Katzenjammer


Stjernehimmel over byen

KATZENJAMMER: Multiinstrumentalistene i gruppa Katzenjammer dro stemningen i taket mot sluttminuttene av fredagens veldedighetskonsert i Maihaugsalen.

Les mer om Katzenjammer og Maihaugsalen.

Katzenjammer klare for å lage spektakel

KATZENJAMMER: Spiller på Ritz i Kirkenes 7. februar. Foto: Presse Knappe to måneder før festivalstart i Kirkenes slipper Pikene på Broen en av headlinerne på musikkprogrammet til Barents Spektakel ut av sekken. Katzenjammer gir 15.

Les mer om Broen, Pikene og Ritz.
Katzenjammer kommer tilbake

Til alle som så og opplevde dem i Alta i sommer: Yndlingene i Katzenjammer kommer tilbake!

Les mer om Alta og Katzenjammer.
Returnerer til Alta

Katzenjammer under årets festival. Foto: Reiulf Grønnevik Returnerer til Alta Returnerer til Alta kultur Ane Bjarke Mobil: 48299214 Sist oppdatert: Katzenjammer fikk svært god mottakelse under Alta Soul & Bluesfestival sist sommer.

Katzenjammer januarklare

Katzenjammer er klar for et nytt kapittel når de slipper tredjeplaten «Rockland 19. januar, og det ikke bare i Norge – men i hele verden.

Les mer om Norge og Rockland.
Stig Helmet inn for Katzenjammer

Det blir fest på småbåthavna på Halsa i kveld. Stig Helmet fra Bodø erstatter Katzenjammer under Sommerdagan i Meløy lørdag kveld.

Avlyser konsert i Meløy

Avlyser. Katzenjammer spiller ikke i Meløy likevel. Katzenjammer har avlyst kveldens konsert i Meløy grunnet sykdom. Konserten skulle spilles i småbåthavna på Halsa i forbindelse med

Les mer om Halsa og Meløy.
Del di festivaloppleving med oss

Denne veka er det festivalfeber i Bremanger. Korleis er di festivalveke? Katzenjammer stod på scena i sircusteltet på laurdag. Foto: Maiken Aa. Solbakken To gutar beundrar dragrace-bilen

Les mer om Bremanger.
- Dei råaste damene i landet

Då 18-åringen Henning Lad i det The Block Locks skulle introdusere Katzenjammer på laurdag sparte han ikkje på kruttet. Katzenjammer saman med gutane i The Block Locks.

Les mer om Henning Lad og Katzenjammer.
- Vanskeleg å spå kor mange som kjem

- Sjølv om vi har ein god økonomisk buffer, er vi ikkje heilt trygge, seier presseansvarleg Roger Igland i Opplev Bremanger. Foto: Pressefoto KATZENJAMMER: Bandet skal spele konsert

Katzenjammer legger siste hånd på verket

Vi savner dere allerede!

- Et av de mest humør-spredende publikum vi noengang har spilt for!, skriver Katzenjammer på Facebook. Kattejammer. Elisabeth Lyng fikk møte jentene i Katzenjammer etter konserten.

Les mer om Facebook og Katzenjammer.
Likte du Katzenjammer? De likte hvert fall deg!

Jentebandet som bruker å spille konserter for 20-30 tusen publikummere på kontinentet, sier de har det aller best på små scener i nord.

Les mer om Katzenjammer.
Vist over 160.000 ganger

Se bildeseriene fra festivalen her. Katzenjammer fikk publikum med seg. Foto: Oddgeir Isaksen Bildene fra helgens Alta Soul & Bluesfestival her på fd.no har til mandag formiddag blitt

Les mer om Alta Soul og Bluesfestival.
- Vi tenkte først Katzen-hvem?

KØBENHAVN (NRK.no): Tysklands bidrag i Eurovision Song Contest, Elaiza, får stadig høre at de minner om norske Katzenjammer. Det er en sammenligning de ikke tar seg nær av. På ingen

Nå er de klare for Meløy

Katzenjammer har turnert i mange deler av verden siden sist de gjorde konsert under Sommerdagan i Meløy for to år siden. Nå kommer de tilbake. Denne gangen for å sjarmere publikum på

Les mer om Meløy og Sommerdagan.
Bombetrussel i Badeparken (SB+)

Den første helgen i august er det varslet en skikkelig energibombetrussel i Badeparken. Det er bekreftet at Katzenjammer besøker Fjordfesten.

Katzenjammer til Månefestivalen

Katzenjammer blåste inn over den norske, eh?.

Les mer om Månefestivalen.
Karpe-feber på Torget

Karpe Diem og resten av Krafttak mot kreft -gjengen samlet rundt 9000 mennesker på Torget torsdag kveld. Veldedighetskonserten kunne by på både Karpe Diem, Katzenjammer, CC Cowboys og William Hut.

Åge rocker igang konsertsommeren

BAMBLE. Det nærmer seg jul, men konsertarrangøren Wrightegaarden tenker allerede på sommeren. Foto: Christine Nevervik - Vi har signert avtaler med Åge Aleksandersen, Beth Hart og Katzenjammer,

Lover fullt kjør

Med en nybakt mor og en vordende mor blant medlemmene, er Katzenjammer likevel klare til liv og røre på Jessheimdagene.

Lugn trollstart

Foto: Atle Alund Bjørn Eidsvåg åpnet Trollrock-festivalen på ordentlig med et dempet og behersket sett, med, som han sa: - Litt kjedelig musikk før Katzenjammer og Turboneger.

Katzenjammer på Wrightegaarden

Under skyfri himmel i solnedgangen på Wrightegaarden sitter to venninner og gleder seg til konsert. - Vi har hørt litt på musikken før og gleder oss, sier veninnene Amanda Aanesen (9)

Varmer opp med fallskjermhopp

Anne Marit Bergheim i Katzenjammer satser et av sine ni liv og hopper ut i fallskjerm før konserten på Wrightegaarden i kveld.

- Kom deg ut og spill live!

Katzenjammer har greid det. De norske jentene er superstjerner i Europa. Her er deres tips til Bandwagon-artistene. Kom dere ut og spill live, er Katzenjammers råd til Bandwagon-artistene.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08