Kjøpesenter

Skogbrann ute av kontroll i Vågsøy

Brannmannskaper har ikke kontroll på en større skogbrann i Vågsøy i Sogn og Fjordane. Det blåser kraftig i området, og ligger boliger og et kjøpesenter like ved.
Les mer om Fjordane, Sogn og Vågsøy.

Stor skogbrann i Sogn og Fjordane

En stor skogbrann har brutt på to sider av et fjell i Vågsøy i Sogn og Fjordane. Det er kraftig vind i området, og brannen truer et bostedfelt og et kjøpesenter. Alt tilgjengelig brannmannskap har rykket ut.
Les mer om Fjordane, Sogn og Vågsøy.
Skogbrann like ved bustadhus og kjøpesenter i Vågsøy
Alt tilgjengeleg mannskap har rykt ut til ein brann i terrenget på Tennebø i Vågsøy. Det bles kraftig i området. Brannen er rett i nærleiken av bustadhus og eit kjøpesenter.
Les mer om Tennebø og Vågsøy.
Solid økning for kjøpesenter
I fjor høst utvidet Jessheim storsenter med seks nye butikker. Det har gitt gode resultater.
Les mer om Jessheim.
Stor politiaksjon på kjøpesenter i Sverige: Vitner meldte om væpnede menn
En stor politiaksjon foregår nå på kjøpesenteret Mall of Scandinavia i Stockholm etter meldinger om minst en bevæpnet mann.
Stor politiaksjon på kjøpesenter i Sverige: Vitner meldte om væpnede menn
En stor politiaksjon ble gjennomført på kjøpesenteret Mall of Scandinavia i Stockholm etter meldinger om en bevæpnet mann.
Mange bøter i Bodø
19 bilførere fikk bøter i 30-sonen ved Trekanten kjøpesenter i Bodø torsdag ettermiddag. Høyeste hastighet ble målt til 48 km/t, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Bodø, Trekanten og Twitter.
KrF sier nei til kjøpesenter
KrF i Vennesla støtter sin egen ordfører i at det ikke må bygges kjøpesenter på Hunsøya, like utenfor sentrum. Det skriver Fædrelandsvennen. KrF mener det bare bør bygges et kjøpesenter midt i sentrum, ikke begge steder.
Byggetillatelse er i dag innvilget for et nytt kjøpesenter i Puerto Rico
Mogán kommune har i et kommunestyremøte i dag innvilget tillatelse til bygging av hovedbygningen til et nytt kjøpesenter på tomten til en nedlagt badepark, Atlantída, i Puerto Rico på Gran Canaria.
McDonald's planlegger nye restauranter i kjøpesenter eller på egen tomt
Skal bygge 20 nye restauranter i Norge. Hamburgerkjeden McDonald's planlegger en omfattende ekspansjon i Norge og skal etter planen åpne 20 nye restauranter i Norge de neste fem årene.
Les mer om Norge.
Bortvist fra Asker i 24 timer
To berusede menn ble bortvist fra Asker sentrum i 24 timer mandag. De to mennene i 50-årene hadde kranglet og lagd bråk på Trekanten kjøpesenter. Politiet ble tiltalt da de to viste seg vanskelig å fjerne fra senteret.
Les mer om Asker og Trekanten.
Ordfører mot Drivenes-planer
Vennesla-ordfører Nils Olav Larsen går imot planene til investor Tore Gustav Drivenes om kjøpesenter på Hunsøya. Ordføreren sier til fvn.no at han mener det bare er marked for et senter i gågata.
Les mer om Drivenes-planer og Hunsøya.
Panikk oppsto på kjøpesenter i USA
Elleve personer ble skadd da det oppsto panikk på et kjøpesenter i Orlando i Florida søndag kveld. Årsaken til panikken var folk trodde lyden av fyrverkeri var lyden av en skuddløsning, skriver Orlando Santinel.
Forandring i vente for Melhustorget
Melhustorget har vært Gauldalens kjøpesenter i flere tiår, og er planlagt revet. Her kan du se endringer for kjøpesenteret. Trønderbladet var først ut med å fortelle at eierne planlegger å rive Melhustorget.
Les mer om Melhustorget.
Trine nekter å flytte inn i kjøpesenter: - Da hadde jeg vært tvungen til å ta inn bruk-og-kast varer
Trine Eriksen har drevet Interiøret i snart seks år. Fortsatt er det altfor mange som ikke vet at butikken eksisterer. Derfor valgte hun å flytte.
Les mer om Interiøret.
To vektere knivstukket ved kjøpesenter i Ålesund
To vektere ble knivstukket etter et tyveri på kjøpesenteret Moa i Ålesund tirsdag ettermiddag. Den ene ble knivstukket i en fot, den andre i en hånd.
Les mer om Moa og Ålesund.
To vektere knivstukket på kjøpesenter i Ålesund
Skal ha blitt stukket i forbindelse med et tyveri. Mann i 30-åra pågrepet. To mannlige vektere er knivstukket på kjøpesenteret AMFI Moa i Ålesund. Det bekrefter politiet i Møre og Romsdal.
Les mer om Møre, Romsdal og Ålesund.
To vektere knivstukket på kjøpesenter i Ålesund
Foto: amfi.no To vektere ble knivstukket på kjøpesenteret Moa i Ålesund tirsdag ettermiddag. Den ene ble knivstukket i en fot, den andre i en hånd.
Les mer om Moa og Ålesund.
To vektarar knivstukne
Politiet melder om at det er to mannlege vektarar som har blitt knivstukne på eit kjøpesenter på Moa i Ålesund. Vektarane skal ha forsøkt å stoppa gjerningsmannen i samband med eit tjuveri. Gjerningsmannen er ein kjenning av politiet.
Les mer om Moa og Ålesund.
Vektarar knivstukne på kjøpesenter i Ålesund
To vektarar skal ha blitt knivstukne på eit kjøpesenter på Moa i Ålesund.
Les mer om Moa og Ålesund.
Vektere knivstukket
To vekterne ble knivstukket på et kjøpesenter i Ålesund i ettermiddag i forbindelse med et tyveri, men ingen av dem skal være livstruende skadd. Det opplyser politiet i møre og Romsdal.
Les mer om Romsdal og Ålesund.
Vekter knivstukket på kjøpesenter i Ålesund
En vekter er knivstukket på kjøpesenteret Moa i Ålesund. Skadeomfanget er ukjent. Ifølge politiet har de kontroll på gjerningsmannen. - I forbindelse med et tyveri er en mann blitt stanset.
Les mer om Moa og Ålesund.
Knivstikking på kjøpesenter i Ålesund
Ein eller fleire vektarar skal ha blitt knivstukne på eit kjøpesenter på Moa i Ålesund.
Les mer om Moa og Ålesund.
To vektere knivstukket på kjøpesenter i Ålesund
I forbindelse med et tyveri er to vektere blitt knivstukket på kjøpesenteret Moa i Ålesund.
Les mer om Moa og Ålesund.