Katzenjammer


Plateanmeldelse: Katzenjammer - «Rockland

Ut av kaosland.

Les mer om Rockland.

Her er Byscenens vårprogram

Katzenjammer er først ut på scenen.

Katzenjammer har gått til psykolog i fem år

- Det har reddet bandet.

Et mer strigla Katzenjammer.

Livefavorittenes første album på snaut fire år.

Les mer om Katzenjammer.

Ti år med kattejammer

Instrumenter nok til ti står klare. Et rødt trekkspill får førstehjelp. Et rosa minipiano står midt på gulvet. Joda, vi har kommet riktig - og funnet øvingslokalet til Katzenjammer.

Les mer om Katzenjammer.
Fengende kattejammer

Undertittelen på anmeldelsen henspiller på at det britiske folk-vise-rock bandet Fairport Convention som for første gang har invitert Katzenjammer til sin årlige Cropredy-festival. Der vil de gjøre lykke med denne musikken, de kan nok få opp mot 20.

- Når vi får gode tilbakemeldinger og suksess velger jeg å tro det er fordi vi har fortjent det, ikke fordi vi har innovertiss

Anne Marit Bergheim fra Vestre Slidre håper Katzenjammer blir valgt fordi de fortjener det, ikke fordi de har innovertiss.

Anastacia til Harstad

Artisten Anastacia kommer til Harstad for å spille på Bakgården 2015. Også Katzenjammer og Marit Larsen spiller i festivalen.

Trollrock 2015 byr på fire store norske navn

DumDum Boys, Katzenjammer, Marit Larsen og Eva & The Heartmaker er alle klar for Trollrock 2015 på Beitostølen.

Stjernehimmel over byen

KATZENJAMMER: Multiinstrumentalistene i gruppa Katzenjammer dro stemningen i taket mot sluttminuttene av fredagens veldedighetskonsert i Maihaugsalen.

Les mer om Katzenjammer og Maihaugsalen.
Katzenjammer klare for å lage spektakel

KATZENJAMMER: Spiller på Ritz i Kirkenes 7. februar. Foto: Presse Knappe to måneder før festivalstart i Kirkenes slipper Pikene på Broen en av headlinerne på musikkprogrammet til Barents Spektakel ut av sekken. Katzenjammer gir 15.

Les mer om Broen, Pikene og Ritz.
Katzenjammer kommer tilbake

Til alle som så og opplevde dem i Alta i sommer: Yndlingene i Katzenjammer kommer tilbake!

Les mer om Alta og Katzenjammer.
Returnerer til Alta

Katzenjammer under årets festival. Foto: Reiulf Grønnevik Returnerer til Alta Returnerer til Alta kultur Ane Bjarke Mobil: 48299214 Sist oppdatert: Katzenjammer fikk svært god mottakelse under Alta Soul & Bluesfestival sist sommer.

Katzenjammer januarklare

Katzenjammer er klar for et nytt kapittel når de slipper tredjeplaten «Rockland 19. januar, og det ikke bare i Norge – men i hele verden.

Les mer om Norge og Rockland.
Stig Helmet inn for Katzenjammer

Det blir fest på småbåthavna på Halsa i kveld. Stig Helmet fra Bodø erstatter Katzenjammer under Sommerdagan i Meløy lørdag kveld.

Avlyser konsert i Meløy

Avlyser. Katzenjammer spiller ikke i Meløy likevel. Katzenjammer har avlyst kveldens konsert i Meløy grunnet sykdom. Konserten skulle spilles i småbåthavna på Halsa i forbindelse med

Les mer om Halsa og Meløy.
Del di festivaloppleving med oss

Denne veka er det festivalfeber i Bremanger. Korleis er di festivalveke? Katzenjammer stod på scena i sircusteltet på laurdag. Foto: Maiken Aa. Solbakken To gutar beundrar dragrace-bilen

Les mer om Bremanger.
- Dei råaste damene i landet

Då 18-åringen Henning Lad i det The Block Locks skulle introdusere Katzenjammer på laurdag sparte han ikkje på kruttet. Katzenjammer saman med gutane i The Block Locks.

Les mer om Henning Lad og Katzenjammer.
- Vanskeleg å spå kor mange som kjem

- Sjølv om vi har ein god økonomisk buffer, er vi ikkje heilt trygge, seier presseansvarleg Roger Igland i Opplev Bremanger. Foto: Pressefoto KATZENJAMMER: Bandet skal spele konsert

Katzenjammer legger siste hånd på verket

Vi savner dere allerede!

- Et av de mest humør-spredende publikum vi noengang har spilt for!, skriver Katzenjammer på Facebook. Kattejammer. Elisabeth Lyng fikk møte jentene i Katzenjammer etter konserten.

Les mer om Facebook og Katzenjammer.
Likte du Katzenjammer? De likte hvert fall deg!

Jentebandet som bruker å spille konserter for 20-30 tusen publikummere på kontinentet, sier de har det aller best på små scener i nord.

Les mer om Katzenjammer.
Vist over 160.000 ganger

Se bildeseriene fra festivalen her. Katzenjammer fikk publikum med seg. Foto: Oddgeir Isaksen Bildene fra helgens Alta Soul & Bluesfestival her på fd.no har til mandag formiddag blitt

Les mer om Alta Soul og Bluesfestival.
- Vi tenkte først Katzen-hvem?

KØBENHAVN (NRK.no): Tysklands bidrag i Eurovision Song Contest, Elaiza, får stadig høre at de minner om norske Katzenjammer. Det er en sammenligning de ikke tar seg nær av. På ingen

Nå er de klare for Meløy

Katzenjammer har turnert i mange deler av verden siden sist de gjorde konsert under Sommerdagan i Meløy for to år siden. Nå kommer de tilbake. Denne gangen for å sjarmere publikum på

Les mer om Meløy og Sommerdagan.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09