Kaldheim

Mener Kaldheim må revurderes som sjef i Husbanken

Per Olaf Lundteigen mener statsråd Jan Tore Sanner må revurdere Osmund Kaldheim som sjef for Husbanken.

Rådmann: – Må gjenoppbygge tillit

Byggesaksavdelingen i Drammen kommune har en stor jobb å gjøre for å gjenoppbygge tilliten blant folk, vedgår rådmann Osmund Kaldheim. – Da er vi avhengig av å få kritikk for å vite hva vi må endre og forbedre, sier Kaldheim til NRK. Kommunen fikk hard kritikk i en granskingsrapport som ble lagt fram i går om korrupsjonssaken.
Kvinnelige sjefskandidater ble aldri innkalt
To velutdannede kvinnelige søkere ble aldri innkalt til samtale eller intervju før Osmund Kaldheim ble ansatt som ny Husbanken-toppsjef.
Høyre endret to utlysninger: Høyre-mann fikk begge toppjobbene
Osmund Kaldheim ble Husbanken-sjef etter at kommunalminister Jan Tore Sanner (H) endret utlysningsteksten. Det er andre gang han får en toppjobb etter en slik endring.

Endret utlysningen – ansatte tidligere Høyre-topp

Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) endret på stillingsutlysningen og ansatte tidligere Høyre-topp Osmund Kaldheim til ny sjef i Husbanken.
Rådmannen forlater Drammen
Rådmann Osmund Kaldheim i Drammen blir ny administrerende direktør i Husbanken. 52-åringen er i dag tilsatt i stillingen av Kongen i statsråd. Han har fått et åremål på seks år.
Les mer om Drammen, Husbanken og Kongen.
Rådmannen vil ha ny jobb
Rådmannen i Drammen, Osmund Kaldheim, har søkt ny jobb. Han ønsker seg nå til Husbanken. Det bekrefter 52-åringen selv, men vil ikke kommentere noe ytterligere før det er avklart om han vil bli tilbudt en stilling.
«Nynorsk blir den store taparen i eit Vestlands-fylke
BALESTRAND (NRK): Nynorsk blir den store taparen viss fylka, kommunane og høgskulane på Vestlandet slår seg saman, seier senterungdom Tollak M. Kaldheim.
Blir flere fattige
Det blir stadig flere fattige barnefamilier i Drammen. Det viser rapporten for 2014 som ble lagt fram i dag. Til sammen 3000 barn lever i familier med lav inntekt og det er utfordrende å sikre barna en god oppvekst i kommunen, sa rådmann Osmund Kaldheim.
Les mer om Drammen og Osmund Kaldheim.
Disse HTG-elevene fikk stipend
Hege Kaldheim Mundal, Helene Anglevik, Elisabeth Angell Bergh og Robert Kling fikk 5.000 kroner hver.
Drammensrådmann i regjeringsutvalg
Rådmann Osmund Kaldheim i Drammen skal lede et regjeringsoppnevnt utvalg som skal komme med konkrete tiltak for å styrke utviklingshemmedes rettigheter. Utvalget skal særlig vurdere tiltak innen områdene selvbestemmelse, rettssikkerhet, skole, arbeidsliv samt god helse og omsorg. I tillegg skal utvalget vurdere om mennesker med utviklingshemming får oppfylt retten til privat- og familieliv. Utvalget skal avgi sin innstilling innen 1. juni 2016.
Les mer om Drammen.
Påske på Preikestolen: Turglede, solkrem og Kvikk Lunsj
Påskeaften tok Elisabeth Haukås turen til Preikestolen sammen med turvenninnene Hege Kaldheim Mundal og Frida Julbø. - Vi har planlagt denne turen lenge, det er jo kjempefint her, sier
Løpende barnehageopptak i Drammen
DRAMMEN: Det er hovedtrekkene i forlaget til budsjett for 2014 som Drammens rådmann Osmund Kaldheim legger frem i rådhuset akkurarat nå.
Les mer om Drammen og Osmund Kaldheim.
Gikk 55 mil for Brann-kamp
Eirik Kaldheim (18), Henrik Stokkebø (18) og Andreas Eriksen (18 på mandag) bor i Moss. De er Brann-supportere, og har tatt turen til Bergen i forbindelse med fredagens Stadion-kamp
Hjorten er så stresset at hun blør
Denne hjorten lette trolig etter mat da det gikk galt. ole valaker Se bildeserie over! Judith Åshild Løvgren Auestad (21) og resten av familien på gården på Kaldheim i Etne fikk besøk
Les mer om Etne og Kaldheim.
Skal spare 100 millioner i 2013
DRAMMEN: Rådmann Osmund Kaldheim la tirsdag fram et stramt budsjett som skal sikre at Drammen kommune fortsatt har råd til å investere i fremtiden.
Les mer om Drammen.
Vil kjøpe alle husene til takst
DRAMMEN: - Vi ønsker å etablere et tilbud om frivillig innløsning av private eiendommer innenfor analyseområdet, sier rådmann Osmund Kaldheim (bildet). - Tilbudet vil bare bli gitt dersom reguleringsarbeidet blir igangsatt.
Les mer om Osmund Kaldheim.
- Norge er i ferd med å få en ny underklasse
Tips meg - Norge er i ferd med å få en ny underklasse, sier leder for Inkluderingsutvalget, Osmund Kaldheim.
Kan komme Pedersen-løsning i kveld
Avaldsnes har innkalt til styremøte. Vi forsøker å få til et styremøte i kveld klokken 21. Før det er det ingenting mer å si, sier daglig leder Norvald Kaldheim til bt.no.
Penger til p-hus
Rådmannen setter av 120 millioner til bygging av nytt p-hus på Shell-tomta på Strømsø. TORUN HAVNAAS DRAMMEN: Rådmann Osmund Kaldheim i legger fram budsjettet for Drammen kommune på
Les mer om Drammen, Shell-tomta og Strømsø.
Byråkrat light
Osmund Kaldheim har gått på glødende kull, besteget Galdhøpiggen og blitt ordfører med god hjelp fra Vazelina Bilopphøggers! Olav Melbye DRAMMEN: Drammens nye rådmann er et ubeskrevet
Les mer om Galdhøpiggen.
Første dag på jobb
Drammens nye rådmann Osmund Kaldheim på plass i rådhuset. Torun Havnaas På sin første dag ble Kaldheim ønsket velkommen av ordfører Tore Opdal Hansen med kommuneflagg.
- Negativ muslim-omtale kan gi hatkriminalitet
P4 (Lillehammer): - Mye negativ omtale av muslimer i media kan få alvorlige konsekvenser som hatkriminalitet. Det frykter direktør i Integrerings og mangfoldsdirektoratet, Osmund Kaldheim,
Les mer om Osmund Kaldheim.
Det er han i kjeledress som er Høyres helt
Rimi-Hagen og andre finanskjendiser i Oslo er verken representative for norsk næringsliv eller for Høyre. Det er det bedriftseiere i kjeledress som Ove Kaldheim som er, sier Bent Høie
- Hele landet må bidra til å bosette flyktninger
Neste år vil det være behov for å bosette 8.200 nye flyktninger i Norge. - Kommuner i alle landsdeler må bidra, sier direktør Osmund Kaldheim i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI).