Konnerud

1600 utan straum i Drammen

I Drammen har 1600 straumkundar mista straumen. Konnerud, Fjell, Skoger og Åskollen er dei berørte områda.
Les mer om Drammen, Fjell, Skoger og Åskollen.

Vogntog står i Konnerudbakkene

Et vogntog står fast i Konnerudbakkene, på vei opp mot Konnerud. Trafikken går forbi i ett felt oppover. Føreren av vogntoget holder på å legge på kjetting.
Les mer om Konnerud og Konnerudbakkene.
Bussen til Konnerud går igjen
Alle busslinjer til og fra Konnerud i Drammen begynner nå å kjøre igjen. Det er store forsinkelser, melder Brakar.
Les mer om Brakar, Drammen og Konnerud.
Bussene sliter
Bussene i Drammen har problemer med å komme seg fram. For øyeblikket er alle avganger på alle linjer til og fra Konnerud innstilt, melder Brakar.
Les mer om Brakar, Drammen og Konnerud.

Fortsetter korrupsjonsforklaring

Den hovedtiltalte byggesaksbehandleren innrømmet i tingretten i dag at hun ikke hadde tillatelse til å fradele ei boligtomt på Konnerud, slik hun faktisk gjorde. – Jeg kan ikke svare rasjonelt på hvorfor jeg også forsøkte å skjule sporene, svarte tiltalte på spørsmål fra aktor. Den 59 år gamle kvinnen fortsetter sin forklaring i dag og deler av mandag.
Les mer om Konnerud.
Går for gull
18-åringen Kristine Stavås Skistad imponerte mange under NM-sprinten. Konnerud-jenta blir sett på som et av landets største langrennstalenter, og torsdagens 9. plass mot Bjørgen og co. var et bevis på det. Nå satser hun mot gull i junior-VM om to uker.
Les mer om Bjørgen og NM-sprinten.
Ulykke på Konnerud i Drammen
Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på Konnerud i Drammen. To biler er involvert i ulykken i Gramsborgveien.
Lokale utøvere i junior-VM
Norges Skiforbund har tatt ut 15 utøvere til junior-VM i langrenn i sveitsiske Goms. På kvinnesiden er Kristine Stavås Skistad (Konnerud), Tiril Liverud Knudsen (Konnerud) og Amalie Honerud Olsen (Mjøndalen) med. Mens Filip Fjeld Andersen (Geilo) er med blant herrene.
Konnerud IL fekk pris
Konnerud Idrettslag fekk pris som vinnar av årets grasrotpris i kveld. Prisen blei delt ut på Hamar i forbidning med Idrettsgallaen. Samarbeidet med Drammensskulen blei spesielt nemnt i grunngjevinga.
Trailer på tvers
På Hagatjernveien, mellom Mjøndalen og Konnerud, står det en trailer på tvers ca. ved Solsetra. Ifølge politiet er veien stengt i begge retninger.
Les mer om Konnerud, Mjøndalen og Solsetra.
Fant fugl utendørs på Konnerud
Fant fugl utendørs på Konnerud
Les mer om Konnerud.
Driver snøproduksjon ulovlig
Konnerud IL har driver snøproduksjon ulovlig. Ledningsnettet til anlegget er anlagt uten grunneiers godkjennelse. Byplansjef i Drammen kommune, Henning Herdlevær, sier til Drammens Tidende at en dispensasjonssøknad må behandles. Idrettslagets leder Geirr Kihle sier de holder på med en byggesøknad.
Kihle vann pris
Geirr Kihle frå Konnerud IL fekk Årets frivilligheitspris i Drammen. 75-åringen er ein markant profil i idrettsmiljøet, og har vore med på å arrangere skirenn lokalt, nasjonalt og internasjonalt i mange år.
Les mer om Drammen og Konnerud IL.
Traff bussen da den svingte ut
Bussen som var involvert i ulykken i Konnerudgata i Drammen, kjørte mot Konnerud. Den hadde plukket opp passasjerer og blinket seg ut, da en bil som kom bak, forsøkte å kjøre forbi. Den kjørte inn i bussen, og traff også en bil som kom i motsatt retning.
Les mer om Drammen, Konnerud og Konnerudgata.
Etterforsker mulig tyveri
I forbindelse med en ungdomsfest på Konnerud i Drammen lørdag kveld har politiet fått melding om mulige stjålne gjenstander. Det er åpnet etterforskning i saken.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Nedjusterer siktelsen
Politiet nedjusterer siktelsen mot to menn etter at 17 år gamle Eddy Singh mistet livet etter en fest på Konnerud i Drammen i sommer. Obduksjonsrapporten konkluderer at Singh døde av MDMA-forgiftning. Siktelsen justeres fra grov kroppsskade til grov kroppskrenkelse.
Les mer om Drammen, Eddy Singh, Konnerud og Singh.
Alt til rette for NM
Å få arrangere et norgesmesterskap i langrenn vil bety mye for Konnerud idrettslag, ifølge ledelsen i skigruppa. Alt ligger til rette for et godt mesterskap sier sportslig leder Mads Madsgård. Konnerud idrettslag konkurrerer bare med Lillehammer skiklubb om å få mesterskapet i 2020.
Les mer om Konnerud og Lillehammer.
Vil ha ski-NM til Lillehammer
Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.
Les mer om Drammen og Lillehammer.
Brann i bolig på Konnerud
Det brøt ut brann i kjelleren på et bolighus på Konnerud tirsdag ettermiddag. Alle personene som bor der er i sikkerhet. Brannvesenet er på stedet og det skal ikke være noen synlige flammer.
Les mer om Konnerud.
Brann i Drammen
Nødetatene rykker ut til et område mellom Konnerud i Drammen og Hagatjern i Mjøndalen. Det har kommet inn melding om brann i en kjeller i en bygning.
Konnerud er Årets langrennsklubb
Konnerud Ski er kåret til Årets langrennsklubb. Kåringen skjedde på høstmøtet til Norges Skiforbund i helgen. Kåringen begrunnes med at klubben er opptatt av å være inkluderende. Dessuten er det lagt vekt på at klubben i flere år har arrangert skisprinten i Drammen.
Les mer om Drammen.
Timo og Sondre på samme lag
Timo Andr Bakken og Sondre Turvoll Fossli er tilbake på samme lag denne sesongen. Bakken har vært tre sesonger i Konnerud, men har nå et mål om medalje i teamsprint-NM sammen med Turvoll Fossli for Hokksund IL, skriver Drammens Tidende. De to har tidligere vært på samme lag både i Hokksund IL og i Mjøndalen IF. Begge har også et mål om å komme til OL i Pyenongchang der det er klassisk sprint på programmet.
Politiet melder om glatte veier
Etter at to biler kolliderte på Konnerud i Drammen onsdag morgen melder politiet om svært glatte veier i området. De har nå varslet veitrafikksentralen og mener at det ikke anbefales å kjøre i området hvis man ikke er skodd for dette.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Ulykke i Drammen
Det har vært en trafikkulykke ved Jordbekk på Konnerud i Drammen. To biler er involvert. Tre personer får tilsyn av helsepersonell på stedet. En person satt fast etter ulykken. Veien er nå stengt.
Les mer om Drammen, Jordbekk og Konnerud.
Flere festklager
Politiet måtte i natt rykke ut til Slemmestad for å dempe en fest i en leilighet etter klage om støy. Det kom, også melding om en ungdomsfest på Konnerud som var ute av kontroll. Da patruljen kom dit, hadde mor i huset kommet hjem, og festen ble avsluttet.
Les mer om Konnerud og Slemmestad.