Johansson

Robert Johansson har hoppet til verdensrekord i søvne

VIKERSUND (VG) Robert Johansson (27) øyner muligheten til å slå Kamil Stoch (30) sammenlagt i Raw Air. Verdensrekorden har han allerede inne – i sine søteste drømmer.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.

En historisk lagseier

Det ble ikke verdensrekord, men det ble skapt historie likevel. Det norske laget knuste alle i Vikersund, og mer spenning blir det nå som Robert Johansson og Andreas Stjernen har kapret viktige poeng til søndagens superfinale.
Stöckl hørte ikke på kolleger: - Det ville vært frekt
Norge slo til med tidenes seier i Vikersund: - Noen sa at jeg bare kunne sende Robert Johansson ned med heisen før siste hopp, forteller Alexander Stöckl.
Johansson i posisjon foran finalen i Raw Air
Robert Johansson tok et jafs innpå Kamil Stoch, men innrømmer at mye må klaffe i superfinalen for å hindre polsk Raw Air-seier.

Raw Air i Vikersund - Stöckl trosset kolleger: - Det ville vært frekt

Norge slo til med tidenes seier i Vikersund: - Noen sa at jeg bare kunne sende Robert Johansson ned med heisen før siste hopp, forteller Alexander Stöckl. VIKERSUND (Dagbladet): Norge var overlegen i lagkonkurransen i skiflyging lørdag kveld.
Delte premien med familien
Robert Johansson knappet innpå i Raw Air-sammendraget da Norge tok en suveren seier i lagkonkurransen i Raw Air. Størst av alt var likevel å møte familien.
Norge med ny suveren lagseier i Raw Air i Vikersund
Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch. Det norske laget knuste Polen som nærmeste utfordrer med hele 265,6 poeng.
Norge med ny suveren lagseier i Raw Air, Johansson knappet innpå Stoch
Andreas Stjernen leverte to gode hopp og holder fortsatt Stefan Kraft bak seg i sammendraget. Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund.
Disse fire er historiske - Norge tok tidenes største seier
Komplett utklassing i hoppbakken. Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch.
Norge med ny suveren lagseier i Raw Air
Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch.
Suveren lagseier i Vikersund til Norge og Robert Johansson
Norge var i en klasse for seg da de vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Vikersund: Lillehamringen Robert Johansson leverte et kjempehopp, med 240,5 meter i andre omgang.
Norge overlegne i laghopp
Norge var overlegne i skiflygning laghopp i Vikersund. Norge fikk 265,5 poeng mer enn Polen, og 283,3 poeng mer enn Slovenia. Det var Daniel André Tande, Johann André Forfang, Andreas Stjernen og Robert Johansson som hoppet for Norge.
Norge utklasset konkurrentene i Vikersund
Det norske laget vant med rekorddifferanse. VIKERSUND/OSLO (Nettavisen): Daniel-André Tande (24), Johann André Forfang (22), Andreas Stjernen (29) og Robert Johansson (27) var helt overlegne i skiflygningsrennet i Vikersund, lørdag.
Johansson la press på Stoch etter historisk lagseier for Norge
VIKERSUND/OSLO (VG) Robert Johansson (27) var sikkerheten selv da Norge knuste alle i Vikersund. Nå har han tatt opp Raw Air-kampen med Kamil Stoch (30).
Norge 265,6 poeng foran Polen
Norge er beste hele sesongen og er best også i skiflyging her. En maktdemonstrasjon! Med 1567,3 poeng vinner Tande, Forfang, Stjernen og Johansson laghopp i Vikersund!
Norge vinner lagkonkurransen
Norge, med Robert Johansson fra Lillehammer på laget, vant lagkonkurransen i skiflygning i Vikersund. Norge ender 265,6 poeng foran Polen og 283,3 poeng foran Slovenia.
Johansson la press på Stoch etter historisk lagseier for Norge
VIKERSUND (VG) Robert Johansson (27) var sikkerheten selv da Norge banket til med tidenes lagseier i Vikersundbakken. Nå har han tatt opp Raw Air-kampen med Kamil Stoch (30).
- Robert har itj bart, han har mustasj
Nå mener trønderne at Robert Johansson må bytte ski-VM med mustasj-VM.
Les mer om Robert Johansson.
– Robert har itj bart, han har mustasj
Nå mener trønderne at Robert Johansson må bytte ski-VM med mustasj-VM.
Les mer om Robert og Robert Johansson.
Det blir polsk hoppfest i Vikersund
En syk Robert Johansson øynet håp på trening, men klarte ikke å kutte luken opp til Kamil Stoch da det ble alvor.
Tande på 11.-plass
Daniel-André Tande leverte godkjent i fredagens kvalifisering i Vikersund, og laginnsatsen lover godt for lagkonkurransen. KIF-hopperen landet på 215,5 meter i kvalifiseringen og ble nummer 11. Kamil Stoch vant igjen foran Robert Johansson.
Robert Johansson på andreplass da Raw Air gikk over i skiflygingsbakken
Raw Air-leder Kamil Stoch hoppet klart lengst med 242 meter, men slo ikke Robert Johansson med mer enn 1,5 poeng i skiflygingskvalifiseringen i Vikersund.
Først var det stille. Så kom Kamil Stoch
Kamil Stoch svevde klart lengst, men Robert Johansson endte kun 1,5 poeng bak polakken.
To nordmenn på pallen i Vikersund
Daniel- Andre Tande blei nummer 11 på kvalifiseringa i Vikersund i kveld med eit hopp på 215,5 meter. Robert Johansson og Andreas Stjernen kom begge på pallen, men måtte sjå seg slått av Raw Air-leiar Kamil Stoch som hadde kveldens lengste hopp med 242 meter. Tande er nummer 8 i samandraget.
Syv sekunder som kan ende med ny verdensrekord
Skihopperen Robert Johansson kommer til å være omtrent syv sekunder i himmelen før han lander. VIKERSUND: Så spørs det da om han klarer å bevare hastigheten fra hoppkanten og utover i svevet. Da kan det bli verdensrekord i Vikersund i helgen.
Les mer om Vikersund.