Kjetil

Ikke lyden av stillhet

Tredje bind i serien «Verden som var min er ypperlig for den som ønsker å vite noe om Kjetil Bjørnstads opplevelse av åttitallet. Men forfatteren klarer ikke tilby noe mer.
Les mer om Verden.

Diskuterer bomring

Ordfører i Grimstad, Kjetil Glimsdal (KrF), foreslår å si ja til bypakke-samarbeid, men nei til bomring i byen. Det ser ut til å være politisk flertall for forslaget som skal opp i kommuneplanutvalget i dag.
Les mer om Grimstad og Kjetil Glimsdal.
Bagatellisering av ukultur, Rolness!
Kjære Kjetil Rolness: Hva vet du om undertrykking av kvinner og homofile? Du kan ikke benekte noe så mange føler på bare fordi du ikke kjenner deg igjen.
Velkommen til galskapens arena, Rosenborg!
Kommentar: Zenit nye stadion er blitt selve symbolet på fotballkulturens elleville galskap, skriver Kjetil Kroksæter.

Sauebønder misfornøyde med sommel

Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.
Les mer om Gran.
Redaktør står på sitt
Redaktør for nettstedet Aldrimer.no, Kjetil Stormark, står fast på opplysningene om at russerne brukte storøvelsen i september på å trene på invasjon av Svalbard. Han avviser dermed myndighetenes avvisning av formålet med øvelsen.
Trolig flertall for bom-nei
Ordfører i Grimstad, Kjetil Glimsdal, bekrefter at det trolig er politisk flertall for å trekke kommunen ut av Bypakke-samarbeidet, med Arendal, Froland og Tvedestrand. Glimsdal mener at det er mindre aktuelt med bompenger i Grimstad enn Arendal.
Reagerer kraftig på bom-nei
Ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli, reagerer sterkt på at Grimstad-ordfører Kjetil Glimsdal ønsker å trekke seg ut av bypakke samarbeidet. Nordli er kritisk til at han fikk vite om samarbeidsbruddet gjennom media.
Visumtrøbbel for Discovery: Rekdal og Fredheim nektes innreise til Russland
Kommentatorduoen Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal mangler visum og kom seg aldri med flyet til Russland foran RBKs europaligakamp i St. Petersburg torsdag.
Vil ikke ha bomring
Ordfører i Grimstad, Kjetil Glimsdal, ønsker å trekke seg ut av bypakke samarbeidet mellom de fire kommunene, Grimstad, Arendal, Froland og Tvedestrand. Bypakken omfatter blant annet etablering av bomringer, noe Grimstad-ordføreren er skeptisk til.
Visumtrøbbel for Eurosport: Rekdal og Fredheim nektes innreise til Russland
Kommentatorduoen Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal mangler visum og kom seg aldri med flyet til Russland foran RBKs europaligakamp i St. Petersburg torsdag.
Kommentatorduo manglet visum, fikk ikke være med flyet til Russland
Kjetil og Rekdal og fire kolleger fra Discovery skulle dekke Rosenborg-Zenit i Russland, men visumkrøll førte til at de ikke fikk være med på flyet.
Rekdal og Fredheim i visumtrøbbel – kom seg ikke på Russland-fly
Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal skulle egentlig fløyet til St. Petersburg onsdag morgen for å formidle Rosenborgs Europa League-oppgjør mot Zenit. Men snakkeparet er foreløpig igjen i Norge.
Kjetil Rekdal om NFFs Sander Berge-behandling: - Jeg ble provosert
Lars Lagerbäck mener Sander Berge er den beste 19-åringen han noen gang har trent, men det er ikke lenge siden stortalentet ble oversett av den norske landslagsledelsen, til Kjetil Rekdals store frustrasjon.
Les mer om Sander Berge.
NFFs Sander Berge-svar fikk Rekdal til å reagere: - Jeg ble provosert
Lars Lagerbäck mener Sander Berge er den beste 19-åringen han noen gang har trent, men det er ikke lenge siden stortalentet ble «oversett av den norske landslagsledelsen, til Kjetil Rekdals store frustrasjon.
Les mer om Rekdal og Sander Berge.
Hvordan vil Lindsey Vonn gjøre det mot gutta? Norske stjerner spår topplassering
Aleksander Aamodt Kilde spår at Lindsey Vonn kan hevde seg i toppen også mot de beste herrene. Kjetil Jansrud tror de italienske herrene ønsker seg inn i damekonkurransen i Cortina.
Les mer om Cortina og Lindsey Vonn.
Så på tv i andreetasjen da bilen smalt inn i husveggen
Solfrid Arntzen og mannen Kjetil hørte et høyt smell da en bil kjørte ned en lyktestolpe, en flaggstang og traff veggen på bakeriet deres på Frosta.
Les mer om Frosta og Kjetil.
Sportskommentator: Tror Helleland kan presse Tvedt til å gå av
Forholdet mellom kulturminister Linda Hofstad Helleland (40) og Tom Tvedt (49) kan ende med idrettspresidentens avgang, mener Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter (62).
Rekdal advarer RBK tross storseier: – Kan bli en ny opplevelse som den mot Sociedad
Rosenborg vant komfortabelt mot Tromsø, men Kjetil Rekdal er ikke imponert over trøndernes forsvarsspill fem dager før bortemøtet mot Zenit.
Kulturministeren kan tvinge idrettspresidenten til å gå av
Kommentar: Statsbudsjettet bekrefter at det er en krig på gang mellom idretten og kulturdepartementet, en krig idretten er nødt til å tape, skriver Kjetil Kroksæter.
Les mer om Kjetil Kroksæter.
Kulturministeren kan tvinge idrettspresidenten til å gå av
Kommentar: Statsbudsjettet bekrefter at det er en krig på gang mellom idretten og kulturdepartementet, en krig idretten er nødt til å tape, skriver Kjetil Kroksæter.
Les mer om Kjetil Kroksæter.
Grafene som viser hvorfor United kommer til å vinne mer enn Liverpool de neste årene
– I det lange løp vinner pengene, sier Kjetil Kåre Haugen, professor ved Høgskolen i Molde. På det området er Manchester United størst i klassen.
Lagerbäck stusser over Ødegaard-fokus. Hyller i stedet Thorsby og Berge
Både Lars Lagerbäck og Kjetil Rekdal har stor tro på fysikken som Sander Berge, Morten Thorsby og Kristoffer Ajer bringer med seg inn i norsk landslagsfotball. Thorsby håper Lagerbäck ikke glemmer Martin Ødegaards kvaliteter.
– Det er så nær nøytralt som du kommer
Regjeringens gradvise nedtrapping av veksten i oljepengebruken har vært en god politikk, mener sjeføkonom Kjetil Olsen.
Les mer om Det og Kjetil Olsen.
Trekker strikkeoppskrift på omstridt genser som prydes av nazitilknyttede symboler
Alpinstjernene Aksel Lund Svindals og Kjetil Jansruds representasjonsplagg prydes av symboler som også er blitt benyttet av nynazister. Nå trekker strikkefirma trekker oppskriften.