Kilo

Kjøttbande herjer: Stjal over 90 kilo indrefilet

Flere organiserte kjøttbander herjer på Østlandet. Ifølge Mattilsynet selges helsefarlig kjøtt til useriøse restauranter, kafeer og kjøttbutikker. På tre dager forsvant over 90 kilo storfe indrefilet fra fem dagligvarebutikker i Oppland.
Les mer om Oppland og Østlandet.

Kjøttbande herjer: Stjal over 90 kilo indrefilet

Flere organiserte kjøttbander herjer på Østlandet. Ifølge Mattilsynet selges helsefarlig kjøtt til useriøse restauranter, kafeer og kjøttbutikker.
Les mer om Østlandet.
Haugesunder erkjenner kjøp av store mengder narkotika
En 56 år gammel mann fra Haugesund erkjenner å ha kjøpt og hentet rundt 3,5 kilo narkotika til byen, men nekter for at hensikten var å omsette dette.
Les mer om Haugesund.
Daniel (18) har fått tre langer over 30 kilo siden nyttår
På årets første dag dro Daniel Andersen opp en lange på 31,8 kilo, en pers han trodde kom til å bli stående i lang tid. To og en halv måned senere er den slått to ganger. - Langefisket i år har vært helt rått.
Les mer om Daniel Andersen.

Uroaksjon avslørte stor narkotikasak

I en blokkleilighet i Haugesund fant politiet et kilo amfetamin under en ordinær uroaksjon i narkotikamiljøet. Mandag står en 56 år gammel haugesunder tiltalt i en av de aller største narkotikasakene i byen.
Les mer om Haugesund.
Nordmann i 40-årene siktet etter rekord-narkobeslag i Tromsø
Politiet har siktet nok en person etter at 66 kilo amfetamin ble beslaglagt på et hotell i Tromsø. Det opplyser Yngve Myrvoll, leder for etterretning, forebygging og etterforskning i Troms politidistrikt.
Les mer om Tromsø og Yngve Myrvoll.
Nygaard vant Birken: - Jeg må være den første på over 90 kilo som vinner her
Andreas Nygaard (27) trodde aldri han skulle vinne Birkebeinerrennet, men i dag var han klart best i spurten mot lagkamerat Tord Asle Gjerdalen. - Det er litt surrealistisk, egentlig.
«Jeg må innfinne meg med det faktum at det å bli smelt på tjukka i hytt og gevær har satt sine spor»
Når nærmere 100 kilo kvinnfolk fordelt på drøyt 180 cm lut holdning går i bakken, da smeller det, blogger Janne Nordvang.
Les mer om Janne Nordvang.
Nygaard vant Birken: – Jeg må være den første på over 90 kilo som vinner her
Andreas Nygaard (27) trodde aldri han skulle vinne Birkebeinerrennet, men i dag var han klart best i spurten mot lagkamerat Tord Asle Gjerdalen.
«Jeg må innfinne meg med det faktum at det å bli smelt på tjukka i hytt og gevær har satt sine spor
Når nærmere 100 kilo kvinnfolk fordelt på drøyt 180 cm lut holdning går i bakken, da smeller det, blogger Janne Nordvang.
Les mer om Janne Nordvang.
Tiltalt for narkotikalovbrot
Ein mann frå Sunnmøre er tiltalt for innførsel og oppbevaring av store mengder narkotika, skriv Sunnmørsposten. Han skal ha innført om lag to kilo amfetamin og 27 gram av designardopet Mefedron, i tillegg til å ha oppbevart eitt kilo amfetamin, ifølgje tiltalen.
Oppbevarte en kilo amfetamin på Aksla
En sunnmlring i 30-årene er tiltalt for innførsel og oppbevaring av store mengder narkotika.
Les mer om Aksla.
HR-2018-486-A
Dommer Arntzen: Saken gjelder utmåling av straff for befatning med til sammen 37 kilo hasj. Et hovedspørsmål i saken er om det kan idømmes fellesstraff med reststraffen etter prøveløslatelse fra soning av en dansk dom for vinningskriminalitet.
68-åring tiltalt for hasjsmugling
En 68 år gammel mann er tiltalt for å ha smuglet 95,5 kilo hasj i bilen via danskebåten til Bergen. Sammen med sin 71 år gamle samboer ble han stoppet av Tollvesenet i september fjor.
Les mer om Bergen og Tollvesenet.
Mann (68) hevder han ikke visste om nesten 100 kilo hasj i bilen
Et nederlandsk samboerpar ble stoppet i fjor med nærmere 100 kilo hasj i bilen. Kvinnen (71) døde av uhelbredelig sykdom åtte dager etterpå. Mannen er nå tiltalt, men erkjenner ikke straffskyld.
Pensjonist tiltalt for å ha smuglet nesten 100 kilo hasj
En 68-årig pensjonist er tiltalt for å ha smuglet nesten 100 kilo hasj sammen med sin samboer (71) i fjor høst. Hun døde åtte dager etter at de to ble tatt.
Politirazzia mot mystisk slankesekt
Vekten til et av sektmedlemmene raste til 35 kilo. Italiensk politi opplyser at de har slått til mot det de omtaler som en makrobiotisk «sekt» som nektet medlemmene å ha kontakt med omverdenen, skriver de i en pressemelding.
Politirazzia mot mystisk slankesekt
Vekten til et av sektmedlemmene raste til 35 kilo.
Pensjonist tiltalt for å ha smuglet nesten 100 kilo hasj
En 68-årig pensjonist er tiltalt for å ha smuglet nesten 100 kilo hasj sammen med sin samboer (71) i fjor høst. Hun døde åtte dager etter at de to ble tatt. Det skriver Bergens Tidende.
Pensjonist hasj-tiltalt
En 68-årig pensjonist er tiltalt for å ha smuglet nesten 100 kilo hasj sammen med sin samboer (71) i fjor høst. Hun døde åtte dager etter at de to ble tatt.
Skulle tjene 3000 kroner
En arbeidsledig mann i 30-årene, bosatt i Strømstad, skulle få 3000 kroner for å kjøre 43.000 sigaretter og 35 kilo tobakk over grensen til Fredrikstad. Nå må han sone ett år i fengsel. Mannen ble utvist fra Norge i 2016, og han er derfor dømt både for ulovlig retur og for smugling.
Les mer om Fredrikstad, Norge og Strømstad.
– Overvekten skal svi kraftig i lommeboka
47.800 kroner i gebyr ble det på føreren av en traktor med henger som hadde over 7000 kilo overlast i en kontroll på Forus tirsdag.
Les mer om Overvekten.
Roy har gått ned 45 kilo: – Det har vært en lang vei, men jeg er stolt over at jeg har klart det!
Roy Gundersen (51) fikk en krystallklar beskjed fra legen. Nå har helt på egen hånd gått ned 45 kilo. – Jeg er sta, og har brukt den staheten til å ta meg sjøl i nakken, forteller han.
Krever fjerning av miljøgifter
700 kilo blypulver og 500 liter svovelsyre står fortsatt igjen i de gamle produksjonslokalene for ubåtbatterier i Horten. Exide teknologies stanset all produksjon i 2015 og miljøgiftene skulle også ha blitt fjernet da. Miljødirektoratet kom over miljøgiftene etter en inspeksjon i februar og krever at alt fjernes innen 15. april.
Les mer om Horten.