Kamp

En desperat kamp for å overleve

Det kinesiske konglomeratet HNA har gjeld på over 750 milliarder kroner etter en ellevill ekspansjon over hele verden. Nå selges datterselskaper, eiendommer og aksjer for å unngå kollaps.
Les mer om HNA.

Russisk UD bekrefter: Flere russere døde og skadet i kamp mot USA-ledede styrker i Syria

Utenriksdepartementet i Moskva bekrefter at flere russere er døde og flere titalls skadet etter en blodig hendelse i Deir al-Zor, øst i Syria 7. februar. Ofrene skal ikke være regulære, russiske soldater.
Les mer om Deir, Moskva og Syria.
Celina den siste signeringen
Celina Pedersen (21) er den sjette spilleren som har signert ny kontrakt for et FBK-lag som onsdag møter Byåsen til TV-sendt kamp. I slutten av forrige uke ble det klart at tvillingene Nora og Hedda Thulin er med videre.
n seier og rett til kvartfinale: - Det høres litt rart ut
Norge spiller en historisk OL-kvartfinale i ishockey i morgen. Etter å ha vunnet n kamp, mot B-nasjonen Slovenia.

Én seier og rett til kvartfinale: - Det høres litt rart ut

Norge spiller en historisk OL-kvartfinale i ishockey i morgen. Etter å ha vunnet én kamp, mot B-nasjonen Slovenia.
Ute av OL
Arendalsbusette Håvard Vad Petersson og Norge er ute av OL. Dei norske curlingherrane tapte 4-6 mot Italia. Ein kamp mot Sverige står att, men laget har ikkje sjans til å ta seg vidare til semifinale.
Les mer om Italia, Norge og Sverige.
De har vunnet alle sine kamper og er klar for kvalik - nå jakter TSI sponsorhjelp for å realisere opprykksdrømmen
TSIs håndballherrer har ikke tapt en kamp i år og går nå for et historisk opprykk.
Les mer om TSI.
Norge klare for kvartfinale i OL
Avgjorde dramtaisk kamp i spilleforlengning. SLOVENIA - NORGE 1-1 (1-2 etter forlengningen): Norge er klar for en historisk kvartfinale i OL. Det ble klart etter at Norge slo Slovenia etter spilleforlengningen tirsdag morgen.
Les mer om Norge og Slovenia.
- Min dårligste kamp
Norge og skip Thomas Ulsrud tapte mot Storbritannia og er i OL-trøbbel. Det vil seg ikke helt for det norske curlinglaget i OL.
Les mer om OL-trøbbel og Storbritannia.
Til kamp mot svart arbeid
I den nye regjeringsplattformen vil regjeringen styrke innsatsen mot arbeidslivskriminalitet og svart arbeid. En holdningsendring må til. Vi må kjøpe hvitt - ikke svart!
Flere nøkkelspillere skadet: Må stå over Start-kamp
Både Starts kaptein og toppscorer må trolig stå over kampen mot Aalesund i Spania onsdag.
Les mer om Aalesund, Spania og Start-kamp.
Slovensk hockeyspelar dopingtatt
Den slovenske ishockeyspelaren Ziga Jeglic har testa positivt i ein dopingtest. Han har sjølv vedgått det, og reiser frå OL i dag. Jeglic scora på straffeslaget som gav Slovenia 3-2 over Slovakia og andreplassen i si gruppe i OL. Norge møter nettopp Slovenia til kamp om kvartfinaleplass i føremiddag.
Les mer om Slovakia, Slovenia og Ziga Jeglic.
Svart OL-dag for Ulsrud: - Min dårligste kamp
De norske curlinggutta er hardt ute i OL etter 3-10-tap mot Storbritannia i morgenkampen tirsdag. Steinene var absolutt ikke med Norge. Norge fikk en svak start og lå under hele 0-4 etter to omganger.
Les mer om Norge, Storbritannia og Ulsrud.
Svart OL-dag for Ulsrud: – Min dårligste kamp
De norske curlinggutta er hardt ute i OL etter 3-10-tap mot Storbritannia i morgenkampen tirsdag. Steinene var absolutt ikke med Norge.
Les mer om Norge, Storbritannia og Ulsrud.
Ulsrud med katastrofespill i skjebnekamp: - Min dårligste kamp
(Storbritannia - Norge 10–3) Thomas Ulsrud leverte langt under pari mot Storbritannia. Det endte med et stygt tap, og nå spøker det for Norges semifinalehåp.
Les mer om Norge og Storbritannia.
Alexis Olympia stjal showet under mammas tennis-comeback
Datteren var til stede da Serena Williams spilte sin første kamp siden fødselen.
Fotballspiller alvorlig skadet under kamp i Tromsø
Mann i 20-årene er innlagt på UNN etter å ha fått ballen i hodet underveis i en fotballkamp i helga. Oppgjøret ble stoppet umiddelbart. Episoden inntraff under en vinterseriekamp lørdag i Skarphallen.
Les mer om Skarphallen, Tromsø og UNN.
Kamp
Ingen skal nekte for at kristenlivet er en kamp. Det sier Bibelen tydelig. Vi kan likevel misforstå, og kjempe en kamp som ikke er vår. For først og fremst handler det om en kamp som allerede er vunnet.
Les mer om Bibelen.
Fylkesvåpen - symbol på etnisk samarbeid?
For vel 100 år siden kjempet Ole Olsen (komponist fra Hammerfest), Sofus Arctander og andre fremtredende personer fra Nord-Norge en kamp for å fremme felles identitet for nordlendingene.
Bøndene til kamp for økt lønn
Bøndene vil ha mer penger enn andre yrkesgrupper ved vårens oppgjør. Leder Ann Merete Furuberg i Norsk Bonde- og Småbrukarlag sier bøndene tjener i snitt 180.000 kroner mindre enn andre grupper i året. I fjor førte bøndenes inntektskamp til aksjoner.
- Det er en kamp jeg må kjempe resten av livet
Selena Gomez snakker ut om angsten og depresjonen.
Språket: - Til kamp for bokmålet
Det er ikke uten grunn at samarbeid mellom Bokmålsforbundet og Riksmålsforbundet har blitt vanskelig. I en kronikk i Dagbladet 8. februar stiller Håkon Lutdal spørsmål om hvorfor ikke landets to bokmålsorganisasjoner samarbeider.
Lille Rochdale rystet Tottenham tre minutter på overtid
Nå er laget garantert en kamp på Wembley i FA-cupen.
Les mer om FA-cupen, Tottenham og Wembley.
Asensio-dobbel ga Real Madrid-rekord i åttemålsthriller
(Real Betis – Real Madrid 3–5) Real Madrid var lenge i trøbbel mot Real Betis, men to scoringer fra Marco Asensio (22) var med på å redde storklubben i en kamp full av action.
Målscoreren om problemet før skjebnekampen: - Det er ikke noe vi bør prate om
Norge møter Slovenia i kampen om en OL-kvartfinale i ishockey. GANGNEUNG (Dagbladet): Norge tapte sin tredje strake OL-kamp i ishockey da de tapte 1-2 for Tyskland etter straffeslagkonkurranse natt til søndag, norsk tid.