Kjeller

Husbrann i Sandefjord

Nødetatene rykket i går kveld ut etter at det begynte å brenne i et hus i Sandefjord sentrum. Det skal ha vært kraftig røykutvikling på stedet, men brannen ble raskt slukket. Ifølge politiet startet brannen trolig i en arbeidslampe i husets kjeller.
Les mer om Sandefjord.

Kraftig røykutvikling i kjeller

Det var kraftig røykutvikling fra en kjeller i Vogtsgate i Moss. Alle nødetatene rykket ut. Det viste seg å være eksos fra nødaggregat som ble startet ved en feiltakelse, melder politiet.
Les mer om Vogtsgate.
Fransk magasin: Slik endte kjent naziforbryter sitt liv i Syria
En av verdens mest kjente naziforbrytere skal ha endt sitt liv med ti års fangenskap i en falleferdig og skitten kjeller i Damaskus.
Les mer om Syria.
Vil ha klenodium opp i dagen
Under en presenning i Grieghallens kjeller står det eneste konsertflygelet Jacob Knudsen AS bygget i mahogni. Det ble levert til Arne Fabrikker i 1946.
Les mer om Arne Fabrikker.

Sigarett førte til brannutrykning

Brannvesenet rykket i natt ut til Hollendergata på Grønland etter melding om brann i en bygård. Det viste seg at det var røykutvikling i en kjeller fordi noen hadde kastet fra seg en sigarettsneip som lå og ulmet mot treverket.
Les mer om Grønland og Hollendergata.
Kunsten å dyrke insekter
Bli med på insektoppdrett i en kjeller i København.
Les mer om København.
Kunsten å dyrke insekter
Bli med på insektoppdrett i en kjeller i København.
Les mer om København.
Tilsto ran etter Åsted Norge-innslag: Samboerpar risikerer tolv års fengsel
(Åsted Norge): Bankansatt i 40-årene ble truet og holdt fanget i kjeller.
Brann i kjeller
Melding om brann i en enebolig på Byåsen.
Les mer om Byåsen.
Flere evakuert etter brann i Oslo
16 personer ble i natt evakuert da det brant i søppel i en kjeller i en bygård i Middelthuns gate på Majorstua. En person fikk i seg røyk og ble sjekket av ambuansepersonell på stedet. Ellersble ingen skadet.
Les mer om Majorstua og Oslo.
Stenger ikke atomreaktor
Atomreaktoren på Kjeller stenger likevel ikke, slik Institutt for energiteknikk varslet i oktober. Reaktoren skulle stenges midlertidig fra 1. desember for å spare kostnader. Oppdragene strømmer inn og stengningen er droppet, skriver Teknisk Ukeblad.
Ber om tips etter innbrudd
Politiet i Rana har gjennomført en åstedsundersøkelse i en kjeller i Sørlandsveien. Bakgrunnen er innbrudd. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet. Politiet er interessert i tips. Innbruddet skjedde under et solstudio.
Les mer om Rana og Sørlandsveien.
Grønn innovasjonsvinner
Miljøstiftelsen Zero, Kjeller Innovasjon og Telenor har kåret en «grønn og genial vinner.
Rykker ut til røykutvikling
Sarpsborg brannvesen har rykket ut etter melding om røykutvikling i en kjeller i Amerikagaten.
Les mer om Amerikagaten.
Brann i kjeller
Det brant i natt i en kjeller i Schleppegrellsgate på Grünerløkka. Det bor 13 personer i bygården og alle som var hjemme ble evakuert. Det jobbes nå med utlufting på stedet.
Frihetsberøvelse og ran for retten
To menn på 18 og 19 år står mandag tiltalt i Oslo tingrett for frihetsberøvelse og ran. I juni i fjor skal de to ha lokket en mann ned i en kjeller før de angrep, bandt og kneblet ham. Gjerningsmennene skal så ha brukt offerets bankkort til å skaffe seg verdier pålydende over 12000 kroner. Mannen ble først satt fri etter tre dager.
Les mer om Oslo.
Toroms solgt for 7,55 millioner
En leilighet på 57 kvadratmeter i Ullevål Hageby ble i går solgt til nesten det dobbelte av prisantydning, skriver E24. Leiligheten med antatt mulighet for å bygge ut kjeller lå ute for 3,9 mill. kr og ble solgt for 7,55. Megler avviser lokkepris og viser til et enormt oppussingsbehov.
Les mer om E24 og Ullevål Hageby.
Solgt for nesten dobbel pris
En leilighet på 57 kvadratmeter i Ullevål Hageby ble i går solgt til nesten det dobbelte av prisantydning, skriver E24. Leiligheten med antatt mulighet for å bygge ut kjeller lå ute for 3,9 mill. kr og ble solgt for 7,55. Megler avviser lokkepris og viser til et enormt oppussingsbehov.
Les mer om E24 og Ullevål Hageby.
– IFE bør ikke drive Himdalen
Institutt for energiteknikk på Kjeller bør ikke lenger drive atomdeponiet i Himdalen, mener Statens Strålevern. Strålevernet mener det er uheldig at stiftelsen som driver de to reaktorene i Halden og på Kjeller også driver mottaket som skal ta i mot radioaktivt avfall fra driften.
Les mer om Halden, Himdalen, IFE og Kjeller.
Forsvaret flytter fra Kjeller
Stortingets utenriks- og forsvarskomit anbefaler at den militære delen av Kjeller flyplass skal legges ned innen utgangen av 2023, skriver Romerikes Blad. Det ble klart etter at regjeringspartiene og Arbeiderpartiet i dag ble enige om Forsvarets langtidsplan. Det er fortsatt uklart hva som skjer med de sivile brukerne av flyplassen.
Les mer om Arbeiderpartiet og Kjeller.
Kjeller flyplass legges ned
Stortingets utenriks- og forsvarskomit anbefaler at Kjeller flyplass skal legges ned innen utgangen av 2023, skriver Romerikes Blad. Regjeringspartiene og Arbeiderpartiet ble i dag enige om Forsvarets langtidsplan og at kampflyprogrammet F35 skal gå som planlagt, og erstatte dagens F16. Dermed trengs ikke flystripa på Kjeller lenger.
Les mer om Arbeiderpartiet, F16, F35 og Kjeller.
Brann slukket
Brannen i en kjeller på Tolvsrød er slukket, og brannvesenet tok ut en vaskemaskin.
Les mer om Tolvsrød.
Brann i kjeller
Nødetatene har rykket ut til brann i en kjeller i Buskveien på Tolvsrød. Brannvesenet har sendt flere brannbiler til stedet. De er i gang med slukking og har sendt inn røykdykkere i kjelleren.
Les mer om Buskveien og Tolvsrød.
Brann på Tolvsrød
Nødetatene rykker ut til en adresse i Ringhaugsveien på Tolvsrød i Tønsberg etter melding om brann/røykutvikling i en kjeller.