Joakim


Kvålsgutt i semifinalen i bridge-VM

Joakim Sæther fra Kvål spiller på det norske U-20-laget under VM i brigde for ungdomslag i Istanbul denne uka. De norske spillerne imponerer. Både laget i U-25 og U-20 har spilt seg

Les mer om Istanbul og Kvål.

Truffet av golfball: - Var fem cm fra døden

Joakim Bodn (55) fikk en steinhard golfball i hodet. Nå vil han minne alle om at man må huske på å rope fore når ballen er på avveie. Hadde han fått ballen i tinningen, tror Bodn at det hadde vært game over.

Les mer om Bodn.
Stor vekst i antall lavprissentre

For ti år siden fantes de knapt. Nå er hvert femte treningssenter et lavprissenter. BILLIG iTrain har tre lavprissentre i Norge. På bildet ser man leder Asle Pedersen (i lilla). De to som trener heter Joakim Johannessen og Vegard Bondevik.

Terrengkarusellen i gang igjen

Om lag 1400 deltakere testet formen i første løp etter sommerferien. - Det var deilig. Et godt løp å få blåst ut litt på, sier Joakim Hanssen, som ble førstemann i mål i konkurranseklassen.

Les mer om Joakim Hanssen.

Kampen Hødd må vinne

Bendik Torset kommer inn på midtbanen i stedet for Joakim Wrele. Det er den eneste endringen Hødd gjør på mannskapet i forhold til laget som tapte 1-4 for Strømmen i forrige kamp.

Les mer om Hødd, Joakim Wrele og Strømmen.
Kampen Hødd må vinne

Bendik Torset kommer inn på midtbanen i stedet for Joakim Wrele. Det er den eneste endringen Hødd gjør på mannskapet i forhold til laget som tapte 1-4 for Strømmen i forrige kamp.

Les mer om Hødd, Joakim Wrele og Strømmen.
Nå skal pipene sjekkes

Feiervesenet melder sin ankomst til bolighus i Krødsherad. Tilsyn: Denne gang er det ikke på taket, men inne i den enkelte bolig feieren skal ha tilsyn.?Foto: Joakim?Enger, ANB Foto:

Les mer om Krødsherad.
I ett med veien og hjulene

liv-christine.hoem@dagsavisen.no Tweet Print Annonse mer å lese I ett med veien og hjulene Joakim Throndsen (28) Bookingansvarlig på Rockefeller Arrangerer Reggae ved ælva på Union Scene til helgen Du er en av arrangørene av

Norsk golftalent legger opp

Joakim Mikkelsen er lei av svake resultater og har bestemt seg for å avslutte golfkarrieren. Mikkelsen er den siste i en lang rekke norske spillere som gir seg tidlig. Mikkelsen ble proff i 2012 etter å ha spilt universitetsgolf på Baylor i USA. 25-åringen har spilt på challengetouren, nivå to i Europa. Han sier problemer med putting er hovedårsaken til at han legger opp, skriver NTB.

Les mer om Baylor, Europa, NTB og USA.
Grace sikter mot gull i ungdoms-OL

Grace Bullen bryter med Joakim Aardalen når hun lader opp for ungdoms-OL. Treningen mot en gammel mester gjør henne godt rustet til å møte andre jenter i mesterskapet i Kina senere i måneden.

Les mer om Joakim Aardalen og Kina.
Lag dine egne smileys

Emoji-ikoner er visst bare så 2013. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Før skrev vi:) når vi skulle smile, og:P når vi skulle rekke tunge.

Headline empty

HelteRittet 2014. Her fra massestart (med startpuljer) ved HelteRittet MasterCup/HelteRittet Junior Elite/ HelteRittet 100km. FOTO: JOAKIM S. ENGER HelteRittet 2014.

Utsultede irakere flykter til borgerkrigsherjede Syria - Dagen.no

Flere tusen flyktninger som tilhører yezidi-minoriteten i Irak, har klart å ta seg over grensa til Syria. Det forteller den svenske frilansjournalisten Joakim Medin, som befinner seg

Les mer om Dagen.no, Irak, Joakim Medin og Syria.
Tusenvis av yazidier flyktet til Syria

Tusenvis yazidier har klart å komme seg fra Sinjarbergen i Irak - hvor de flyktet den islamske staten (IS) - til en kurdisk enklave i Syria.Den svenske freelance journalisten Joakim

Utsultede irakere flykter til borgerkrigsherjede Syria

Flere tusen flyktninger som tilhører yezidi-minoriteten i Irak, har klart å ta seg over grensa til Syria. Det forteller den svenske frilansjournalisten Joakim Medin, som befinner seg

Les mer om Irak, Joakim Medin og Syria.
Yezidiflyktninger til Syria

Flere tusen flyktninger fra yezidi-minoriteten i Irak, har klart å ta seg over grensa til Syria, forteller den svenske frilansjournalisten Joakim Medin, som er i Syria nær grensa mot

Les mer om Irak, Joakim Medin og Syria.
Brannvesenet på klatretur

Skogbrannen i Lundadalen på Lundamo startet på toppen av en åsside. Dermed måtte brannmannskapene klatre et godt stykke med slangene for å få kontroll over brannen. Video: Joakim Slettebak

Les mer om Lundadalen og Lundamo.
- En fantastisk følelse

Torsdag spurte Jon Olav Stadheim og Joakim Sørå om de var de første til å sykle til Trolltunga. Det viser seg nå at Anita Bråten hadde tatt samme tur dagen før dem.

Fikk størst krabbe

ØKSNES: Joakim fikk den største krabben av deltakerne på Marmelkurset på Myre. Joakim fikk den største krabben. Foto: Trond K. Johansen Det er mye å oppleve der ØksnesKystlag trår til.

Først på Trolltunga med sykkel?

Der titusener har valgt å ta beina fatt til Trolltunga de siste årene, valgte Jon Olav Stadheim og Joakim Sørå en annen metode. De to lurer nå på om de er de første som har syklet ut

Sniktitt på finalistene

Joakim Hauge får radiotid i kveld. Foto: Presse/Bandwagon Tor Andersen i Ordentlig Radio er klar for nytt adioprogram med Bandwagon-artister.

Sniktitt på finalistene

I kveldens program på Bandwagon-radio blir vi kjent med noen av de regionale finalistene fra Østfold. Joakim Hauge får radiotid i kveld.

Les mer om Bandwagon-radio og Østfold.
Etterforskere er i gang med å undersøke bombehuset

Flere etterforskere er på plass i Siljan for å undersøke boligen hvor den hjemmelagde bomben ble funnet onsdag kveld. (FOTO: JOAKIM S.ENGER) Hold deg oppdatert på nyheter fra Telemark!

Les mer om Siljan og Telemark.
Fra gutterommet til scenen

Det er stort sett tapetet på gutterommet som har hørt Ole Marius, Joakim og Daniel spille. Nå får de endelig en scene å stå på.

Les mer om Daniel og Joakim.
Full fyr i ubebodd hus

Nødetatene rykket mandag ettermiddag ut til melding om en husbrann i Porsgrunn. Både brann, politi og ambulanse var raskt på stedet etter å ha mottatt melding om husbrannen. (FOTO: MARIT MJØLSNESET) (FOTO: JOAKIM S.

Les mer om Porsgrunn.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13