Konnerud

Nedjusterer siktelsen

Politiet nedjusterer siktelsen mot to menn etter at 17 år gamle Eddy Singh mistet livet etter en fest på Konnerud i Drammen i sommer. Obduksjonsrapporten konkluderer at Singh døde av MDMA-forgiftning. Siktelsen justeres fra grov kroppsskade til grov kroppskrenkelse.
Les mer om Drammen, Eddy Singh, Konnerud og Singh.

Alt til rette for NM

Å få arrangere et norgesmesterskap i langrenn vil bety mye for Konnerud idrettslag, ifølge ledelsen i skigruppa. Alt ligger til rette for et godt mesterskap sier sportslig leder Mads Madsgård. Konnerud idrettslag konkurrerer bare med Lillehammer skiklubb om å få mesterskapet i 2020.
Les mer om Konnerud og Lillehammer.
Vil ha ski-NM til Lillehammer
Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.
Les mer om Drammen og Lillehammer.
Brann i bolig på Konnerud
Det brøt ut brann i kjelleren på et bolighus på Konnerud tirsdag ettermiddag. Alle personene som bor der er i sikkerhet. Brannvesenet er på stedet og det skal ikke være noen synlige flammer.
Les mer om Konnerud.

Brann i Drammen

Nødetatene rykker ut til et område mellom Konnerud i Drammen og Hagatjern i Mjøndalen. Det har kommet inn melding om brann i en kjeller i en bygning.
Konnerud er Årets langrennsklubb
Konnerud Ski er kåret til Årets langrennsklubb. Kåringen skjedde på høstmøtet til Norges Skiforbund i helgen. Kåringen begrunnes med at klubben er opptatt av å være inkluderende. Dessuten er det lagt vekt på at klubben i flere år har arrangert skisprinten i Drammen.
Les mer om Drammen.
Timo og Sondre på samme lag
Timo Andr Bakken og Sondre Turvoll Fossli er tilbake på samme lag denne sesongen. Bakken har vært tre sesonger i Konnerud, men har nå et mål om medalje i teamsprint-NM sammen med Turvoll Fossli for Hokksund IL, skriver Drammens Tidende. De to har tidligere vært på samme lag både i Hokksund IL og i Mjøndalen IF. Begge har også et mål om å komme til OL i Pyenongchang der det er klassisk sprint på programmet.
Politiet melder om glatte veier
Etter at to biler kolliderte på Konnerud i Drammen onsdag morgen melder politiet om svært glatte veier i området. De har nå varslet veitrafikksentralen og mener at det ikke anbefales å kjøre i området hvis man ikke er skodd for dette.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Ulykke i Drammen
Det har vært en trafikkulykke ved Jordbekk på Konnerud i Drammen. To biler er involvert. Tre personer får tilsyn av helsepersonell på stedet. En person satt fast etter ulykken. Veien er nå stengt.
Les mer om Drammen, Jordbekk og Konnerud.
Flere festklager
Politiet måtte i natt rykke ut til Slemmestad for å dempe en fest i en leilighet etter klage om støy. Det kom, også melding om en ungdomsfest på Konnerud som var ute av kontroll. Da patruljen kom dit, hadde mor i huset kommet hjem, og festen ble avsluttet.
Les mer om Konnerud og Slemmestad.
Mistenkt for hasjrøyking
To personer ble pågrepet i natt, mistenkt for å ha røyket hasj ved Torsbergskogen barnehage på Konnerud. Flere personer ble sett løpende fra stedet. Politihunden innhentet dem etter en stund.
Les mer om Konnerud og Torsbergskogen.
To crossere stjålet
Politiet ønsker tips hvis noen har sett to crossere som ble stjålet i Drammen i helgen. En av crosserne ble sett ved Jarlsbergveien Konnerud i natt, melder politiet.
Kostbar trimming
En mopedist med trimmet moped ble stanset av politiet på Konnerud i Drammen i dag. Det vanket et forenklet forelegg på 5350 kroner.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Sliter med underskudd
Skisprinten har vært et eventyr for Drammen i snart 15 år, men underskuddet har vokst hvert år, skriver Drammens Tidende. Ifølge arrangørene ligger det an an til et underskudd på rundt 600.000 kroner. Konnerud Idrettslag får likevel sine dugnadspenger.
Les mer om Drammen.
To lokale syklister til VM
Jørgen Anmarkrud fra Konnerud og Erik Hægstad fra Darbu er tatt ut til VM i terrengsykling i Australia i september. Begge deltok i EM i Italia i sommer, skriver Drammens Tidende. Norge sender totalt fem utøvere til VM.
Stanset fest etter klaging
Politiet stanset en fest på Konnerud i Drammen natt til fredag etter klager på høy musikk og festbråk.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Leter etter dement mann
Politiet leter etter en dement mann som har forlatt hjemmet sitt på Konnerud i Drammen. Han er kledd i gråbrun genser, olabukse og brune joggesko. Han er cirka 165 centimeter høy.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Uttak til EM i terrengsykling
Norges Cykleforbund (NCF) har tatt ut følgende ryttere til EM i terrengsykling rundebane i Darfo Boario Terme, Italia 29.-30. juli: Kvinner, elite: Gunn-Rita Dahle Flesjå (Sola). Menn, U23: Petter Fagerhaug (Lillehammer), Eskil Evensen Lie (Kloppa), Erik Hægstad (Lillehammer), Martin Siggerud (Soon). Menn, junior: Tobias Halland Johannessen (Soon), Anders Halland Johannessen (Soon), Jørgen Anmarkrud (Konnerud).
Til legevakten etter brann
Ei kvinne og hennes to barn ble kjørt til fastlegen for undersøkelser etter en brann i et hus på Konnerud i Drammen. .
Les mer om Drammen og Konnerud.
Holder på med etterslukking
Brannvesenet holder på med etterslukking i huset som brant på Konnerud. Det har brent i underetasjen. Ingen av naboleilighetene har fått brannskader. Ingen er blitt skadet i brannen.
Les mer om Konnerud.
Brann i hus på Konnerud
Det brenner i en tomannsbolig på Konnerud i Drammen. Politiet opplyser at det er en rekke personer som har registrert adresse på stedet. Politiet bekrefter at alle skal være bekreftet ute av huset.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Mogleg brann på Konnerud
Naudetatane er på veg til Malmveien på Konnerud i Drammen, etter melding om røyk og flammar i ei leilegheit. Vestviken 110-sentralen seier mannskapa ikkje er på staden enno, og at ein difor ikkje veit omfanget av brannen.
Les mer om Drammen, Konnerud og Malmveien.
Opprør blant jentesyklistene
Under helgens terrengsykkel-NM på Konnerud, fikk guttene sykkelutstyr i premie, mens jentene fikk smykker, skriver VG. Flere av jentene ba om sykkelrelaterte premier i stedet. Rittleder Ole Martin Anmarkrud sier idrettslaget ikke har gjort noe galt.
Les mer om Konnerud.
Gutt (17) døde etter privatfest – kan ta uker å få dødsårsak
En foreløpig obduksjonsrapport gir ikke svar på hva en 17 år gammel gutt døde av etter en ungdomsfest på Konnerud i Drammen.
Les mer om Drammen og Konnerud.
17-åring obduseres
Mange ungdommer fra drammensområdet reiste i går til Konnerud for å legge ned blomster og lys til minne om den 17 år gamle gutten som døde etter en fest i pinsehelgen. Politiadvokat John Ivar Johansen sier en foreløpig obduksjonsrapport vil være klar om noen dager. Det er uklart om 17-åringen døde som følge av vold eller en overdose narkotika.
Les mer om Konnerud.