring på drapet
Den drapssiktede 19-åringen fra Bergen skulle kjøre med sin kamerat Joakim (18). I avhør klarer han ikke forklare hvorfor han i stedet drepte ham.
Les mer om Bergen og Joakim.
Tar farvel med Joakim
En fullsatt Mandal kirke tar nå farvel med 18 år gamle Joakim Ophaug Røksland.
Familiens siste farvel med sønnen: «Vår umistelige kjærlighet Joakim ga oss glede
MANDAL (VG) Joakim skulle ha startet russefeiringen denne uken. I stedet ble han i dag bisatt i Mandal kirke, bare 18 år gammel.
Les mer om Joakim og Mandal.
Bekrefter at stikkvåpen var dødsårsak
Obduksjonsrapporten etter drapet i Mandal sist onsdag bekrefter at 19 år gamle Joakim Ophaug Røksland døde av skadene han fikk fra et stikkvåpen.
Obduksjonsrapporten er klar
Obduksjonsrapporten etter drapet i Mandal sist onsdag bekrefter at 19 år gamle Joakim Ophaug Røksland døde av skadene han fikk fra et stikkvåpen. Politiadvokat Liv Versland Seland vil ikke gå nærmere inn på hva obduksjonsrapporten sier.
Bistandsadvokat: – Det har vært noen utrolig krevende dager for familien
Sønnen Joakim Ophaug Røksland (18) ble drept av bestekameraten onsdag. Familien har det veldig vondt, sier deres bistandsadvokat til VG.
Kan ha vært slåsskamp i Mandal
Ifølge Lindesnes avis har politiet en teori om at det oppsto en slåsskamp mellom de to kameratene, etter at 19 år gamle Joakim Ophaug Røksland ble drept i Mandal onsdag.
Kan ha vært slåsskamp i Mandal
Ifølge Lindesnes avis har politiet en teori om at det oppsto en slåsskamp mellom de to kameratene, etter at 19 år gamle Joakim Ophaug Røksland ble drept i Mandal onsdag.
Lokalavis om Mandal-drapet: Kameratene sloss for livet
MANDAL (VG) Kilder i politiet forteller til lokalavisen Lindesnes at Joakim Ophaug Røksland (18) og bestekompisen (19) sloss om livet før førstnevnte ble drept.
– Høytidlig og fin markering
Det ble i dag holdt minnestund på Mandal videregående skole for Joakim Ophaug Røksland (19), som ble drept onsdag. – Det var en høytidlig og fin markering for alle elever og ansatte, sier rektor Oddvar Haaland.
Skolen holder minnestund for drept 19-åring
Elever og ansatte ved Mandal videregående skole skal fredag holde minnestund for drepte Joakim Ophaug Røksland (19). En jevnaldrende kamerat fra Bergen er siktet for drapet.
Statlige eks-sjefer beholder millionlønn
Da Nav-sjef Joakim Lystad fikk beskjed om å gå, ble han den 77. byråkraten med direktørlønn i departementene.
800 elever samles til minnestund for Joakim (19)
I dag samles elever og ansatte ved Mandal videregående skole for å minnes Joakim Ophaug Røksland (19) som ble drept onsdag.
Minnestund i Mandal
Elever og ansatte ved Mandal videregående skole holder klokken 10 minnestund for drepte Joakim Ophaug Røksland (19). En jevnaldrende kamerat er siktet for drapet, og er varetektsfengslet i fire uker.
Venner om drapssiktet 19-åring: Var opptatt av våpen og militæret
MANDAL (VG) 19-åringen som tok livet av Joakim Ophaug Røksland var opptatt av våpen, og brukte av og til uniform.
Drapsmannen interessert i våpen og terror
Den 19-årige bergenseren som er siktet for drapet på bestekompisen Joakim Ophaug Røksland likte å spille paintball, var interessert i våpen og ønsket å reise til Irak.
– Mange har det vanskelig
Elever og lærere ved Mandal videregående skole er sterkt preget etter det brutale drapet på Joakim Ophaug Røksland (19). Fredag holdes det minnestund, hvor 800 elever deltar.
Mandal-drapet: Siktede skal ha vist stor interesse for våpen og militæret
MANDAL (VG) 19-åringen som er siktet for drapet på bestekompisen Joakim Ophaug Røksland spilte ifølge skolekamerater ikke fotball med de andre guttene.
Eks-sjefer blir spesialrådgivere med millionlønn
Tidligere Nav-direktør Joakim Lystad er den siste i en stadig lenger rekke av spesialrådgivere som sitter i departementene og hever millionlønn karrieren ut, selv om de hverken har ledelses- eller personalansvar.
Mandal-drapet: Russevennene minnes Joakim
På Mandal videregående skole har vennene til Joakim, som ble funnet drept onsdag, satt ut lys og blomster til minne om gutten de beskriver som en gledesspreder.
Les mer om Joakim.