Kjeller

Brann i kjeller av hus i Rørvik i natt

Politiet fikk melding om brannen klokka 00.50. Huseier hadde forsøkt å slukke brannen med eget brannslukningsapparat.
Les mer om Rørvik.

Norsk friidrettstopp sa han tisset for utøver

KJELLER (VG) Tidligere Bislett Games-sjef Svein Arne Hansen (71) skrøt av at han selv urinerte for å erstatte utøveres dopingprøver. Dette påstår to nye kilder helt uavhengig av hverandre. Ifølge Hansen var ikke uttalelsen seriøst ment.
Jordskjelv på Sørvestlandet
Det har i natt vært et styrke 3 jordskjelv utenfor kysten mellom Egersund og Flekkefjord. Det bekrefter Jordskjelvsobservatoriet på Kjeller.

Brutalt angrepet da de tok tyver på fersken

Politihunden og politimannen ble slått og sparket mens de var på jobb i en kjeller på en byggeplass.
Bak denne døren fant politiet 17 rumenere
Politiet rykket ut for å ransake et hus på Løvstakksiden. Da fant de 17 rumenere i en kjeller som ikke er godkjent som bolig.
Les mer om Løvstakksiden.
AIM permitterer på Kjeller
Selskapet AIM, som vedlikeholder fly for Forsvaret, har sendt permitteringsvarsel for inntil 50 ansatte på Kjeller. Selskapet planlegger å flytte virksomheten til Rygge. Årsaken til permitteringene er at Forsvaret vil gjøre vedlikehold på F16-flyene selv.
Les mer om Forsvaret, Kjeller og Rygge.
Permitteringer på Kjeller
Inntil 50 ansatte ved flyverkstedet på Kjeller i Akershus har fått permitteringsvarsler. Årsaken er, ifølge arbeidsgiver AIM, at Forsvaret vil gjøre mer av vedlikeholdet på F16-jagerflyene selv. Fagforeningen Parat mener dette truer fagmiljøet og setter flytteplanene til Rygge i fare.
Les mer om AIM, Forsvaret, Kjeller og Rygge.
Brann i enebolig i Ullensaker
Nødetatene er på vei til en brann i en enebolig på Sand i Ullensaker. Det skal ikke være noen personer i boligen, skriver Romerikes Blad. Ifølge brannvesenet er det full fyr i en kjeller og kraftig røykutvikling på stedet.
Les mer om Sand og Ullensaker.
Datteren til Josef Fritzl rett etter farens arrest: – Ingen kommer til å tro meg
Josef Fritzl voldtok datteren Elisabeth over 3000 ganger gjennom de 24 årene han holdt henne i fangenskap i en skjult kjeller i huset. Nå forteller etterforskningslederen om den groteske saken.
Les mer om Elisabeth og Josef Fritzl.
Vannlekkasje i Horten
Brannvesenet rykker ut på melding om vannlekkasje i en kjeller i Haakons gate i Horten.
Les mer om Horten.
Dette er noe av kunsten som ligger lagret i en lukket kjeller
I en låst kjeller på Trondheim Kunstmuseum lagres kunstverker verdt flere hundre millioner kroner.
Denne garasjen mente kommunen var en beboelig kjeller
Bodøs største boligbyggelag fant feil i ni av ti eiendomsskatt-saker de gikk gjennom. – Garasjeanlegg blir regnet som beboelige kjellere, som gir en mye høyere eiendomsskatt, sier markedssjef Øystein Wiik i BBL.
Les mer om BBL og Øystein Wiik.
Brann slukket
Brannen i et teknisk rom i en kjeller i Dronningens gate i Sandefjord er slukket. Ingen personer er skadd. – Det har bare brent inne i det aktuelle rommet, opplyser politiet.
Les mer om Sandefjord.
Lovren: – Jeg vet hva flyktningene gjennomgår - gi dem en sjanse
Dejan Lovren (27) husker fortsatt sirenene i gamle Jugoslavia mens han klamret seg til moren i en kjeller i ly for bombene, og den 17 timer lange kjøreturen til Tyskland som reddet ham.
Les mer om Jugoslavia og Tyskland.
Lovren om sitt barndomsdrama: – Vi hadde alt. Så ble krigen utløst
Liverpools Dejan Lovren (27) husker fortsatt sirenene i gamle Jugoslavia mens han klamret seg til moren i en kjeller i ly for bombene, og den 17 timer lange kjøreturen til Tyskland som reddet ham.
Les mer om Jugoslavia og Tyskland.
Kontroll på røykutviklingen
Politiet melder at man har kontroll på røykutviklingen fra en kjeller i Vikersund. Ifølge politiet ser det ut til at det er varmtvannsberederen som er årsaken til røyken.
Les mer om Vikersund.
Røykdykkere inn i kjeller
Nødetatene har fått melding om røykutvikling fra en kjeller i Bekkefaret i Vikersund. Alle personer er ute av huset og røykdykkere er på vei inn i kjelleren.
Les mer om Bekkefaret og Vikersund.
Se TV-nyhetene
På menyen står blant annet: * Norske politikere utsatt for hackerangrep. * Senterpartiet vil stanse planlagte nedskjæringer i Heimevernet. * Skulderreima til deltagerne i skiskytter-VM kommer fra en kjeller i Marnardal.
Akershus Sp vil bevare Kjeller
Akershus Senterparti vil bevare Kjeller flyplass, skriver Romerikes Blad. Toppkandidat Sigbjørn Gjelsvik sier at partiet ikke ønsker boligbygging på småflyhavna, og vil gjøre Kjeller til en nasjonal sak fram mot stortingsvalget høsten 2017.
Les mer om Kjeller.
Røykutvikling i kjellerleilighet
Det har vært røykutvikling i en kjeller i Kløftaveien på Kolsås. Politiet opplyser at det ikke har vært åpne flammer. En jente, som bor på adressen, har pustet inn noe røyk og blir sjekket av ambulansepersonell.
Les mer om Kløftaveien.
Jobber for batterirevolusjon
Forskning på Kjeller kan revolusjonere levetiden på elbilbatterier. Institutt for energiteknikk er på sporet av å utvikle nye metoder for å produsere rent silisium til en lav kostnad, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Kjeller.
Tiltalt kvinne: – Jeg var sjokka og sint for det som hadde skjedd
Slik forklarer den 26 år gamle kvinnen sine første reaksjoner etter at hun og den medtiltalte mannen hadde stripset fast, ranet og forlatt en kvinne i husets kjeller.
Samboerpar ranet og holdt kvinne fanget – ba om unnskyldning i retten
To og et halvt år etter at en kvinne i 40-årene ble truet og holdt fanget i sin egen kjeller, sliter hun fortsatt med angst og konsentrasjonsproblemer.
Røyk i kjeller på Torshov
Røyk i kjeller på Torshov
Les mer om Torshov.