Kjeller

Trafikkulykke Kjeller

En person har fått smerter i brystet etter en trafikkulykke i Brøterbakken på Kjeller i Skedsmo. Ulykken skyldes en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. Kirkeveien (strekning Riis-Kjeller) er sperret i begge retninger.

Politiet: Eldre mann bundet og utsatt for vold i kjeller

Politiet mener mannen ble etterlatt i kjelleren i tre dager uten mat og vann, skriver VG.
Politiet: Eldre mann bundet og etterlatt i kjeller i tre dager uten mat og vann
Den nær 70 år gamle mannen skal ha blitt utsatt for vold og etterlatt i en kjeller alene og uten mulighet til å kontakte noen for hjelp.

Brann i vaskemaskin

Klokken 13.08 fikk nødetatene melding om røykutvikling fra en kjeller i Mo Terrasse i Sandefjord. Det viste seg å være brann i en vaskemaskin. Brannen ble raskt slukket. Ingen personer ble skadet, det er heller ikke snakk om store materielle skader, men en del røyk, opplyser politiet.
Les mer om Mo Terrasse og Sandefjord.
Politiet fant skrekk-kjeller hos mann i 40-årene: Designet for å holde barn i fangenskap
VESTOPPLAND (TV 2): Mannen fant barn via sosiale medier og kjørte til minst 70 adresser i Norge og Sverige.
Les mer om Norge og Sverige.
Andr (18) dro til England for å følge proffdrømmen. Der endte han opp i en kjeller uten vindu.
Nå råder Andr Sødlund norske fotballtalenter til å tenke seg nøye om før de prøver lykken i utlandet.
Les mer om Andr Sødlund og England.
Andr (18) dro til England for å følge proffdrømmen. Der endte han opp i en kjeller uten vindu.
Nå råder Andr Sødlund norske fotballtalenter til å tenke seg nøye om før de prøver lykken i utlandet.
Les mer om Andr Sødlund og England.
Kjellerbrann Ullernchausseen
Det brant i en kjeller i Ullernchausseen i kveld. Brannen ble raskt slukket, og ingen personer kom til skade. Årsaken til brannen er ikke kjent.
Les mer om Ullernchausseen.
Mulig brann i bolig på Holtet
Det er meldt om røykutvikling i en kjeller i Skogholtveien på Holtet i Oslo. Røykdykkere er på stedet. Tre beboere er kommet seg uskadet ut av huset.
Les mer om Holtet, Oslo og Skogholtveien.
Røykutvikling i kjeller på Bakklandet
Nødetane er på stedet.
Les mer om Bakklandet.
Fant rømling i kjeller
Mannen som har vært på rømmen fra fengselet i Kristiansand, ble funnet i en kjeller under noen tepper. Det opplyser politiet, som pågrep mannen i en større aksjon mot et hus i Mandal natt til mandag. Les mer.
Les mer om Kristiansand og Mandal.
Brann i kjeller
Brannen i Karjolveien i Drammen er slukket. Det ble mindre skader på huset. Les mer.
Les mer om Drammen og Karjolveien.
Middelalderkjeller åpnes for publikum
I en av Trondheims mørke kjellerrom befinner deg seg en bortgjemt skatt. Under Parkgården i Trondheim ligger det en kjeller som stammer helt tilbake fra middelalderen.
Les mer om Trondheim.
Røykutvikling fra kjellerbod
Nødetatene er på stedet etter melding om røykutvikling i en kjeller i Hermanstorffs gate i Drammen. Politiet sier det ikke er behov for evakuering.
Les mer om Drammen.
Her bodde tre mann ulovlig
I en omfattende aksjon ble det avslørt at østeuropeiske arbeidere bodde under dårlige forhold i en brannfarlig kjeller i en bygård i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Brann i bygård i Hockeyveien
Det brenner i en kjeller på et bygg som har 6 leiligheter. Slukking og evakuering pågår. Nødetatene er på stedet, melder Operasjonssentralen.
Brann i bygår i Hockeyveien
Det brenner i en kjeller på et bygg som har 6 leiligheter. Slukking og evakuering pågår. Nødetatene er på stedet, melder Operasjonssentralen.
Dette er gettoen danskene frykter
KØBENHAVN (VG) Her går politiet ut av en kjeller i Mjølnerparken i København, etter å ha ransaket den. Snart kommer forbannede ungdommer som føler seg trakassert.
Les mer om København og Mjølnerparken.
Lim gir glatte veier
En tankbil har lekket større mengder sponplatelim mellom Lillestrøm og Kjeller. Størst problemer er det i lyskrysset på Kjeller på fylkesvei 22. Det skal ikke være helsefare, men det kan være svært glatt, melder politiet.
Les mer om Kjeller og Lillestrøm.
Enda en kjeller tømmes på Romerike
Brannvesenet i Romerike bistår med å tømme en kjeller for vann i Nannestad.
Les mer om Nannestad og Romerike.
Tømmer kjeller for vann i Rælingen
Brannvesenet pumper ut vann i en kjeller på en privatbolig i Rælingen som ligger like ved en bekk. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varslet igår om at det kunne bli flom i Oslo og Akershus. Spesielt mindre elver og bekker har høy risiko for vannføringsøkning. - Vi er i beredskap, og forventer flere telefoner når folk nå kommer hjem fra jobb, sier Jan Karlsen, vaktleder i Romerike brannvesen.
Elg stanset flyshow på Kjeller
Årets flyshow på Kjeller måtte ta en pause da en elg hadde forvillet seg inn på området, skriver Romerikes Blad. Forsinkelsen var ikke langvarig og showet, det 27. i rekken, kunne gå sin gang til glede for tusenvis av fremmøtte.
Les mer om Kjeller.
13 evakuert i brann
Seks av dem fikk behandling for røykskader etter en brann på Ekeberg i Oslo natt til torsdag. Politiet fikk melding om brannen i en kjeller i et bolighus i Vårveien klokka 3.50.
Les mer om Ekeberg, Oslo og Vårveien.
Ulmebrann i Svinndal
Brannvesenet rykket ut etter melding om røykutvikling i en kjeller på et hus i Svinndal i Våler ved ett-tiden. Brannvesenet fikk rask slokket brannen, og det pågår utlufting i huset. Beboerne kom seg ut raskt av huset, melder politiet i Østfold.
Les mer om Svinndal, Våler og Østfold.