Kniven

Ferrari kvesser kniven

Ferrari Portofino er en ny kabriolet med økt ytelse og barskere image.

Byåsen har kniven på strupen

Etter fem strake tap må Byåsen ha uavgjort - helst seier - i bunnkampen mot Hønefoss søndag formiddag.
Les mer om Byåsen.
Pareto kutter oljeprisprognosen
Meglerhuset svinger kniven over anslaget for oljeprisen i årene frem til 2020, som følge av produksjonshopp fra Libya og Nigeria, koblet med sterk amerikansk vekst i oljeproduksjonen.
Les mer om Libya og Nigeria.
– Då eg såg kniven, trudde eg alt var over
Då butikksjef Magne Berge Øgland (45) såg ranaren, tenkte han på kona og barna.

Drepte samboeren med kniv

25-åringen som er siktet for drapet på samboeren Alexandra Nilssen (21), knivstakk kjæresten til døde. Politiet har funnet kniven. Det opplyser politiadvokat Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt til VG.
Siktede i Flå-drapet knivstakk samboeren Alexandra
25-åringen som er siktet for Flå-drapet, erkjenner at han knivstakk samboeren til døde. Politiet opplyser at de har sikret kniven.
Les mer om Alexandra og Flå-drapet.
Siktet 25-åring erkjenner å ha knivdrept Alexandra (21)
Politiet har sikret kniven som ble brukt i drapet på 21 år gamle Alexandra Nilssen i Flå.
Drepte samboeren med kniv
25-åringen som er siktet for drapet på samboeren Alexandra Nilssen (21), knivstakk kjæresten til døde. Politiet har sikret kniven. Det opplyser politiadvokat Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt til VG.
Solbakken ikke fornøyd med FC Københavns nivå
FCK har kniven på strupen før returkampen i mesterligakvalifiseringen.
– Vi ble livredde og gjemte oss på lageret mens hun skrek og viftet med kniven
SØRLANDSSENTERET, KRISTIANSAND (TV 2): Barn, kunder og mange butikkansatte ble skrekkslagne vitner til den utagerende tenåringens oppførsel etter at hun hadde knivstukket 17 år gamle Marie Skuland og en 23 år gammel kvinne.
Les mer om Marie Skuland.
– Jeg så blod på kniven
Ørjan Andreassen fikk en dramatisk slutt på ferien da han plutselig ble vitne til hendelsen på Sørlandssenteret i Kristiansand på onsdag.
Leter etter en person
Ingen er skadet i slagsmålet på Ellingsrud. En person ble truet med kniv, ifølge vitner på stedet. Politiet leter nå etter mannen som truet med kniven.
Les mer om Ellingsrud.
Truet kiosk-ansatte med kniv
En mann truet betjeningen med kniv, i en kiosk på Hellerud. Han stakk av, men ble pågrepet kort tid etterpå, bærende på kniven. Betjeningen ble ikke fysisk skadet. Det skal ikke ha vært et ransforsøk, ifølge politiet.
Les mer om Hellerud.
Turutstyr tilhører ikke savnet
Kniven og vottene som søndag ble funnet ved Synnfjell tilhører ikke den savnede Stig Ingar Evje, opplyser politiet. En person som eier utstyret har nå meldt seg. Stig Ingar Evje har vært savnet siden 3. mai, da han forsvant ved Sjusjøen.
Sjåstad Christiansen under kniven
Tiril Sjåstad Christiansen måtte tirsdag gjennom en operasjon for å fjerne arrvev i kneet. – Nå venter to dager på krykker, men jeg skal kunne trene igjen fra neste uke. Legen sa at det så bra ut, sier Christiansen til NTB tirsdag ettermiddag.
Les mer om Christiansen og NTB.
Kniven på strupen for Qatar
Nabolandene har gitt Qatar 13 krav som må innfris om blokaden av landet skal stoppes. - Vi er klare til å møte konsekvensene, sier utenriksminister Mohamed al-Thani.
Les mer om Mohamed og Qatar.
Mener drap var et uhell
– Jeg skulle skjære brød, og da jeg vendte meg om med kniven, gikk den inn i han ved et uhell. Det forklarte 30-åringen som er tiltalt for knivdrap på sin mors samboer i en leilighet i Kristiansand i fjor høst. Svensken sier i retten at han var ruset på sprit og piller.
Les mer om Kristiansand.
Drapstiltalt 20-åring presses hardt: – Mamma hentet kniven
GJØVIK (VG) 20-åringen som er tiltalt for drapet på Nils Olav Bakken (49), mener moren (44) ga han hansker, hentet kniv og holdt Bakken fast i benet.
Les mer om Bakken.
Drapsvåpenet vist frem for retten
Kniven som ble brukt under dobbeltdrapet i Kristiansand ble i morges vist frem for dommer Ben Fegran og de to meddommerne av politibetjent Barbro Engebretsen. Tiltalte påviste selv overfor politiet hvor han gjemte kniven.
– Tror hensikten var å drepe
– Nok er nok, sa 16-åringen i politiavhør om hvorfor han tok frem kniven foran 14-åringen. – Jeg tror hensikten var å drepe, forteller den drapstiltalte 16-åringen. 16-åringen bruker ordet «enkelt om hvordan det var å begå handlingene.
Les mer om Tror.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av sekken og la den i lommen
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) sa flere ganger i retten mandag at han hatet 14 år gamle Jakob.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av sekken og la den i lomma
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) forklarte seg i retten mandag om hva som skjedde på drapsdagen.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av lommen og la den i sekken
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) forklarer seg i retten mandag om hva som skjedde 5. desember i fjor.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av lomma og la den i sekken
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) i Kristiansand i fjor erkjente straffskyld i retten mandag.
Dobbeltdrapet i Kristiansand: Tiltalt 16-åring kjøpte drapskniv på konfirmanttur
Jakob Abdullahi Hassan (14) og Tone Ilebekk (48) ble drept med en kniv som er ulovlig i Norge. Kniven ble kjøpt da den tiltalte gutten var på konfirmanttur til Latvia.