Konnerud

Innbrudd ved skole

I løpet av natten har det vært innbrudd ved Hallermoen skole på Konnerud i Drammen. Det er brutt opp et vindu og noen dører. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet
Les mer om Drammen, Hallermoen og Konnerud.

Onsdagsrennet avlyst i kveld

Onsdagsrennet på Konnerud er i dag avlyst på grunn av store mengder vann på stadion. I tillegg skulle den nye verdenscupløypa åpnes. Heller ikke dette blir det noe av i kveld. Men denne åpningen utsettes.
Les mer om Konnerud.
Saltbilen er på plass
Det blir nå saltet på Hagatjernveien mellom Konnerud og Mjøndalen. Veien er stengt i begge retninger, men åpnes rundt klokken 10.10, opplyser politiet.
Hagatjernsveien ufremkommelig
Det er ikke mulig å kjøre på Hagatjernveien mellom Konnerud og Mjøndalen, melder politiet. Det er svært glatt på veien.

Glatt mellom Konnerud og Mjøndalen

Det er meldt om biler på kryss og tvers i Hagatjernveien rett før Hagatjern mellom Mjøndalen og Konnerud, melder politiet. Veien er speilblank.
Stearinlys på vedovn startet brann
Et stearinlys på en vedovn forårsaket et branntilløp på Konnerud i Drammen nå i kveld. Brannen oppstod da det ble fyrt opp i vedovnen. Stearinlyset smeltet av varmen. Huseieren slukket brannen selv med pulverapparat.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Beruset mann kjørt hjem av politiet
Politiet måtte kjøre en overstadig beruset mann på Konnerud hjem til sitt bopel. For mye juleøl var inntatt, og mannen ble funnet 50 meter fra boligen sin.
Les mer om Konnerud.
En mislykket skitur og en trist minister
Hvorfor forteller ikke Linda Hofstad Helleland om den virkelige skihverdagen hjemme på Konnerud?
Frastjålet bankkort utenfor butikk
En kvinne er frastjålet to bankkort utenfor en matbutikk på Konnerud i Drammen, melder politiet. Det skal ha vært en mann med utenlandsk opprinnelse som oppholdt kvinnen mens en annen mann stjal kortene fra bilen hennes.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Enda et bilinnbrudd
I løpet av natta er det blitt knust en rute på en Volkswagen Golf i Rugdeveien på Konnerud i Drammen. En GPS er blitt tatt, melder politiet.
Nytt bilinnbrudd
I løpet av natta har det blitt stjålet navigasjonsutstyr fra en Volkswagen Golf på Konnerud i Drammen, opplyser politiet.
Enda et bilinnbrudd
Det har blitt meldt om et bilinnbrudd i en helt ny Touran på Konnerud i Drammen i natt. Politiet opplyser at det har blitt stjålet navigasjon, og at de har foretatt en åstedsundersøkelse.
Les mer om Drammen, Konnerud og Touran.
Bilinnbrudd på Konnerud
Det har vært innbrudd i to bilder på Konnerud i løpet av natten, melder politiet. Det ble stjålet stereoanlegg i begge bilene.
Les mer om Konnerud.
Brann Svensedammen skole
Det brøt ut brann ved Svensedammen skole på Konnerud i Drammen søndag kveld. Det brant i noen søppeldunker som sto inntil en skolebygning, søppeldunkene ble dratt ut slik at brannen ikke spredte seg opplyser politiet.
Les mer om Drammen, Konnerud og Svensedammen.
Hytteinnbrudd på Konnerud
Politiet i Drammen har undersøkt et innbrudd i ei hytte på Konnerud. Innbruddet har trolig skjedd natt til søndag.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Nye bilinnbrudd kan knyttes til BMW-bande
Biler på alle veier ut fra Konnerud tirsdag morgen ble stoppet og sjekket av politiet etter at det ble meldt om et innbrudd i en BMW i Sjakta på Konnerud. Få timer senere ble det begått et nytt bilinnbrudd i nærheten.
Les mer om BMW, Konnerud og Sjakta.
Nytt bilinnbrudd på Konnerud
Tirsdag morgen har det vært enda et bilinnbrudd i Sjakta på Konnerud, opplyser politiet. En GPS er stjålet fra bilen. – Vi mistenker at det er samme person som ble borte for oss tidligere i dag, sier seksjonsleder Morten Qvist i politiet til NRK.
Les mer om Konnerud, Morten Qvist, NRK og Sjakta.
Politiet leter etter BMW-tyver
Politiet har i morgentimene i dag stanset og sjekket biler på alle veier ut fra Konnerud, etter at det ble meldt om innbrudd i en nyere BMW i Sjakta på Konnerud. Politiet kom til stedet like etter, og har sendt ut en hundepatrulje. Det har den siste tiden vært innbrudd i flere BMW-er, både i Buskerud og Oslo, der det er stjålet utstyr fra bilene. Politiet sier at innbruddet på Konnerud er gjort på tilsvarende måte.
Les mer om BMW, Buskerud, Konnerud, Oslo og Sjakta.
Bilinnbrudd Konnerud
Politiet melder at de er på åstedsundersøkelser på Konnerud i Drammen, etter meldinger om innbrudd i flere biler. Blant annet skal det være stjålet GPS.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Ungdomsfest ute av kontroll
Politiet rykket i natt ut til en ungdomsfest som var ute av kontroll på Konnerud i Drammen. Ifølge politiet var det rundt 50–60 berusede ungdommer i huset og mange av dem var under 18 år.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Bok om å være alkoholiker
Radioprofilen i P4, Michael Andreassen, fra Drammen har skrevet bok om å være alkoholiker. I boka forteller han om oppveksten på Konnerud der han søkte fellesskap i ungdomsmiljøer som prøvde stadig nye rusmidler. Denne helgen ble boka lansert.
Vindværet merkes godt
Trær har blåst over ende flere steder i fylket torsdag ettermiddag. I Hokksund har et tre blåst over et hus og en garasje i Jordfallveien. Også på Kongsberg og på Konnerud i Drammen har trær blåst over ende.
Trær har blåst ned
Flere trær har blåst overende i Stubberudveien på Konnerud i Drammen. Stubberudveien blir stengt ved Skalstadkrysset mens det ryddes, opplyser politiet.
Behandler Buskerudbypakke 2
I kveld behandler formannskapet i Drammen Buskerudbypakke 2. Den omhandler blant annet innføring av bomring. Mange beboere, spesielt på Rundtom, Åskollen, Kniveåsen, Skoger og Konnerud, reagerer på at de må betale for å kjøre inn til byen.
Dømt til fengsel for voldsbruk
To menn er dømt til fengsel for voldsbruk. Voldsbruken mellom de to skjedde i et hus på Konnerud, skriver Drammens Tidende, og det dreide seg trolig om uenigheter knyttet til et tidligere leieforhold. Huseieren er nå dømt til fengsel i ett år og fire måneder for grov kroppsskade.
Les mer om Konnerud.