Kopperud

Lagde alpinanlegg i hagen på Kopperud

Hva gjør du hvis du synes påskefjellet er for langt unna? Amund og Ole Thomas lagde alpinbakke gjennom boligfeltet i Postmannsfaret og inviterte vennegjengen
Les mer om Kopperud og Postmannsfaret.

Brann i leilighet

Ifølge politiet er det et leilighetskompleks i tilknytning til en bedrift som brenner i Rakkestad. Det skal ikke være personer inne i bygget, sier innsatsleder Remi Kopperud. – Røykdykkere er likevel inne i bygget for å kontrollere. Det er for tidlig å si noe om årsaken, men politiet tar nå forklaringer fra personer som er tilknyttet bygget.
Les mer om Rakkestad og Remi Kopperud.
Premiering av pøbelstreker
Sissel H. Kopperud mener det vil være mer rimelig å gi ungdommene på Sevalstunet bot når de utløser brannalarmen uten grunn.
Les mer om Sevalstunet.
Studentboligene på Kopperud kan bli solgt
Sit mener det er en risiko for overetablering av studentboliger i Gjøvik.
Les mer om Gjøvik og Kopperud.

To kollisjoner i skummelt kryss: – Må noen bli overkjørt før det skjer noe?

Fredag skjedde nok en kollisjon i krysset Kalkveien/Steinvegen på Kopperud i Gjøvik. Beboere mener noe må gjøres på strekningen.
Les mer om Gjøvik og Kopperud.
Kollisjon i Gjøvik
En person er kjørt til legevakta etter en kollisjon mellom to biler i et kryss i Stenvegen på Kopperud i Gjøvik i dag. Kollisjonen skjedde ved 8-tida.
Les mer om Gjøvik, Kopperud og Stenvegen.
Kollsjon i Gjøvik
En person er kjørt til legevakta etter en kollisjon mellom to biler i et kryss i Stenvegen på Kopperud i Gjøvik i dag. Kollisjonen skjedde ved 8 tida.
Les mer om Gjøvik, Kopperud og Stenvegen.
Løser krimgåter og lærer realfag
På Kopperud skole er et tjuetalls elever i gang med å løse en krimgåte. Det gjør de gjennom å delta i PR-Klubben som lærer barna realfag på en morsom og spennende måte gjennom praktisk realfag.
Sparta tar ledelsen igjen
Sparta leder 2-1 over Lørenskog. Herman Kopperud skåret på straffe.
Les mer om Lørenskog.
- Når man først ser at noe spirer og gror, da spirer det også noe i en selv
I den frodige hagen til familien Kopperud ble lidenskapen først sådd hos datteren Heidi. Hageinteressen gikk så videre til moren Grethe, og i dag deler hele familien på de grønne gledene.
Les mer om Grethe, Heidi og Kopperud.
Tyveri i Gjøvik
En mørkegrå sykkel av typen «Xeed Eco 3 har blitt stjålet fra Kopperud i Gjøvik i løpet av natta. En «GT terrengsykkel ble satt igjen på stedet. Saken anmeldes, melder politiet.
Les mer om Gjøvik, Kopperud og Xeed Eco.
Slukket bål
Brannvesenet i Gjøvik måtte ut å slukke et bål ved 01.30-tida i natt. Ifølge Brann Innlandet var bålet på Kopperud skole.
Les mer om Gjøvik og Kopperud.
Ønsker ny ordførerkandidat
– Drammen Høyre trenger en ny ordførerkandidat, sier Høyrepolitiker Terje Vegard Kopperud. Han mener partiet har mistet kontakten med folket i flere saker, skriver Drammens Tidende. Ordfører Tore Opdal Hansen sier at det blir avgjort i nominasjonsprosessen.
Ny kontrakt for Sparta-spiller
Sparta har forlenget kontrakten med unggutten Herman Kopperud (20) i ytterligere to sesonger, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. – Vi tror at Herman være en framtidig landslagsspiller hvis han fortsetter å utvikle seg, sier sportssjef Jonas Elofsson til avisen.
Kommunen vil ikke betale for manglende søppelhenting
– Her kommer det rotter og måker, det lukter og er uhygienisk. Slik kan vi ikke ha det lenger, sier daglig leder Mari Kopperud utenfor kjøkkenet som lager all maten til Frelsesarmeens institusjoner i Oslo. Men kommunen vil ikke gi prisavslag for manglende søppeltømming.
Les mer om Mari Kopperud og Oslo.
Sol (7) hos statsministeren
Syvåringen Sol Kopperud er engasjert i flyktningsituasjonen, og ville gjøre noe. Så da tok hun saken i egne hender og sendte brev og penger til statsministeren. Les alt på tv2.no
– Til Erna Solberg. Kan du være så snill og gi penger til flyktningene i Syria?
Syv år gamle Sol Kopperud skrev et brev til Erna Solberg og spurte om hun kunne gi penger til syriske flyktninger. I dag ble hun invitert hjem til statsministeren.
Frykter ras ved Susebakke
Det er bare et tidsspørsmål før det kommer et ras langs veien på Susebakke i Eidsberg. Det skriver Smaalenenes Avis. Enkelte steiner i murene langs Smedgaten har sklidd langt ut. Nå har Veidrift satt opp sperringer på gang- og sykkelveien så syklister ikke skal komme bort i steiner. Pål Kopperud i Veidrift sier til avisen at det ikke er mye som skal til for å sette i gang et ras.
Kiwi ville kjøpe kiosken til Knut (73) for fem millioner. Han sa nei.
Flere har forsøkt å kjøpe kiosken hans. Men Knut Kopperud (73) som jobber der 12 timer om dagen - syv dager i uka - året rundt, sier nei hver gang.
Les mer om Knut.
Gründeren Espen (23) gikk «all in på å lage hippe briller: – Må ærlig innrømme at jeg var kjempenervøs
Halvannet år etter at Espen Kopperud gikk «all in på sitt eget brillemerke, er han nå klar for et europeisk brille-eventyr.
Les mer om Espen Kopperud.
Påfuglen Pål er på hyttetur
Etter at familien Kopperud nesten klarte å fange familiens fraværende fjærkre i pinsen begynner påfuglen å bli vant til hyttefolket på Signebøfjellet – og hyttefolket begynner å bli vant til Pål.
Les mer om Kopperud, Pål og Signebøfjellet.
Var centimetre unna å fange påfuglen Pål
Kristine Kopperud hadde nærmest gitt opp håpet om å finne påfuglen Pål etter to uker på rømmen. Men så fikk NRK Østfold en telefon fra en hytteeier i Enningdalen.
Les mer om Enningdalen og Pål.
Leter etter påfuglen Pål
Pål tok til vingene første gang på lørdag, og siden har ikke eierne sett ham. Matmor Kristine Kopperud er engstelig, men takknemlig for naboenes hjelp.
Les mer om Pål.
Mener hjemmefødsler må settes i system
– Fraværet av stress fører til færre komplikasjoner, tror jordmor Lisbeth Kopperud.
Les mer om Lisbeth Kopperud.