Kjeller

Brann i kjeller

Det har vært røykutvikling i en kjeller i Ruenveien i Skiptvet, melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter. Røykdykkere har slokket brannen, og de starter nå med utluftning.

Slik lagrer du brennbar væske og gass riktig

– Ikke sett bensinkanner eller gassbeholdere på loft eller i kjeller, sier brannvesenet. Her er reglene for oppbevaring av brennbar væske og gass.
Røykdykkere i kjeller
Brannvesenets røykdykkere er inne i kjelleren i eneboligen i Åsgårdstrand. Det er ikke åpne flammer, men mye røyk der, opplyser brannvesenet.
Les mer om Åsgårdstrand.
Brann i kjeller
Nødetater har rykket ut til Åsgårdstrand etter melding om brann i en kjeller i en enebolig.
Les mer om Åsgårdstrand.

Legger F-35-vedlikehold til Italia

Forsvarsdepartementet har bestemt at det tunge vedlikeholdet av Norges nye kampfly F-35 skal foregå i Italia, skriver Romerikes Blad. Dermed kan 200 arbeidsplasser forsvinne fra det statseide selskapet AIM på Kjeller.
Les mer om AIM, Italia og Kjeller.
Ekstra skogbrannhelikopter
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap advarer om økende skogbrannfare på Østlandet. Fra 15. april til 15. august står det et skogbrannhelikopter på Torp utenfor Sandefjord. Nå settes enda et helikopter i beredskap på Kjeller ved Lillestrøm.
Bor i brannfeller, mener kommunen
To utleiere i Storgata i Lillehammer må betale 100.000 og 85.000 i gebyr for ulovlig å huse folk i kjeller, loft og leilighet. Det skriver avisa GD. Noen bor i rene brannfeller, sier byggesaksleder Kjell Arve Bråtesveen i Lillehammer kommune.
Falsk alarm i Sjetnemarka i Trondheim
Nødetatene rykket ut etter meldinger om røyk fre en kjeller.
Les mer om Sjetnemarka og Trondheim.
Venter på granskning
Tjøme kommune vil ikke gjøre noe for å rette eventuelle saksbehandlingsfeil før etter at granskingen av byggesakslederen er ferdig. Det forteller kommunalsjef Gunnar Rougnø. Fylkesmannen mener en kjeller som ble godkjent på en dag skulle vært behandlet av dem. Den suspenderte byggesakslederen granskes for å ha et firma som hjalp folk med å sende inn byggesaker til kommunen.
Les mer om Gunnar Rougnø.
Røykutvikling i kjeller
Hvaler brannvesen har rykket ut til Nedre Utgård. Bakgrunnen for utrykningen er røykutvikling i kjelleren, skriver Alarmsentral brann Øst på Twitter.
Tre pågrepet etter kuttskader
Politiet på Romerike pågrep tre personer på Kjeller ved totiden i natt, etter at de skal ha påført en mann i 40-årene to mindre kuttskader. Mannen ringte selv til politiet, som raskt rykket ut og fikk kontroll over de mistenkte.
Les mer om Kjeller og Romerike.
Vil ha superbuss på Romerike
Det bør bygges superbusser fremfor T-bane på Romerike, viser en utredning Sweco har laget for Ruter. Buss fra Helsfyr til Lillestrøm og Kjeller vil koste 1,4 mrd kroner, mens Romeriksbanen (T-bane) kan koste 17 milliarder, skriver Romerikes Blad.
Slukket branntilløp i kjeller
Røykdykkere har slukket et branntilløp i en kjeller i Molandsveien i Arendal, opplyser politiet. Det ble tidligere meldt om kraftig røykutvikling fra kjelleren.
Les mer om Arendal og Molandsveien.
Vannet flommet ut av doen i Runes kjeller
Nå anslår han at flommen har gjort ødeleggelser for opp mot 400 000 kroner.
Godkjente kjeller på en dag
– Saken skulle nok ha blitt behandlet av oss, sier Fred-Ivar Syrstad hos Fylkesmannen i Vestfold.
Plan for lagring av atomavfall
Statens strålevern krever at Institutt for energiteknikk på Kjeller må ha en plan for sikker lagring av atomavfall før 1.7. I mars ble det funnet vann i flere lagringsbrønner. Målinger viser ingen radioaktivitet. IFE lover å ha planen klar innen fristen.
Les mer om Institutt og Kjeller.
Ønsker campingplass i hagen under sykkel-VM
Et boliglag i Bergen snuser på å leie ut både kjeller, hage og parkering til sykkelturister.
Les mer om Bergen.
Kom ut av kjeller
Politiet rykket ut etter melding om at to personer skal ha kommet ut av kjelleren på et utested i Hamar ved 2-tida. Personene var forsvunnet da politiet ankom stedet.
Les mer om Hamar.
Økende interesse for NM i snooker
I en kjeller, under biblioteket på Moholt Trondheim, er landets beste snooker-spillere samlet for å gjøre opp om hvem som er best i landet.
Les mer om Moholt Trondheim.
Brann i kjeller av hus i Rørvik i natt
Politiet fikk melding om brannen klokka 00.50. Huseier hadde forsøkt å slukke brannen med eget brannslukningsapparat.
Les mer om Rørvik.
Norsk friidrettstopp sa han tisset for utøver
KJELLER (VG) Tidligere Bislett Games-sjef Svein Arne Hansen (71) skrøt av at han selv urinerte for å erstatte utøveres dopingprøver. Dette påstår to nye kilder helt uavhengig av hverandre. Ifølge Hansen var ikke uttalelsen seriøst ment.
Jordskjelv på Sørvestlandet
Det har i natt vært et styrke 3 jordskjelv utenfor kysten mellom Egersund og Flekkefjord. Det bekrefter Jordskjelvsobservatoriet på Kjeller.
Brutalt angrepet da de tok tyver på fersken
Politihunden og politimannen ble slått og sparket mens de var på jobb i en kjeller på en byggeplass.
Bak denne døren fant politiet 17 rumenere
Politiet rykket ut for å ransake et hus på Løvstakksiden. Da fant de 17 rumenere i en kjeller som ikke er godkjent som bolig.
Les mer om Løvstakksiden.