Jordras


Fyllekjøring, biltyveri, jordras og vanskelig gjest

AV: Vidar Falkum Her er politiets logg fra Lister fra lørdag kveld til søndag morgen: 1800: En mann ble pågrepet i Lyngdal, mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

Les mer om Lister og Lyngdal.

Jordras i Arendal

Det har gått et jordras i Arendal. Det meldes om et jordras i Arendal, like sør for Narestø på fylkesvei 122. Veien er sperret.

Les mer om Arendal og Narestø.
27 døde etter jordras i Japan

I byen Hiroshima i Japan har 27 mennesker mistet livet og 10 er savnet etter store jordskred. Det har i det siste regnet veldig mye vest i Japan. Det er alt vannet som har utløst jordraset

Les mer om Hiroshima og Japan.
51 mennesker evakuert etter jordras i København

Politiet frykter en blokk i København skal kollapse som følge av et jordras, tirsdag kveld ble beboerne evakuert i hui og hast.

Les mer om København.

Jordras i Eikesdalen

Eikesdalsvegen er stengt etter at det har gått et jordras over vegen. Ifølge NRK er geolog på veg til stedet for å vurdere forholdene. Lokale entreprenører våger seg ikke inn i rasområdet

Les mer om Eikesdalen.
Jordras på fylkesvei 191

Fylkesvei 191 mellom Eikesdal og Stranda er stengt på grunn av jordras. Det melder Statens vegvesen. Nyhetstips 03030 Tips oss!

Les mer om Eikesdal og Stranda.
Stengt på grunn av jordras

Geolog er på vei til Eikesdalen etter at den lokale entreprenøren ikke tør ta seg inn i området.

Les mer om Eikesdalen.
Veien delvis sperret: Jordras på Rv 13

Et jordras sperrer veien delvis ved Hølleslitunnelen på Rv 13. Raset sperrer veien delvis i sørenden av Hølleslitunnelen på Rv 13 i Forsand. Det er et tre og en del jord som har rast

Les mer om Forsand og Hølleslitunnelen.
Alvorlig togavsporing i Sveits

Et tog med flere hundre passasjerer har sporet av etter et jordras øst i Sveits, like ved Tiefencastel. Politiet sier hendelsen er alvorlig, men det er foreløpig uklart om det er omkomne.

Les mer om Tiefencastel.
Flere skadede etter alvorlig togulykke i Sveits

Et passasjertog med flere hundre passasjerer har sporet av etter at det ble truffet av et jordras i et fjellområde like ved Tiefencastel, øst i Sveits.

Les mer om Tiefencastel.
Jordras sperrer E6 ved Nordkjosbotn

FLOMMER: Jordraset har ført med seg leire nedover fjellsiden.

Les mer om Nordkjosbotn.
Får returnere til hjemme sine

De 20 evakuerte etter jordrasene i Lyngen i Troms i går, får nå dra hjem til husene sine. Geologer har nå befart området og mener det ikke er fare for flere jordras.

Les mer om Lyngen.
Skal sjekke faren for nye jordras

Geologer fra NVE er nå på plass i Lyngen for å bestemme om det er trygt for de over 20 evakuerte personene å flytte hjem etter jord- og leirrasene i Troms i går.

Les mer om Lyngen og NVE.
Flere evakuerte etter jordras

22 personer har måttet tilbringe natten på hotell etter at de i går kveld ble evakuert fra hjemmene sine i Lyngen i Troms. I løpet av kvelden gikk det ti jordskred i området, og flere

Les mer om Lyngen.
Veien er åpnet igjen

Det har ikke gått flere jordras i natt. Fylkesvei 91 er nå åpen igjen for trafikk etter 10 jord og leirras gikk ved Kjosen i Lyngen torsdag. Trafikken skal nå gå som normalt, opplyser

Les mer om Kjosen og Lyngen.
Trailersjåfører reddet pensjonister ut av husene da raset kom

Et av rasene gikk mellom to hus i Kjosen. Flere jordras gikk ulike steder i Lyngen i Troms torsdag ettermiddag. Foto: Dag Tore Larsen/NTB Scanpix Erik Ringberg med familie satt i en

Les mer om Kjosen og Lyngen.
Veien er åpnet igjen

Det har ikke gått flere jordras i natt.

- Situasjonen i rasområdet under kontroll

Vegvesenet har nå startet opprydning etter at hele fem jordras gikk i Troms i dag. Både biler og hus ble omringet av jordmassene i Lyngen og Nordkjosbotn, og flere ble evakuert.

Les mer om Lyngen og Nordkjosbotn.
- Situasjonen i rasområdet under kontroll

Alle er evakuert, og vegvesenet har startet opprydning. Hele fem jordras i Troms førte torsdag ettermiddag til at både biler og hus ble omringet av jordmassene.

Alle evakuert etter jordras

- Alle personene som har vært innesperret i raset er nå hentet ut. Det er snakk om til sammen 20 personer fra biler og bolighus, sier konstituert politimester Astrid Nilsen.

Les mer om Astrid Nilsen.
- Kom hjem til et kaos

- Det hele må ha skjedd veldig fort. Vi var borte hjemmefra bare en times tid, og da vi kom tilbake var det bare kaos, sier Arild Sørsand etter at flere jordras rammet nabolaget i Lyngen.

Les mer om Arild Sørsand og Lyngen.
Rundt ti jordras i Troms - situasjonen under kontroll

Rundt ti store og små jordras rammet Lyngen i Troms torsdag. Politiet vurderer om de 22 menneskene som måtte evakueres fra hus og biler, kan flytte hjem. Situasjonen er under kontroll,

Les mer om Lyngen.
Nabo hjalp til med evakueringen

Arild Sørsand kom hjem til kaotiske tilstander etter at flere jordras rammet nabolaget i Lyngen.

Les mer om Lyngen.
Fire jordras på ulike steder i Troms

Fire jordras har gått ulike steder i Kjosen i Lyngen i Troms, melder politiet. Et redningshelikopter måtte snu på grunn av lyn og torden.

Les mer om Kjosen og Lyngen.
Jordras i Troms

SISTE: Jordras flere steder i Troms - Et femte ras har gått i Lyngen Mange jordras har gått på flere steder i Troms fylke i ettermiddag. Fem til syv hus i Lyngen er isolert, melder politiet. E6 og fv. 91 er stengt.

Les mer om Lyngen og Lyngen Mange.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08