Kari evensen

37 mobbesaker på fem måneder

37 mobbesaker i Vestfold er meldt til fylkesmannen fra august til nyttår. Utdanningsdirektør Kari Evensen hos fylkesmannen i Vestfold sier kommunene må få tallene ned.
Les mer om Vestfold.

Tre til Compello

Mari Evensen og Arne Lundal er nyansatte konsulenter, Kari Lindh er ny prosjektleder og system spesialist i programvareselskapet.
– Tenk over religionspraksisen
Det er viktig for at vi skal ha en inkluderende skole, mener utdanningsdirektør Kari Evensen hos Fylkesmannen i Vestfold.
Mangler regelverk
Fylkesmenn over hele landet blir jevnlig varslet om elever som blir holdt fast, lugget og sperret inne av lærere, selv om det ikke er lov. Utdanningsdirektør hos fylkesmannen i Vestfold, Kari Evensen, sier det mangler regelverk.
Les mer om Kari Evensen og Vestfold.

Fylkesmannen advarer mot nedbemanningen

I skrivende stund, siden saken ikke er ferdig behandlet, ønsker ikke utdanningsdirektør Kari Evensen å kommentere saken ytterligere. Del - Når saken er ferdig behandlet, vil Fylkesmannen
Kallar inn til ekstramøte i FAU
– Vi er uroa over at fleire foreldre mandag tok ungane ut av Meland ungdomsskule, og skal ha møte allereie onsdag for å drøfta situasjonen, seier FAU-leiar Kari Evensen Natland.
Les mer om FAU og Meland.