Kraniebrudd

Må gjenoppta etterforskning av statuevelt

En toåring fra Fredrikstad fikk kraniebrudd etter å ha fått en rådyrstatue over seg i fjor. Saken ble henlagt av politiet før jul, men nå må saken gjenopptas.
Les mer om Fredrikstad.

Hundeeiere må i fengsel etter skambiting

Eierne til to rottweilere må i fengsel etter at hundene bet en ettåring slik at barnet ble påført kraniebrudd i 2013. Lagmannsretten skjerpet straffen for hundeeierne.
Åpner tilsynssak etter kraniebrudd på 3-åring
Fylkeslegen åpner tilsynssak etter at Tilde (3) fikk åpent kraniebrudd og måtte vente i over to timer før hun ble undersøkt av lege.
Les mer om Tilde.
Obduksjonsrapport: Utsett for «høg-energi-vald
Den førebelse obduksjonsrapporten etter at ein litauisk mann døydde i Steinkjer i helga er klar. Den konkluderer med at mannen hadde kraniebrudd med hjerneblødning. Det opplyser Trond Peder Nilsen, som er forsvarar for den eine av dei sikta.

Fikk kraniebrudd etter nedskalling på fest

Fornærmede måtte operere inn en titaniumplate etter en låvefest i Marker.
Les mer om Marker.
Skallet kraniebrudd på festdeltager
En mann er dømt til halvannet år i fengsel etter at han skallet kraniebrudd på en festdeltaker på en fest i Marker i fjor våres.
Les mer om Marker.
Statuevelt kan være hærverk
Politiet utelukker ikke at rådyr-statuen som veltet over en to år gammel gutt og skadet han alvorlig, kan ha vært utsatt for hærværk. Gutten ligger på barneintensiven på Ullevål med kraniebrudd.
Les mer om Ullevål.
2-åringen har kraniebrudd
Den to år gamle gutten som fikk en rådyr-statue over seg i Kirkeparken i Fredrikstad har brudd i kraniet. Det forteller guttens mor til Fredriksstad Blad. 2-åringen er innlagt på barne-intesivavdelingen
Toåring fikk kraniebrudd i statue-ulykke i Fredrikstad
- Han har fått brudd i kraniet, men heldigvis fant ikke legene noen blødning. De frykter for blodpropp og har derfor gitt ham blodfortynnende. Men etter forholdene står det bra til,
Les mer om Fredrikstad.
2-åringen har kraniebrudd
Den to år gamle gutten som fikke en rådyr-statue over seg i Kirkeparken i Fredrikstad har brudd i kraniet. Det forteller guttens mor til Fredriksstad Blad.
Toåring fikk kraniebrudd i statue-ulykke i Fredrikstad
Toåringen som fredag ble kritisk skadd da han fikk en statue over seg i en park i Fredrikstad, har fått brudd på kraniet. - Han har fått brudd i kraniet, men heldigvis fant ikke legene
Les mer om Fredrikstad.
Toåring fikk kraniebrudd i statue-ulykke i Fredrikstad
Toåringen som fredag ble kritisk skadd da han fikk en statue over seg i en park i Fredrikstad, har fått brudd på kraniet.
Les mer om Fredrikstad.
Den skadde toåringen har fått kraniebrudd
Rådyrstatuen i parken ved Fredrikstad domkirke falt over gutten da han dyttet på den, forteller guttens mor. Foto: Andr Lia/Google maps Fredag ettermiddag veltet en rådyrstatue i Kirkeparken
Hadde åpent kraniebrudd - måtte vente to timer på legehjelp
Tilde (3) fikk åpent kraniebrudd og hjerneblødning etter et uhell i hjemmet - men hun ble ikke undersøkt av lege før etter to timer.
– Ventetida var et mareritt
Tilde (3) fikk åpent kraniebrudd og hjerneblødning etter et uhell i hjemmet – men hun ble ikke undersøkt av lege før etter to timer.
Les mer om Ventetida.
Ble påført kraniebrudd mens politiet hørte på
EIDSVOLL: Det som startet med en bildør som ble smelt for hardt igjen endte i brutal balltrevold. En 31 år gammel mann fra Eidsvoll er i Øvre Romerike tingrett dømt til fem måneders
Les mer om Eidsvoll og Øvre Romerike.
Låvefest utartet i Marker
En 26 år gammel mann fra Rakkestad er dømt til 21 måneders fengsel for å ha skallet ned en annen mann under en låvefest i Marker. Offeret fikk kraniebrudd.
Les mer om Marker og Rakkestad.
Låvefest utartet i Marker
En 26 år gammel mann fra Rakkestad er dømt til 21 måneders fengsel for å ha skallet ned en annen mann under en låvefest i Marker. Offeret fikk kraniebrudd. Den dømte må også betale offeret drøyt 76. 000 kroner i oppreisning og erstatning om dommen blir stående, skriver Smaalenenes avis. 26-åringen mener han handlet i nødverge, og har anket dommen.
Les mer om Marker og Rakkestad.
Skadeskutt Dragons tapte mot erkerival Vålerenga
DRAGONS - VÅLERENGA 1-3 Eirik Skadsdammen er ute i lang tid med kraniebrudd mens Bryan Schmidt sliter med et leddbånd.
Skadeskutt Dragons tapte mot erkerival Vålerenga
DRAGONS - VÅLERENGA 1-3 Eirik Skadsdammen er ute i lang tid med kraniebrudd mens Bryan Schmidt sliter med et leddbånd.
Skal opereres for kraniebrudd
Storhamars veteran Eirik Skadsdammen skal opereres for kraniebrudd etter at han fikk en knallhard puck i hodet i kampen mot Rosenborg lørdag.
Skal opereres for kraniebrudd
Storhamars veteran Eirik Skadsdammen skal opereres for kraniebrudd etter at han fikk en knallhard puck i hodet i kampen mot Rosenborg lørdag. Det skal ifølge Storhamar-ledelsen stå bra til med ham.
Skadsdammen pådro seg kraniebrudd
Fikk puck i hodet, men er ved godt mot på St. Olavs Hospital.
Mann i 20-årene siktet og etterlyst
En 37 år gammel Fredrikstadmann er operert tre ganger, og har siden søndag 3. november ligget i kunstig koma på Ullevål, etter å ha blitt slått ned og påført kraniebrudd ved 03-tiden
Les mer om Fredrikstadmann og Ullevål.