Kjeller

Mannlig A-gjenganger funnet i kjeller, må svare for 30 saker

Sa han var kald og at døren sto åpen.

Far dømt til fengsel i åtte år

En mann i 40-årene er i Salten tingrett dømt til åtte års fengsel for gjentatte seksuelle overgrep og vold mot to av sine egne barn. I retten fortalte hans barn, som nå er voksne, om en terrorpreget oppvekst der de ble utsatt for overgrep, vold, og ved enkelte tilfeller lenket fast i en kjeller med kjetting. Faren har hele tiden benektet anklagene, og nektet straffskyld i retten. Mannen er også dømt til å betale oppreisningserstatning på 300.000 kroner til hver av de to barna.
Les mer om Salten.
- Vi bruker ikke opp ting, men kaster dem likevel
Her kjører du n runde og du er kvitt alt rotet fra loft og kjeller. Hvis du er heldig, kommer du kanskje hjem med en liten bonus fra gratisbutikken.
Regjeringen vil legge ned Kjeller
Regjeringen gir Forsvaret 165 milliarder kroner ekstra over de neste 20 årene. Det anbefales også å legge ned elleve større og mindre anlegg i regjeringens langtidsplan for det norske forsvaret.
Les mer om Forsvaret og Kjeller.

Erna gir og Erna tar: Forsvaret får 165 milliarder ekstra - men må samtidig kutte stort

Erna Solberg satser store summer på Forsvaret. Samtidig må flere baser legges ned for å spare penger. Kjevik, Kjeller og Setnesmoen foreslås nedlagt.
Les mer om Erna, Forsvaret, Kjeller og Setnesmoen.
Elleve forsvarsanlegg legges ned
Anleggene som foreslås faset ut er Kjevik, Karljohansvern, Kjeller, Setnesmoen, Grunden 22, Hovemoen, Nærøysund, Trondenes, Åsegården, Harstad Syd og Andøya.
Vil legge ned Kjeller
Regjeringen foreslår å legge ned Forsvarets virksomhet på Kjeller. Det går frem at den nye langtidsplanen for Forsvaret, som ble presentert i dag.
Les mer om Forsvaret og Kjeller.
Regjeringen satser 165 milliarder på Forsvaret
Forsvaret får store summer til å ruste opp, men samtidig krever Erna Solberg at det kuttes baser for ti milliarder kroner. Andøya, Kjevik, Kjeller og Harstad rammest hardt.
Regjeringen vil legge ned Kjeller
Regjeringen anbefaler Forsvaret å legge ned elleve større og mindre anlegg, blant annet virksomheten på Kjeller.
Les mer om Forsvaret og Kjeller.
Slaget om Forsvaret i gang: Her er detaljene i regjeringens langtidsplan
Forsvaret får 165 milliarder mer de neste 20 årene - men må spare inn gigantsummer og kutte baser for ti milliarder kroner. Andøya, Kjevik, Kjeller og Harstad rammes hardt. Her er detaljene!
Les mer om Forsvaret, Harstad, Kjeller og Kjevik.
Datteren gråt da tiltalen mot faren ble lest opp
Faren som står tiltalt for seksuelle overgrep mot to av sine barn og for å ha slått og stengt dem inne i en kjeller, erklærte seg ikke skyldig da rettssaken mot ham startet i dag.
Far tiltalt for vold og overgrep mot egne barn: – Søsknene har nesten ingen kontakt
Statsadvokaten har utvidet tiltalen ytterligere mot en far som står tiltalt for seksuelle overgrep og vold mot sine to barn. I tillegg skal han slått og stengt dem inne i en kjeller. Ifølge bistandsadvokaten er de to svært preget av hendelsene.
Far tiltalt for vold og overgrep mot barna: – Søsknene har nesten ingen kontakt
Statsadvokaten har utvidet tiltalen ytterligere mot en far som står tiltalt for seksuelle overgrep og vold mot sine to barn. I tillegg skal han slått og stengt dem inne i en kjeller. Ifølge bistandsadvokaten er de to svært preget av hendelsene.
Overgrepstiltale utvidet
Statsadvokaten har utvidet tiltalen ytterligere mot en far som i dag står tiltalt for seksuelle overgrep mot barna sine. Mannen som er bosatt i Salten skal også ha slått og stengt dem inne i en kjeller. Han er i tillegg tiltalt for vold mot en elev ved skolen han jobbet. Mannens forsvarer sier hans klient benekter anklagene mot seg.
Les mer om Salten.
Kjeller Flyfabrikk fyller 100 år
Kjeller Flyfabrikk har 100-årsjubileum i år og feirer med flystevne lørdag og søndag denne helgen. Publikum har i den forbindelse mulighet til å gjøre det samme som Asbjørn Larsen gjorde tidligere denne uken, nemlig ta en flytur i en gammel Tiger Moth.
Internetts mørke kjeller
Hver dag opplever unge jenter det samme som Sophie Elise. Personlige og intime bilder spres på nett.
Les mer om Sophie Elise.
Bombegruppe hentet stoff
Bombegruppe har hentet pulveret og det fraktes til analyse av Forsvarets forskningsinstitutt på Kjeller.
Les mer om Kjeller.
Forskningsentre til Ås og Kjeller
To nye forskingssenter for miljøvennlig energi blir lagt til Ås og Kjeller. Norges forskningsråd har tildelt 160 millioner kroner til etableringen av totalt åtte nye forskningssentre i landet. Sentrene skal samarbeide om energi- og klimautfordringer på lang sikt.
Les mer om Kjeller.
Britannias «hemmelige dør er så skjult at selv hotelldirektøren har glemt den
30. juni stenger Britannia hotel dørene for ombygging. Bli med på en siste oppdagelsesferd i hotellets kjeller.
Les mer om Britannia.
Britannias «hemmelige dør er så sjult at selv hotelldirektøren har glemt den
30. juni stenger Britannia hotel dørene for ombygging. Bli med på en siste oppdagelsesferd i hotellets kjeller.
Les mer om Britannia.
- Folk liker ikke rogalendinger, vet du. Selv ikke rogalendinger
Henrik Ingebrigtsen (25) og kjæresten bor i pappas kjeller.
Kvinnen i Askim er funnet
Den 92 år gamle kvinnen som var savnet i Askim er funnet i god behold, sovende i en kjeller ikke langt fra Løkentunet. Kvinnen, som er dement, ble meldt savnet i går kveld.
Les mer om Askim og Løkentunet.
Brann i Mellomveien
Alle tre nødetater rykket ut etter melding om brann i en kjeller.
Les mer om Mellomveien.
Fant vann i atomavfall-lager
Statens strålevern mener det er alvorlig at det er funnet fukt i nok et lager for atomavfall på Kjeller. Ifølge Teknisk Ukeblad er det funnet vann i et lager som tar imot brukt brensel fra en reaktor. Også før er det funnet fukt og rust i anlegget på Kjeller.
Les mer om Kjeller.
FN advarer om sivile dødsfall i kurdiske byer i Tyrkia
ISTANBUL (VG) Over hundre sivile skal ha blitt brent inne i en kjeller, og kvinner og barn blir beskutt av snikskyttere i kurdiskbefolkede byer i Tyrkia, advarer FN.
Les mer om Tyrkia.