Kjeller


Tvangsflyttet fra omsorgsbolig

Autistiske Mona Hebnes (53) ble sendt på helgetur. Da hun kom tilbake, var alle tingene hennes flyttet fra Hundvåg til en kjeller på Gausel.

Les mer om Gausel og Hundvåg.

Oppsagt fordi kona var russisk

Torsdag og fredag denne uka skal Nedre Romerike tingrett vurdere om kjærlighetsforholdet mellom Kjell Erik Strøm og Anna Evteeva var så farlig at han ikke lenger kunne lakkere Forsvarets fly på Kjeller.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Besøkte sex-kjeller for å hente inspirasjon til «Fifty Shades of Grey

- Det var en interessant kveld.

Les mer om Grey.
Besøkte sex-kjeller før «Fifty Shades of Grey

- Jeg tok en lang dusj før jeg rørte kona og babyen min igjen.

Les mer om Grey.

Brann i sentrum

Det brenner i en kjeller i Løvdahlsgata i Stavanger.

Les mer om Løvdahlsgata og Stavanger.
Huseiere fortviler over innbruddsbølge

Over 80 boliginnbrudd er registrert i Sør-Rogaland de siste par månedene. - Det er skremmende og trist å oppleve at huset ditt blir endevendt fra kjeller til loft, sier Werner Haaland fra Hundvåg, som hadde ubudne gjester på besøk en helg i november.

Ingen streik etter at Parat og Abelia kom til enighet

Oslo (NTB): Parat og Abelia aksepterte natt til onsdag et forslag fra mekler Geir Engebretsen hos Riksmekleren. Dermed blir det ingen streik ved BI, Westerdals Høyskole eller atomreaktoren på Kjeller.

Ingen streik på BI eller ved atomreaktoren på Kjeller

Parat og Abelia aksepterte natt til onsdag et forslag Riksmekleren. Dermed blir det ingen streik ved BI, Westerdals Høyskole eller atomreaktoren på Kjeller.

Les mer om Abelia, Kjeller og Riksmekleren.
Stor fare for streik mellom Parat og Abelia

Oslo (NTB): Meklingsfristen mellom Parat og Abelia gikk ut ved midnatt. Hvis ikke partene blir enige, streikes det ved BI, Westerdals Høyskole og atomreaktoren på Kjeller.

Les mer om Abelia, Kjeller og Parat.
Stor fare for streik mellom Parat og Abelia

Oslo (NTB): Meklingsfristen mellom Parat og Abelia gikk ut ved midnatt. Hvis ikke partene blir enige, streikes det ved BI, Westerdals Høyskole og atomreaktoren på Kjeller. Partene står etter det NTB erfarer fortsatt langt fra hverandre.

Les mer om Abelia, Kjeller, NTB og Parat.
Streik kan ramme eksamener

Ansatte ved Handelshøyskolen BI, Westerdals Høyskole og atomreaktoren på Kjeller kan bli tatt ut i streik fra i morgen. Parat og Abelia forhandler om ny tariffavtale og meklingsfristen går ut ved midnatt. En streik kan blant annet ramme eksamener for elever ved BI og Westerdals.

Fare for BI-streik

Mellom Parat og Abelia. Oslo (NTB): Meklingsfristen mellom Parat og Abelia går ut ved midnatt. Hvis ikke partene blir enige, streikes det ved BI, Westerdals Høyskole og atomreaktoren på Kjeller.

Les mer om Abelia, BI-streik, Kjeller og Parat.
Fare for streik mellom Parat og Abelia

Oslo (NTB): Meklingsfristen mellom Parat og Abelia går ut ved midnatt. Hvis ikke partene blir enige, streikes det ved BI, Westerdals Høyskole og atomreaktoren på Kjeller.

Les mer om Abelia, Kjeller og Parat.
Lyn og torden sørget for oversvømt kjeller

Uværet slo ut pumpestasjon i Kvernevik. Ekteparet Louis og Eva Thorsen fikk hele kjelleren sin oversvømt i morgentimene mandag. - Irriterende at det skjedde nå like før jul, sier de.

Les mer om Eva Thorsen og Kvernevik.
Svindal mest omtalt i utlandet

Aksel Lund Svindal fra Kjeller er Norges mest populære idrettsutøver i utenlandske medier. Ingen får mer omtale enn alpinstjernen.

Les mer om Kjeller.
Etter 12 år i en mørk kjeller var Frode desperat etter lys

- Eg blei manko på dagslys og eg treng lys. Det var mørkt da eg køyrte til jobb og eg kom heim i mørkret. Dette førte til at eg fekk søvnproblem Eg bygde meg vinterhage heime for å suge til meg så mykje dagslys som mogleg i helgene, seier Larsen.

Les mer om Frode og Larsen.
Han laget app for å redde ekteskapet

Et moderne par i slutten av 20-årene. En sønn på fire år. Travle jobber begge to og mange planer. Slik blir det tidsklemme av, og det ønsket André Wilberg Jacobsen fra Fyresdal men bosatt på Kjeller, og Sarah Hovet fra Oslo å gjøre noe med.

Enorme ødeleggelser på sykehuset

Vannmassene er nå ledet bort Sørlandet sykehus Kristiansand. Tilbake ligger store mengde grus og pukk der det til vanlig er asfalt. På gulvet inne i sykehusets kjeller ser man rester av vann og gjørme etter at vannet stod 70-80 centimeter opp på veggen i går kveld.

Les mer om Kristiansand og Sørlandet.
Planlagte operasjoner utsettes

Planlagte operasjoner ved Sørlandet sykehus Kristiansand innstilles i dag etter ødeleggelser som følge av de store vannmengdene som har trengt inn i sykehusets kjeller. Pasientene det gjelder er kontaktet eller forsøkt kontaktet.

Les mer om Kristiansand og Sørlandet.
Våknet av oversvømt kjeller

Bruk kull som fukt- og luktfuktfjerner

Bruk kull som fukt- og luktfuktfjerner. Plages du med fukt eller lukt på loftet, i kjeller eller ulike boder? Litt strategisk plassert kull skal hjelpe mot fukt- og luktproblemer. Det er ikke bare å dra frem et hvilket som helst grillkull: Her er det snakk om en helt spesiell type kull: Aktivt kull. NB! Det er forskjell på litt fukt og store lekkasje- og fuktproblemer. Da hjelper det ikke med litt kull. Ta sniffetesten: Gå ned i kjelleren og lukt. Trekker til seg det meste Aktivt kull, eller aktivisert kull, er navnet på et karbonmateriale som fremstilles fra trekull. Denne typen kull har et spesielt stort overflateareal, og ett gram aktivt kull har en porøs ove

Les mer om Aktivt.
Morten løser Rubiks kube på 6.8 sekunder

Synes du Rubiks kube er vrient? Under Kjeller Open gikk det unna på få sekunder samt i blinde og med en hånd. Stian Bjerkeflåta

En kjeller full av engler

Med litt knust glass og masse kjærlighet blir glassenglene til Kirkens Bymisjon produsert i høyt tempo i ukene før jul.

Får veteraner til å skinne

I Finnmarkens kjeller har Jørn Losvar pusset opp noe vakkert han tar med til hjembyen.

Les mer om Jørn Losvar.
Røyk fra kjeller på Selsbakk

Brannvesenet har rykket ut til en mulig brann i Selsbakklia.

Les mer om Selsbakk og Selsbakklia.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14