Kjetil

Norsk skuffelse i Val Gardena

Ingen stor dag for Kjetil Jansrud og Co. i den «norske super-G-bakken.

Kjempenedtur for Norge i «lykkebakken

VAL GARDENA/OSLO (VG) De norske fartsalpinistene drømte om en ny norsk trippel i Italia. Kjetil Andr Aamodt mener håpløse valg i løpet ødela de norske mulighetene.
Les mer om Italia og Norge.
Aamodt overrasket etter Jansrud-feil: - Det er helt unødvendig
Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal skuffet i Val Gardena fredag, men Aleksander Aamodt Kilde forsvarte de norske fargene.
DIREKTE: Blir det ny seier i den norske suksessbakken?
Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud og resten av de norske alpintgutta kjører super-G i Val Gardena direkte fra klokken 12.15.

Slik holder Svindal og Jansrud ut med hverandre

VAL GARDENA (VG) De er sammen 250 døgn i året som kamerater og konkurrenter. Og det hender superalpinistene Aksel Lund Svindal (34) og Kjetil Jansrud (32) ryker i tottene på hverandre, men de blir fort venner igjen.
«Er det en fordel å ha sykdomsplager når du driver toppidrett?
KOMMENTAR: Chris Froome tok en ekstra dose astmamedisin og avgjorde Spania Rundt. Synes vi dette er ok? spør Adressa-kommentator Kjetil Kroksæter.
Svindal tok med kjæresten til den norske lykkebakken
VAL GARDENA (VG) Her tar Kjetil Jansrud bilder av Aksel Lund Svindal og kjæresten Gitte Lill Paulsen på toppen av den norske lykkebakken i Val Gardena.
Dommertalentet fra Stavanger: – Vi er best når vi er usynlige
Anders Myhra Nordin er Stavangers første dommer på øverste nivå i norsk ishockey siden Kjetil Bøe dømte eliteserien på starten av 2000-tallet.
Les mer om Kjetil Bøe og Stavanger.
Satser stort på bitcoin-eventyret
De to Stavanger-gründerne Rein-Owe Flister og Kjetil Hove Pettersen satser flere titall millioner kroner for å bli Norges største utvinnere av bitcoins. I løpet av neste år vil de bli blant de største strømkundene i Sør-Rogaland.
Professor slakter LO og NHOs involvering i SSB-saken
LO og NHO har vært to av finansminister Siv Jensens viktigste støttespillere i striden om Statistisk sentralbyrå (SSB). – De bruker sin legitimitet til å drive en dårlig sak, sier professor Kjetil Storesletten.
Opna nytt bibliotek
Fleire hundre møtte opp då Grimstad sitt nye bibliotek vart opna laurdag. Det var ordfører Kjetil Glimsdal som stod for opninga av biblioteket til 70 millionar kroner.
Les mer om Grimstad og Kjetil Glimsdal.
SSBs forskningsdirektør gir seg etter bråket
Kjetil Telle gir seg som forskningsdirektør i SSB, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om SSB.
SSBs forskningsdirektør gir seg etter bråket
Kjetil Telle gir seg som forskningsdirektør i SSB, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om SSB.
SSBs forskningsdirektør gir seg
– Det har vært mye oppmerksomhet den siste tiden. Jeg ser frem til noe roligere dager, sier forskningsdirektør Kjetil Telle.
Les mer om Kjetil Telle.
Robert Mood-bok hudflettet av DN-redaktør: - Forsøk på å hogge hodet av meg
Politisk redaktør i Dagens Næringsliv, Kjetil B. Alstadheim, omtaler Robert Mood som «generalen for politikerforakt. Nå svarer den pensjonerte generalløytnanten.
Julen er ikke helt som du tror
Norske juletradisjoner er ikke alltid norske eller kristne. DNs Kjetil Wiedswang forklarer julens tradisjoner og opphavet til hvorfor vi i dag feirer julen slik vi gjør.
Eksperter om Høgmo-ansettelsen: – Urealistisk
Både Kjetil Rekdal og Joacim Jonsson mener kun n ting er godt nok for Fredrikstad etter ansettelsen av Per-Mathias Høgmo: Rett opp i 1.divisjon.
Jansrud står over Val d'Isère
Kjetil Jansrud trenger hvile, og reiser hjem til Norge. Dermed dropper han lørdagens storslalåm i franske Val d'Isère. – Etter en lang uke og lang måned med trening skal det bli godt å komme hjem og få mental og fysisk hvile, sier Jansrud til NTB.
Les mer om Jansrud, NTB, Norge og Val.
Kommentator ber Northug ta et oppgjør med seg selv
LILLEHAMMER (VG) Etter svake resultater gjennom fire og et halvt år utenfor landslaget, mener Adressa-kommentator Kjetil Kroksæter at det er på tide for Petter Northug (31) å tenke annerledes.
Pallen glapp for Jansrud
Kjetil Jansrud fra Vinstra klarte ikke å levere helt i toppen i lørdagens utforrenn i Beaver Creek. Jansrud havnet 1.05 bak Aksel Lund Svindal som leder rennet foreløpig. – Dette er ikke Kjetil på sitt aller beste, sier Marius Arnesen.
Jansrud bommet med værgambling - ble nummer to
Kjetil Jansrud (32) kjørte inn 17 hundredeler på slutten, men det holdt ikke til seier nummer to i rekken. Han må ta til takke med en 2. plass.
Jansrud nummer to
Kjetil Jansrud ble nummer to under Super G-rennet i Beaver Creek fredag.Jansrud var 23 hundredeler bak Vincent Kriechmayr. Aksel Lund Svindal ble nummer seks.
Jansrud inn til 2. plass
Det holdt akkurat ikke for Kjetil Jansrud fra Vinstra i fredagens super-G i Beaver Creek. Jansrud havnet 0,23 bak Vincent Kriechmayr. – Det er greit nok det, jeg er fornøyd. Man må bare tenke at Kriechmayr var bedre enn oss i dag, og sånn er det, sier Kjetil Jansrud etter løpet.
Jansrud klarte ikke å kopiere forrige helgs seier
Men Kjetil Jansrud fikk ny pallplassering.