Jotunfjell

Øker flypassasjeravgiften

Den kontroversielle flypassasjeravgiften økes fra 82 til 83 kroner i det foreslåtte statsbudsjettet. Avgiften ventes å gi 1,8 milliarder kroner i inntekt til staten. Jotunfjell Partners, som nå eier Moss lufthavn Rygge, har sagt at avgiften må endres for at de skal få til ny trafikk på Rygge. Ryanair la ned sin base på Rygge etter at flypassasjeravgiften ble innført i fjor.
Les mer om Rygge.

Betalte tilbake innsamlingspenger

Rygge Airport AS har nå betalt tilbake pengene som ble samlet inn for å jobbe med gjenåpningen av Moss lufthavn Rygge. Det bekrefter styreleder Ole Kristian Sivertsen. Rygge Airport AS avventer nå resultatet av arbeidet flyplassens nye eiere Jotunfjell gjør, før de legger ned driften.
Har betalt tilbake kronerulling
Selskapet Rygge Airport har nå betalt tilbake pengene de samlet inn for å få til en gjenåpning av Moss lufthavn Rygge. Det bekrefter styreleder Ole Kristian Sivertsen. Selskapet legges likevel ikke ned før det er avklart om de nye eierne av flyplassen, Jotunfjell, får til ny trafikk på Rygge.
Trolig ingen Rygge-åpning før 2019
Jotunfjell Partners, som er nye eiere av Rygge sivile lufthavn, tror ikke på gjenåpning av flyplassen før i 2019. Det fortalte styremedlem Espen Ettre til Østfoldrådet mandag formiddag. Han sa også at det er viktig å fjerne flypassasjeravgiften for å få lavprisselskaper tilbake på Rygge.

Rygge Airport kaster inn håndkleet?

Rygge Airport AS, som prøvde å skape ny drift på den nedlagte lufthavna, vurderer å avvikle seg selv. Årsaken er at Jotunfjell Partners, som i april overtok driftsselskapet Rygge Sivile Lufthavn og flyplassen, ønsker å satse på egen hånd. Det skriver Dagsavisen Moss Dagblad.
Vil gjenåpne Rygge
Jotunfjell Partners ønsker å gjenåpne Moss lufthavn Rygge i 2019. Det melder Moss Avis. Jotunfjell kjøpte i april opp alle aksjene i driftselskapet Rygge Sivile Lufthavn. Nå skal selskapet, ifølge Moss Avis, ha satt av 10 millioner kroner til å arbeide med gjenåpningen av flyplassen.
Har tro på nye Rygge-eiere
Ryggeordfører Inger-Lise Skartlien oppfatter Jotunfjell som et seriøst selskap med en realistisk plan. Nylig møtte hun og fylkesordfører Ole Haabeth de nye eierne. Haabeth sier han er behersket optimist og tror Jotunfjell kan få til ny trafikk på flyplassen.
Ny styreleder i RSL
Toppsjef i selskapet Jotunfjell Partners, Kristoffer Olsen, er innsatt som ny styreleder i Rygge Sivile Lufthavn. Jotunfjell kjøpte i april selskapet som eier Moss lufthavn Rygge. Det er foreløpig ikke kjent hvem som blir ny direktør på Rygge etter at Pål Tandberg gikk av i februar.
Håper på nytt liv på Rygge
Fylkesordfører Ole Haabeth håper oppkjøpet av Moss Lufthavn Rygge kan gi nytt liv på Rygge. Han kaller Jotunfjell en solid aktør, med både kapital og erfaring. – Lykkes de med dette, vil det være en viktig utvikling for Østfold-samfunnet, sier Haabeth.
Rygge flyplass kjøpt av selskap som vil starte opp ny drift
Investeringsselskapet Jotunfjell Partners AS, som sto bak taxfreebutikken på Rygge flyplass, har kjøpt alle aksjene i selskapet og vil gjenåpne flyplassen.
Les mer om Rygge.
Ny eier håper å gjenoppta flyvninger fra Rygge i 2018
Rygge Sivile Lufthavn er solgt til Jotunfjell Partners som har ett mål: Å starte full drift senest i 2019.
Les mer om Rygge.
Selger Rygge - og de nye eierne vil gjenåpne flyplassen
Orkla, Thon Holding AS og Østfold Energi har inngått en avtale med investeringsselskapet Jotunfjell Partners om salg av Rygge Sivile Lufthavn AS.
Les mer om Østfold Energi.
Jotunfjell Partners kjøper Moss Lufthavn Rygge
Konserndirektør for kommunikasjon i Orkla Håkon Mageli bekrefter overfor NRK i kveld at Jotunfjell Partners kjøper Moss Lufthavn Rygge.
Les mer om NRK og Orkla Håkon Mageli.
Orkla selger Rygge Sivile Lufthavn
Orkla, Thon Holding AS og Østfold Energi har inngått en avtale med investeringsselskapet Jotunfjell Partners.
Vil betale tilbake gaver
Rygge Airport kommer til å betale tilbake penger de har fått, dersom de stanser arbeidet med å overta Moss Lufthavn Rygge. Det sier styreleder Ole Kristian Sivertsen. I går ble det kjent at selskapet Jotunfjell Partners har lagt inn et konkret bud om å overta driften av Moss Lufthavn Rygge. Sivertsen sier Rygge Airport vurderer å samarbeide med Jotunfjell, men betaler tilbake gaver om de gir opp.
Konkret tilbud om å overta Rygge
Investeringsselskapet Jotunfjell har nå kommet med et konkret tilbud til Orkla om å overta Rygge Sivile Lufthavn.
Konkret tilbud til Orkla
Investeringsselskapet Jotunfjell har nå kommet med et konkret tilbud til Orkla om å overta Rygge Sivile Lufthavn. Jotunfjell er nå det eneste selskapet Orkla er i samtaler med om et salg av Rygge Sivile lufthavn. Det sier konserndirektør i Orkla, Håkon Mageli, til NRK.
– Enklere for dem med kapital
Rygge-ordfører Inger-Lise Skartlien er positiv til å støtte selskapet Jotunfjell som forhandler om å starte sivil lufttrafikk fra Rygge. – Det er nok enklere for dem som har kapital på plass, sier Skartlien på spørsmål om hun har mer troa på dette intitiativet enn på selskapet som de siste månedene har jobbet for å starte opp, Rygge Airport.
Taxfree-aktør vil overta Rygge
Selskapet Jotunfjell Partners er i forhandlinger med eierne av Moss lufthavn Rygge om å overta driftselskapet og starte opp igjen sivil flytrafikk fra Rygge.
Les mer om Rygge.
DNB kvitter seg med bokhandel
Investeringsselskapet Jotunfjell Partners overtar bokhandlerkjeden Nye Notabene fra DNB. Ingen av partene ønsker å snakke om pris.
Les mer om DNB og Nye Notabene.
Fotokjede nekter å betale kjempebot - saksøker konkurransetilsynet
Jotunfjell Partners åpnet fotobutikker uten klarsignal fra Konkurransetilsynet. Nå går selskapet til rettssak for å slippe å betale bot.
Gullsmed får nye eigarar
Gullsmedkjeden Panorama AS i Arendal får nye eigarar etter underskot dei siste åra. Ifølgje Agderposten går Jotunfjell Partners AS inn som ny eigar. Bedrifta har gått med 200 millionar kroner i underskot sidan 2008. Panorama er blant Norges leiiande gullsmedkjedar.
Les mer om Arendal.