Konnerud

Sykkelritt i Sande

Sykkelrittet Montebellorittet går i dag i Sande i Vestfold og Skoger og Konnerud i Buskerud. Politiet oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig og ta hensyn til arrangementet.

Montebellorittet

I dag arrangeres Montebellorittet på sykkel i Sande, Skoger og Konnerud. Politiet ber bilister kjøre forsiktig og ta hensyn til arrangementet.
Har kontroll
Nødetatene er fremme ved en adresse i Riskestien på Konnerud der det var meldt om brann. Ifølge politiet har brannvesenet kontroll på stedet.
Les mer om Konnerud og Riskestien.
Røykutvikling Konnerud
Nødetatene er på vei til Riskestien på Konnerud utenfor Drammen etter melding om røykutvikling.
Les mer om Drammen, Konnerud og Riskestien.

Snø og regn

Det snør mange steder sør i fylket onsdag morgen. Også i lavlandet som her på Gulskogen, og på Konnerud. Det skal bli mildere utover dagen.
Les mer om Gulskogen og Konnerud.
Landslaget i skiorientering klart
Audun Heimdal fra Konnerud i Drammen er tatt ut på landslaget i skiorientering foran neste sesong. Landslaget består av seks menn og n kvinne. Landslagssjef Jon Ulvensøen sier han tror at dette landslaget vil gjøre det bra kommende sesong.
Les mer om Drammen og Konnerud.
På landslaget i skiorientering
Audun Heimdal fra Konnerud er tatt ut på landslaget i skiorientering foran neste sesong. – Vi tror at dette landslaget vil slå bra fra seg kommende sesong, sier landslagssjef Jon Ulvensøen. Landslaget består av seks menn og n kvinne.
Les mer om Jon Ulvensøen og Konnerud.
Kun materielle skader
Ingen personer skal ha blitt skadet i trafikkulykken ved Circle K på Konnerud. Det er kun snakk om materielle skader og trafikken passerer greit forbi.
Les mer om Circle K og Konnerud.
Trafikkulykke på Konnerud
Nødetatene er på vei til Konnerud i Drammen etter melding om en trafikkulykke mellom to biler.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Glatt på morgenkvisten
Det er meldt om svært glatte veier på Konnerud i Drammen. Politiet har varslet veitrafikksentralen og Drammen kommune.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Harald fra Tananger med i NRKs nye reality «Skårungen
En bergenser som misliker nordlendinger, og mener lever og rogn er kattemat. En makeup-artist fra Konnerud. Og en som lever og ånder for Vålerenga. Hvem klarer seg best som fisker – et av Norges farligste yrker?
Gnister fra strømledning
Brannvesenet i Drammen har rykket ut til brann/gnister i strømledning ved Malmveien på Konnerud.
Les mer om Drammen, Konnerud og Malmveien.
Ruster seg til ny sneglekrig
Kampen mot brunsneglen er allerede under planlegging på Konnerud i Drammen. I kveld holdes det folkemøte på rådhuset.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Klare for eliteserien
Konnerud bandy er klare for eliteserien, etter at de slo Strømsgodset 13–3 i årets siste runde. Toppscorer ble 48-åringen Ole Blom med fem mål.
Les mer om Ole Blom og Strømsgodset.
Spiller om eliteserie
I kveld spiller Konnerud om opprykk til eliteserien i bandy. Vinner laget lokaloppgjøret mot Strømsgodset blir det direkte opprykk. Konnerud har aldri tidligere vært i den øverste divisjonen. Fra før er Solberg, Mjøndalen og Drammen bandy i eliteserien.
Bil stod i full fyr
Nødetatene rykket ut til en bilbrann på Konnerud sent i går kveld. Bilen stod i full fyr, og ifølge eierne, hadde han kommet hjem med bilen fra service kort tid før den begynte å brenne. Hvorfor den begynte å brenne, er ukjent.
Les mer om Konnerud.
Til junior-VM
Anne Wilkommen Eiken fra Kongsberg er tatt ut i Norges Orienteringsforbunds tropp til junior-VM i skiorientering i finske Imatra. På herresiden er Jørgen Baklid og Audun Heimdal, begge fra Konnerud i Drammen, med i troppen.
Innbrudd ved skole
I løpet av natten har det vært innbrudd ved Hallermoen skole på Konnerud i Drammen. Det er brutt opp et vindu og noen dører. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet
Les mer om Drammen, Hallermoen og Konnerud.
Onsdagsrennet avlyst i kveld
Onsdagsrennet på Konnerud er i dag avlyst på grunn av store mengder vann på stadion. I tillegg skulle den nye verdenscupløypa åpnes. Heller ikke dette blir det noe av i kveld. Men denne åpningen utsettes.
Les mer om Konnerud.
Saltbilen er på plass
Det blir nå saltet på Hagatjernveien mellom Konnerud og Mjøndalen. Veien er stengt i begge retninger, men åpnes rundt klokken 10.10, opplyser politiet.
Hagatjernsveien ufremkommelig
Det er ikke mulig å kjøre på Hagatjernveien mellom Konnerud og Mjøndalen, melder politiet. Det er svært glatt på veien.
Glatt mellom Konnerud og Mjøndalen
Det er meldt om biler på kryss og tvers i Hagatjernveien rett før Hagatjern mellom Mjøndalen og Konnerud, melder politiet. Veien er speilblank.
Stearinlys på vedovn startet brann
Et stearinlys på en vedovn forårsaket et branntilløp på Konnerud i Drammen nå i kveld. Brannen oppstod da det ble fyrt opp i vedovnen. Stearinlyset smeltet av varmen. Huseieren slukket brannen selv med pulverapparat.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Beruset mann kjørt hjem av politiet
Politiet måtte kjøre en overstadig beruset mann på Konnerud hjem til sitt bopel. For mye juleøl var inntatt, og mannen ble funnet 50 meter fra boligen sin.
Les mer om Konnerud.
En mislykket skitur og en trist minister
Hvorfor forteller ikke Linda Hofstad Helleland om den virkelige skihverdagen hjemme på Konnerud?