Kjeller


Best å eksportere atomavfall

En ekspertgruppe mener Norge bør eksportere det brukte atombrenselet fra forskningsreaktorene på Kjeller og Halden til utlandet. Næringsminister Monica Mæland fikk overlevert to rapporter i dag.

Les mer om Halden, Kjeller og Norge.

Eksport av atomavfall mest lønnsomt

Uten å gi entydige råd antyder en ekspertgruppe at Norge bør eksportere det brukte atombrenselet fra forskningsreaktorene på Kjeller og Halden til utlandet for reprosessering.

Les mer om Halden, Kjeller og Norge.
Drømmehuset, tips: - Hvis du ikke vet hva du gjør, kan det gå fryktelig galt

Slik graver du ut en kjeller.

Tre pågrepet i Nigeriabåt-saken

Tirsdag gjennomfører Økokrim også en ransaking av Forsvarets logistikkorganisasjons (FLO) kontorer på Kjeller, får Dagbladet bekreftet av FLO.

Tre pågrepet i Nigeriabåt-saken

Økokrim ransaker nå Forsvarets logistikkorganisasjon på Kjeller. Økokrim har pågrepet tre menn i forbindelse med Nigeriabåt-saken, melder Dagbladet. To menn er pågrepet i Storbritannia, mens en tredje mann er pågrepet i Norge.

P-kjeller til halv pris

Prislappen på parkeringskjelleren under Husbyjordet var opprinnelig på 158 millioner. Nå er den redusert til 66 millioner.

Les mer om Husbyjordet.
Større p-kjeller og ny nedkjøringsrampe

De borgerlige partiene vil bygge nedkjøring til parkeringskjelleren i parkområdet foran kulturhuset. Fylkesmannen har frarådet stjørdalspolitikerne å gå for denne løsningen. Det har også rådmannen gjort.

FIFA fant del av det opprinnelige VM-trofeet

En del av det opprinnelige VM-trofeet i fotball har dukket opp i en kjeller i FIFA-hovedkvarteret.

Les mer om VM-trofeet.
FIFA fant del av det opprinnelige VM-trofeet

En del av det opprinnelige VM-trofeet i fotball har dukket opp i en kjeller i FIFA-hovedkvarteret.

Les mer om VM-trofeet.
Slik laget Tid for hjem kjellerstuen

Sjekk ut Kjerstis prosjektblogg, og se før og etter-bildene! Er ikke dette et typisk kjeller rom?

Les mer om Tid.
Del av den originale VM-pokalen dukket opp i kjeller

Trolig ikke sett siden 1954.

Les mer om VM-pokalen.
Brann i badstue

Ingen er skadet etter at det begynte å brenne i kjeller i Carl Kjelsens vei i Oslo. Brannen startet i en badstue og ble slukket raskt. Brannvesenet har startet med ventilering av røyk.

Les mer om Oslo.
Jordmor-master blir født

Svangerskapet har vart lenge. Men mandag er Høgskolen på Kjeller i gang med sin største masterutdanning – for jordmødre.

Les mer om Høgskolen og Kjeller.
Tre synske hjelper til i søket etter Embla: - Først var hun fanget i en kjeller, nå løper hun rundt en stor villa

BORTE: Tone Stenhaug har omtrent ikke sovet etter at Embla forsvant på onsdag i uken som var. Nå håper hun at hennes synske medhjelpere skal føre til at de opplever et gjennombrudd i søket.

Les mer om Embla.
Egen rockeskole

Rena-Rock driver sin egen rockeskole, der en stor gjeng unge åmotinger etter hvert har lært å spille et instrument. I 2014 var tre band i sving i rockeskolens regi. I tillegg brukte en rekke musikere øvingslokalene i kulturhusets kjeller.

Speidere vil bygge i friområder

- Vi kan ikke sitte i en kjeller å knyte knuter, sier speiderleder Ivar Anton Nøttestad, som foreslår arkitekttegnede speiderbygninger i hver bydel.

Kjellers framtid inn for landing

Ny utredning om Forsvarets virksomhet på Kjeller legges fram for Forsvarssjefen 1. mars.

Les mer om Forsvarssjefen og Kjeller.
Tinte opp frosne vannrør

Røykutviklingen i en kjeller i Drammen var forårsaket av noen som har tint opp frosne vannrør i en kjeller. Brannvesenet er på stedet.

Les mer om Drammen.
Røykutvikling i kjeller

Brannvesenet i Drammen har rykket ut til røykutvikling i en kjeller i Konnerudgata.

Les mer om Drammen og Konnerudgata.
Nå er tomta solgt!

Eiendommen nord for Kjeller gård kan gi plass til 124 nye boliger. Kjøper er foreløpig ukjent.

Les mer om Kjeller.
Vet ikke hvor atomavfall skal ligge

17 tonn atomavfall fra de siste 50 årene blir oppbevart i midlertidige lokaler i Halden og på Kjeller. Men det er ingen selvfølge at et nytt norsk atomlager skal plasseres her. Derfor ligger det nå an til en knallhard nasjonal debatt om hvor atomavfallet fra Insitutt for Energiteknikk skal lagres i fremtiden, skriver Aftenposten.

Politiet avsluttet festen da det ble startet opp en motorsykkel i stua

Det er muligens ikke så rart at naboene på Kjeller reagerte og ringte politiet.

Les mer om Kjeller.
Her trives de best

Sykepleierstudentene ved Kjeller trives bedre enn studentene i Oslo. Men fra høsten skal de administreres i et Oslo-basert, felles institutt med 3.000 studenter.

Les mer om Kjeller, Oslo-basert og Oslo.
Drev cannabisplantasje fra kjeller

To brødre i 30-åra er dømt til samfunnsstraff for å ha drevet en cannabisplantasje. Tilsammen fant politiet 31 voksne planter og 50 småplanter i kjelleren i Lørenskog. Brødrene er begge dømt for de voksne plantene, mens kun den yngste av de to er dømt for de 50 småplantene, skriver Romerikes blad. I Nedre Romerike tingrett ble de to dømt til henholdsvis samfunnsstraff i 237 timer og 117 timer.

Les mer om Lørenskog.
Unngå disse kjøleskapstabbene i julen

Det er fullt lenge fr det renner over ... Blir du glad av et kjøleskap proppfullt av deilige godsaker til julen? Er du litt smart nå, unngår du at de gode råvarene må kastes. Ikke stapp det for fullt Den største tabben de fleste av oss gjør i julen er å handle så mye, og være så flink til å stable at det blir for mye for kjøleskapet. Det siste du vil er at kjøleskapet skal knele når julen ringes inn, så her gjelder det å være smart: Har du mye mat, ta resten av boligen til hjelp. Noen matvarer, for eksempel en rekke grønnsaker, har det best når det er kjølig, ikke kaldt, og kan settes i k

Les mer om Den.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20