Kjeller

Rykket ut etter røykutvikling fra kjeller i Steinkjer sentrum

Brann i løv i lysgrav førte til røykutviklingen.
Les mer om Steinkjer.

Røykutvikling fra kjeller i Steinkjer sentrum

Røykdykkere har tatt seg inn i bygg for å sjekke.
Les mer om Steinkjer.
Brann i kjeller
Brannvesenet har slukket en brann i en kjeller i et hus i Jolleveien i Kristiansand. Ingen personer kom til skade og brannårsaken er ukjent, opplyser politiet.
Les mer om Jolleveien og Kristiansand.
Røykutvikling fra hus
Brannvesenet har rykket ut til en brann i en kjeller i et hus i Jolleveien i Kristiansand. Politiet har fått melding om røykutvikling fra huset.
Les mer om Jolleveien og Kristiansand.

Fant anabole steroider i kjeller i Trondheim

Da politiet skulle pågripe et vitne som ikke dukket opp i en straffesak, kom de over et lager med dopingmidler.
Les mer om Trondheim.
Fant levende haier i kjeller
Amerikansk politi har lagt beslag på sju levende og tre døde haier som ble funnet i en kjeller i New York.
Les mer om New York.
Har kontroll på brannen
Brannvesenet melder om at de har kontroll på brannen i et hus i Jarenveien i Modum i Buskerud. Alle beboerne har kommet seg ut, opplyser Vestviken 110 til NRK. Brannvesenet tror brannen startet i husets kjeller.
Kjeller full av vann
Det lekker kraftig fra en vannledning i Spydberg, og en del av kjelleren på Spydeberg Torg har tatt inn vann. Ifølge folk på stedet var det opptil en halvmeter vannstand, men Indre Østfold Brann og Redning, samt en rørleggerbedrift, er på stedet, og vannstanden har allerede sunket betraktelig.
Branntilløp i Lier sykehus
Brannvesenet rykket ut etter melding om brann i det gamle Lier sykehus i går kveld. Det viste seg at det var røykutvikling fra en kjeller. To 16 år gamle gutter ble pågrepet, og i avhør har de erkjent at de hadde tent på. Skadene på bygget ble små.
Les mer om Lier.
– Huset er totalskadd
– Det brant gjennom hele taket og hele huset. Huset er totalskadd. Det er utbrent fra kjeller til loft, sier Torbjørn Høyland i Brannvesenet Sør. Brannvesenet har kontroll på brannen i en barnevernsinstitusjon i Mandal. Les mer her.
Røykskader ved Skimuseet
Sju personer ble evakuert etter sterk røykutvikling fra et sikringsskap i en kjeller ved Skimuseet i Holmenkollen, forteller politiet. Brannvesenet fikk melding om røyken like etter klokken 20. Museet er påført røykskader etter hendelsen. Årsaken er ukjent.
Les mer om Holmenkollen og Skimuseet.
Fire tiltalt etter amfetaminfunn
Fire menn er tiltalt for kjøp og oppbevaring av narkotika etter at politiet i 2015 fant mer enn 1,3 kilo amfetamin i en kjeller i Larvik, skriver Østlands-Posten. Det er satt av tre dager til rettssaken mot de fire, som starter i slutten av august.
Les mer om Larvik og Østlands-Posten.
I en nedslitt kjeller i Oslo tvinges Norges OL-helt til å ta av syv kilo på ni dager
Stig-Andr Berge må pine seg ned fra 66 til 59 kilo for å få delta i VM i bryting neste uke.
Les mer om Oslo.
Mye vann i kjeller og bygg
Brannvesenet har flere biler ute på forskjellige oppdrag i distriktet på grunn av vann i kjeller og bygg, melder de på Twitter.
Les mer om Twitter.
Mye røyk og evakuerte beboere
Ifølge brannvesenet er det mye røyk på en adresse i Henrichsens gate på St. Hanshaugen, både på loftet og i en kjeller. Røykdykkere jobber på stedet nå. Flere beboere er evakuert. Det er for tidlig å si om det er spredningsfare.
Pågrep tyv
En mann er pågrepet av politiet mistenkt for innbrudd i en kjeller i en bygård i Brumunddal sentrum. Den pågrepne skal blant annet ha stjålet en el-sykkel.
Les mer om Brumunddal.
Lufter ut etter kjellerbrann
Politiet har kontroll på stedet etter røykutvikling i en kjeller i en bygning på Lund i Kristiansand. Ingen personer er skadet, og de lufter nå ut kjelleren.
Les mer om Kristiansand og Lund.
Brann i kjeller
Det har vært røykutvikling i en kjeller i Ruenveien i Skiptvet, melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter. Røykdykkere har slokket brannen, og de starter nå med utluftning.
Slik lagrer du brennbar væske og gass riktig
– Ikke sett bensinkanner eller gassbeholdere på loft eller i kjeller, sier brannvesenet. Her er reglene for oppbevaring av brennbar væske og gass.
Røykdykkere i kjeller
Brannvesenets røykdykkere er inne i kjelleren i eneboligen i Åsgårdstrand. Det er ikke åpne flammer, men mye røyk der, opplyser brannvesenet.
Les mer om Åsgårdstrand.
Brann i kjeller
Nødetater har rykket ut til Åsgårdstrand etter melding om brann i en kjeller i en enebolig.
Les mer om Åsgårdstrand.
Legger F-35-vedlikehold til Italia
Forsvarsdepartementet har bestemt at det tunge vedlikeholdet av Norges nye kampfly F-35 skal foregå i Italia, skriver Romerikes Blad. Dermed kan 200 arbeidsplasser forsvinne fra det statseide selskapet AIM på Kjeller.
Les mer om AIM, Italia og Kjeller.
Ekstra skogbrannhelikopter
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap advarer om økende skogbrannfare på Østlandet. Fra 15. april til 15. august står det et skogbrannhelikopter på Torp utenfor Sandefjord. Nå settes enda et helikopter i beredskap på Kjeller ved Lillestrøm.
Bor i brannfeller, mener kommunen
To utleiere i Storgata i Lillehammer må betale 100.000 og 85.000 i gebyr for ulovlig å huse folk i kjeller, loft og leilighet. Det skriver avisa GD. Noen bor i rene brannfeller, sier byggesaksleder Kjell Arve Bråtesveen i Lillehammer kommune.