Kjeller

De drømmer om mer liv og røre i gågata - inviterer til marked

Gjenbruk er i tiden som aldri før og innehaver hos Antikk & Kuriosa i gågata, Arild Johansen, oppfordrer haldenserne til å rydde skap og kjeller. Lørdag 5. mai inviterer han til årets første markedsdag i gågata.
Les mer om Antikk, Arild Johansen og Kuriosa.

Maskefall i tresliperiet

I en mørk og kald kjeller i det gamle tresliperiet på Funnefoss foregår skumle ting.
Jordskjelv på Mørekysten lot seg merke helt til Dovre
- Det rista i huset og klirra i glass, forteller Åshild Einbu til GD. Et jordskjelv hadde trolig episenter vest for Mørekysten torsdag kveld. Ifølge Kamran Iranpour ved Norsars jordskjelvsenter på Kjeller hadde skjelvet en styrke på 3,77.
43. ABIK-karusellen starter 24. april med løp fra Kjeller
Bedriftsidretten i Akershus og løpsutvalget på Romerike inviterer løpere og trimmere til en ny sesong med løpskarusell. Gjennom 10 løp på Romerike kan du teste ut forskjellig løyper, terreng og distanser.
Les mer om Kjeller og Romerike.

Hemmeligholder campus-rapport

Tirsdag behandler OsloMet-styret igjen «Nytt campus i Lillestrøm. Det skjer bak lukkede dører. Rapporten om muligheter og begrensninger ved å bli på Kjeller er hemmeligstemplet.
Rammeavtale for transporttjenester ved Justervesenet, Distriktskontor Vest
Anskaffelsesforskriften Kunngjøring av kontraktsinngåelse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Justervesenet 874 761 192 Postboks 170 Kjeller 2027 NO Kontaktperson: Gry Hella Telefon: +47 64848484
Selger toroms i kjeller som treroms i 1. etasje
Privatmegleren selger en treromsleilighet hvor ett av rommene omtales som «kontor, mens det egentlig er en del av fellesarealet. Annonsen får kritikk fra Forbrukertilsynet og Forbrukerrådet.
Selger toroms i kjeller som treroms i 1. etasje
Privatmegleren selger en treromsleilighet hvor ett av rommene omtales som «kontor, mens det egentlig er en del av fellesarealet. Annonsen får kritikk fra Forbrukertilsynet og Forbrukerrådet.
Ulovlig parkeringforbudt-skilt fjernet: Nå har naboene startet plankeprotest
Etter at det ulovlige parkeringforbudt-skiltet ble fjernet fra Slettheimvegen har det dukket opp et nytt element i nabolaget på Kjeller. – Jeg vet at det kanskje ikke er helt lovlig, men da får kommunen komme og fjerne dem selv, sier en oppgitt beboer til RB.
Les mer om Kjeller og Slettheimvegen.
Artisten fikk utført billig og ulovlig rumpeoperajon i en kjeller
Amerikansk platikkirurg mener at metoden kan være livsfarlig.
Service og Vedlikehold av Spesialcontainere og Klimaanlegg
Kunngjøring om kontraktstildeling [DefenceProcurementSector] Direktiv 2009/81/EC Tjenesteytelse Del I: Oppdragsgiver I.1) Kontaktinformasjon Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) 986105174 Fetveien 80-84 Kjeller
To til legevakt etter kjellerbrann
To personer er kjørt til legevakt for behandling av røykskader etter en brann i en kjeller i et leilighetsbygg i på Dæhlenenga i Oslo. Brannen er ifølge Oslo-politiet på Twitter slukket. Det jobbes med å søke gjennom bygget.
To til legevakt etter kjellerbrann
To personer er kjørt til legevakt for behandling av røykskader etter en brann i en kjeller i et leilighetsbygg i på Dæhlenenga i Oslo. Brannen er ifølge Oslo-politiet på Twitter slukket. Det jobbes med å søke gjennom bygget. Brannårsaken er ukjent.
CARDI B, BRAZILIAN BUTT LIFT - Cardi B tok ulovlig rumpeoperasjon i en kjeller i Bronx. - Kunne dødd, sier plastikkirurg
- Jeg trodde jeg kom til å besvime. USAs nye yndlingrapper, Cardi B (25), åpner i et intervju med GQ opp om en rumpeoperasjon som kunne kostet henne livet, om hun ikke hadde vært heldig.
Les mer om Bronx og Cardi B.
Mann pågrepet etter politiaksjon: – Han forsøkte å løpe fra politiet
En person er pågrepet etter at politiet gikk til aksjon mot en bolig på Kjeller.
Les mer om Kjeller.
Ned denne steintrappa skjuler husets helt unike kjeller seg
HERSKAPELIG: For 14,5 millioner kroner kan huset med den «hemmelige» kjelleren bli ditt. Komponistens styrtrike kone slo på stortromma da hun bygget den spesielle kjelleren til ham på Paradis i Bergen.
Les mer om Bergen.
Ned denne steintrappa skjuler husets helt unike kjeller seg
Komponistens styrtrike kone slo på stortromma da hun bygget den spesielle kjelleren til ham på Paradis i Bergen.
Les mer om Bergen.
Hogsten utsettes: – Dette er fantastisk!
Etter anmodning fra Skedsmo kommune velger Forsvarsbygg å utsette den planlagte hogsten ved Kjeller flyplass mandag morgen. – Fantastiske nyheter, sier MDG-politiker Siri Faafeng.
Les mer om Forsvarsbygg, Kjeller og Skedsmo.
Sandys mor forsvant sporløst for 50 år siden. Så gjorde de funn i kjelleren
Restene etter kvinnen ble funnet i kjærestens kjeller.
– Strips han fast og lukk ham inne i en mørk kjeller
Hver dag blir hundrevis av mennesker i Norge utsatt for trusler via Facebook, på grunn av jobben de gjør. – Jeg ble truet med fullt navn med oppfordring om at de som var i nærheten av meg skulle ta meg, forteller en advokat til NRK.
Les mer om Facebook, NRK og Norge.
11 tatt i UP-kontroll – n mistet lappen
En sjåfør fikk beslaglagt førerkortet, under en UP-kontroll på Kjeller onsdag, opplyser politiet.
Les mer om Kjeller og UP-kontroll.
Oppegård skolemusikkorps gjentar loppe-suksessen
Etter mange års pause, arrangerte Oppegård skolemusikkorps loppemarked på Greverud skole i fjor vår. Den første helgen i mai gjentar de suksessen. OPPEGÅRD: Loppekomiteen er i full sving, og ber folk lete etter lopper på loft og i kjeller.
Les mer om Greverud og Oppegård.
Brann i tørketrommel
DRAMMEN: Nødetatene rykket kl. 09 mandag morgen ut på melding om brann i bygning i Skolegata. Ifølge politiet var det snakk om brann i en kjeller, men brannen ble raskt slukket. Det har trolig brent i en tørketrommel, ifølge politiet.
Les mer om Skolegata.