Konkurs

Spår tøffe tider for småbryggeriene

Sjefen for Nøgne Ø frykter at mange av de små bryggeriene i Norge vil gå konkurs.
Les mer om Norge og Nøgne Ø.

30 år siden tidenes børskrakk: – Verden skalv på randen av konkurs

Det var det største fallet på n dag i Oslo Børs' historie. 16 næringslivsprofiler forteller hvordan de opplevde børskrakket i 1987, om pastellfargede blazere og champagne – og om det nå kommer et nytt krakk.
Norske Skog trolig reddet fra konkurs
Norske Skog melder onsdag formiddag at de ulike kreditorgruppene i selskapet er enige om en redningsplan.
Golfklubb konkurs
Aurskog-Finstadbru Golfklubb har kastet inn håndkleet, skriver Indre Akershus Blad. Styrelederen skriver i en pressemelding at de har forsøkt ulike alternativ for videre drift, men at inntektene er for små og utgiftene for høye.

Straenhuset er konkurs: 2,5 millioner i underskudd siden mai

Ingen investorer gikk inn for å redde utestedene i Straenhuset i Stavanger.
Les mer om Stavanger og Straenhuset.
Norske Skog setter hardt mot hardt
Styreleder Christen Sveaas har ikke planer om å endre forslaget som skal redde Norske Skog, selv om en av kreditorene sier at selskapet styrer mot konkurs.
Les mer om Norske Skog.
14 millioner kroner kan felle Norske Skog
Prisen for å redde Norske Skog fra konkurs er nå på 14 millioner kroner. Det er beløpet som skiller de ulike partene. Ingen av partene ønsker imidlertid å gi en millimeter.
Les mer om Norske Skog.
Avviser redningsplan
Forvalter James Bennet og hans fond avviser den siste redningsplanen styret i Norske Skog la frem, skriver Dagens Næringsliv. Ifølge avisen eier fondet alene nok av selskapets lån til å blokkere planen. Styret i Norske Skog har vært tydelig på at deres siste forslag er endelig og at alternativet er konkurs om det ikke får støtte.
Les mer om Norske Skog.
Største usikrede Norske Skog-kreditor sier nei til redningsplan
Den største eieren av usikrede obligasjoner i Norske Skog varsler en «verdidestruerende konkurs.
Varsler «verdidestruerende konkurs i Norske Skog
Den største usikrede kreditoren i Norske Skog avviser den «siste redningsplanen i det kriserammede papirkonsernet og varsler en «verdidestruerende konkurs.
Les mer om Norske Skog.
Tennislegenden er personlig konkurs - har gjeld på mer enn en halv milliard
Nå må lønna betales direkte til kuratorene - og ikke til Becker selv.
Les mer om Becker.
Denne kafeen går mot konkurs for andre gang
Kafeen Fairytale i Thomas Angells gate i Trondheim har stengt dørene.
Les mer om Trondheim.
Disse utestedene i Stavanger stengte dørene onsdag
Nåløyet, Taket, Caf Barrock og Natt på Strandkaien innstilte driften onsdag. Selskapet som driver utestedene, Straenhuset AS, prøver nå å unngå konkurs.
– Stemmer de imot går selskapet konkurs
De usikrede obligasjonseierne i Norske Skog har allerede avvist den «endelige redningsplanen for det konkurstruede papirkonsernet. - Stemmer de imot går selskapet konkurs og juniorkreditorene får null, svarer styreleder Christen Sveaas
Les mer om Norske Skog og Stemmer.
– Vi har allerede avvist forslaget
De usikrede obligasjonseierne i Norske Skog sier at de allerede har avvist den «endelige redningsplanen for det konkurstruede papirkonsernet. Det betyr i så fall konkurs, advarte Norske Skog-styret tidligere onsdag.
Styret lanserer et siste redningsforslag
Styret i Norske Skog la onsdag etter seks utsettelser frem sitt siste forslag for å redde selskapet. Går ikke kreditorene og aksjonærene med på forslaget, går det trolig mot konkurs for papirprodusenten.
Les mer om Norske Skog.
Styret lanserer nytt redningsforslag
Styret i Norske Skog har lanserer et nytt forslag til en refinansieringsplan som kan redde det kriserammede papirkonsernet fra konkurs, men har ikke fortsatt støtte fra de usikrede kreditorene.
Les mer om Norske Skog.
Børspause i Norske Skog
Det er innført børspause i Norske Skog. Styret i Norske Skog har lovet å lanserer et nytt forslag til en refinansieringsplan som kan redde det kriserammede papirkonsernet fra konkurs innen kort tid
Les mer om Norske Skog.
Frist til 17 i dag
Norske Skog har utsatt fristen for å finne en løsning på krisen i selskapet til klokka 17 i dag. Det opplyser selskapet i en børsmelding. Fristen for finne en redningsplan for å unngå konkurs har vært utsatt fire ganger tidligere.
Norske skog utsetter igjen
For femte gang har Norske skog utsatt fristen for å finnen en løsning på krisen i selskapet. Selskapet opplyser i en børsmelding at ny frist er satt til i morgen klokka 17, melder NTB. En plan om restrukturering for å redde selskapet fra konkurs ble lagt frem 18. september, men så langt har ikke selskapets eiere og lånegivere lyktes i å bli enige om planen. Norske skog eier Saugbrugs i Halden.
Les mer om Halden, NTB og Norske.
Byggfirma vil slå seg konkurs
Ledelsen i entreprenøren Multi-Bygg i Ytre Namdal begjærer oppbud over helga.
Les mer om Multi-Bygg og Ytre Namdal.
Rundt 60 kreditorer krever 6,6 millioner etter konkurs
Det er kommet krav til boet etter konkursen i det økokrimsiktede Trondheims-firmaet Selvbyggern på 6,6 millioner kroner.
Norske Skog utsetter fristen igjen
De ulike partene i forhandlingene om Norske Skogs skjebne er forsatt ikke enige om en redningsplan. Fristen for å unngå konkurs utsettes nok en gang, nå til mandag 9. oktober klokken 17
Norske Skog-fristen utsatt igjen
De ulike partene i forhandlingene om Norske Skogs skjebne er fortsatt ikke enige om en redningsplan. Det skriver konsernet i en børsmelding. Fristen for å unngå konkurs utsettes for tredje gang, nå til mandag 9 oktober klokken 17.
Slik kjemper krisefondene om Norske Skog
Fristen for å redde Norske Skog fra konkurs går ut torsdag ettermiddag. Her er aktørene som kjemper om verdiene i papirkonsernet.
Les mer om Norske Skog.