Konnerud

Glatt på morgenkvisten

Det er meldt om svært glatte veier på Konnerud i Drammen. Politiet har varslet veitrafikksentralen og Drammen kommune.
Les mer om Drammen og Konnerud.

Harald fra Tananger med i NRKs nye reality «Skårungen

En bergenser som misliker nordlendinger, og mener lever og rogn er kattemat. En makeup-artist fra Konnerud. Og en som lever og ånder for Vålerenga. Hvem klarer seg best som fisker – et av Norges farligste yrker?
Gnister fra strømledning
Brannvesenet i Drammen har rykket ut til brann/gnister i strømledning ved Malmveien på Konnerud.
Les mer om Drammen, Konnerud og Malmveien.
Ruster seg til ny sneglekrig
Kampen mot brunsneglen er allerede under planlegging på Konnerud i Drammen. I kveld holdes det folkemøte på rådhuset.
Les mer om Drammen og Konnerud.

Klare for eliteserien

Konnerud bandy er klare for eliteserien, etter at de slo Strømsgodset 13–3 i årets siste runde. Toppscorer ble 48-åringen Ole Blom med fem mål.
Les mer om Ole Blom og Strømsgodset.
Spiller om eliteserie
I kveld spiller Konnerud om opprykk til eliteserien i bandy. Vinner laget lokaloppgjøret mot Strømsgodset blir det direkte opprykk. Konnerud har aldri tidligere vært i den øverste divisjonen. Fra før er Solberg, Mjøndalen og Drammen bandy i eliteserien.
Bil stod i full fyr
Nødetatene rykket ut til en bilbrann på Konnerud sent i går kveld. Bilen stod i full fyr, og ifølge eierne, hadde han kommet hjem med bilen fra service kort tid før den begynte å brenne. Hvorfor den begynte å brenne, er ukjent.
Les mer om Konnerud.
Til junior-VM
Anne Wilkommen Eiken fra Kongsberg er tatt ut i Norges Orienteringsforbunds tropp til junior-VM i skiorientering i finske Imatra. På herresiden er Jørgen Baklid og Audun Heimdal, begge fra Konnerud i Drammen, med i troppen.
Innbrudd ved skole
I løpet av natten har det vært innbrudd ved Hallermoen skole på Konnerud i Drammen. Det er brutt opp et vindu og noen dører. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet
Les mer om Drammen, Hallermoen og Konnerud.
Onsdagsrennet avlyst i kveld
Onsdagsrennet på Konnerud er i dag avlyst på grunn av store mengder vann på stadion. I tillegg skulle den nye verdenscupløypa åpnes. Heller ikke dette blir det noe av i kveld. Men denne åpningen utsettes.
Les mer om Konnerud.
Saltbilen er på plass
Det blir nå saltet på Hagatjernveien mellom Konnerud og Mjøndalen. Veien er stengt i begge retninger, men åpnes rundt klokken 10.10, opplyser politiet.
Hagatjernsveien ufremkommelig
Det er ikke mulig å kjøre på Hagatjernveien mellom Konnerud og Mjøndalen, melder politiet. Det er svært glatt på veien.
Glatt mellom Konnerud og Mjøndalen
Det er meldt om biler på kryss og tvers i Hagatjernveien rett før Hagatjern mellom Mjøndalen og Konnerud, melder politiet. Veien er speilblank.
Stearinlys på vedovn startet brann
Et stearinlys på en vedovn forårsaket et branntilløp på Konnerud i Drammen nå i kveld. Brannen oppstod da det ble fyrt opp i vedovnen. Stearinlyset smeltet av varmen. Huseieren slukket brannen selv med pulverapparat.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Beruset mann kjørt hjem av politiet
Politiet måtte kjøre en overstadig beruset mann på Konnerud hjem til sitt bopel. For mye juleøl var inntatt, og mannen ble funnet 50 meter fra boligen sin.
Les mer om Konnerud.
En mislykket skitur og en trist minister
Hvorfor forteller ikke Linda Hofstad Helleland om den virkelige skihverdagen hjemme på Konnerud?
Frastjålet bankkort utenfor butikk
En kvinne er frastjålet to bankkort utenfor en matbutikk på Konnerud i Drammen, melder politiet. Det skal ha vært en mann med utenlandsk opprinnelse som oppholdt kvinnen mens en annen mann stjal kortene fra bilen hennes.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Enda et bilinnbrudd
I løpet av natta er det blitt knust en rute på en Volkswagen Golf i Rugdeveien på Konnerud i Drammen. En GPS er blitt tatt, melder politiet.
Nytt bilinnbrudd
I løpet av natta har det blitt stjålet navigasjonsutstyr fra en Volkswagen Golf på Konnerud i Drammen, opplyser politiet.
Enda et bilinnbrudd
Det har blitt meldt om et bilinnbrudd i en helt ny Touran på Konnerud i Drammen i natt. Politiet opplyser at det har blitt stjålet navigasjon, og at de har foretatt en åstedsundersøkelse.
Les mer om Drammen, Konnerud og Touran.
Bilinnbrudd på Konnerud
Det har vært innbrudd i to bilder på Konnerud i løpet av natten, melder politiet. Det ble stjålet stereoanlegg i begge bilene.
Les mer om Konnerud.
Brann Svensedammen skole
Det brøt ut brann ved Svensedammen skole på Konnerud i Drammen søndag kveld. Det brant i noen søppeldunker som sto inntil en skolebygning, søppeldunkene ble dratt ut slik at brannen ikke spredte seg opplyser politiet.
Les mer om Drammen, Konnerud og Svensedammen.
Hytteinnbrudd på Konnerud
Politiet i Drammen har undersøkt et innbrudd i ei hytte på Konnerud. Innbruddet har trolig skjedd natt til søndag.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Nye bilinnbrudd kan knyttes til BMW-bande
Biler på alle veier ut fra Konnerud tirsdag morgen ble stoppet og sjekket av politiet etter at det ble meldt om et innbrudd i en BMW i Sjakta på Konnerud. Få timer senere ble det begått et nytt bilinnbrudd i nærheten.
Les mer om BMW, Konnerud og Sjakta.
Nytt bilinnbrudd på Konnerud
Tirsdag morgen har det vært enda et bilinnbrudd i Sjakta på Konnerud, opplyser politiet. En GPS er stjålet fra bilen. – Vi mistenker at det er samme person som ble borte for oss tidligere i dag, sier seksjonsleder Morten Qvist i politiet til NRK.
Les mer om Konnerud, Morten Qvist, NRK og Sjakta.