Konnerud

Mistenkt for hasjrøyking

To personer ble pågrepet i natt, mistenkt for å ha røyket hasj ved Torsbergskogen barnehage på Konnerud. Flere personer ble sett løpende fra stedet. Politihunden innhentet dem etter en stund.
Les mer om Konnerud og Torsbergskogen.

To crossere stjålet

Politiet ønsker tips hvis noen har sett to crossere som ble stjålet i Drammen i helgen. En av crosserne ble sett ved Jarlsbergveien Konnerud i natt, melder politiet.
Kostbar trimming
En mopedist med trimmet moped ble stanset av politiet på Konnerud i Drammen i dag. Det vanket et forenklet forelegg på 5350 kroner.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Sliter med underskudd
Skisprinten har vært et eventyr for Drammen i snart 15 år, men underskuddet har vokst hvert år, skriver Drammens Tidende. Ifølge arrangørene ligger det an an til et underskudd på rundt 600.000 kroner. Konnerud Idrettslag får likevel sine dugnadspenger.
Les mer om Drammen.

To lokale syklister til VM

Jørgen Anmarkrud fra Konnerud og Erik Hægstad fra Darbu er tatt ut til VM i terrengsykling i Australia i september. Begge deltok i EM i Italia i sommer, skriver Drammens Tidende. Norge sender totalt fem utøvere til VM.
Stanset fest etter klaging
Politiet stanset en fest på Konnerud i Drammen natt til fredag etter klager på høy musikk og festbråk.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Leter etter dement mann
Politiet leter etter en dement mann som har forlatt hjemmet sitt på Konnerud i Drammen. Han er kledd i gråbrun genser, olabukse og brune joggesko. Han er cirka 165 centimeter høy.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Uttak til EM i terrengsykling
Norges Cykleforbund (NCF) har tatt ut følgende ryttere til EM i terrengsykling rundebane i Darfo Boario Terme, Italia 29.-30. juli: Kvinner, elite: Gunn-Rita Dahle Flesjå (Sola). Menn, U23: Petter Fagerhaug (Lillehammer), Eskil Evensen Lie (Kloppa), Erik Hægstad (Lillehammer), Martin Siggerud (Soon). Menn, junior: Tobias Halland Johannessen (Soon), Anders Halland Johannessen (Soon), Jørgen Anmarkrud (Konnerud).
Til legevakten etter brann
Ei kvinne og hennes to barn ble kjørt til fastlegen for undersøkelser etter en brann i et hus på Konnerud i Drammen. .
Les mer om Drammen og Konnerud.
Holder på med etterslukking
Brannvesenet holder på med etterslukking i huset som brant på Konnerud. Det har brent i underetasjen. Ingen av naboleilighetene har fått brannskader. Ingen er blitt skadet i brannen.
Les mer om Konnerud.
Brann i hus på Konnerud
Det brenner i en tomannsbolig på Konnerud i Drammen. Politiet opplyser at det er en rekke personer som har registrert adresse på stedet. Politiet bekrefter at alle skal være bekreftet ute av huset.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Mogleg brann på Konnerud
Naudetatane er på veg til Malmveien på Konnerud i Drammen, etter melding om røyk og flammar i ei leilegheit. Vestviken 110-sentralen seier mannskapa ikkje er på staden enno, og at ein difor ikkje veit omfanget av brannen.
Les mer om Drammen, Konnerud og Malmveien.
Opprør blant jentesyklistene
Under helgens terrengsykkel-NM på Konnerud, fikk guttene sykkelutstyr i premie, mens jentene fikk smykker, skriver VG. Flere av jentene ba om sykkelrelaterte premier i stedet. Rittleder Ole Martin Anmarkrud sier idrettslaget ikke har gjort noe galt.
Les mer om Konnerud.
Gutt (17) døde etter privatfest – kan ta uker å få dødsårsak
En foreløpig obduksjonsrapport gir ikke svar på hva en 17 år gammel gutt døde av etter en ungdomsfest på Konnerud i Drammen.
Les mer om Drammen og Konnerud.
17-åring obduseres
Mange ungdommer fra drammensområdet reiste i går til Konnerud for å legge ned blomster og lys til minne om den 17 år gamle gutten som døde etter en fest i pinsehelgen. Politiadvokat John Ivar Johansen sier en foreløpig obduksjonsrapport vil være klar om noen dager. Det er uklart om 17-åringen døde som følge av vold eller en overdose narkotika.
Les mer om Konnerud.
Minnes død kamerat
Mange ungdommer fra drammensområdet reiste i går til Konnerud for å legge ned blomster og lys til minne om kameraten som døde etter en fest i pinsehelgen. Det er foreløpig uklart hva som førte til dødsfallet.
Les mer om Konnerud.
Skadeverk på skole
Politiet har fått melding om skadeverk på Vestbygda skole på Konnerud, og vil følge det opp med patruljering på stedet.
Les mer om Konnerud og Vestbygda.
Mannen er funnet
Leteaksjonen etter den demente mannen som forsvant fra et hjem på Konnerud er nå avblåst. Mannen ble funnet i en gate i sentrum opplyser politiet. Mannen skal være i god form.
Les mer om Konnerud.
Øker beredskapen i leteaksjon
Politiet øker intensiteten i leteaksjonen etter en mann som har forsvunnet fra Fredholt bo- og servicesenter på Konnerud i Drammen. Politiet har nå satt inn helikopter i letingen og det er ventet frivillige mannskaper med hunder.
Les mer om Drammen, Fredholt og Konnerud.
Leter etter eldre mann i Drammen
Politiet leter etter en eldre mann som er forsvunnet fra Fredholt bo- og servicesenter på Konnerud. Mannen er cirka 170 cm høy og noe krumrygget.
Les mer om Drammen, Fredholt og Konnerud.
Sykkelritt i Sande
Sykkelrittet Montebellorittet går i dag i Sande i Vestfold og Skoger og Konnerud i Buskerud. Politiet oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig og ta hensyn til arrangementet.
Montebellorittet
I dag arrangeres Montebellorittet på sykkel i Sande, Skoger og Konnerud. Politiet ber bilister kjøre forsiktig og ta hensyn til arrangementet.
Har kontroll
Nødetatene er fremme ved en adresse i Riskestien på Konnerud der det var meldt om brann. Ifølge politiet har brannvesenet kontroll på stedet.
Les mer om Konnerud og Riskestien.
Røykutvikling Konnerud
Nødetatene er på vei til Riskestien på Konnerud utenfor Drammen etter melding om røykutvikling.
Les mer om Drammen, Konnerud og Riskestien.
Snø og regn
Det snør mange steder sør i fylket onsdag morgen. Også i lavlandet som her på Gulskogen, og på Konnerud. Det skal bli mildere utover dagen.
Les mer om Gulskogen og Konnerud.