Kjendis farmen

Våryr stemning og høy motefaktor på CC

Farmen-kjendis og stylist Erlend Elias skapte høy stemning og noe til ettertanke da han igjen var på Gjøvik-besøk.
Les mer om Gjøvik-besøk.

Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas er et par.

- Ja, vi er kjærester. Det sier Farmen-kjendis Amalie Snøløs (22) og skuespiller Herman Tømmeraas fra Skam, til VG. Tømmeraas er kjent som «penetrator-Chris» i Skam. Siden de to la ut intime Instagram-bilder på Valentines 16.
Les mer om Instagram-bilder og Skam.
Erlend Elias og lillebror Erik Jeg elsker han som om jeg har født ham selv - Se og Hør
TV-profilen er stolt av sin 15 år yngre bror - som for tiden er aktuell på TV3. (Se og Hør): Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) er godt vant til å være i rampelyset, og var sist aktuell som en av deltakerne i «Farmen Kjendis».
Les mer om Erik Jeg, Hør og TV3.
Flexit-vifte begynte å brenne hos Askim-familie: – Jeg hadde aldri trodd dette skulle skje meg
Den ellevte februar satt Thomas Riiser klistret foran TV-skjermen. Han skulle se finalen av Farmen kjendis, men planen ble brått avbrutt da brannalarmen begynte å ule.

Farmen kjendis-Martine gir opp OL-drømmen

Langrennsløperen Martine Ek Hagen siktet mot Beijing-OL i 2022, men legger i stedet opp, melder Dagbladet. 27-åringen gjorde comeback i vinter inspirert etter deltagelse i TV 2-programmet Farmen kjendis.
Farmen kjendis-Martine gir opp OL-drømmen
Langrennsløperen Martine Ek Hagen siktet mot Beijing-OL i 2022, men legger i stedet opp, melder Dagbladet.
- Jeg er ikke en kjendis, jeg er Halvor
Utsagnet kommer fra Farmen-vinner Halvor Sveen (47). Nå er Østerdølen, bonden og rovdyrdebatten nominert til Årets Bygdeprofil. Inn på tunet svinger en blå traktor, ut hopper en mann i blå kjeledress. Midt i skjegget ser vi et hyggelig smil.
Jan Hanvold: Jeg ble invitert til å delta på kjendis-farmen på TV2
Rett før helgen la TV-predikant Jan Hanvold ut en statusoppdatering på sin egen Facebook-side. Der skriver han at han har blitt invitert til å delta på farmen-kjendis på TV2. Men at han dessverre har måtte takke nei.
Jan Hanvold: Jeg ble invitert til å delta på kjendis-farmen på TV2
Rett før helgen la TV-predikant Jan Hanvold ut en statusoppdatering på sin egen Facebook-side. Der skriver han at han har blitt invitert til å delta på farmen-kjendis på TV2. Men at han dessverre har måtte takke nei.
Jan Hanvold invitert til å delta på Farmen Kjendis
- Jeg liker utfordringer og ser på det å være med i dette programmet som en utfordring, skriver TV Visjon Norge-sjefen selv på sin Facebook-side.
Les mer om Facebook-side.
Maiken ble singel etter Farmen kjendis - nå får hun frierbrev fra bønder over hele landet
Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) får både modelloppdrag og frierbrev etter Farmen kjendis. Denne vinteren kunne vi se modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) leve som bonde i realityserien Farmen kjendis på Finnsvika gård utenfor Halden.
Maiken ble singel etter Farmen kjendis – nå får hun frierbrev fra bønder over hele landet
Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) får både modelloppdrag og frierbrev etter Farmen kjendis.
Les mer om Farmen.
Tilbudene renner inn for single Frank Løke: - Jeg har også noen mannlige friere
Men de bommer, for å si det sånn. «Farmen Kjendis»-deltaker og eks-håndballproff Frank Løke (38) ble singel i februar, etter 15 års ekteskap. I lørdagens VG forteller han om tilbudene som strømmer på.
Les mer om Frank Løke.
Erlend Elias hamrer løs om Farmen kjendis-oppholdet
Stian Blipp fikk ærlige svar fra Erlend Elias Bragstad (35) på 50 meters dyp i dykkertanken.
Les mer om Farmen.
Erlend Elias hamrer løs om Farmen kjendis-oppholdet
Stian Blipp fikk ærlige svar fra Erlend Elias Bragstad (35) på 50 meters dyp i dykkertanken. Et av de faste innslagene på Stian Blipp Show er å ta med en kjendis ned i en dykker-trykktank der man får «promille» på grunn av lufttrykket.
Les mer om Farmen og Stian Blipp Show.
«Farmen kjendis»: - Frank Løkes «Farmen»-revansj gikk ikke helt etter planen - Se og Hør
Møtte Martine Ek Hagen til ny duell. Frank Løkes deltakelse i «Farmen kjendis» gikk på ingen måte ubemerket hen, ei heller da den konkurranselystne idrettsprofilen ble sendt ut av programmet tre dager før finalen.
Les mer om Farmen og Hør.
Martine Ek Hagen utfordrer Frank Løke på kvinnedagen: - Jeg skal knuse han
Lagrennsløperen vil ha med Frank Løke i skisporet. Det ble mye konkurranseinstinkt på ett sted da de to toppidrettsutøverne Martine Ek Hagen (26) og Frank Løke (38) var på Farmen kjendis tidligere i år.
Vendela Kirsebom - Vendela doblet overskuddet
Vendela Kirseboms aksjeselskap doblet overskuddet i fjor. (Finansavisen.no): Farmen-kjendis og eks-modell Vendela Kirseboms aksjeselskap Vendela Production økte omsetningen i fjor, og doblet overskuddet.
Erlend Elias (35) har operert nesen: - Jeg skammer meg ikke
GOD KVELD NORGE (TV 2): Erlend Elias Bragstad brukte 20 år på å bestemme seg for neseoperasjonen. Farmen kjendis-deltaker og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) har hatt komplekser for nesen sin siden han var tenåring.
Farmen-kjendis flytter inn på gård på Tangen
Farmen-sirkuset kommer tilbake til Li gård på Tangen i Stange. Det e som rapporterer om dette. Gården på Tangen var også tilholdssted under den 10. sesongen av farmen i 2014. Nå flytter man inn igjen.
Les mer om Stange og Tangen.
Her skal nye Farmen kjendis spilles inn
Farmen kjendis flytter inn på Li gård på Tangen i Stange kommune. Hvis du er god på din Farmen-historie, så husker du kanskje Li gård på Tangen i Stange kommune. I den 10.
Her skal nye Farmen kjendis spilles inn
Farmen kjendis flytter inn på Li gård på Tangen i Stange kommune.
Les mer om Farmen, Stange og Tangen.
- Vi ble sammen da jeg var på mitt tjukkeste
Stian Thorbjørnsen raste ned i vekt under «Farmen kjendis-oppholdet.
Les mer om Farmen.
Louise Angelica Riise om «Farmen kjendis: – Overhodet ikke aktuelt
For tredje gang har «71 grader nord-aktuelle Jon Arne Riise fått tilbud om å delta i «Farmen kjendis. Men det er n ting som ikke kommer på tale for kona Louise Angelica.
– Av alle de som mobbet meg er det kun n som lever i dag
Tore Petterson er for de fleste kjent fra TV-programmer som Sofa, Skal Vi Danse og Farmen Kjendis. Han har som profilert homofil fått hundrevis av drapstrusler og hatefylle ytringer slengt etter seg. Nå reiser han landet rundt med sitt foredrag om mobbing.