Konsert

Dr. Hook blir oppvarmingsband for Åge på Sverresborg

Under Åge Aleksandersens konsert «Trondheimsnatt på Sverresborg 11. august neste år kommer de amerikanske 70-talls rockerne Dr. Hook og sørger for oppvarmingen.

Kan nærme seg Westlife-reunion

Fem år etter gruppens siste konsert, åpner nå tidligere Westlife-medlem Nicky Byrne, opp for et comeback.
Historisk gjensyn på Fredriksten
Et historisk metalband fra Østfold gjenoppstår på neste års Tons of Rock-festival i Halden. Equinox fra Fredrikstad skal holde sin første konsert dette tusenåret på festivalens siste dag 22. juni. Bandet startet opp på 80-tallet og ble kjent som Norges første Thrash metalband. – En øredøvende stillhet siden slutten av forrige årtusen er omme, sier bandet selv.
Kaada ut av eremitt-tilværelsen
KONSERT: – Jeg kjeder meg ofte på konsert, sier John Erik Kaada, som lover å ikke være kjedelig når han selv skal spille i Kunsthall Stavanger.

Astrid S avlyser konsert etter surfeulykke

- Håper at «golfballen forsvinner.
Astrid S fikk monsterkul etter surfebrett-ulykke
Astrid S må avlyse konsert etter ulykke i Australia.
Les mer om Australia.
Astrid Smeplass skadet under surfing
Avlyser planlagt konsert i Sverige.
Les mer om Sverige.
Aurora: – Jeg kommer til å synge mer delikat
Foran 1.100 publikummere skal Aurora Aksnes holde konsert i Nidarosdomen i kveld. Artisten sier det blir en helt spesiell konsert.
Les mer om Nidarosdomen.
Kjendiseiere i musikkfestival
Bandet DumDum Boys går inn som eiere på en ny musikkfestival på Lillehammer. Selskapet Live AS skal arrangere konsert på Strandtorget neste år, med plass til fem tusen publikummere, melder GD. Byens egne, Jaa9 og Onkl P, er også med på eiersida.
Skjelte ut publikum etter telefonbruk – forlot scenen i protest
Chrissie Hynde (66) har lite til overs for folk som bruker telefonen under konsert.
Stor pågang a-ha-billetter
I formiddag ble det solgt 7.500 a-ha-billetter på 10 minutter, til sommerens konsert på Hamar. Det melder HA. Konserten er 14. august. Billetten til Sting-konserten solgte ut på halvannen time. Elton John solgte ut på fire minutter og 47 sekunder.
Les mer om Hamar og Sting-konserten.
Står pågang A HA-billetter
I formiddag ble det solgt 7.500 a-ha-billetter på 10 minutter, til sommerens konsert på Hamar. Det melder HA. Konserten er 14. august. Billetten til Sting-konserten solgte ut på halvannen time. Elton John solgte ut på fire minutter og 47 sekunder.
Les mer om Hamar og Sting-konserten.
Står pågang AHA-billetter
Tirsdag formiddag ble det solgt 7.500 a-ha-billetter på 10 minutter, til sommerens konsert på Hamar. Det melder HA. Konserten er 14. august. Billetten til Sting-konserten solgte ut på halvannen time. Elton John solgte ut på fire minutter og 47 sekunder.
Les mer om Hamar og Sting-konserten.
Jeg har opplevd denne trakasseringen helt fra tenårene og frem til i dag
«Både via bemerkninger og fysisk kontakt; på arbeid, byen, konsert og i sosiale medier – til og med i full vinterhyre på åpen gate skriver Kamilla Paulsen.
Les mer om Kamilla Paulsen.
Hamar får besøk av a-ha
Det blir konsert med a-ha på Stortorget på Hamar neste sommer. Det ble kjent på en pressekonferanse i formiddag. Sting og Elton John har spilt på Stortorget de siste to årene, og det er mange som har vært spente på hvem som skulle være spille der i år.
Les mer om Elton John, Hamar og Stortorget.
Få billetter igjen til a-ha
9000 billetter til a-ha konsert ved Kongsberg jazzfestival til neste år er allerede revet vekk. Konserten er den eneste bandet gjør på Østlandet neste sommer. På sine nettsider opplyser jazzfestivalen at det er få billetter igjen.
Les mer om Kongsberg og Østlandet.
Her stod overlasta Ausekarane-utstyr
På ein rutinekontroll på Voss stoppa vegvesenet ein varebilen med ei overlast på over 1800 kg. Ut kom Ausekarane sitt musikkutstyr som var på veg til konsert på Geilo.
Han overnatta ute for å sikre seg hus til ni millionar kroner
SMØRÅS (NRK): Konsert-tilstandar då 81 arkitektteikina einebustadar i Bergen vart lagde ut for sal i dag.
Les mer om Bergen.
Her bli det liv – regjeringssamtalene har startet
Lørdag kveld var de på DDE-konsert sammen. Søndag ettermiddag satte Trine Skei Grande seg for første gang sammen med Erna Solberg og Siv Jensen for å avklare eventuelle regjeringsforhandlinger.
Toril Volden Bye (49) og Stig Einar Bye (47)
- Stig og jeg går nesten alltid likt kledd for å vise at vi tilhører hverandre. Det er sytten år siden vi ble kjærester. Før det hadde begge hatt den andre i kikkerten lenge. Første gang vi reiste til Bergen fra hjembyen Trondheim, var vi nyforelsket og hadde bare øyne for hverandre. Siden har vi reist hit flere ganger, men aldri på slump. En gang var vi her for å oppleve 17. mai-feiringen, og de andre gangene for å gå på konsert. Nå har vi hørt på Rune Larsen og Tor Endresen. Stig og jeg tar alltid toget. Vi liker å se landskapet og å lese bøker underveis.
Havn inn i Saltdal kirke
I helgen skal kirken huse en nordnorsk, kvensk og samisk konsert med Susanne Lundeng.
Les mer om Saltdal og Susanne Lundeng.
Havn inn i Saltdal kirke
I helgen skal kirken huse en nordnorsk, kvensk og samisk konsert med Susanne Lundeng.
Les mer om Saltdal og Susanne Lundeng.
DumDum Boys gjør sin største konsert i hjembyen
Etter et drøyt års pause skal bandet igjen turnere neste sommer. Sverresborg og den nye festivalen Parkliv i Orkanger blir blant stoppestedene.
Les mer om Orkanger og Parkliv.
Nye, sterke utgivelser med jazzpiano-mesteren Bill Evans
Wandrups utvalgte: Uutgitt konsert og tre CD'ers boks.