King

Bittert rivaleri mellom svømmestjernene: - Hun ser ikke på meg en gang

Amerikanske Lilly King sparte ikke på kruttet da hun kritiserte to ganger dopingtatte Julija Efimova.
Les mer om Julija Efimova.

Sea King henter kvinne ned

Et Sea King redningshelikopter er sendt til Dønna for å bistå en kvinne i et turfølge. Kvinnen har skadet kneet, og kommer seg ikke ned fra fjellet uten hjelp, opplyser politiet.
Les mer om Dønna.
Redningsgruppe på plass
– Den alpine redningsgruppen er fraktet med Sea King opp på Vågakallen hvor to svenske klatrere har stått fast siden i natt. De skal først frakte opp personen som sitter på fjellhyllen, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved Nordland politidistrikt.
Gode værforhold
– Alpin redningsgruppe har akkurat kommet til stedet, og har visuell kontakt med klatrerne, sier redningsleder Rune Danielsen ved HRS til NRK. Sea King redningshelikopter har akkurat tatt av fra Bodø. Det skal være gode værforhold i området.
Les mer om Bodø, NRK og Rune Danielsen.

To klatrere sitter fast

Politiet har fått melding om to klatrere som sitter fast på en fjellhylle rett under toppen av Vågakallen i i Vågan kommune i Lofoten. Alpin redningsgruppe og Sea King er på vei. Klatrernes tau skal ha kilt seg fast. De skal være uskadd, melder politiet.
Hentet med Sea King
Et Sea King redningshelikopter har hentet ut en 17-åring som hadde gått seg fast i Litlberget nord på Moskenesøy i Lofoten. – Alt vel, skriver hovedredningssentralen i Nord-Norge på Twitter.
Jordras isolerte einebustad – Sea King vart kalla ut
Kraftig regn førte med seg steinmassar ved ein einebustad ved Breim, som gjorde at dei som budde der vart isolert.
Les mer om Breim og Sea King.
Fransk kvinne hentet av Sea King på Kjerag
1358: Fransk kvinne m kneskade på Kjerag. Løftes ut av Sea King Sola.
Les mer om Kjerag, Sea King og Sea King Sola.
Skjønner ikke tausheten rundt doplåt: - Hvor er kritikerne av NRK?
«Bængshot mafakka. Er du hypp på å bli skækk eller? Snort coke med meg, hoe, rapper King Skurk One og Linda Vidala.
Henter bevisstløs kvinne ved badested
Et Sea King redningshelikopter hentet en bevisstløs kvinneved badestedet Sildevika i Eidangerfjorden.
Les mer om Eidangerfjorden og Sildevika.
Henter bevisstløs person ved badested
Et Sea King redningshelikopter henter nå en bevisstløs person ved badestedet Sildevika i Eidangerfjorden etter en fallulykke.
Les mer om Eidangerfjorden og Sildevika.
Skydekket for tett
Det første forsøket på å berge ned to klatrere fra fjellet Vågakallen i Lofoten ble forpurret av skydekket. Sea King setter seg i området og venter på gode nok forhold, melder Hovedredningssentralen.
Gjør nytt for søk på Vågakallen
Et Sea King redningshelikopter fra Bodø er straks fremme ved Vågakallen. Sammen med Svolvær Alpine Redningsgruppe vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på på berge ned to klatrere som har sittet fast på ei fjellhylle siden i morges.
Vanskelige forhold for klatrere
Klatregruppen som er på vei til klatrerne som sitter fast i Vågakallen i Lofoten kommer seg ikke opp grunnet været. Et Sea King-helikopter er også i området, men på grunn av tåke kan ikke helikopteret fly inn for øyeblikket, melder politiet.
Les mer om Lofoten og Vågakallen.
Skadet i fjellet
Et Sea King-redningshelikopter er sendt til Reindalsfjellet i Valle, for å bistå en person med brukket ankel.
Les mer om Reindalsfjellet og Valle.
Nødbluss sett nord-øst for ferjeleie på Sula
Sea King helikopter på vei.
Les mer om Sula.
Ben Arfa vraket til PSGs treningsleir – svarer med Martin Luther King-sitat
Hatem Ben Arfa (30) har alltid vært kontroversiell, og reagerer som bare han kan på å bli utelatt fra PSG-troppen som reiste til USA.
Utrykning til Eidsfoss
Nødetatene og et Sea King-helikopter er på vei til Eidsfoss etter melding om observasjon av en mulig fallskjerm i terrenget, opplyser politiet.
Berget av Sea King
To gutter på 15 og 16 er hentet av et Sea King-redningshelikopter ved Brallibekken på Mo i Rana. De har ramlet i bratt og ulendt og skal være lettere skadet, opplyser politiet i Nordland.
Eldre mann meldt sakna – død person funnen
Politiet i Nordland melder om at ein mann i 70-åra blei meldt sakna tidlegare i dag. Sea King har no funnen ein død person som reknast med å vere den sakna.
Les mer om Nordland.
Den sakna reknast med å vere død
70-åringen som tidlegare i dag blei meldt sakna reknast no med å vere død. Sea King fann ein livlaus person i vatnet i nærleiken av den sakna sin kantra båt. – Vi reknar med det her er snakk om same person, seier operasjonsleiar hjå Politiet Fred Leirvik.
Eldre mann meldt sakna – daud person funnen
Politiet i Nordland melder om at ein mann i 70-åra blei meldt sakna tidlegare i dag. Sea King har no funnen ein daud person som antas å vere den sakna.
Les mer om Nordland.
Eldre mann meldt sakna
Ein mann i 70-åra blei meldt sakna etter ein fisketur tidlegare i dag. Sea King fann ein omkommen mann som antas å vere den sakna.
Fant stor og skarp plastbit i hamburgeren
Det som skulle være deilig nattmat kunne ha påført Afshin Shyne Poursharif alvorlige skader. Natt til søndag kuttet han seg på en skarp plastbit etter å ha spist mat fra Burger King.
Thorstvedt reagerer på antatt King-pris: – Veldig rart
Erik Thorstvedt (54) tror Joshua King (25) kan havne i gamleklubben Tottenham. Men han stusser over prislappen som oppgis av britiske medier.
Les mer om Joshua King og Tottenham.