Knut

Knut Storberget ny fylkesmann

Den nye fylkesmannen i Hedmark og Oppland blir Knut Storberget. Storberget var justisminister i Jens Stoltenberg sin andre regjering fra 2005 til 2011. Etter det har han sittet på Stortinget. Det nye hovedsete til fylkesmannen blir i Lillehammer.

Norsk olje og gass: – Kuttene har vært nødvendige

– Men kostnadskutt og effektivitet skal aldri gå ut over verken arbeidsmiljø eller sikkerhet, sier viseadministrerende direktør Knut Thorvaldsen i Norsk olje og gass.
Les mer om Knut Thorvaldsen og Norsk.
Fritt Ord-direktøren fascineres ikke av hva som helst. Dette er hans favoritter
Knut Olav Åmås (49) er opptatt av det som er bak fernissen og nede i kjelleren.
Meglersjef kjøper kunst for utbytte
Toppsjef Knut Brundtland i meglerhuset ABG Sundal Collier fikk storgevinst på salg av Voss of Norway-aksjer i fjor. Det brukte han til kunstkjøp for millioner.
Les mer om Norway-aksjer.

Hole-siktet erkjenner ikke

Mannen som er siktet for grovt skadeverk etter brannen i Hole lørdag, erkjenner ikke straffskyld. Det sier mannens forsvarer Knut Fure, som foreløpig ikke vil kommentere saken ytterligere. En mann ble funnet omkommet i huset etter brannen.
Les mer om Hole og Knut Fure.
Brannsiktet erkjenner ikke
Mannen som er siktet for grovt skadeverk etter brannen i Hole lørdag, erkjenner ikke straffskyld. Det sier mannens forsvarer Knut Fure, som ikke vil kommentere saken ytterligere. En mann ble funnet omkommet i huset etter brannen.
Les mer om Hole og Knut Fure.
Hvis KrF hadde vært et ølmerke, er partiet nå blitt nøyaktig svakt nok til å kunne selges på butikken
Knut Arild Hareide går på bar og serverer tynne saker.
KrF på stedet hvil under Hareide
Knut Arild Hareide har ikke klart å løfte oppslutningen om KrF i løpet av sine seks år som partileder. Samarbeidsavtalen med regjeringen får noe av skylden.
Les mer om Hareide og KrF.
Heddapris til Knut Erik Engemoen
Skuespiller Knut Erik Engemoen fra Elverum er tildelt Heddaprisen for barneforestillingen «Brune, melder Østlendingen. Heddaprisen deles ut årlig for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst.
Nominert til to Heddapriser
Skuespiller Knut Erik Engemoen fra Elverum er nominert til to Heddapriser, melder Østlendingen. Engemoen har hatt stor suksess med 80 fullsatte Robin Hood-forestillinger på Trøndelag Teater.
Dette kan du kreve når bagasjen mangler
- Flyselskapene er ansvarlige for bagasjen, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS.
Rådyr ved E18
Et rådyr har kommet seg på innsiden av viltgjerdet på E18 mellom Brennemoen og kommunegrensa mellom Eidsberg og Askim. Det forteller Knut Hærland i ettersøksringen i Eidsberg. Han ber folk være ekstra oppmerksomme på strekningen.
Utvider fellingstillatelse
Fellingsområdet for ulven som har herjet i Hurdal, Gran og Toten er utvidet til deler av Søndre Land og Gjkøvik. Rovviltmedarbeider for SNO Ole Knut Steinseth sier til OA at de fortsatt holder muligheten oppe for at det er mer enn en ulv som har herjet. Fellingstillatelsen gjelder til fredag formiddag.
Hareide kaller «abortfest usmakelig
Mens noen skal gå sørgetog for det ufødte liv tirsdag, omtales en motdemonstrasjon på Facebook som «abortfest. KrF-leder Knut-Arild Hareide reagerer på navnet.
Les mer om Facebook.
Hareide kaller «abortfest usmakelig
Mens noen skal gå sørgetog for det ufødte liv tirsdag, omtales en motdemonstrasjon på Facebook som «abortfest. KrF-leder Knut-Arild Hareide reagerer på navnet.
Les mer om Facebook.
Hareide kaller «abortfest usmakelig
Mens noen skal gå sørgetog for det ufødte liv tirsdag, omtales en motdemonstrasjon på Facebook som «abortfest. KrF-leder Knut-Arild Hareide reagerer på navnet.
Les mer om Facebook.
Tørum ferdig i Arendal Fotball
– Vi ønsker fornyelse på trenersiden, sier sportslig leder i Arendal Fotball, Geir Fone i en pressemelding mandag ettermiddag. Knut Tørum er derfor ferdig som trener før sesongen er over.
Les mer om Arendal Fotball og Geir Fone.
Tørum ferdig i Arendal
Trener Knut Tørum er ferdig som trener i Arendal Fotball, skriver klubben på sine hjemmesider.
Les mer om Arendal Fotball og Arendal.
Tørum ferdig i Arendal - Andersson tar over
Arendal Fotball velger å kvitte seg med Knut Tørum. Ny trener er allerede på plass.
Les mer om Andersson, Arendal og Knut Tørum.
Tørum ferdig i Arendal
Knut Tørum fikk bare lede Arendal i 12 serierunder i Obos-ligaen.
Les mer om Arendal og Obos-ligaen.
Årets laksesesong ser lovande ut
Etter 11 dagar og 25 fisk torer Knut Munthe Olsen å varsle at det ser ut til å bli ein god laksesesong. Men endå har dei ikkje teke dei største fiskane.
Les mer om Knut Munthe Olsen.
– En symbolsk seier for Trump
Representantenes hus stemte torsdag for å lette på finanslovene, men lenger kommer den ikke, tror makroøkonom Knut Anton Mork. Norsk investor tror vinduet for god avkastning i amerikanske banker er lukket for denne gang.
Les mer om Knut Anton Mork og Trump.
Nedtur for Molde-veteran: Kan være ute resten av sesongen
Smertene tvinger Knut Olav Rindarøy (31) til å ta pause fra fotballen. I verste fall kan han være ferdig som fotballspiller.
Frykter ny psykiatrilov vil gi flere tragedier
Psykiatrispesialist frykter tragedier i kjølvannet av lovendringer i psykiatrien. – I verste fall kan mennesker som er psykisk syke velge å slutte med medisiner og dermed stå i fare for å begå kriminelle handlinger, sier Knut Kjerpeseth.
Les mer om Knut Kjerpeseth.
Grønn svada
Knut Storberget gir penger til en fremtidspilar.