Kjeller


– Brannofferet funnet i kjelleren

Politiet vet fremdeles ikke identiteten til personen som ble funnet død etter husbrannen i Bamble torsdag formiddag. Den døde ble funnet i husets kjeller.

Les mer om Bamble og Brannofferet.

Joan Rivers langer ut mot jentene som ble holdt fanget i ti år

Kjendisen spøker med jentene som i fjor ble funnet etter 10 år i fangenskap i en kjeller i Ohio i USA.

Les mer om Ohio og USA.
Brann på Farstad

Brannvesenet melder om utrykning til Farstad i Fræna. Det skal ha oppstått brann i en låve-kjeller.

Les mer om Farstad og Fræna.
Overopphetet pc-lader utløste boligbrann

I kjeller i Elverum. Brannvernforeningens mareritt er laptop i dyna.

Les mer om Elverum.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:

Franske journalister ble holdt lenket fast i kjeller, så ikke dagslys på et halvt år

Nå forteller de om sin grusomme tid i syrisk fangenskap.

- Jeg har gnagsår inni rumpa

KJELLER/LANGHUS: Simon Kolstad Claussens første dag på veien fra Kjeller til Flekkerøya ble tøff. Men 22-åringen er ved godt mot. ENDELIG FRAMME: Simon har kommet fram etter den første

Les mer om Flekkerøya og Kjeller.
- Jeg har gnagsår inni rumpa

KJELLER/LANGHUS: Simon Kolstad Claussens første dag på veien fra Kjeller til Flekkerøya ble tøff. Men 22-åringen er ved godt mot. ENDELIG FRAMME: Simon har kommet fram etter den første

Les mer om Flekkerøya og Kjeller.
Rykket ut til Glava

Brannvesenet rykket ut da det ble meldt om røykutvikling i en kjeller.

Les mer om Glava.
Røyk fra kjeller

Ifølge politiet i Follo kommer røyken fra en kjeller i et bygg som tilhører Glava. Brannmannskaper undersøker nå kjelleren.

Les mer om Follo og Glava.
Bli med ministeren opp i lufta

For 100 år siden tok Roald Amundsen for første gang av fra Kjeller flyplass. Tirsdag fulgte Ketil Solvik-Olsen etter.

Likene ingen aner hvem er

Meny Ekspandr Nyheter Ekspandr Distrikt Lukk meny En iskald grav Bak solide frysedører i en kjeller i Oslo har tre personer blitt oppbevart i mange år. Ingen vet hvem de er eller hvor lenge de kommer til å bli liggende.

Les mer om Bak og Oslo.
Rådmannen mener byggearbeider på Berganodden ikke er godkjent (SB+)

Verken en kjeller på mellom 100 og 150 kvadratmeter eller et gangareal rundt et svømmebasseng er godkjent, mener rådmannen.

Les mer om Berganodden.
En iskald grav

Bak solide frysedører i en kjeller i Oslo har tre personer blitt oppbevart i mange år. Ingen vet hvem de er eller hvor lenge de kommer til å bli liggende.

Les mer om Oslo.
Dikter opp drap i andres kjeller

Kjelleren i en villa ved Pumpeparken i Stavern er åstedet for en ny krimgåte for William Wisting. Neste år kommer forfatter Jørn Lier Horst ut med sin tiende bok om politietterforskeren

Dikter opp drap i andres kjeller

Kjelleren i en villa ved Pumpeparken i Stavern er åstedet for en ny krimgåte for William Wisting. Neste år kommer forfatter Jørn Lier Horst ut med sin tiende bok om politietterforskeren ved Larvik politistasjon.

Bak denne døra i Oslo har tre lik ligget i flere år

Bak solide frysedører i en kjeller i Oslo har tre personer blitt oppbevart i mange år. Ingen vet hvem de er eller hvor lenge de kommer til å bli liggende.

Les mer om Oslo.
Kraftig røyk fra kjeller

Det kommer røyk ut fra en kjeller i Erik Pontoppidans gate.

Gutt tente på søppel

I kjeller.

100-års markering

KJELLER: Fredag var det 100 år siden første flyelev på Kjeller Roald Amundsen lettet fra Kjeller flyplass. etter at flyet tok av fra kjeller er det klart for retur fra Lillehammer. Einar Sem-Jacobsen (Øverst) fyller opp tanken.

På ett hjul i svingen

Nå er det vår, og for mange betyr det at sykkelen kan tas ut fra garasje og kjeller. Også for elevane på Torvikbukt skule i Gjemnes i Møre og Romsdal er det slik, men der kjører de fleste med bare ett hjul. **se filmen øverst på siden**

Les mer om Møre, Romsdal og Torvikbukt.
Røykutvikling fra kjeller

Politiet har fått melding om røykutvikling fra en kjeller i Hasleveien i Oslo. Nødetatene er på vei.

Les mer om Hasleveien og Oslo.
Brann i Lillestrøm

Det brenner i en kjeller i Nittedalsgata i Lillestrøm. Ifølge politiet er det en liten brann som trolig startet i en fyringskjele i kjelleren, men den skaper en del trafikkproblemer

Les mer om Lillestrøm og Nittedalsgata.
Brann i Lillestrøm

Det brenner i en kjeller i Nittedalsgata i Lillestrøm. Ifølge politiet er det en liten brann trolig startet i en fyringskjele i kjelleren, men den skaper en del trafikale problemer pga av stengte gater rundt brannstedet.

Les mer om Lillestrøm og Nittedalsgata.
Ja, nå skal du stille en time fram

Det er klart for sommertid, og du skal stille klokka mot sommeren. Natt til søndag 30. mars klokken 02.00 starter sommertiden. Det betyr at klokken skal stilles n time fram og at det er lysere kvelder i vente. Noen tar til ordet for at vi burde hatt sommertid hele året, blant annet fordi det ville ført til et lavere strømforbruk og færre trafikkulykker. Men enn så lenge at vi ikke følger i Russlands fotspor og innfører sommertid hele året, så varer den lyse tida fram til søndag 26. oktober: Da skal klokken stilles tilbake mot normaltid. Norges offisielle tid Under bakken hos Justervesenet på Kjeller finner vi Norges offisielle tid.

Les mer om Justervesenet, Kjeller og Under.
Kjeller fyller 100 år

I juni 1914 ble det første sivile norske flysertifikat tildelt Roald Amundsen. I år feires dette på småflyhavna på Kjeller.

Les mer om Kjeller og Roald Amundsen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01