Joakim


Byråkraten som hatet stemplingsur

Da den svenske juristen Joakim Zander (40) hadde fått sin første krimroman antatt, ringte han Jens Lapidus og sa: Hva gjør jeg nå?

Les mer om Joakim Zander.

Syv fototabber du bør unngå

Å ta gode mobilbilder er enklere enn du tror. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Vi skal ikke mange årene tilbake da kamera på mobiltelefonen bare ble sett på som en bonusfunksjon. Men slik er det ikke lenger.

Se hvordan det så ut der du bor

Ny norsk nettjeneste. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside - Tidsmaskinen er en løsning jeg har arbeidet med på hobbybasis i en årrekke, og etter at jeg åpnet den for et begrenset publikum har det tatt helt av.

Les mer om Tidsmaskinen.
Sjekk ut Fridas Kent-samarbeid

Vaksdal-artisten har skrevet låt med Joakim Berg. Se premieren på videoen her!

Les mer om Joakim Berg.

Snart kan du spille fra ti på en gang

Slik vil Logitech gi oss mer lyd. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Logitechs UE Boom-høyttalere har fått gode skussmål i våre tester.

Les mer om Logitech.
- Det er en stor ære

Lærerne Marius Andersen og Joakim Bjerkely Volden ble tirsdag kveld hedret under et arrangement ved Nobelinstituttet i Oslo. De fikk Zola-prisen for sivilt mot. For første gang ble Zola-prisen delt ut til to personer.

Kronikk: Norsk skole trenger også malalaer

Zola-prisen hedrer hvert år enkeltpersoner som åpent og uredd har bidratt til å avdekke eller motarbeide forhold som truer grunnleggende verdier i det norske samfunn: menneskeverd, rettssikkerhet og demokrati. I år går prisen til de to Sandefjord-lærerne Joakim Bjerkely Volden og Marius Andersen.

Zola-pris til Sandefjord-lærere

Lærerne Marius Andersen og Joakim Bjerkely Volden i Sandefjord får Zola-prisen for å motarbeide et evalueringsskjema i barneskolen. Skjemaet med 70 kryssalternativer virket nedbrytende på elever, lærere, foreldre og skolemiljøet, mente lærerne.

Fem spennende PC-er fra CES-messen

Produktlanseringer i fleng -her er noen av høydepunktene. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Denne uken går den årlige CES-messen av stabelen i Las Vegas, og tradisjonen tro er mange nye produkter lansert.

Les mer om PC-er.
Fra golfproff til DHKs blå visjoner

Joakim Mikkelsen tok et oppgjør med sporten som har vært hans levebrød. Nå handler de neste slagene om noen helt andre enn ham selv. BRENNER FOR IDRETT: Dette blir arbeidsplassen til Joakim Mikkelsen framover.

Les mer om Joakim Mikkelsen.
Lærere får pris for ordrenekt

Med fare for egen jobb protesterte lærerne Marius Andersen og Joakim Bjerkely Volden mot det de mente var skadelig evalueringspraksis av elever i barneskolen. Nå får de Zola-prisen for sivilt mot.

Sandefjord-lærere får Zola-prisen 2015

Oslo (NTB): Lærerne Marius Andersen og Joakim Bjerkely Volden i Sandefjord får Zola-prisen 2015 for mange års arbeid mot unødvendig byråkrati i skolen.

https://labrador.dagbladet.no/?op=EditArticle

Joakim Tinderholt gir ut plate ti år etter sin første spillejobb.

Bøtter inn mål – med brukket finger

Landslagsspiller Joakim Hykkerud har brukket fingeren på to steder. Samtidig opplever han sin beste sesong i verdens tøffeste håndballiga.

Håper Europa ser til 22. juli

Filosof og terrorekspert Joakim Hammerlin er bekymret for Europa. Nå håper han på rosetog.

Les mer om Europa og Joakim Hammerlin.
Disse jobbene er det flest av i januar

Svrt mange nordmenn er p jobbjakt. Se hvilke jobber det er flest av. Januar er kjent for å være en måned hvor mange ser seg om etter nye muligheter på arbeidsmarkedet, noe også Finn.no har fått merke. Mandag 5. januar ble det satt ny rekord over antall jobbsøk på n og samme dag på deres nettsider. Er du på jobbjakt? Under kan du se innen hvilke yrker og bransjer det er flest ledige stillinger. Og husk, skal du søke ny jobb gjelder det å vite hvordan man skriver jobbsøknad. Disse jobbene er ledige i januar Blant annet Nav har tidligere varslet at de forventer økt ledighet i 2015, noe arbeids- og velferdsdirektør Joakim

Les mer om Blant, Finn.no, Joakim og Nav.
To menn, to topper – en innbitt turduell

I 2014 har Joakim Ellingsen og Asle Skjærstad kappgått til hver sin lokale fjelltopp. Nå venter en ny utfordring.

Tidligere proffgolfer skal løfte DHK

Joakim Mikkelsen (25) hadde i går sin første arbeidsdag som markedssjef i Drammen Håndballklubb. Sterkt lag: Daglig leder Frode Scheie (t.v.) Joakim Mikkelsen (t.h.), samt Sindre Soltun skal gjøre DHK mer attraktive for sponsorer.

Slik var nyttårsaften på Melbu

Her er et lite gjensyn med gårsdagens feiring. Nyttårsrakettene på Melbu er filmet av Joakim Forøysund. Har du bilder fra gårsdagens feiring? Del de gjerne med oss på red@vol.no.

Les mer om Joakim Forøysund og Melbu.
Et stykke unna kampform

Oilers-spiller Joakim Hjelm (22) har slitt med en cyste i kneet de siste ukene. Backen satser på å være tilbake i kamp igjen snart.

Inviterer de som mangler et sted å feire høytiden hjem til sin julefeiring

Joakim Skavern inviterer de som mangler et sted å feire jul til julefeiring i sin egen stue. Det vil si, han inviterer hjem til julefiring hos foreldrene på Vestad. Uten å egentlig ha spurt foreldrene på forhånd.

Les mer om Vestad.
Vant bil i FB/Lions Julelotteri

Da ble de lykkelige eiere av en knallrød Peugeot 108 i julefarger, levert av Bertel O. Steen Fredrikstad ved Joakim Larsen. Spenningen var til å ta og føle på da vinnerne av hovedgevinstene ble ropt opp.

Ti anbefalte spill til juleferien

Her er spillene vi anbefaler deg å ta en titt på. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Juleferien er her, og det betyr en haug av fridager med null skole og stengte butikker. Endelig litt tid til å gjøre noe som er gøy!

Tenåring imponerte teatersjefen

19 år gamle Joakim Skevik fra Malm lager drama på Trøndelag teater. - Jeg synes ikke det er å ta en risiko å slippe til unge talenter her hos oss, tvert imot, sier teatersjef Kristian Seltun ved Trøndelag Teater.

Stabilt arbeidsmarked - færre helt ledige

- Utviklingen i ledigheten har vært litt bedre enn vi ventet for i år, men vi venter fortsatt en oppgang gjennom neste år, sier arbeids- og velferdsdirektør Joakim Lystad om tallene som ble lagt fram fredag.

Les mer om Joakim Lystad.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17