Kamil stoch

Robert Johansson har hoppet til verdensrekord i søvne

VIKERSUND (VG) Robert Johansson (27) øyner muligheten til å slå Kamil Stoch (30) sammenlagt i Raw Air. Verdensrekorden har han allerede inne – i sine søteste drømmer.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.

Johansson i posisjon foran finalen i Raw Air

Robert Johansson tok et jafs innpå Kamil Stoch, men innrømmer at mye må klaffe i superfinalen for å hindre polsk Raw Air-seier.
Norge med ny suveren lagseier i Raw Air i Vikersund
Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch. Det norske laget knuste Polen som nærmeste utfordrer med hele 265,6 poeng.
Disse fire er historiske - Norge tok tidenes største seier
Komplett utklassing i hoppbakken. Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch.

Norge med ny suveren lagseier i Raw Air

Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch.
Johansson la press på Stoch etter historisk lagseier for Norge
VIKERSUND/OSLO (VG) Robert Johansson (27) var sikkerheten selv da Norge knuste alle i Vikersund. Nå har han tatt opp Raw Air-kampen med Kamil Stoch (30).
Johansson la press på Stoch etter historisk lagseier for Norge
VIKERSUND (VG) Robert Johansson (27) var sikkerheten selv da Norge banket til med tidenes lagseier i Vikersundbakken. Nå har han tatt opp Raw Air-kampen med Kamil Stoch (30).
Stöckl tror Stoch kan ha en vektfordel - polakken vil ikke kommentere påstanden
Norges landslagstrener Alexander Stöckl (44) forklarer hvorfor han tror polske Kamil Stoch (30) er i en egen klasse. VIKERSUND/OSLO (Nettavisen): Ekspertene Nettavisen har snakket med synes å være enige.
Det blir polsk hoppfest i Vikersund
En syk Robert Johansson øynet håp på trening, men klarte ikke å kutte luken opp til Kamil Stoch da det ble alvor.
Stjernen skaffet seg en solid luke ned til fjerdeplassen i Raw Air
Andreas Stjernen tapte et par poeng til Kamil Stoch, men har etter fredagens kvalifiseringsrenn i Raw Air tatt et godt grep om pallplassen.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.
Tande på 11.-plass
Daniel-André Tande leverte godkjent i fredagens kvalifisering i Vikersund, og laginnsatsen lover godt for lagkonkurransen. KIF-hopperen landet på 215,5 meter i kvalifiseringen og ble nummer 11. Kamil Stoch vant igjen foran Robert Johansson.
Robert Johansson på andreplass da Raw Air gikk over i skiflygingsbakken
Raw Air-leder Kamil Stoch hoppet klart lengst med 242 meter, men slo ikke Robert Johansson med mer enn 1,5 poeng i skiflygingskvalifiseringen i Vikersund.
Først var det stille. Så kom Kamil Stoch
Kamil Stoch svevde klart lengst, men Robert Johansson endte kun 1,5 poeng bak polakken.
Stöckl om suverene Kamil Stoch: - Jeg skjønner ikke helt hvordan han får det til
Alle tar av seg hjelmen for Kamil Stoch, som suser lengst ned i bakken uansett vær og vind. VIKERSUND: Polakken overbeviste igjen med et hopp på 242 meter i kvalifiseringen, som teller fullt og helt i Raw Air.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.
Stöckl om hoppkongen: - Han er en god skiflyver, dessverre
Alle tar av seg hjelmen for Kamil Stoch, som suser lengst ned i bakken uansett vær og vind. VIKERSUND: Polakken overbeviste igjen med et hopp på 242 meter ikvalifiseringen, som teller fullt og helt i Raw er.
Les mer om Kamil Stoch og Raw.
To nordmenn på pallen i Vikersund
Daniel- Andre Tande blei nummer 11 på kvalifiseringa i Vikersund i kveld med eit hopp på 215,5 meter. Robert Johansson og Andreas Stjernen kom begge på pallen, men måtte sjå seg slått av Raw Air-leiar Kamil Stoch som hadde kveldens lengste hopp med 242 meter. Tande er nummer 8 i samandraget.
- Rimelig å anta at Stoch og polakkene bevisst tyner vekten
De norske hoppgutta mener Stoch hopper på unormalt korte ski for å holde vekta nede. Det norske laget er imponert over umulige Kamil Stoch som nok en gang drev en egen idrett i hoppbakken under Raw Air-rennet i Granåsen.
Robert Johansson jakter ny leilighet – og kjæreste
TRONDHEIM (VG) Robert Johansson (27) kan bare glemme kampen mot Kamil Stoch (30) i Raw Air later det til. Men han fortviler ikke. Nå starter jakten på leilighet – og kjæreste.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.
Johansson på pallen i Granåsen
Robert Johansson ble beste nordmann på tredjeplass i verdenscuprennet i Granåsen i Raw Air. Polens hoppstjerne Kamil Stoch vant foran østerrikske Stefan Kraft.
Kamil Stoch vant i Granåsen
Polske Kamil Stoch var nok en gang i en egen klasse under verdenscuprennet i Trondheim torsdag. Han vant med 17 poeng ned til Stefan Kraft, som ble nummer to. Robert Johansson ble beste norske på tredje, 0,4 poeng bak Kraft.
Verdenscupleder Kamil Stoch med suveren seier i Granåsen
Nordmenn på både tredje- og fjerdeplass. Robert Johansson ble beste nordmann på tredjeplass i verdenscuprennet i Granåsen i Raw Air. Polens hoppstjerne Kamil Stoch vant foran østerrikske Stefan Kraft.
Verdenscupleder Kamil Stoch satte bakkerekord og vant suverent i Granåsen
Nordmenn på både tredje- og fjerdeplass. Robert Johansson ble beste nordmann på tredjeplass i verdenscuprennet i Granåsen i Raw Air. Polens hoppstjerne Kamil Stoch vant foran østerrikske Stefan Kraft.
Uslåelige Stoch lot seg ikke skremme av Johanssons rekordhopp
Kamil Stoch satte bakkerekord i Granåsen og vant. Robert Johansson ble nummer tre. Se superhoppene fra førsteomgang øverst. Video fra NRK.
Les mer om Granåsen og NRK.
To nye bakkerekorder da Stoch vant - igjen: - Han er utilnærmelig!
GRANÅSEN/OSLO (VG) Både Robert Johansson og Kamil Stoch hoppet bakken ned i den første omgangen. Til slutt var det Kamil Stoch, som så mange ganger før, som trakk det lengste strået.
Les mer om Kamil Stoch og Stoch.
Stoch vant i Granåsen
Robert Johansson ble beste norske hopper på en tredjeplass i verdenscuprennet i Trondheim i dag. Det var polske Kamil Stoch som vant, og Stefan Kraft fra Østerrike kom på andreplass.