Kampen

- Like spesielt hver gang

Marit Bjørgen hadde frysninger da stafettkvinnene fikk gullet rundt halsen. Marit Bjørgen har ikke gitt opp kampen om å bli tidenes gullgrossist i vinter-OL. Søndag hadde hun frysninger da stafettkvinnene fikk gullet rundt halsen.

Se HTH - Bækkelaget her

Halden Topphåndball møter Bækkelaget i Remmenhallen søndag kveld. - Det blir en tøff kamp. Bækkelaget har et lag med spillere som har ekstremferdigheter. En nøkkel for oss blir at vi får opp tempoet i kampen.
Les mer om Bækkelaget og Remmenhallen.
Bjørgen hentet sitt sjuende OL-gull: – Like spesielt hver gang
Marit Bjørgen har ikke gitt opp kampen om å bli tidenes gullgrossist i vinter-OL. Søndag hadde hun frysninger da stafettkvinnene fikk gullet rundt halsen.
Les mer om OL-gull.
Bjørgen hentet sitt sjuende OL-gull: - Like spesielt hver gang
Marit Bjørgen har ikke gitt opp kampen om å bli tidenes gullgrossist i vinter-OL. Søndag hadde hun frysninger da stafettkvinnene fikk gullet rundt halsen.
Les mer om OL-gull.

Norge møter stormakten i semifinalen

De norske herrene hadde tredje beste tid i kvalifiseringen på lagtempo. Dermed møter de Nederland i onsdagens semifinale. Norge er for alvor med i kampen om medaljene i lagtempo for menn på skøyter.
Les mer om Nederland.
Narvik vinner over Nidaros
Kampen er over og Narviks Arctic Eagles vant 5 - 3 over Nidaros hockeylag. Narviks beste spiller ble kåret til spiller nummer 5.
Uavgjort mellom Narvik og Nidaros
Narvik-spiller nummer 49 utligner og det står nå 3 - 3 i kampen mellom Nidaros og Narvik.
Les mer om Narvik.
Utvisning til Narvik
Spiller nummer 14 for Narvik utvises i to minutter, i kampen mellom Arctic Eagles og Nidaros hockey.
Les mer om Narvik.
Kampen for lokalsamfunnet
I disse dager markeres det 30 år siden ett av Risørs virkelige store industrieventyr ebbet ut. Knut Henning Thygesen har gått tilbake i historien for å dokumentere det som var starten på Risørs siste store industrifall.
Se TILs kamp mot det russiske topplaget Rostov direkte klokken 16.00
Kan TIL følge opp seieren mot Vålerenga? Se kampen her. Søndag klokken 16.00 spiller TIL mot det russiske topplaget Rostov i en treningskamp i spanske Marbella.
Les mer om Marbella, Rostov, TIL og Vålerenga.
Slått ned med spade på Kampen
En person ble slått ned med en spade etter et slagsmål på Kampen i Oslo, melder politiet. Vedkommende kjøres til legevakten for behandling, og gjerningsmannen avhøres av politi på stedet. Bakgrunnen for slagsmålet er ukjent.
Les mer om Kampen og Oslo.
En av tre kirker i Oslo mangler søndagsskole
På fastelavenssøndag var det bare tilbud for barn i 22 av Oslos 40 kirkegudstjenester. Image-text: Mangler: Ærværdige Kampen kirke i Oslo er en av menighetene der det mangler frivillige til å drive søndagsskole.
Les mer om Oslo.
Slåss med glassflasker i Mo i Rana sentrum
To personer havnet i slåsskamp i sentrum av Mo i Rana. Politiet i Nordland politidistrikt, melder på Twitter ved tre-tida natt til søndag at begge de involverte brukte glassflasker i kampen mot hverandre.
Les mer om Nordland, Rana og Twitter.
Hege (45) mistet mann og barn, og fikk hjerneskade av medisiner - først i en fengselscelle endret alt seg
ØSTERSUND, SVERIGE (TV 2): Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) mente først at Hege Lindgren ble alvorlig feilbehandlet. Så snudde staten. Fem år senere er kampen til småbarnsmoren fremdeles ikke over.
Les mer om Hege Lindgren.
VM-helten Nestvold-Haugen med i kampen om OL-medalje
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Da Henrik Kristoffersen (23) var sjanseløs mot storfavoritt Marcel Hirscher (28), tok Leif Kristian Nestvold-Haugen (30) ansvar. Nå kjemper VM-helten om OL-medalje.
Mario-magi ga kvartfinale
Åpningen på kampen var helt på trynet av Fyllingen, men en dose Mario-magi ga selvtillit, en god 2. omgang og avansement i E-cupen.
Les mer om E-cupen, Fyllingen og Mario-magi.
Slevik tapte toppkamp
Toppkampen mellom Slevik og Sveiva endte med tap til fredrikstadlaget 3–5. I Skjeberghallen har Sarpsborg møtt Sandnes. Sarpingene vant kampen 12–9. Slevik ligger på tredjeplass på tabellen, mens Sarpsborg ligger på femte.
Les mer om Sarpsborg, Slevik og Sveiva.
Aalesund tapte treningskamp
Kampen mellom AaFK og det russiske laget Rostov, endte 2-1. Kampen vart spelt i Spania, der laget er på treningsleir. Vebjørn Hoff scora det einaste målet til Aalesund på straffespark.
Les mer om AaFK, Aalesund, Rostov og Spania.
Sandberg vil skjerpe kampen mot ulovlig fiske
Et offentlig utvalg som formelt oppnevnes i vår, skal vurdere Norges fiskerikontroll for å styrke kampen mot ulovlig fiske, sier fiskeriminister Per Sandberg.
Les mer om Per Sandberg.
Levi briljerte mot Nardo - kom med spesiell forespørsel etter kampen
– Jeg spurte Kåre Ingebrigtsen, og han sa ja.
Les mer om Kåre Ingebrigtsen og Nardo.
Stjernen er med i medaljekampen
Andreas Stjernen ligger på sjetteplass, 4,1 poeng bak bronsemedaljen før finaleomgangen Andreas Stjernen er for alvor med i kampen om en OL-medalje etter den første omgangen i stor bakke i Pyeongchang.
Les mer om OL-medalje og Pyeongchang.
Styrker kampen mot ulovlig fiske
– Vi må sørge for at sjømaten vi selger er lovlig fisket og trygg å spise, sier fiskeriminister Per Sandberg (Frp). Et nytt offentlig utvalg skal se nærmere på fremtidens fiskerikontroll. Dette vil bli formelt utpekt senere i vår, skriver Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding
Les mer om Næringsog og Per Sandberg.
Tusenvis av norske «nettpirater kan være avslørt – uten å vite det selv
Kampen mot ulovlige seervaner ser ut til å være inne i en ny, mer intensiv fase. Uvitende nordmenn kan vente seg brev i posten med høye erstatningskrav.
Vil forbedre fiskerikontrollene
Et nytt offentlig utvalg skal se nærmere på fremtidens fiskerikontroll. Utvalget vil bli formelt utpekt senere i vår, det skriver NTB. Norge er en pådriver i kampen mot ulovlig fiske internasjonalt. Dessverre vet vi at det finnes tilfeller av ulovlig fiske og omsetning i Norge. Derfor ber vi nå kloke hoder fra næring, forvaltning og kunnskapsmiljøer gi oss råd om hvordan vi kan styrke og forbedre kontrollen, sier fiskeriminister Per Sandberg.
Les mer om NTB, Norge og Per Sandberg.