Jobber

Han vil strømme data direkte fra alle Statoils plattformer

STAVANGER FORUM: Med et nytt team og kompetansesenter skal den nybakte direktøren Torbjørn Folgerø sørge for at mennesker og maskiner jobber enda bedre sammen.
Les mer om Torbjørn Folgerø.

– Samsung ser ikke på konkurrentenes OLED-teknologi som ekte OLED

Rykter skal ha det til at selskapet jobber med TV-er med teknologien.
Les mer om Samsung og TV-er.
De svakes talsmann
Anbefalte saker Asad Qasim Lærer fra Drammen som jobber i Bærum. Født og oppvokst i Somalia.
Politimann dømt for trusler
En politimann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 18 dagers fengsel for trusler mot flere politimenn og en sykepleier, skriver Drammens Tidende. Mannen kom med truslene etter en fuktig bytur i Drammen i 2016. Mannen jobber ikke lenger i politiet.
Les mer om Borgarting og Drammen.

Tutta og LPGA-touren kan komme til distriktet

KONGSVINGER: Suzann Pettersen jobber med å få på plass en LPGA-turnering til Norge. Dette har vekket Kongsvingers Golfklubb, som vil gjøre alt de kan for å få turneringen til Liermoen, om muligheten skulle by seg.
Les mer om Liermoen og Norge.
Hani var 11 år da moren ble dødssyk
Nå jobber Hani Vikebø (20) frivillig med å hjelpe barn som har kreftsyke foreldre og søsken. - Jeg visste ikke så mye om kreft da vi fikk vite at mamma var syk, bare at det var noe farlig, sier Hani Vikebø.
Les mer om Hani Vikebø.
Hani var 11 år da moren ble dødssyk
Nå jobber Hani Vikebø (20) frivillig med å hjelpe barn som har kreftsyke foreldre og søsken.
Les mer om Hani Vikebø.
Overlevde skolemassakren - nå angripes tenåringer av våpenelskere
Ordet «Avslørt» er stemplet i panna til en 17-åring som overlevde skoleskytingen i Florida og nå jobber for strengere våpenlover i USA.
Les mer om Florida og USA.
Disse deltar på Rolvsøy IFs håndballskole
I Rolvsøy IF jobber de bevisst for å tiltrekke seg gutter til håndballen. - Det er ganske kult å spille håndball, synes Ludvig Bergdal Sæll (8) som deltar på denne ukens håndballskole i Rolvsøyhallen.
Tankbil har kjørt inn i hus
Redningsmannskaper jobber med å få personer ut av 2. etasje på huset i Kragaerø. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om Kragaerø.
Tankbil har kjørt inn i hus i Kragerø
Redningsmannskapet jobber med å få personer ut av 2. etasje. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om Kragerø.
Spotify jobber kanskje med smarthøyttaler som skal bli «kategoridefinerende
kanskje med smarthøyttaler som skal bli kategoridefinerende />Skal strømmekongen ta opp kampen med Apple, Sonos og Amazon?
Les mer om Amazon og Apple.
Bort med plastflasker på gigantfestival
Den store, britiske musikkfestivalen Glastonbury ønsker å forby plastflasker under sitt 2019-arrangement. Emily Eavis i festivalledelsen opplyser til BBC at man jobber for å få slutt på plastflaskebruken.
Les mer om BBC og Glastonbury.
Leder 700 ansatte og har jobb på si
Klinikksjef Bjørn Busund (63) ved Oslo universitetssykehus, er sjef for 700 personer og har likevel bistilling ved det private sykehuset Aleris. Helseminister Bent Høie synes det er fint at sykehusleger og -ledere jobber på si.
Les mer om Oslo.
Snill mann etterlyses!
Marit og Jon Erik fra Horten etterlyser en snill mann fra Holmestrand Vi prøver å finne en vanvittig snill mann fra Holmestrand. Her kommer etterlysningen til en mann som jobber i Holmestrand kommune.
Brann i en container i Kolstadflata
Det er ingen fare for spredning og politiet jobber med å finne vitner.
Les mer om Kolstadflata.
Ser alvorlig på pengegave
Fylkesleder i Østfold Fremskrittsparti, Leif Eriksen, sier han ser alvorlig på at den tidligere styret i Råde Frp ga bort 50.000 kroner fra partikassa, før alle i styret meldte seg ut av partiet. Før helgen sa jusprofessor Geir Woxholth at dette var straffbart. Partiet jobber med saken og skal diskutere i fylkesstyret hva som skjer videre, sier Eriksen.
Jobber sammen for bedre standard på riksvei 7
Buskerud fylkeskommune samlet sist fredag ordførere fra Hallingdal og Statens vegvesen for å komme i gang med Vegpakke Hallingdal.
Forsvaret kaller inn til møte
Forsvaret kaller inn Norges Fiskarlag til et møte. Flere i fiskenæringen har kritisert Forsvaret for havberedskapen og Forsvaret erkjenner at tillit til beredskapen er viktig. Interesse- og arbeidsgiverorganisasjonen Fiskebåt skriver i et brev til Forsvarsdepartementet at Forsvaret har brukt for lang tid på utskiftningen av helikoptre. Audun Maråk, administrerende direktør i Fiskebåt, har tidligere sagt at det fører til redusert sikkerhet for alle de som jobber i den norske fiskeflåten. Møtet mellom Forsvaret og Norges Fiskarlag skal finne sted 16. mars.
Fagdirektør innrømmer at arbeidsforholdene til avdeling for smittevern ikke er tilstrekkelige
Avdelingen jobber i dag med smittevern på et sykehus de ikke holder til på. Flere ganger i uken må de ansatte kjøre seks kilometer fram og tilbake mellom sykehuset på Kalnes og kontoret på Valaskjold.
Les mer om Valaskjold.
Fagdirektør innrømmer at arbeidsforholdene på sykehus-avdeling ikke er tilstrekkelige
Avdelingen jobber i dag med smittevern på et sykehus de ikke holder til på. Flere ganger i uken må de ansatte kjøre seks kilometer fram og tilbake mellom sykehuset på Kalnes og kontoret i Sarpsborg sentrum.
Les mer om Sarpsborg.
Fagdirektør innrømmer at arbeidsforholdene til avdeling for smittevern ikke er tilstrekkelige
Avdelingen jobber i dag med smittevern på et sykehus de ikke holder til på. Flere ganger i uken må de ansatte kjøre seks kilometer fram og tilbake mellom sykehuset på Kalnes og kontoret i Sarpsborg sentrum.
Les mer om Sarpsborg.
Dette er den nye rektoren
Melinda Elisenberg Løver er ansatt som ny rektor på Enger skole i Åmot. Den nye rektoren er 43 år, og bosatt i Mjøndalen. Elisenberg Løver jobber nå som avdelingsleder på Bragernes skole i Drammen.
Les mer om Drammen, Enger, Mjøndalen og Åmot.
LO og NHO frykter Regjeringen vil skrinlegge Norges prestisjeprosjekt
Organisasjonene jobber sammen miljøbevegelsen intenst i kulissene for å hindre at Regjeringen bestemmer seg for at det blir for dyrt å rense industriutslipp for CO og lagre den på havbunnen.
Les mer om NHO og Regjeringen.
Dette skriver HA om i dag
Unge uføre, jernbane og førpremiere. God morgen og god mandag. Ny dag og nye muligheter både i og utenfor sporet. Her i HA jobber vi med flere saker.