Kolonnekjøring


Vurderer å stenge Saltfjellet

På E6 over Saltfjellet er det kolonnekjøring, men været er såpass dårlig at man kun tar 10 vogntog om gangen. Det er lang kø på sørsiden av fjellet, og det vil bli lang venetetid spesielt for vogntog. Og det er fare for at fjellet blir stengt på nytt, opplyser Statens vegvesen.

Les mer om Saltfjellet.

Kolonnekjøring på Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er åpnet for kolonnekjøring etter å ha vært stengt pga uvær.

Les mer om Saltfjellet.
Her er det stengt for personbiler

Ifølge Statens vegvesen er det vanskelige kjøreforhold flere steder i regionen. Her ser du en oppdatert liste på hvordan føret er. Kolonnekjøring og stengte veier må du belage deg på i fylket i dag!

Uvær og bilberging stenger flere veier

Seks strekninger er stengt, mens åtte strekninger er underlagt kolonnekjøring. Uværet setter sitt preg på vegtrafikken i Finnmark. Flere strekninger er onsdag ettermiddag helt stengt, mens det er kolonnekjøring andre steder.

Les mer om Finnmark.

Kolonnekjøring over Hardangervidda

Uværet fører til kolonnekjøring på riksvei 7 mellom Buskerud og Hordaland.

Tre netter uten kolonnekjøring i Byfjordtunnelen

Det blir ikke kolonnekjøring natt til lørdag, søndag og mandag på grunn av at entreprenøren ikke er i arbeid.

Les mer om Byfjordtunnelen.
Snøkav stenger veier i Sør-Norge

Et snøras ved Fjæratunnelen ved Åkrafjorden stenger E134 i retning Haugesund. Over Haukelifjell er europaveien også stengt på grunn av uvær, mens det var kolonnekjøring mellom Hovden og Haukeli lørdag ettermiddag.

Bedre på fjellet

Riksvei 7 over Hardangervidda er igjen åpen for kolonnekjøring etter uværet i går.

Les mer om Hardangervidda.
Bedre vær i fjellet

Riksvei 52 over Hemsedalsfjellet er åpnet for trafikk etter kolonnekjøring på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring for alle kjøretøy på rv7 over Hardangervidda.

Rv52 åpen

Riksvei 52 over Hemsedalsfjellet er åpnet for trafikk etter kolonnekjøring på grunn av uvær.

Les mer om Hemsedalsfjellet.
Kolonnekjøring fortsetter på Hovden

På riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli er det kolonnekjøring på grunn av uvær. Følg trafikkbildet her.

Les mer om Haukeli og Hovden.
Uvær i fjellet

På Hardangervidda (rv7) er det kolonnekjøring for kjøretøy over 7,5 tonn. Over Hemsedalsfjellet (rv52) er det kolonnekjøring for alle kjøretøy. Fv 50 mellom Hol og Aurland er stengt på grunn av fare for ras.

Les mer om Aurland og Hol.
Kolonnekjøring til Hovden

På grunn av mye snø og vanskelig kjøreforhold er det i kveld innført kolonnekjøring fra Hovden sentrum og sørover ca. en mil på riksveg 9.

Les mer om Hovden.
Kolonnekjøring sørover fra Hovden

På grunn av mye snø og vanskelig kjøreforhold er det i kveld innført kolonnekjøring fra Hovden sentrum og sørover ca. en mil på riksvei 9.

Les mer om Hovden.
Snø og vind stenger fjelloverganger i Sør-Norge

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt fredag kveld på grunn av snø og vind. Værforholdene gjør brøytearbeidet vanskelig. Dersom du skal kjøre mellom Østlandet og Vestlandet, er det kolonnekjøring på E16 over Filefjell.

Venter storm i fjellet

Begge fjellovergangene stengt. Snøras på riksveg 13 og E 134 Torsdag ettermiddag var vegen over Hardangervidda på riksveg 7 stengt for mindre kjøretøy, mens det var kolonnekjøring over E134 Haukelifjell.

Les mer om Hardangervidda og Torsdag.
Kolonnekjøring på Hovden igjen

Det er innført kolonnekjøring på riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli. Fremdeles er det kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell, men her kan det bli stengt på kort varsel.

Les mer om Haukeli, Haukelifjell og Hovden.
Kolonnekjøring Hardangervidda

Det er fortsatt kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda på grunn av uvær. Men været er så dårlig at det kan bli stengt på kort varsel, ifølge Statens vegvesen.

Les mer om Hardangervidda.
Får fortsatt ikke levert melk

Melkebonde Ragnhild Bjåen øverst i Bykle har fortsatt ikke fått levert melk til meieriet. Tidligere denne uka måtte bonden på Bjåen helle ut 4000 liter melk. Nå står hun i fare for å måtte helle ut ytterligere 2000 liter. I dag ble det igjen innført kolonnekjøring på riksvei 9.

Les mer om Bjåen og Bykle.
Innfører kolonnekjøring igjen

Nok en gang skaper uvær trøbbel på veien lengst nord i Setesdal.

Les mer om Setesdal.
Heftig uvær på Haukelifjell

Helårsveien over Haukelifjell ble i formiddag åpna for kolonnekjøring. På grunn av kraftig uvær hadde veien da vært stengt siden lørdag. Likevel blåser det ennå friskt over fjellet.

Les mer om Haukelifjell.
Kan bli stengt

Det er fortsatt kolonnekjøring på riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli og på E134 over Haukelifjell på grunn av dårlig vær. Veiene kan bli stengt på kort varsel, opplyser Statens vegvesen.

Les mer om Haukeli, Haukelifjell og Hovden.
Kolonnekjøring på Rv7

På Rv 7 over Hardangervidda er det nå også kolonnekjøring for personbiler. Tidligere var det kun større kjøretøy som kom over i kolonne. Det er fortsatt dårlig vær i området, slik at vegen kan bli stengt igjen, opplyser Statens vegvesen.

Les mer om Hardangervidda og Rv7.
Stengte fjelloverganger

På fjellet i Sør-Norge er det fortsatt en rekke stengte veger. Hardangervidda er stengt for personbiler, mens Hol-Aurland er helt stengt. E134 over Haukelifjell er åpnet for kolonnekjøring etter å ha vært stengt pga uvær, melder Statens vegvesen. Kolonnene går mellom Vågslidtunnelen og Liamyrane.

Åpnet for kolonnekjøring

E6 over Saltfjellet er åpnet for kolonnekjøring.

Les mer om Saltfjellet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19