Kjeller

Se TV-nyhetene

På menyen står blant annet: * Norske politikere utsatt for hackerangrep. * Senterpartiet vil stanse planlagte nedskjæringer i Heimevernet. * Skulderreima til deltagerne i skiskytter-VM kommer fra en kjeller i Marnardal.

Akershus Sp vil bevare Kjeller

Akershus Senterparti vil bevare Kjeller flyplass, skriver Romerikes Blad. Toppkandidat Sigbjørn Gjelsvik sier at partiet ikke ønsker boligbygging på småflyhavna, og vil gjøre Kjeller til en nasjonal sak fram mot stortingsvalget høsten 2017.
Les mer om Kjeller.
Røykutvikling i kjellerleilighet
Det har vært røykutvikling i en kjeller i Kløftaveien på Kolsås. Politiet opplyser at det ikke har vært åpne flammer. En jente, som bor på adressen, har pustet inn noe røyk og blir sjekket av ambulansepersonell.
Les mer om Kløftaveien.
Jobber for batterirevolusjon
Forskning på Kjeller kan revolusjonere levetiden på elbilbatterier. Institutt for energiteknikk er på sporet av å utvikle nye metoder for å produsere rent silisium til en lav kostnad, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Kjeller.

Tiltalt kvinne: – Jeg var sjokka og sint for det som hadde skjedd

Slik forklarer den 26 år gamle kvinnen sine første reaksjoner etter at hun og den medtiltalte mannen hadde stripset fast, ranet og forlatt en kvinne i husets kjeller.
Samboerpar ranet og holdt kvinne fanget – ba om unnskyldning i retten
To og et halvt år etter at en kvinne i 40-årene ble truet og holdt fanget i sin egen kjeller, sliter hun fortsatt med angst og konsentrasjonsproblemer.
Røyk i kjeller på Torshov
Røyk i kjeller på Torshov
Les mer om Torshov.
Kraftig røyk fra kjeller i Rugveien
Politiet melder om kraftig røykutvikling fra en kjeller i Rugveien på Manglerud i Oslo. Det er ikke meldt om skadde og beboerne har evakuert seg selv. Brannvesenet er nå på stedet med røykdykkere. Rugveien og Plogveien er stengt inntil videre.
Les mer om Manglerud, Oslo, Plogveien og Rugveien.
De ukjente datapionrene
Atomforskere ved Halden og Kjeller utviklet i det stille digitale løsninger til nytte for norsk industri.
Les mer om Halden og Kjeller.
Husbrann i Sandefjord
Nødetatene rykket i går kveld ut etter at det begynte å brenne i et hus i Sandefjord sentrum. Det skal ha vært kraftig røykutvikling på stedet, men brannen ble raskt slukket. Ifølge politiet startet brannen trolig i en arbeidslampe i husets kjeller.
Les mer om Sandefjord.
Kraftig røykutvikling i kjeller
Det var kraftig røykutvikling fra en kjeller i Vogtsgate i Moss. Alle nødetatene rykket ut. Det viste seg å være eksos fra nødaggregat som ble startet ved en feiltakelse, melder politiet.
Les mer om Vogtsgate.
Fransk magasin: Slik endte kjent naziforbryter sitt liv i Syria
En av verdens mest kjente naziforbrytere skal ha endt sitt liv med ti års fangenskap i en falleferdig og skitten kjeller i Damaskus.
Les mer om Syria.
Vil ha klenodium opp i dagen
Under en presenning i Grieghallens kjeller står det eneste konsertflygelet Jacob Knudsen AS bygget i mahogni. Det ble levert til Arne Fabrikker i 1946.
Les mer om Arne Fabrikker.
Sigarett førte til brannutrykning
Brannvesenet rykket i natt ut til Hollendergata på Grønland etter melding om brann i en bygård. Det viste seg at det var røykutvikling i en kjeller fordi noen hadde kastet fra seg en sigarettsneip som lå og ulmet mot treverket.
Les mer om Grønland og Hollendergata.
Kunsten å dyrke insekter
Bli med på insektoppdrett i en kjeller i København.
Les mer om København.
Kunsten å dyrke insekter
Bli med på insektoppdrett i en kjeller i København.
Les mer om København.
Tilsto ran etter Åsted Norge-innslag: Samboerpar risikerer tolv års fengsel
(Åsted Norge): Bankansatt i 40-årene ble truet og holdt fanget i kjeller.
Brann i kjeller
Melding om brann i en enebolig på Byåsen.
Les mer om Byåsen.
Flere evakuert etter brann i Oslo
16 personer ble i natt evakuert da det brant i søppel i en kjeller i en bygård i Middelthuns gate på Majorstua. En person fikk i seg røyk og ble sjekket av ambuansepersonell på stedet. Ellersble ingen skadet.
Les mer om Majorstua og Oslo.
Stenger ikke atomreaktor
Atomreaktoren på Kjeller stenger likevel ikke, slik Institutt for energiteknikk varslet i oktober. Reaktoren skulle stenges midlertidig fra 1. desember for å spare kostnader. Oppdragene strømmer inn og stengningen er droppet, skriver Teknisk Ukeblad.
Ber om tips etter innbrudd
Politiet i Rana har gjennomført en åstedsundersøkelse i en kjeller i Sørlandsveien. Bakgrunnen er innbrudd. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet. Politiet er interessert i tips. Innbruddet skjedde under et solstudio.
Les mer om Rana og Sørlandsveien.
Grønn innovasjonsvinner
Miljøstiftelsen Zero, Kjeller Innovasjon og Telenor har kåret en «grønn og genial vinner.
Rykker ut til røykutvikling
Sarpsborg brannvesen har rykket ut etter melding om røykutvikling i en kjeller i Amerikagaten.
Les mer om Amerikagaten.
Brann i kjeller
Det brant i natt i en kjeller i Schleppegrellsgate på Grünerløkka. Det bor 13 personer i bygården og alle som var hjemme ble evakuert. Det jobbes nå med utlufting på stedet.
Frihetsberøvelse og ran for retten
To menn på 18 og 19 år står mandag tiltalt i Oslo tingrett for frihetsberøvelse og ran. I juni i fjor skal de to ha lokket en mann ned i en kjeller før de angrep, bandt og kneblet ham. Gjerningsmennene skal så ha brukt offerets bankkort til å skaffe seg verdier pålydende over 12000 kroner. Mannen ble først satt fri etter tre dager.
Les mer om Oslo.