Konkurs

Senter konkurs

Romanifolkets/taternes senter i Kongsvinger er konkurs. Senteret begjærte selv oppbud, forteller advokat Geir Langhelle, som er oppnevnt som bostyrer, til Glåmdalen. Gjelda er anslått til å være på omkring en halv million kroner, men dette er uavklart.

To Trondheims-grossister er slått konkurs(pluss)

Matgrossisten Trondheim og eieren Spesialgrossisten Trondheim er slått konkurs.
Mange vil kjøpe Norske Skog
Før det blir avgjort om Norske Skog ASA skal slås konkurs er bankene allerede godt i gang med å finne eventuelle kjøpere til Saugbrugs og de andre fabrikkene. Ifølge Dagens Næringsliv har investeringsbanken Evercore funnet rundt 100 mulige kjøpere, og er i dialog med flere av dem. Ved en konkurs blir det Citibank som skal auksjonere bort de sju papirfabrikkene til Norske Skog, skriver næringslivsavisen.
Kommunen kan redde Mjølner
Narvik kommune kan bli redningen for å unngå konkurs i Mjølner. Kommunen kan komme til å overta kunstgresset fra Mjølner som ikke har greid å gjøre opp en millionregning, skriver Fremover.
Les mer om Fremover og Mjølner.

Vant i retten - er fortsatt konkurs

Mandag tok Norsk Data-gründer Rolf Skår nok et stikk i spillet om Urtehaven. Nå må småaksjonærene ut med over 400.000 kroner i saksomkostninger.
Aksjonærene tapte konkurssak
Aksjonærene nådde ikke fram i retten etter konkursen i selskapet Urtehaven AS, som drev ysteriet på Lillehammer. Det skriver GD. Aksjonærene mente det ikke var grunnlag for konkurs, men Eidsivating lagmannsrett er uenig.
Les mer om Eidsivating og Lillehammer.
Stans i boligprosjekt på Ranheim etter konkurs i byggefirma(pluss)
Elleve ansatte mister jobben etter konkursen i entreprenørfirmaet Stokkan Bygg. Et uferdig boligprosjekt på Ranheim har stanset opp.
Les mer om Ranheim og Stokkan Bygg.
Snekkere, meglere og studenter har sendt Ranheim til Eliteserien: Var nesten konkurs for to år siden
RANHEIM (VG) Klubben gjorde endringer som reddet driften, samtidig vokste det frem en sterk spillergruppe bestående av studenter, lærere, økonomer og eiendomsmeglere. Plutselig var Ranheim klare for Eliteserien.
Les mer om Eliteserien og Ranheim.
Viking FK har midler til å drive A-laget et par måneder
Går Viking Fotball AS konkurs, får det dramatiske følger for de ansatte i administrasjonen, trenere og støtteapparat. Men Viking Fotballklubb, der spillerne formelt er ansatt, har midler til å drive A-laget et par måneder.
Les mer om A-laget.
Søksmålene haglet – nå er finansforetaket konkurs
Etter måneder med oppvask og uoppgjorte krav, er Indigo Finans nå slått konkurs. Mye tyder på at det bare blir smuler igjen på investorene.
Jakter fortsatt alternativer til konkurs
Styreleder Christen Sveaas jakter fortsatt på en løsning som kan redde Norske Skog asa fra konkurs.
Les mer om Norske Skog.
Aalberg Audio er konkurs (pluss)
Trondheimsgründer Rune Aalberg Alstad fant opp en effektpedal for gitarer, og Aalberg Audio ble av flere spådd suksess. Nå er de derimot konkurs.
Les mer om Aalberg Audio.
Litt konkurs?
''Dette er en fisketur
Kvargeventyret til Rolf Skår (76) fikk en brå slutt da Urtehaven gikk konkurs. For brå, mener eks-aksjonærene, som krever konkursen reversert. - De jakter på opplysninger til et erstatningssøksmål, sier Skår.
Les mer om Rolf Skår, Skår og Urtehaven.
Geir (63) pantsatte eiendommen sin for å redde Sarpsborg 08 fra konkurs
STOKKE (VG) I 2009 var bronsevinner og cupfinalist Sarpsborg 08 på konkursens rand. Da ingen andre rakk opp hånden for å hjelpe, pantsatte rørlegger Geir Stensholt eiendommen sin.
Les mer om Geir Stensholt og Sarpsborg.
– Eit alternativ er at Viking går konkurs
Leiinga meiner det er avgjerande for Viking si framtid at Stavanger kommune kjøper eller leiger stadion, men politikarane kan vera villige til å heller la klubben gå konkurs.
Les mer om Eit, Stavanger og Viking.
Skjebnemøte for sykkel-VM – får regningen for veifiksing
I dag kan det gå mot konkurs når styret må ta stilling til ubetalte regninger fra 80 kreditorer. Samtidig får de regningen for at Vegvesenet skal reparere veiene etter dem.
Les mer om Vegvesenet.
Nytt millionkrav før skjebnemøte for sykkel-VM
I dag kan det gå mot konkurs når styret må ta stilling til ubetalte regninger fra 80 kreditorer. Samtidig har det dukket opp et nytt stort pengekrav.
Sykkelpresidenten før viktig VM-styremøte: – Jeg beklager overfor bergenserne og kreditorene
Sykkelpresidenten utelukker ikke konkurs på onsdagens styremøte i Bergen 2017 AS.
Les mer om Bergen og VM-styremøte.
Kirurg Karl Iver Hanvold rømmer Norske Skog
Kirurg og hobbyinvestor Karl Iver Hanvold har solgt det meste av sine Norske Skog-aksjer etter at det i forrige uke ble klart at det går mot konkurs for selskapet.
Gamblet selskapet konkurs
En 32-åring er dømt til fengsel for økonomisk utroskap. I løpet av halvannet år overførte han 1,4 millioner kroner fra selskapet der han var medeier, og brukte dem på privat pengespill. Han er også dømt for skattesvindel, skriver Fædrelandsvennen.
Les mer om Fædrelandsvennen.
Leketøygigant konkurs - gikk rettens vei for å gi sjefen 100 mill. i bonus
Konkursrammede Toys 'R' Us har vært nødt til å gå til retten for å gi toppsjefen Dave Brandon bonus.
Les mer om Dave Brandon.
Johansen om sine fem år som TIL-sportssjef: – Vi måtte selge, ellers hadde klubben gått konkurs
Svein-Morten Johansen mener TIL er i en mye bedre sportslig situasjon nå enn da han overtok for fem år siden.
Les mer om TIL.
Børsras for Norske Skog
I løpet av torsdag raste Norske Skogs børsverdi med nesten 60 prosent. Aksjene blir trolig verdiløse når selskapet etter alt å dømme begjærer seg konkurs.
Les mer om Norske Skog.
Lauritzens jojo-år: – Har lært å nyte øyeblikkene
HALDEN (NRK): I februar ble Jan Thomas Lauritzen (43) arbeidsledig da eliteserielaget han trente gikk på en historisk konkurs. 254 dager senere hadde absolutt alt snudd.