Kniven

Slik ble Thor Hushovd hårfin

En kombinasjon av åpenhjertige kjendiser og en ny teknikk som gjør at du slipper å legge deg under kniven har ført til kundeboom hos hårklinikkene som gir menn fyldigere manke.
Les mer om Thor Hushovd.

Superveteran Crouch (37) trodde han hadde avgjort. Så dukket en ny kjempe opp og ødela festen.

Innbytter og superveteran Peter Crouch (37) så ut til å bli den store helten, da en annen høyreist spiss kom på banen og ødela festen. WEST HAM-STOKE 1-1 De hadde kniven på strupen.
Les mer om Peter Crouch.
Vraker kjøpsanbefaling på Marine Harvest
Pareto tar frem kniven.
Les mer om Marine Harvest.
Truet butikkbetjeningen med kniv
En mann er pågrepet etter at han truet betjeningen på en Joker-butikk på Jessheim med kniv onsdag kveld, skriver rb.no. Det var de ansatte som selv overmannet mannen og fikk tatt fra ham kniven. Mannen er en kjenning av politiet.
Les mer om Jessheim og Joker-butikk.

Anna Faris: - Innrømmer plastisk kirurgi - Se og Hør

- Jeg tenkte hele tiden «forråder jeg mitt eget kjønn ved å gjøre dette?» (Se og Hør): Sist måned avslørte supermodellen Tyra Banks (44) at hun valgte å legge seg under kniven tidlig i karrieren.
Les mer om Hør.
- Yderst trenger 300 nye abonnenter, ellers dør vi
Det lille, lokale dybdemagasinet fra Vesterålen har kniven på strupen og ber lesere om hjelp. - Du aner ikke hvor lenge jeg har ruga på dette. Men vi må sette en grense, og den er at vi trenger 300 abonnenter til.
Les mer om Vesterålen.
Slevik-seier i Fredrikstad
Slevik vant 6–4 over Sveiva i Gressvikhallen i kveld. Slevik hadde kniven på strupen og måtte vinne kveldens semifinalekamp. Sammenlagt leder Sveiva 2–1 i semifinalen, som spilles som best av fem kamper.
Bendtner og Rosenborg herjet med Molde
Rosenborg - Molde 4-0). Da Rosenborg hadde kniven på strupen, slo de tilbake med full fyr på alle sylindre.
Les mer om Molde og Rosenborg.
Derfor holdt Bjørndalen hjerteproblemene hemmelig: - Jeg hadde kniven på strupen
Bjørndalen fikk spørsmålene igjen og igjen. Men nektet å komme med unnskyldninger: - Han er eksepsjonell. SIMOSTRANDA/OSLO: Tirsdag annonserte en gråtkvalt Ole Einar Bjørndalen at han legger opp. Bekreftelsen var ventet.
Derfor holdt Bjørndalen hjerteproblemene hemmelig: – Jeg hadde kniven på strupen
Bjørndalen fikk spørsmålene igjen og igjen. Men nektet å komme med unnskyldninger: – Han er eksepsjonell.
Les mer om Bjørndalen.
Felt av komisk selvmål - nå er Rosenborg i skikkelig trøbbel
Kåre Ingebrigtsens menn står uten seier på de tre første seriekampene. Det betyr kniven på strupen foran hjemmekampen mot Molde ODD-ROSENBORG 1-1 SKIEN: For etter en ny svak bortekamp ble det 1-1 mot Odd i Skien, og det betyr stortrøbbel.
Felt av komisk selvmål - nå er Rosenborg i skikkelig trøbbel
Kåre Ingebrigtsens menn står uten seier på de tre første seriekampene. Det betyr kniven på strupen foran hjemmekampen mot Molde ODD-ROSENBORG 1-1 SKIEN: For etter en ny svak bortekamp ble det 1-1 mot Odd i Skien, og det betyr stortrøbbel.
Felt av komisk selvmål - nå er Rosenborg i skikkelig trøbbel
Kåre Ingebrigtsens menn står uten seier på de tre første seriekampene. Det betyr kniven på strupen foran hjemmekampen mot Molde
Les mer om Molde og Rosenborg.
Raneren holder kvinnen bak kassen nede - så tar han frem kniven
ÅSTED NORGE (TV 2): Politiet ber nå publikum om hjelp til å gjenkjenne disse to, etter et knivran på en kiosk på Sandaker i Oslo. Den 4. november 2017 går disse to mennene inn på en kiosk på Sandaker Senter i Oslo.
Les mer om Oslo, Sandaker og Sandaker Senter.
Raneren holder kvinnen bak kassen nede – så tar han frem kniven
ÅSTED NORGE (TV 2): Politiet ber nå publikum om hjelp til å gjenkjenne disse to, etter et knivran på en kiosk på Sandaker i Oslo.
Les mer om Oslo og Sandaker.
- Plutselig dro han opp kniven og hugget mannen i ansiktet
Grønland/Oslo (TV 2): Yasar Evrensel ble vitne til en brutal voldsepisode på Vaterland i Oslo lørdag kveld. En mann er nå pågrepet i saken. Like før klokken 19 påskeaften fikk politiet meldinger om en knivstikking i Oslo sentrum.
Les mer om Oslo og Vaterland.
– Plutselig dro han opp kniven og hugget mannen i ansiktet
Grønland/Oslo (TV 2): Yasar Evrensel ble vitne til en brutal voldsepisode på Vaterland i Oslo lørdag kveld. En mann er nå pågrepet i saken.
Les mer om Oslo, Plutselig og Vaterland.
U21-landslaget med viktig seier etter drømmestart
Det norske U21-landslaget, anført av Runar Espejord og Dennis Johnsen, kjørte over Israel i EM-kvalifiseringen. Norge har siden den første kampen i EM-kvalifiseringen hatt kniven på strupen.
Pågrepet for knivtrusler i Oslo
E 20 år gammel mann er pågrepet for trusler med kniv utenfor Oslo rådhus. Politiet har beslaglagt kniven. .
Les mer om Oslo.
Leter etter kniv
Politiet leter fortsatt etter kniven som ble brukt under knivstikkingen ved Røyken vgs. fredag. Det opplyste lensmann Sigrid Andreassen under en pressekonferanse. En skoleelev er sendt til Drammen sykehus etter hendelsen. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet.
Sendingen varte i 6 timer spilte ishockey i 142 minutter
KHL-klubbene CSKA Moskva og Jokerit hadde store problemer med å score i torsdagens semifinale. Da første slag på pucken kom klokka halv seks i går, spilte det finske laget Jokerit med kniven på strupen.
Les mer om Jokerit.
Kastet kniv etter barn ved skole
En mann er pågrepet for å ha kastet kniv etter barn ved en skole. Mannen oppførte seg truende overfor barn utenfor Lunde skole i Skien. - Kniven traff ikke mange meter unna barna, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen.
Ulland Andersen opereres
Eirik Ulland Andersen (25) legges etter all sannsynlighet under kniven i Tyskland onsdag. DRAMMEN/TYSKLAND: Spilleren selv forteller til eurosport.no at det er snakk om en gilmores groin-skade.
Les mer om Tyskland.
- Jeg ønsker ikke å jakte det perfekte
Flere klinikker melder om økt interesse for kosmetiske inngrep blant menn. Rune har lagt seg under kniven flere ganger. Nå sier han stopp for flere inngrep.