Kjeller

Røykutvikling i kjeller på Bakklandet

Nødetane er på stedet.
Les mer om Bakklandet.

Fant rømling i kjeller

Mannen som har vært på rømmen fra fengselet i Kristiansand, ble funnet i en kjeller under noen tepper. Det opplyser politiet, som pågrep mannen i en større aksjon mot et hus i Mandal natt til mandag. Les mer.
Les mer om Kristiansand og Mandal.
Brann i kjeller
Brannen i Karjolveien i Drammen er slukket. Det ble mindre skader på huset. Les mer.
Les mer om Drammen og Karjolveien.
Middelalderkjeller åpnes for publikum
I en av Trondheims mørke kjellerrom befinner deg seg en bortgjemt skatt. Under Parkgården i Trondheim ligger det en kjeller som stammer helt tilbake fra middelalderen.
Les mer om Trondheim.

Røykutvikling fra kjellerbod

Nødetatene er på stedet etter melding om røykutvikling i en kjeller i Hermanstorffs gate i Drammen. Politiet sier det ikke er behov for evakuering.
Les mer om Drammen.
Her bodde tre mann ulovlig
I en omfattende aksjon ble det avslørt at østeuropeiske arbeidere bodde under dårlige forhold i en brannfarlig kjeller i en bygård i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Brann i bygård i Hockeyveien
Det brenner i en kjeller på et bygg som har 6 leiligheter. Slukking og evakuering pågår. Nødetatene er på stedet, melder Operasjonssentralen.
Brann i bygår i Hockeyveien
Det brenner i en kjeller på et bygg som har 6 leiligheter. Slukking og evakuering pågår. Nødetatene er på stedet, melder Operasjonssentralen.
Dette er gettoen danskene frykter
KØBENHAVN (VG) Her går politiet ut av en kjeller i Mjølnerparken i København, etter å ha ransaket den. Snart kommer forbannede ungdommer som føler seg trakassert.
Les mer om København og Mjølnerparken.
Lim gir glatte veier
En tankbil har lekket større mengder sponplatelim mellom Lillestrøm og Kjeller. Størst problemer er det i lyskrysset på Kjeller på fylkesvei 22. Det skal ikke være helsefare, men det kan være svært glatt, melder politiet.
Les mer om Kjeller og Lillestrøm.
Enda en kjeller tømmes på Romerike
Brannvesenet i Romerike bistår med å tømme en kjeller for vann i Nannestad.
Les mer om Nannestad og Romerike.
Tømmer kjeller for vann i Rælingen
Brannvesenet pumper ut vann i en kjeller på en privatbolig i Rælingen som ligger like ved en bekk. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varslet igår om at det kunne bli flom i Oslo og Akershus. Spesielt mindre elver og bekker har høy risiko for vannføringsøkning. - Vi er i beredskap, og forventer flere telefoner når folk nå kommer hjem fra jobb, sier Jan Karlsen, vaktleder i Romerike brannvesen.
Elg stanset flyshow på Kjeller
Årets flyshow på Kjeller måtte ta en pause da en elg hadde forvillet seg inn på området, skriver Romerikes Blad. Forsinkelsen var ikke langvarig og showet, det 27. i rekken, kunne gå sin gang til glede for tusenvis av fremmøtte.
Les mer om Kjeller.
13 evakuert i brann
Seks av dem fikk behandling for røykskader etter en brann på Ekeberg i Oslo natt til torsdag. Politiet fikk melding om brannen i en kjeller i et bolighus i Vårveien klokka 3.50.
Les mer om Ekeberg, Oslo og Vårveien.
Ulmebrann i Svinndal
Brannvesenet rykket ut etter melding om røykutvikling i en kjeller på et hus i Svinndal i Våler ved ett-tiden. Brannvesenet fikk rask slokket brannen, og det pågår utlufting i huset. Beboerne kom seg ut raskt av huset, melder politiet i Østfold.
Les mer om Svinndal, Våler og Østfold.
Røyk fra kjeller på Karl Johan
Alle nødetater har rykket ut til Karl Johansgate 18, etter melding om røyklukt i en kjeller, melder politet i Oslo på Twitter.
Teknisk feil førte til utrykning
Nødetatene er på plass i Karl Johansgate 18, etter det kom meldnger om røyklukt fra en kjeller. Det viste seg å være en teknisk feil i et elektrisk anlegg. Ingen brann på stedet.
Les mer om Karl Johansgate.
Utreder nedleggelse av atomreaktorer
Regjeringen bevilger 11 millioner kroner for blant annet å utrede nedleggelse av atomreaktorene i Halden og på Kjeller.
Les mer om Halden og Kjeller.
Andreas (33) besøker forlatte steder som andre har glemt
Mens noen irriterer seg over falleferdige bygninger, kryper andre inn i loft og kjeller for å skape kunst.
Slutter som direktør
Eva S. Dugstad fratrer som administrerende direktør for Institutt for energiteknikk (IFE) på Kjeller. Dugstad har vært administrerende direktør ved instituttet siden mai 2010, og ønsker nå å gå over i en faglig stilling på IFE.
Les mer om IFE, Institutt og Kjeller.
Kråkeslått med mange morsomme rom
Et arkitekttegnet hus uten noen dyp kjeller.
Brannutrykning til Grunerløkka
Det brenner trolig i en kjeller i Thorvald Meyers gate i Oslo. Nødetatene har ankommet stedet. Det er iIngen flammer eller røyk, men det lukter. Tre personer har evakuert seg selv fra bygården. Det er ikke meldt om skadde.
Les mer om Grunerløkka og Oslo.
Leier privatfly for å rekke Rally Sørland
Ronny Blix fra Mandal er så stor fan av billøpet Rally Sørland at han har leid privatfly fra Kjeller til Kjevik for å rekke løpet.
Flyhistorisk skatt funnet i bakken på Kjeller
Ved en ren tilfeldighet ble unike flytegninger fra 1930-tallet oppdaget under gravearbeid i bakken på Kjeller.
Les mer om Kjeller.
Jan Egeland: - Krisen i Ukraina kommer til å bli større
I en kjeller øst i Ukraina sitter Alyosha (10) og Sasha (6) og venter på vennene deres skal vende hjem igjen.
Les mer om Alyosha, Sasha og Ukraina.