Kona


Nå sier kona stopp

Det har bare blitt julehuset i Slemmestad, sier Jan Erik Langli. I over 13 år har han dekorert husene han har bodd i Slemmestad. Han pynter huset som en julekalender i november. RØYKEN: Alle ser hvor jeg bor, smiler Langli.

Tranby-drapet: Tiltaltes venninne dømt for vitnepåvirkning

Direktør-kona (53) er tiltalt for overlagt drap på ektemannen. Fra fengselet fikk hun en venninne (54) til å be et vitne om å holde munn om drapssaken.

Fikk sparken etter at han giftet seg med russiske Anna

Kona utgjorde en så stor trussel mot rikets sikkerhet at mannen fikk sparken fra jobben i Forsvaret. Nå blir det rettssak. - Ja, jeg vil gjerne vite om oppsigelsen av meg er lovlig, sier Kjell Erik Strøm.

Kona får denne til jul

Flere butikker merker økning i interessen for julegaver av det mer eksklusive slaget. - Det er ikke veldig vanlig, men det går som regel en eller to som blir julegave, sier selger ved Jæger Sentrum, Erik Semb til Vest 24.

Les mer om Erik Semb, Jæger Sentrum og Vest.

Fikk sparken etter at han giftet seg med russiske Anna

Kona utgjorde en så stor trussel mot rikets sikkerhet at mannen fikk sparken fra jobben i Forsvaret. Nå blir det rettssak.

Les mer om Anna og Forsvaret.
Oppsagt fordi kona var russisk

Torsdag og fredag denne uka skal Nedre Romerike tingrett vurdere om kjærlighetsforholdet mellom Kjell Erik Strøm og Anna Evteeva var så farlig at han ikke lenger kunne lakkere Forsvarets fly på Kjeller.

Ønsker seg bedre varsling

På lørdag møtte Bastian Berge en bil på vei i feil retning som nesten traff han og kona i over hundre kilometer i timen.

Les mer om Bastian Berge.
Drapssiktet fortsatt på rømmen

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Hemsedal, er fortsatt på frifot. Politiet tror han befinner seg i utlandet. Parets to barn skal avhøres av en dommer i morgen. I dag har politiet avhørt en rekke vitner, sier politiadvokat Per Thomas Omholt. Kvinnen ble funnet død i en leilighet på Ulsåk mandag.

Les mer om Hemsedal og Ulsåk.
Drapssiktet ektemann ringte og sa kona var syk

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Hemsedal, skal før helgen ha ringt jobben hennes og sagt hun var syk. Mandag ble kvinnen funnet drept.

Les mer om Hemsedal.
Besøkte sex-kjeller før «Fifty Shades of Grey

- Jeg tok en lang dusj før jeg rørte kona og babyen min igjen.

Les mer om Grey.
Kona om Atle Brynestad: Han er et fjell

Linn Stokke sier ektemannen Atle Brynestad har taklet de økonomiske nedturene med en utrolig ro.

Les mer om Atle Brynestad.
- Jeg sa til kona han har jeg lyst til å jobbe sammen med, så jeg håper han ikke vinner!

Førsteinntrykket var ikke all verdens, men nå er Didrik Solli-Tangen og Ole Edvard Antonsen kompiser.

Drapssiktet ektemann ringte og sa kona var syk

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Hemsedal, skal før helgen ha ringt jobben hennes og sagt hun var syk. Mandag ble kvinnen funnet drept. Den 34 år gamle kvinnen hadde to deltidsjobber.

Les mer om Hemsedal.
- Spør kona hvordan det går. Jeg aner ikke

For mange er juleforberedelsene godt i gang. Stress eller kos? Meningene er delte. (FOTO: PETTER SØRNÆS) Tirsdag formiddag, en uke før julaften, er torget i Asker fylt av ivrige juleshoppere.

Les mer om Asker.
Dømt for vold mot kona

En 56 år gammel mann er i Sandefjord tingrett dømt til ett år og ti måneders fengsel for å ha mishandlet kona. Ifølge dommen har mishandlingen pågått i en periode på sju år. 56-åringen er også tidligere dømt for vold mot sin kone.

Les mer om Sandefjord.
Stor leteaksjon etter savnet mann (64)

Politi og letemannskaper søker etter 64 år gamle Jarle Raymond Meborg som har vært savnet siden mandag morgen. Det var kona til 64-åringen som meldte sin mann savnet etter han forsvant fra et boligområde i Askim til fots.

Bill Cosbys kone forsvarer mannen

Kona til Bill Cosby forsvarer mannen sin mot de mange anklagene som de siste ukene er rettet mot ham fra en rekke kvinner som sier han mishandlet dem.

Les mer om Bill Cosby.
Bill Cosbys kone forsvarer mannen

Los Angeles (NTB-Reuters-AFP): Kona til Bill Cosby forsvarer mannen sin mot de mange anklagene som de siste ukene er rettet mot ham fra en rekke kvinner som sier han mishandlet dem.

Les mer om Bill Cosby.
Kona forsvarer Cosby: - Hvem er offeret?

Bill Cosbys kone Camille refser media etter at anklagene om overgrep har haglet mot ektemannen.

Les mer om Camille og Cosby.
Bjørn tok farvel med kona og trodde han skulle dø - men så kom redningen

Bjørn Bendiksen veltet i kajakk og kjempet for livet i det iskalde vannet utenfor Stø i Vesterålen. – Det er et under at han overlevde, sier skipsfører Eirik Johnsen.

Kona sendte sms: – Kom deg unna Sydney sentrum

Freddy Aursø fra Stjørdal bor i Sydney, og var en kort gangavstand fra stedet hvor flere mennesker ble tatt som gisler mandag morgen. – Det er en nærmest krigsliknende tilstand her nede, sier han til NRK.

Les mer om NRK, Stjørdal og Sydney.
Kona sendte sms: – Kom deg unna Sidney sentrum

Freddy Aursø fra Stjørdal bor i Sydney, og var en kort gangavstand fra stedet hvor flere mennesker ble tatt som gisler mandag morgen. – Det er en nærmest krigsliknende tilstand her nede, sier han til NRK.

Les mer om NRK, Sidney, Stjørdal og Sydney.
Stegavik tar juleferie på tabelltopp i Romania

Kunne ikke være noe dårligere enn kona.

Les mer om Romania.
Stegavik tar juleferie på tabelltopp i Romania

Kunne ikke være noe dårligere enn kona.

Les mer om Romania.
Stegavik tar juleferie på tabelltopp i Romania

Kunne ikke være noe dårligere enn kona.

Les mer om Romania.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02