Kjeller

Brann i kjeller i Mosjøen

Nødetatene rykket ut til en brann i en kjeller i en enebolig. Brannen ble raskt slukket av brannvesenet, og det skal ikke ha vært folk i huset. Bolighuset lå i Helligbergveien i Mosjøen.
Les mer om Helligbergveien og Mosjøen.

400 evakuert i Schweigaards gate

Omtrent 400 mennesker er evakuert etter røykutvikling i en kjeller i Schweigaards gate 17. Nødetatene er på stedet og har kontroll.
Voldtektssaken og prinsippene som forsvant
Internett har en mørk kjeller. Bevisste borgere bør ikke stimulere denne hatretorikken.
Røykutvikling i Sandefjord
Nødetatene rykker ut til Laskenveien i Sandefjord etter melding om røykutvikling i en kjeller. Det er ikke meldt om personskade.
Les mer om Laskenveien og Sandefjord.

Krigen fra gutterommet

I en kjeller på Sørlandet sitter en ung mann og kriger for en bedre verden. Datamaskinen er hans våpen.
Les mer om Sørlandet.
Natascha Kampusch om livet etter kidnappingen: – Jeg blir kalt løgner og hore
Hun tilbrakte hele ungdomstiden fanget i en liten kjeller, men tiden utenfor har ikke vært lett den heller. – Samfunnet har blitt mitt andre fengsel, sier Natascha Kampusch.
Les mer om Natascha Kampusch.
Ti år siden Natascha Kampusch rømte fra kidnapperen
Kidnappingsofferet Natascha Kampusch, som for 10 år siden klarte å rømme etter å ha overlevd åtte år i en kjeller i Østerrike, forteller i en ny dokumentar at hun ennå ikke føler at hun er fri.
Måtte flykte fra terroren i Nice
Silje Evanger Pedersen gjemte seg i en kjeller på restauranten hun spiste på under gårsdagens dramatikk i Frankrike. Nå reiser hun videre for å feriere et annet sted.
Les mer om Frankrike og Nice.
Var på ferie i Nice
– Folk skrek «run, run, run, forteller Bjørn Emil Lillevik fra Oslo. Han og kjæresten søkte tilflukt i en kjeller da panikken utbrøt. Les mer her. Minst 80 er drept under terrorangrep mot 14. juli-feiring i Nice
Gjemte seg i kjeller da terroren pågikk
– Folk skrek «run, run, run, forteller Bjørn Emil Lillevik fra Oslo. Han og kjæresten søkte tilflukt i en kjeller da panikken utbrøt.
Les mer om Bjørn Emil Lillevik og Oslo.
Karton Nilsen og familien ble geleidet til kjeller og fikk beskjed om å være helt stille: - Vi var livredde
- Vi var livredde. Det var en svært skremmende opplevelse. Panikken var fullstendig, og den grep oss også.
Vann i kjelleren
Brannvesenet i Sandefjord reiser ut på melding om vann i en kjeller i Jevnakerveien i Stokke.
Bruker sommerferien på å lære matte
De vil bli lærere, men har for dårlig mattekarakter. Derfor bruker de hele juli inne i en kjeller på Gløshaugen.
Les mer om Gløshaugen.
Robotsommer
Eline Rognes (13) og Nora Uthus (14) setter seg på bussen i Klæbu hver morgen for å stenge seg inne i en kjeller i Midtbyen. Her får de lære å lage og å programmere roboter.
Les mer om Klæbu og Midtbyen.
Vil være med å betale
Regjeringen vil ta ansvar for å håndtere 17 tonn radioaktivt avfall fra reaktorene på Kjeller og i Halden. Det er beregnet at det vil koste 14,5 milliarder kroner, men regjeringen vil ikke garantere for beløpet foreløpig.
Les mer om Halden og Kjeller.
Mannlig A-gjenganger funnet i kjeller, må svare for 30 saker
Sa han var kald og at døren sto åpen.
Far dømt til fengsel i åtte år
En mann i 40-årene er i Salten tingrett dømt til åtte års fengsel for gjentatte seksuelle overgrep og vold mot to av sine egne barn. I retten fortalte hans barn, som nå er voksne, om en terrorpreget oppvekst der de ble utsatt for overgrep, vold, og ved enkelte tilfeller lenket fast i en kjeller med kjetting. Faren har hele tiden benektet anklagene, og nektet straffskyld i retten. Mannen er også dømt til å betale oppreisningserstatning på 300.000 kroner til hver av de to barna.
Les mer om Salten.
- Vi bruker ikke opp ting, men kaster dem likevel
Her kjører du n runde og du er kvitt alt rotet fra loft og kjeller. Hvis du er heldig, kommer du kanskje hjem med en liten bonus fra gratisbutikken.
Regjeringen vil legge ned Kjeller
Regjeringen gir Forsvaret 165 milliarder kroner ekstra over de neste 20 årene. Det anbefales også å legge ned elleve større og mindre anlegg i regjeringens langtidsplan for det norske forsvaret.
Les mer om Forsvaret og Kjeller.
Erna gir og Erna tar: Forsvaret får 165 milliarder ekstra - men må samtidig kutte stort
Erna Solberg satser store summer på Forsvaret. Samtidig må flere baser legges ned for å spare penger. Kjevik, Kjeller og Setnesmoen foreslås nedlagt.
Les mer om Erna, Forsvaret, Kjeller og Setnesmoen.
Elleve forsvarsanlegg legges ned
Anleggene som foreslås faset ut er Kjevik, Karljohansvern, Kjeller, Setnesmoen, Grunden 22, Hovemoen, Nærøysund, Trondenes, Åsegården, Harstad Syd og Andøya.
Vil legge ned Kjeller
Regjeringen foreslår å legge ned Forsvarets virksomhet på Kjeller. Det går frem at den nye langtidsplanen for Forsvaret, som ble presentert i dag.
Les mer om Forsvaret og Kjeller.
Regjeringen satser 165 milliarder på Forsvaret
Forsvaret får store summer til å ruste opp, men samtidig krever Erna Solberg at det kuttes baser for ti milliarder kroner. Andøya, Kjevik, Kjeller og Harstad rammest hardt.
Regjeringen vil legge ned Kjeller
Regjeringen anbefaler Forsvaret å legge ned elleve større og mindre anlegg, blant annet virksomheten på Kjeller.
Les mer om Forsvaret og Kjeller.
Slaget om Forsvaret i gang: Her er detaljene i regjeringens langtidsplan
Forsvaret får 165 milliarder mer de neste 20 årene - men må spare inn gigantsummer og kutte baser for ti milliarder kroner. Andøya, Kjevik, Kjeller og Harstad rammes hardt. Her er detaljene!
Les mer om Forsvaret, Harstad, Kjeller og Kjevik.