Joakim


Tidligere toppsak hos Dagbladet:

Lastes nettsidene tregt?

Dette trikset kan hjelpe. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Forleden dag kom en kollega bort og klagde over at nettleseren hans hadde blitt så treg.

Politidirektoratet går inn for ni distrikter

SLÅR SAMMEN: Politidirektoratet ønsker seg ni politidistrikter. Det betyr at Hedmark, Gudbrandsdal og Vestoppland blir slått sammen. Foto: Joakim S.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Game of Thrones -skuespiller klar for norsk ekstremsvømmefilm

Bytter ut rustning med speedo? Joakim Thorkildsen joakim@filtermagasin.com (Filtermagasin.no): I sesongen som ble vist på tv denne våren fikk nederlandske Michiel Huisman mye skjermtid

Finværet fortsetter

- Høytrykket ser ut til å fortsette over neste helg, sier vakthavende meteorolog ved Vervarslinga for Nord-Norge Foto: Joakim Enger, ANB - De neste par dagene ser det ut som om godværet

Bergens beste barnebarn

Joakim og besteforeldrene er hjemme fra bilferie i Europa. – Vi er nesten hjemme og turen har gått over all forventning, vi har hatt det fantastisk, sier bestemor Anna-Sofie Ådland(81) til BA.

Les mer om Anna-Sofie Ådland og Europa.
Snapshot starter kameraet automatisk

Kjekk app når du må ta bilde raskt. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Noen ganger må man være kjapp på labben for å få tatt bilde av øyeblikket før det er over.

Historisk seier

Lyngstuva slo Lyngen/Karnes for aller første gang. SCORET Lyngstuva-heltene Fredrik P. Johansen (tv) og Joakim Stefanussen. Foto:. Ståle Simonsen Lyngstuva vant lørdag 5-4 etter at det stod 4-1 til pause på Furuflaten. Fredrik P.

Kvålsgutt i semifinalen i bridge-VM

Joakim Sæther fra Kvål spiller på det norske U-20-laget under VM i brigde for ungdomslag i Istanbul denne uka. De norske spillerne imponerer. Både laget i U-25 og U-20 har spilt seg

Les mer om Istanbul og Kvål.
Truffet av golfball: - Var fem cm fra døden

Joakim Bodn (55) fikk en steinhard golfball i hodet. Nå vil han minne alle om at man må huske på å rope fore når ballen er på avveie. Hadde han fått ballen i tinningen, tror Bodn at det hadde vært game over.

Les mer om Bodn.
Stor vekst i antall lavprissentre

For ti år siden fantes de knapt. Nå er hvert femte treningssenter et lavprissenter. BILLIG iTrain har tre lavprissentre i Norge. På bildet ser man leder Asle Pedersen (i lilla). De to som trener heter Joakim Johannessen og Vegard Bondevik.

Terrengkarusellen i gang igjen

Om lag 1400 deltakere testet formen i første løp etter sommerferien. - Det var deilig. Et godt løp å få blåst ut litt på, sier Joakim Hanssen, som ble førstemann i mål i konkurranseklassen.

Les mer om Joakim Hanssen.
Kampen Hødd må vinne

Bendik Torset kommer inn på midtbanen i stedet for Joakim Wrele. Det er den eneste endringen Hødd gjør på mannskapet i forhold til laget som tapte 1-4 for Strømmen i forrige kamp.

Les mer om Hødd, Joakim Wrele og Strømmen.
Kampen Hødd må vinne

Bendik Torset kommer inn på midtbanen i stedet for Joakim Wrele. Det er den eneste endringen Hødd gjør på mannskapet i forhold til laget som tapte 1-4 for Strømmen i forrige kamp.

Les mer om Hødd, Joakim Wrele og Strømmen.
Nå skal pipene sjekkes

Feiervesenet melder sin ankomst til bolighus i Krødsherad. Tilsyn: Denne gang er det ikke på taket, men inne i den enkelte bolig feieren skal ha tilsyn.?Foto: Joakim?Enger, ANB Foto:

Les mer om Krødsherad.
I ett med veien og hjulene

liv-christine.hoem@dagsavisen.no Tweet Print Annonse mer å lese I ett med veien og hjulene Joakim Throndsen (28) Bookingansvarlig på Rockefeller Arrangerer Reggae ved ælva på Union Scene til helgen Du er en av arrangørene av

Norsk golftalent legger opp

Joakim Mikkelsen er lei av svake resultater og har bestemt seg for å avslutte golfkarrieren. Mikkelsen er den siste i en lang rekke norske spillere som gir seg tidlig. Mikkelsen ble proff i 2012 etter å ha spilt universitetsgolf på Baylor i USA. 25-åringen har spilt på challengetouren, nivå to i Europa. Han sier problemer med putting er hovedårsaken til at han legger opp, skriver NTB.

Les mer om Baylor, Europa, NTB og USA.
Grace sikter mot gull i ungdoms-OL

Grace Bullen bryter med Joakim Aardalen når hun lader opp for ungdoms-OL. Treningen mot en gammel mester gjør henne godt rustet til å møte andre jenter i mesterskapet i Kina senere i måneden.

Les mer om Joakim Aardalen og Kina.
Lag dine egne smileys

Emoji-ikoner er visst bare så 2013. Pål Joakim Olsen pj@dinside.no DINSIDE.NO Dinside Før skrev vi:) når vi skulle smile, og:P når vi skulle rekke tunge.

Headline empty

HelteRittet 2014. Her fra massestart (med startpuljer) ved HelteRittet MasterCup/HelteRittet Junior Elite/ HelteRittet 100km. FOTO: JOAKIM S. ENGER HelteRittet 2014.

Utsultede irakere flykter til borgerkrigsherjede Syria - Dagen.no

Flere tusen flyktninger som tilhører yezidi-minoriteten i Irak, har klart å ta seg over grensa til Syria. Det forteller den svenske frilansjournalisten Joakim Medin, som befinner seg

Les mer om Dagen.no, Irak, Joakim Medin og Syria.
Tusenvis av yazidier flyktet til Syria

Tusenvis yazidier har klart å komme seg fra Sinjarbergen i Irak - hvor de flyktet den islamske staten (IS) - til en kurdisk enklave i Syria.Den svenske freelance journalisten Joakim

Utsultede irakere flykter til borgerkrigsherjede Syria

Flere tusen flyktninger som tilhører yezidi-minoriteten i Irak, har klart å ta seg over grensa til Syria. Det forteller den svenske frilansjournalisten Joakim Medin, som befinner seg

Les mer om Irak, Joakim Medin og Syria.
Yezidiflyktninger til Syria

Flere tusen flyktninger fra yezidi-minoriteten i Irak, har klart å ta seg over grensa til Syria, forteller den svenske frilansjournalisten Joakim Medin, som er i Syria nær grensa mot

Les mer om Irak, Joakim Medin og Syria.
Brannvesenet på klatretur

Skogbrannen i Lundadalen på Lundamo startet på toppen av en åsside. Dermed måtte brannmannskapene klatre et godt stykke med slangene for å få kontroll over brannen. Video: Joakim Slettebak

Les mer om Lundadalen og Lundamo.
- En fantastisk følelse

Torsdag spurte Jon Olav Stadheim og Joakim Sørå om de var de første til å sykle til Trolltunga. Det viser seg nå at Anita Bråten hadde tatt samme tur dagen før dem.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03