Kjeller

Denne garasjen mente kommunen var en beboelig kjeller

Bodøs største boligbyggelag fant feil i ni av ti eiendomsskatt-saker de gikk gjennom. – Garasjeanlegg blir regnet som beboelige kjellere, som gir en mye høyere eiendomsskatt, sier markedssjef Øystein Wiik i BBL.
Les mer om BBL og Øystein Wiik.

Brann slukket

Brannen i et teknisk rom i en kjeller i Dronningens gate i Sandefjord er slukket. Ingen personer er skadd. – Det har bare brent inne i det aktuelle rommet, opplyser politiet.
Les mer om Sandefjord.
Lovren: – Jeg vet hva flyktningene gjennomgår - gi dem en sjanse
Dejan Lovren (27) husker fortsatt sirenene i gamle Jugoslavia mens han klamret seg til moren i en kjeller i ly for bombene, og den 17 timer lange kjøreturen til Tyskland som reddet ham.
Les mer om Jugoslavia og Tyskland.
Lovren om sitt barndomsdrama: – Vi hadde alt. Så ble krigen utløst
Liverpools Dejan Lovren (27) husker fortsatt sirenene i gamle Jugoslavia mens han klamret seg til moren i en kjeller i ly for bombene, og den 17 timer lange kjøreturen til Tyskland som reddet ham.
Les mer om Jugoslavia og Tyskland.

Kontroll på røykutviklingen

Politiet melder at man har kontroll på røykutviklingen fra en kjeller i Vikersund. Ifølge politiet ser det ut til at det er varmtvannsberederen som er årsaken til røyken.
Les mer om Vikersund.
Røykdykkere inn i kjeller
Nødetatene har fått melding om røykutvikling fra en kjeller i Bekkefaret i Vikersund. Alle personer er ute av huset og røykdykkere er på vei inn i kjelleren.
Les mer om Bekkefaret og Vikersund.
Se TV-nyhetene
På menyen står blant annet: * Norske politikere utsatt for hackerangrep. * Senterpartiet vil stanse planlagte nedskjæringer i Heimevernet. * Skulderreima til deltagerne i skiskytter-VM kommer fra en kjeller i Marnardal.
Akershus Sp vil bevare Kjeller
Akershus Senterparti vil bevare Kjeller flyplass, skriver Romerikes Blad. Toppkandidat Sigbjørn Gjelsvik sier at partiet ikke ønsker boligbygging på småflyhavna, og vil gjøre Kjeller til en nasjonal sak fram mot stortingsvalget høsten 2017.
Les mer om Kjeller.
Røykutvikling i kjellerleilighet
Det har vært røykutvikling i en kjeller i Kløftaveien på Kolsås. Politiet opplyser at det ikke har vært åpne flammer. En jente, som bor på adressen, har pustet inn noe røyk og blir sjekket av ambulansepersonell.
Les mer om Kløftaveien.
Jobber for batterirevolusjon
Forskning på Kjeller kan revolusjonere levetiden på elbilbatterier. Institutt for energiteknikk er på sporet av å utvikle nye metoder for å produsere rent silisium til en lav kostnad, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Kjeller.
Tiltalt kvinne: – Jeg var sjokka og sint for det som hadde skjedd
Slik forklarer den 26 år gamle kvinnen sine første reaksjoner etter at hun og den medtiltalte mannen hadde stripset fast, ranet og forlatt en kvinne i husets kjeller.
Samboerpar ranet og holdt kvinne fanget – ba om unnskyldning i retten
To og et halvt år etter at en kvinne i 40-årene ble truet og holdt fanget i sin egen kjeller, sliter hun fortsatt med angst og konsentrasjonsproblemer.
Røyk i kjeller på Torshov
Røyk i kjeller på Torshov
Les mer om Torshov.
Kraftig røyk fra kjeller i Rugveien
Politiet melder om kraftig røykutvikling fra en kjeller i Rugveien på Manglerud i Oslo. Det er ikke meldt om skadde og beboerne har evakuert seg selv. Brannvesenet er nå på stedet med røykdykkere. Rugveien og Plogveien er stengt inntil videre.
Les mer om Manglerud, Oslo, Plogveien og Rugveien.
De ukjente datapionrene
Atomforskere ved Halden og Kjeller utviklet i det stille digitale løsninger til nytte for norsk industri.
Les mer om Halden og Kjeller.
Husbrann i Sandefjord
Nødetatene rykket i går kveld ut etter at det begynte å brenne i et hus i Sandefjord sentrum. Det skal ha vært kraftig røykutvikling på stedet, men brannen ble raskt slukket. Ifølge politiet startet brannen trolig i en arbeidslampe i husets kjeller.
Les mer om Sandefjord.
Kraftig røykutvikling i kjeller
Det var kraftig røykutvikling fra en kjeller i Vogtsgate i Moss. Alle nødetatene rykket ut. Det viste seg å være eksos fra nødaggregat som ble startet ved en feiltakelse, melder politiet.
Les mer om Vogtsgate.
Fransk magasin: Slik endte kjent naziforbryter sitt liv i Syria
En av verdens mest kjente naziforbrytere skal ha endt sitt liv med ti års fangenskap i en falleferdig og skitten kjeller i Damaskus.
Les mer om Syria.
Vil ha klenodium opp i dagen
Under en presenning i Grieghallens kjeller står det eneste konsertflygelet Jacob Knudsen AS bygget i mahogni. Det ble levert til Arne Fabrikker i 1946.
Les mer om Arne Fabrikker.
Sigarett førte til brannutrykning
Brannvesenet rykket i natt ut til Hollendergata på Grønland etter melding om brann i en bygård. Det viste seg at det var røykutvikling i en kjeller fordi noen hadde kastet fra seg en sigarettsneip som lå og ulmet mot treverket.
Les mer om Grønland og Hollendergata.
Kunsten å dyrke insekter
Bli med på insektoppdrett i en kjeller i København.
Les mer om København.
Kunsten å dyrke insekter
Bli med på insektoppdrett i en kjeller i København.
Les mer om København.
Tilsto ran etter Åsted Norge-innslag: Samboerpar risikerer tolv års fengsel
(Åsted Norge): Bankansatt i 40-årene ble truet og holdt fanget i kjeller.
Brann i kjeller
Melding om brann i en enebolig på Byåsen.
Les mer om Byåsen.
Flere evakuert etter brann i Oslo
16 personer ble i natt evakuert da det brant i søppel i en kjeller i en bygård i Middelthuns gate på Majorstua. En person fikk i seg røyk og ble sjekket av ambuansepersonell på stedet. Ellersble ingen skadet.
Les mer om Majorstua og Oslo.