Kjeller

Brann i kjeller i Sandviken

110-sentralen melder på Twitter at det brenner i en kjeller i Sophus Philsgate.
Les mer om Sandviken og Twitter.

Ti millioner til atomopprydding på Kjeller

Institutt for Energiteknikk på Kjeller får ti millioner kroner til å kartlegge tilstanden til 3,2 tonn med høyradioaktivt atomavfall. Pengene kommer i budsjettforliket på Stortinget.
Melding om brann
Like etter midnatt rykket nødetatene ut etter melding om røyk fra en kjeller i en fem etasjers blokk i Haugerudveien. En del beboere evakuerte seg selv, men det var ikke tegn til brann. Brannvesenet sendte inn røykdykkere. Røyken skyldtes hærverk med et pulverapparat.
Les mer om Haugerudveien.
Uforglemmelig beaujolais
I en kjeller fra 1383 lager Claude Geoffray beaujolais man aldri glemmer smaken av.
Les mer om Claude Geoffray.

Brøt seg inn i kjeller

Mennene som utga seg for å være politi og ba om å få låne verktøy, fikk låne en skrutrekker og brøt seg deretter inn i en kjeller. Politiet har ikke funnet mennene, men oppfordrer på Twitter alle til å være skeptiske til hvem de slipper inn i oppganger og leiligheter.
Les mer om Twitter.
110 evakuert etter kjellerbrann i Oslo
110 beboere ble evakuert, og flere av dem ble undersøkt av helsepersonell, etter brann i en kjeller i en boligblokk i Kirkeveien i Oslo tirsdag morgen.
Les mer om Kirkeveien og Oslo.
110 evakuert etter kjellerbrann i Oslo
110 beboere ble evakuert, og flere av dem ble undersøkt av helsepersonell, etter brann i en kjeller i en boligblokk i Kirkeveien i Oslo tirsdag morgen.
Les mer om Kirkeveien og Oslo.
Melding om brann
Det kommer røyk ut fra en kjeller i en boligblokk i Kirkeveien. Mange personer har evakuert seg selv så langt. Brannen er snart slukket, men det er mye røyk i oppgangen. Røykdykkere fra brannvesenet evakuerer beboere ut av oppgangen, opplyser politiet.
Les mer om Kirkeveien.
Røyk fra kjeller i St. Olavs gate
Politiet fikk 06:28 melding om brann i en kjeller i Oslo sentrum. Beboere evakueres i øyeblikket, og alle nødetater er på stedet.
Les mer om Oslo.
Atlantic blir nytt fra kjeller til tak
Atlantic får snart et gigantisk løft.
Mor dømt for å ha stengt sønnen inne mørk kjeller
En kvinne i 50-årene er dømt for å ha mishandlet sønnen over flere år. Hun er blant annet funnet skyldig i å ha stengt ham inne i kjelleren.
– Denne samlingen er enestående
NTNU Vitenskapsmuseet har mottatt en sjelden samling fugleegg. Over 700 nye egg er nå trygt lagret i museets kjeller. I dag er det umulig å sette sammen noe lignende.
Les mer om Denne.
Kontroll på røykutvikling
Brannvesenet har kontroll på det som var et lite branntilløp i en kjeller i en grønnsaksbutikk i Ryggeveien. Etter det brannvesenet vet har ingen personer kommet til skade.
Les mer om Ryggeveien.
IFE er fornøyde med sikkerhetstilsynet
Men Atomens sikkerhetssjef er ikke helt enig med ekspertene som i fjorten dager har saumfart anleggene i Halden og på Kjeller.
Les mer om Halden og Kjeller.
Haldenreaktoren: Må sikres bedre mot terrorister og tyver
De to norske atomreaktorene i Halden og på Kjeller må sikres bedre mot terrorisme og atomtyveri, mener en ekspertgruppe.
Les mer om Halden og Kjeller.
Atominspektører klager på sikring av norske reaktorer
De to norske atomreaktorene i Halden og på Kjeller må sikres bedre mot terrorisme og atomtyveri, mener en ekspertgruppe.
Les mer om Halden og Kjeller.
Atominspektører mener sikringen av norske reaktorer er for dårlig
Bedre vakthold og fysisk sikring må på plass for å sikre reaktorene i Halden og på Kjeller mot terrorisme og atomtyveri, mener ekspertgruppe.
Les mer om Halden og Kjeller.
Brann i kjeller på Åssiden
Det brøt ut brann i en kjeller i en blokk på Åssiden i Drammen natt til tirsdag. Mer enn 20 personer ble evakuert. Brannen er nå slukket og brannvesenet driver med utlufting av røyk på stedet.
Les mer om Drammen og Åssiden.
Jobber for å beholde arbeidsplassene på Kjeller
Framtida for forsvarets virksomhet på Kjeller er en krevende sak, mener Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten, som vil jobbe for å bevare arbeidsplassene. Samtidig ser han spennende muligheter for bo- og næringutvikling i området.
Vil legge ned basen på Kjeller
Forsvarssjef Håkon Bruun-Hanssen foreslår å legge ned flere av forsvarets virksomheter på Kjeller i Skedsmo. Dersom forslaget blir vedtatt, berøres over 400 ansatte.
Les mer om Kjeller og Skedsmo.
Vil legge ned Kjeller
Forsvarsjef Haakon Bruun-Hanssen foreslår å legge ned forsvarets virksomhet på Kjeller. Det kom frem da Bruun-Hanssen la frem sitt fagmilitære råd om Forsvarets fremtid i dag.
Les mer om Bruun-Hanssen og Kjeller.
Slik blir framtidens flyplasser
KJELLER (NRK): Høyteknologiske kameraer skal erstatte tårntjenesten ved 15 norske småflyplasser. Se samferdselsministeren leke seg med fremtidens flyplassteknologi som ble presentert i dag.
Kan bli verdensledende på fjernstyrte flyplasser
KJELLER (NRK): Høyteknologiske kameraer skal erstatte tårntjenesten ved 15 norske småflyplasser. – Det blir en spennende eksportartikkel, mener samferdselsministeren.
Ingen brann
Brannvesenet har kontrollert en kjeller på Nøtterøy der det var meldt om røykutvikling. Det var ingen brann på stedet, men brannvesenet lufter ut røyk.
Les mer om Nøtterøy.
Røyk fra kjeller
Stasjoner i VIB rykker ut på melding om røykutvikling fra kjeller i Seileråsen på Nøtterøy.
Les mer om Nøtterøy, Seileråsen og VIB.