Konsert

Inntar storsalen

Orkesteret Kalabalik står i dag på scenen i storsalen i kulturhuset. Det er første gang de står på denne scenen med egen konsert. På høy tid, vil noen mene.

Elvis-trio legger ut på gospelturne Norge rundt

Wandrups utvalgte: Kongens sangskatt ut til folket. CD/KONSERT: For tredje gang utgir trioen Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk et album tilegnet Elvis Presley. I 2016 kom «En storslått hyllest til Elvis!».
Les mer om Norge, Paal Flaata og Vidar Busk.
I kveld plasseres Kirsti Huke i norsk jazz øverste divisjon(pluss)
Kirsti Huke får fredag kveld Radka Toneff Minnepris, feirer med trippel konsert.
Les mer om Kirsti Huke.
Dette skriver HA om i dag
Video med E6-elgen. Folketallet på Hedmarken. Hvem kan være Hedmarkens OL-håp om fire år? Konsert i Hamar teater. Dette er noe av det vi skriver om i dag. God morgen!
Les mer om E6-elgen, Hamar og Hedmarken.
Popstjernen stjal daten til Christer Falck
Christer Falck tok med seg en dame han var forelsket i på Prince-konsert, men det gikk ikke som planlagt.
Se her hva som skjer 23. februar del 2
Emma Hegermann og William's War Opposition har konsert i Hamar Teater fredag klokka 19.00. livssyn Hamar Normisjon har bønnens time i Misjonshuset fredag klokka 11.00. St. Torfinn kirke har korsvei fredag klokka 17.30.
Hjerterknekt varmer opp for Smokie
Hjerterknekt har fått i oppdrag å varme opp for Smokie under sommerfestivalen i Gran. Hjerterknekt slapp ny plate for et par uker siden, og hadde da plateslipp og konsert i Musikk-kjeller'n foran et fornøyd publikum.
Les mer om Gran og Smokie.
Jeg vil påstå de har lyktes med å lage selveste søknadsskjemaet fra helvete
«Milde himmel da mann, jeg skal jo bare arrangere en liten konsert» skriver konsertarrangør Jan Engen. cássio abreu / Flickr.com Innlegget er først publisert i Adresseavisen. Det er gjengitt med forfatters tillatelse.
- Det er en viktig konsert om håp og bedre tider. Om å se fremover.
Stolthet og glede er fokuset til tidenes heftigste artistgalla i Sápmi. Årets viktigste konsert, mener en av artistene. Aldri før har så mange stjerner vært samlet på samme scene i Sápmi tidligere.
Les mer om Spmi.
18 artister stiller opp gratis
Mih er en konsert som arrangeres i Hamarøyhallen i Nord-Salten 3. mars, i kjølvannet av de mye omtalte Tysfjord-sakene. 18 artister og band har takket ja til å stille opp helt gratis.
Takk for musikken i kulturhuset
15. februar var vi igjen på konsert i Bærum Kulturhus, og denne gangen hørte vi de tre prisvinnerne fra fjorårets 11. internasjonale «Franz Liszt piano competition». Det var en stor opplevelse!
Les mer om Franz Liszt.
Marcus og Martinus møtte tyske stjernetvillinger
BERLIN/OSLO (NRK): Før tirsdagens konsert i Berlin møtte tvillingene fra Trofors i Nordland sitt tyske motstykke – Lisa og Lena.
Les mer om Berlin, Lena, Lisa og Nordland.
Reiser rett fra München til Mo for å synge på Bakeribyggfestivalen
Blant artistene som spiller på Bakeribyggfestivalen er Beady Belle, som har lansering på sin nye plate med konsert i München og Mo i Rana.
Jeg vil påstå de har lyktes med å lage selveste søknadsskjemaet fra helvete
«Milde himmel da mann, jeg skal jo bare arrangere en liten konsert skriver Jan Engen i dette debattinnlegget.
Les mer om Jan Engen.
Vazelina ønsket selv å utsette
HADSEL: En konsert med Vazelina Bilopphøggers på Hurtigrutens hus ble avlyst etter ønske fra bandet. Konserten vil kanskje bli satt opp på nytt rundt årsskiftet.
- Morrissey-fans forlot Glasgow-konsert
Hvordan miste halvparten av publikummet ditt? Kom til Glasgow og spør om noen av dem faktisk liker Nicola Sturgeon», skriver en misfornøyd Moz-fan på Twitter.
Plumbo-Lars Erik om den ville fortida: - Jeg ble kastet ut av vår egen konsert!
Det er gått noen år siden Lars Erik Blokkhus ble båret av scenen, fordi han var for full og segnet om. Siden den gang har både han og Plumbo skjerpet seg.
Les mer om Plumbo.
Gir ut 45 år gammel Prudence-konsert
Konserten ble spilt inn i 1973, men først denne uka kunne namsosbandet lansere opptaket på plate. – Mytene om hvor gode vi var, stemmer, sier Åge Aleksandersen.
Annsofi med returkonsert i Sarpsborg
Lørdag kveld holdt Annsofi Klevfoss og JP Paulsen konsert i Glenghuset, den første konserten i Sarpsborg etter oppgjøret hennes med musikkbransjen.
Les mer om Glenghuset og Sarpsborg.
MAKTKAMP MED ALLE MIDLER I TYSFJORD.
På "Fremovrs "kulturside skrives det om "KONSERT FOR STOLTHET" over to hele sider.
Velmodulert gjenhør med Reeves
Kulturfredagens Jim Reeves-konsert på Stokmarknes bød på mang en latter. Det var helt fullt i kafeen på Hurtigrutens hus fredag formiddag. Og det var ikke bare kaker og smørbrød som lokket.
Trodde han hadde gjort et kupp - så oppdaget de billett-tabben
Valentines-helgen ble ikke helt som de hadde tenkt. KJEMPETABBE: Duncan Robb og kjæresten trodde de skulle på Red Hot Chili Peppers-konsert. Det stemte bare nesten.
Unge og profesjonelle glitrer sammen på scenen i Nordre Ål kirke
Søndag blir det konsert hvor publikum får høre resultatet av et tett samarbeid mellom Lillehammer kulturskole, Lillehammer symfoniorkester og andre profesjonelle musikere.
Les mer om Lillehammer og Nordre Ål.
Her er noe av det som foregår i helga
Teater på Melhus, konsert på Støren, skileik og skøytebane hos Trønder-Lyn. I tre år har Geir Rune Engan jobbet med albumet som nå er ute på dobbel vinyl og CD. Denne fredagen slippes albumet, og i morgen lørdag 17.