King

E-SPORT: Dramatikk i helgens King of Nordic

«Kalle forlot serveren midt i kampen. Les hele saken
Les mer om King og Nordic.

Trump møtte Martin Luther King juniors sønn

USAs nært påtroppende president Donald Trump møtte Martin Luther King juniors sønn i Trump Tower. De to skal ha hatt et konstruktivt møte om landets stemmesystem.
Leteaksjon i Egersund avsluttet
Sea King, politiet og frivillige ble satt inn i søket etter en mann i 30-årene lørdag kveld.
Les mer om Egersund.

Stephen King hyller «norsk Hollywood-skrekk

I morgon har den norskregisserte filmen «The Autopsy of Jane Doe Norges-premiere.
Skrekk-kongen Stephen King hyller norsk regissør
Norske Andr Øvredal (43) skrekk-debuterer i Hollywood og får ros av selveste Stephen King (69).
Les mer om Hollywood og Stephen King.
E-SPORT: Norsk semifinaletap i King of Nordic
Norge klarte ikke å komme til topps denne gangen heller. Les hele saken
Les mer om King og Nordic.
Lasteskip mistet motorkraft
Redningsskøyta «Skuld og et Sea King-helikopter fra Bodø, samt bilferga Lovlund assisterer en lasteskip som søndag formiddag mistet motorkraft i Stigfjorden i Herøy kommune. Det er fem personer i båten. Slepebåt er tilkallet, opplyser HRS Nord-Norge.
Bistår lastebåt
Redningsskøyta «Skuld og et Sea King-helikopter fra Bodø, samt bilferga Lovlund assisterer en lastebåt som søndag formiddag mistet motorkraft i Stigfjorden i Herøy kommune. Det er fem personer i båten. Slepebåt er tilkallet, opplyser HRS Nord-Norge.
Sea King henter klatrer
En klatrer har fått helseproblemer, og kommer seg ikke ned kommer seg ikke ned fra et fjell i Bodø-området. Sea King er på vei til stedet, melder politiet i Salten.
Les mer om Bodø-området og Salten.
«Løfshus bør ikke slutte å være litt King Kong
KOMMENTAR: To norske dopingsaker har gjort nordmenn litt mer ydmyke. Vidar Løfshus er ikke den eneste som har sluttet å fordømme russere og andre «syndere.
Les mer om King Kong.
Boikottplaner i skiskyting lagt på is
– Jeg er verken Martin Luther King eller Nelson Mandela.
Sakna kvinne melde seg
Ei kvinne som vart meldt sakna på Nedenes i Arendal tysdag er komme til rette. Kvinna i 50-åra melde seg sjølv i morgontimane. Både politi og Sea King-helikopter har leita etter kvinna.
King satte spikeren i kista
Joshua King kom inn for Bournemouth etter 73 minutter, og satte spikeren i kista da han scoret 3-0-målet borte mot kriserammede Swansea. Benik Afobe og Ryan Fraser scoret også for Bournemouth, som nå er nummer 10 i Premier League.
Chelsea tok sin 12. strake seier
(Chelsea - Bournemouth 3-0) Joshua King og Bournemouth fikk det tøft da Chelsea tok sin 12. strake seier i Premier League.
Tre til sykehus etter snøscooterulykke i Karasjok
Tre mindreårige personer er skadd i en snøscooterulykke i Karasjok i Finnmark. Sea King-helikopter er hindret av dårlig vær.
Les mer om Finnmark og Karasjok.
Conte overrasket over tabelltopp
– Jeg hadde ikke trodd at vi skulle toppe tabellen til jul, sier Antonio Conte foran møtet med Bournemouth og Joshua King.
Aurora i traileren til ny Alien-film
Aurora Aksnes (20) preger traileren til den nye Alien-filmen med cover av Nat King Cole-låten «Nature Boy.
Gjør undersøkelser
Salten-politiet gjør undersøkelser på stedet, hvor det har vært en scooterulykke i kveld. Operasjonsleder Remi Johansen forteller til NRK at det er snakk om to voksne mennesker, en mann og en dame. Mannen er i 40-årene. – Det er ikke snakk om en kollisjon, men det er for tidlig å si hva som har skjedd, sier Johansen. Personene var ved bevissthet da de ble hentet med Sea King-redningshelikopter.
To til sykehus med helikopter
To personer fraktes til Nordlandssykehuset med Sea King-helikopter etter en scooterulykke på Rognan i Saltdal kommune. Det skal dreie seg om hodeskader, skriver politiet i Salten på Twitter. Politiet meldte om ulykken på Twitter klokka 21.40. Den første meldingen sa at en person var skadd i en scooterulykke, og at politiet var på vei til stedet. Få minutter senere meldte politiet at to personer var involvert i ulykken (NTB).
Amerikansk gigantfilm valde Aurora
Popstjernas coverlåt av Nat King Coles «Nature Boy gjennomsyrer traileren til den nye Alien-filmen. – Veldig stas, seier Aurora Aksnes til BT.
Les mer om Alien-filmen og Aurora.
Amerikansk gigantfilm valte Aurora
Popstjernas coverlåt av Nat King Coles «Nature Boy gjennomsyrer traileren til den nye Alien-filmen. – Veldig stas, seier Aurora Aksnes til BT.
Les mer om Alien-filmen og Aurora.
Politiet søker etter kvinne
Mannskaper fra politiet søker i Mossemarka etter melding om at en tilsynelatende forvirret kvinne har blitt observert i området. De har også fått bistand fra et Sea King-redningshelikopter, politihelikopteret og politihund. En 69 år gammel kvinne har vært savnet fra Kambo siden tirsdag kveld.
– Det er kritisk ved flere store sykehus
De nye redningshelikoptrene som skal erstatte dagens Sea King, risikerer å ikke kunne bruke landingsplassene ved flere store sykehus.
Les mer om Det og Sea King.