Kjeller


Tidligere toppsak hos Dagbladet:

Den britiske popguden gir bort legendariske skatter fra Davy Crockett og slaget om Alamo

Phil Collins har hatt Texas' største kulturhistoriske skatt i sin kjeller i Sveits.

Les mer om Alamo og Davy Crockett.

Flere tyverier i Østfold

En veske med lommebok er stjålet i forbindelse med et innbrudd i Dragkistelia i Moss, melder Østfold politidistrikt. Ytterdøren er brutt opp. Politiet har også fått melding om tyveri av en våtdrakt og en lanterne fra en bolig i Glemmengata i Fredrikstad. På Østsiden i Fredrikstad er en bod brutt opp, og derfra er det stjålet to sykler. Fra en garasje i Blomsterkroken i Moss er det stjålet en snøfreser. I Svinndal i Våler er en fryseboks som stod i en kjeller på et hus blitt tømt.

Snart butikk av hydrogen

Toyota og Hondas lanseringer av hydrogenbiler i det kommersielle markedet neste år skaper jubel på Kjeller. Nå blir det snart butikk, etter mange års forskning.

Les mer om Kjeller.
Nå er det opp til deg – drøm stort

Disse Kjeller-barna skal bruke framtiden. Men hvordan skal Lillestrøm være i 2045? Hva synes du? For nå er det opp til deg.

Les mer om Lillestrøm.

Innbrudd og tyveri i Hillevåg

Tyven skal ha brutt seg inn i en kjeller på en enebolig og stjålet en ny sykkel.

Les mer om Hillevåg.
Nå er raneren tatt

En mann i 20-åra er sikta for ranet av Statoil på Kjeller. Han erkjenner å ha utført ranet.

Les mer om Kjeller og Statoil.
Kjeller: Bilfører stakk

En bil kjørte av Rolf Olsens vei på Kjeller i natt. Bilen fikk store skader, men politiet fant ingen personer nær bilen, og lette i området. Politiet fikk senere opplysninger om at bilføreren kan ha blitt hentet av en annen bil.

Les mer om Kjeller.
Finn Lied er død

98-åringen fra Frogner i Sørum bidro sterkt til å bygge opp forskningsmiljøet på Kjeller. Han var også industriminister i Trygve Brattelis første regjering (1971–72) og seinere styreformann i Statoil.

Les mer om Frogner, Kjeller, Statoil og Sørum.
Viktig slag i kampen om 400 kampfly

Forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide kommer klokken 13.00 i dag til AIM, Kjeller. Her skal hun gjeste kampflyprogammet på Kjeller.

Les mer om AIM og Kjeller.
Brann på Laksevåg

Meldt om brann i kjeller i Nylundsveien.

Les mer om Laksevåg og Nylundsveien.
– Den ser farligere ut enn det den er

Det som trolig er en mine fra andre verdenskrig ble funnet like ved Kjeller flyplass i helga.

Les mer om Den og Kjeller.
Brann i Mandal

Det brenner i en kjeller i et hus i Holumsveien i Mandal. Nødetatene er på vei. Omfanget er foreløpig ukjent. Ifølge politiet er det trolig ikke folk i huset.

Les mer om Holumsveien og Mandal.
Forskerne inntok senteret

Forskning til folket; Det var målet da forskningsinstitusjonene på Kjeller inntok Strømmen storsenter i går kveld.

Les mer om Det, Kjeller og Strømmen.
Brann i kjeller i Drangedal

Det begynte å brenne i en kjeller på Neslandsvatn tirsdag ettermiddag. Både politi og brannvesen rykket ut til adressen.

Les mer om Drangedal og Neslandsvatn.
Branntilløp i kjeller

Politi og brannvesen rykket ut til tilløp til brann i en kjeller på Neslandsvatn i Drangedal. Situasjonen ble raskt avklart.

Les mer om Drangedal og Neslandsvatn.
Branntilløp i kjeller

Politi og brannvesen rykket ut til tilløp til brann i en kjeller på Neslandsvatn i Drangedal. Situasjonen ble raskt avklart.

Les mer om Drangedal og Neslandsvatn.
Fra kjeller til storbygg

Se hvem som flytter inn i det tidligere Europris-bygget på Trekanten. Etter at Europris flyttet inn i det tidligere Rema-bygget på Trekanten, har det gamle bygget stått ubrukt i noen

Innbrudd i 15 boder

En 19 år gammel mann fra Klyve Skien blei tatt av politiet etter at han hadde brutt seg inn i en kjeller på Klyve i natt. Han hadde klipt flere hengelåser og kommet inn i 15 boder. 19-åringen er satt i arresten.

Les mer om Klyve og Klyve Skien.
Innbrudd i 15 boder

En 19 år gammel mann fra Klyve Skien blei tatt av politiet etter at han hadde brutt seg inn i en kjeller på Klyve i natt. Han hadde klipt flere hengelåser og kommet inn i 15 boder. 19-åringen er satt i arresten.

Les mer om Klyve og Klyve Skien.
Stort jordskjelv i Sverige merkbart i Hedmark

- Det har vært et skjelv i Sverige cirka klokken 15.08, dette kan man ha merket i Trondheim også, sier Tormod Kværna ved Norsar-instituttet på Kjeller til ABC Nyheter,

Bonita skulle avlives - nå er hun familiens midtpunkt

Bonita Applebum (1) ble reddet ut av en kjeller i Spania og ventet på å bli avlivet. Så kom redningen - fra Norge. Nå er hun finalist i VGs avstemning om å bli Norges søteste hund. Bonita fikk en tøff start på livet.

Les mer om Norge og Spania.
Tror boligprisene skal opp sju nye prosent

KJELLER: Men noen steder er det store faretegn. Fallet i prisene i boligmarkedet er over for denne gang, og nå tror ekspertene på at boligprisene skal opp rundt syv prosent det neste

I kjelleren hos Tores i Musgaten

Stavanger har fått et nytt kunstgalleri - i en kjeller i Musgaten. Det åpnes offisielt torsdag.

Les mer om Musgaten.
2.000 eksemplarer av Dagbladet forsvant da avisbudet ble arrestert

LILLESTRØM: Da avisbudet ble tatt i politiets varetekt forsvant 2.000 eksemplarer av avisen sammen med ham. Avisbudet hadde hentet avisene på trykkeriet på Kjeller rundt klokka 00.55

Les mer om Dagbladet og Kjeller.
Kjeller kan miste masterstudenter

OSLO/KJELLER: Fra neste høst kan jordmorstudiet og helsesøsterstudiet ved Kjeller havne i Oslo. UTSATT: Kjeller-miljøet flagger ikke for sammenslåing, og frykter at fagmiljøet kan bli

Les mer om Kjeller og Oslo.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06