Kjøretøy

Ulykke Justnes

Det har vært ei trafikkulykke på fylkesvei 452 på Justnes i Kristiansand. Politiet melder at det er et enslig kjøretøy. Ingen personer skal ha blitt skadet, opplyser politiet.
Les mer om Kristiansand.

Mann døde i MC-ulykke

Andre kjøretøy skal ikke ha vært involvert.
Les mer om MC-ulykke.
Kø på Fylkesvei 41
Flere vogntog lager kø på Fylkesvei 41 ved Herefoss i Birkenes kommune, melder politiet. Grunnen skal være at tunge kjøretøy ikke klarer å passere de skarpe svingene.
Les mer om Fylkesvei.
Trafikkuhell på Tromøyvei
Det har vært et trafikkuhell på Østre Tromøyvei i Arendal. Ulykken gjelder et enslig kjøretøy og skadeomfanget er foreløpig ukjent.

E18 stengt

E18 ved Jorstadvann er stengt på grunn av flom. Dette gjelder på strekningen Arendal – Tvedestrand. Politiet dirigerer personbiler forbi overvann på gang/sykkelsti. Tunge kjøretøy må vente til omkjøring er på plass. VTS og entreprenører jobber fortløpende.
E18 ved Jorstadvann stengt
E18 ved Jorstadvann er stengt på grunn av flom. Dette gjelder på strekningen Arendal – Tvedestrand. Politiet dirigerer personbiler forbi overvann på gang/sykkelsti. Tunge kjøretøy må vente til omkjøring er på plass. VTS og entreprenører jobber fortløpende.
Rusa bilister tatt
UP har hatt kontroll på fylkesvei 110 ved Fredrikstadbrua. Av hundre og femten kontrollerte kjøretøy ble to tatt for å ha kjørt under påvirkning av rus. n hadde heller ikke gyldig førerkort.
Les mer om Fredrikstadbrua.
Kjøretøy stoppet med overlast
En varebil ble stoppa av Statens vegvesens utekontroll på riksveg 25 i natt. Bilens tilhenger var overlastet med 1500 kilo, og uten lys bak. Føreren ble anmeldt. En annen varebil ble stoppet på Østby, også denne var overlastet.
Les mer om Østby.
Rekordtall for Bastø Fosen
Fergeselskapet Bastø Fosen fraktet mer enn 910 000 kjøretøy mellom Horten og Moss fra mai til september i år. Det er mer enn 60 000 flere kjøretøy enn i samme periode i fjor, skriver Gjengangeren.
Sjia-militser barket sammen med peshmerga i strategisk landsby
Tankser, tunge kjøretøy og artilleri ble brukt da sjiamuslimske militser forsøkte å ta grenselandsbyen Altun Kupri fra kurderne i Nord-Irak.
Les mer om Altun Kupri og Nord-Irak.
Storkontroll i Fredrikstad
I en felles kontroll med politiet, UP, Vegvesenet og Tollvesenet torsdag ble det skrevet ut 37 mangellapper, 5 bilister ble anmeldt og 18 fikk bot. 211 kjøretøy ble kontrollert. Ni av disse ble avskiltet på grunn av begjæringer eller teknisk feil.
Trafikkuhell på E6 i Malvik
Et kjøretøy skal ha kjørt i autovern
Les mer om Malvik.
Bilbrann i Oslo
Det brenner i et kjøretøy i Huldreveien på Vettakollen i Oslo. Det er muligens fare for spredning. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser politiet.
Les mer om Huldreveien, Oslo og Vettakollen.
Ketil Solvik-Olsen (Frp) utreder å erstatte bompenger med veiprising
Regjeringen utreder sporing av tunge kjøretøy via satellitt. Nå håper eksperter at ny teknologi gjør at biler slipper bompenger for godt.
Ketil Solvik-Olsen (Frp) utreder det som kan fjerne bompenger for alltid
Regjeringen utreder sporing av tunge kjøretøy via satellitt. Nå håper eksperter at ny teknologi gjør at biler slipper bompenger for godt.
Seks sjåfører fikk bruksforbud
Tre kjøretøy hadde ikke sikret lasten skikkelig, to hadde plassert gjenstander som hundret sikt i synsfeltet og en manglet papirene.
Bilavgiftene har sunket 25 milliarder kroner på ti år
Miljøvennlige elbiler gir glede – men også et stort hull i statskassen. Regnet pr. kjøretøy er avgiftene halvert på ti år.
Brann i kjøretøy på E18
Det brenner i et kjøretøy på E18, syd for Hanekleivtunnelen. Nødetatene på vei til stedet, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Kø etter kollisjon ved Brustadbrua
To kjøretøy er involvert i en kollisjon ved rundkjøringen ved motorveien, på Schankeholen. Det er saktegående kø forbi.
Les mer om Brustadbrua og Schankeholen.
- Uholdbart at vi må betale prisen for at gater i Midtbyen stenges for biltrafikk
Fjordgata får en trafikkøkning på flere tusen kjøretøy i døgnet dersom Prinsenkrysset og Olav Tryggvasons gate stenges for biltrafikk. – Uholdbart og uforsvarlig, sier beboer Jan Erik Slind.
Kollisjon mellom moped og bil
Politiet har fått melding om en trafikkulykke i Skiringssalveien i Sandefjord. En moped har kollidert med en bil. Alle nødetater er på stedet. Skadeomfanget på personer og kjøretøy er foreløpig ukjent.
Kan bli dyrt uten bilforsikring
I statsbudsjettet for 2018 foreslår regjeringen at eiere av kjøretøy uten forsikring, automatisk skal få tilsendt et gebyr på 150 kroner i døgnet. Over 100.000 kjører uten lovpålagt forsikring, sier Roger Stenseth i Trafikkforsikringsforeningen, til NRK.
Trøbbel i tunnel
Et kjøretøy har kommet borti midlertidige midtdelere i Baneheitunnelen på E18 i Kristiansand. Det fører til redusert fremkommelighet i østgående løp, opplyser politiet. Vegtrafikksentralen er varslet.
Meldinger om brann på E18
Politiet rykket i dag ut etter flere meldinger om brann under et kjøretøy i sørgående retning på E18 ved Fokserød. Veien er stengt i begge retninger i forbindelse med slukking av brannen.
Les mer om E18 og Fokserød.
Tre kjøretøy. 51.000 kroner i bot.
Statens vegvesen stoppet 72 tunge kjøretøy i Åsane onsdag.
Les mer om Åsane.