Kun

Prisen politikerne sa nei til var 3,8 milliarder, men rett pris var kun 95 millioner

For to år siden møtte Aftenbladet sinte bjerkreimsbuer på tilhørerbenken i fylkesutvalget. Birkelandsvatnet skulle bli drikkevann for Nord-Jæren. Det ingen oppdaget var den store regnefeilen i saken.
Les mer om Aftenbladet og Nord-Jæren.

– Så mye koster det å produsere Galaxy S9+

Kun slått av n smarttelefon, og du kan sikkert gjette hvilken.
Nilsen om Skålevik: – Kunne tatt medalje med Steffen i fjor
BERGEN (VG) (Brann – Bodø/Glimt 2–0) Steffen Lie Skålevik (25) fikk kun åtte kamper for Brann på vårsesongen, før han dro på utlån til Start. Nå er strilen tilbake i Bergen og svarte med scoring i årets første kamp.
Les mer om Bergen, Brann, Skålevik, Start og Steffen.
Ulvestad til cupfinale
Fredrik Ulvestad og Djurgården tok seg til finale med 2-0-seier over AIK i den svenske cupen. Tarik Elyounoussis lag tapte derbyet for første gang siden 2011. Både Ulvestad og Elyounoussi spilte samtlige minutter på Friends Arena, men det var kun en av dem som kunne sikre finaleplass. Til slutt var det Ulvestad som fikk juble for seier og avansement.

Her er grepene som skal snu RBKs svakeste seriestart siden Jönsson-tida

Selv om det er to uker til Odd-kampen, vil Kåre Ingebrigtsen kun få tre økter med hele laget samlet. Nå kommer han til å bruke video aktivt for å snu den svake seriestarten.
Forsiden NRK Super
Kun halvparten av hundespannene i 500-kilometersklassen fullførte årets Finnmarksløp. Europas lengste hundeløp er blitt lengre, og det har mange deltakere fått merke.
Les mer om Finnmarksløp.
Kun Jean Paul med netthandel: Kraftig salgsøkning hos norsk klesgigant - selv uten netthandel
Investor Olav Nils Sunde og hans moteimperium Voice Norge går så det suser i en bransje uten omsetningsvekst. Klesbransjen i Norge har sett bedre tider. I fjor falt salget med 1,2 prosent for bransjen som helhet. Det viser tall fra Virke.
Les mer om Norge, Virke og Voice Norge.
Bomskudd ødela
Tre bomskudd på første skyting ødela for Gro Njølstad Randby (15) i søndagens ungdomsrenn i skiskyting i Holmenkollen. I stedet ble det andreplass åtte sekunder bak vinneren Eivor Melby Bråten fra Øystre Slidre som slapp med kun en strafferunde.
Dette er MFK-supporternes nye stampub i Oslo
Kun et steinkast unna den gamle stampuben. Siden 2008 har utestedet Tempest vært stampuben for alle med blåhvitt hjerte i Oslo. Gjennom årene har stedet huset hundrevis av MFK-supportere under seriekamper og cupkamper.
Les mer om Oslo og Tempest.
Kvinnenes storslalåm avlyst
Kvinnenes storslalåm i Åre i Sverige er avlyst. Ifølge arrangøren avlyses det grunnet kraftig vind. Både Ragnhild Mowinckel og Nina Haver-Løseth stod klar til start. Det er ikke klart hva som vil skje med herrenes slalåm, der Sebastian Foss Solevåg skal i ilden, som i utgangspunktet skulle startet kun 40 minutter etter kvinnene.
Kåre har helt rett. Det er ingen grunn til bekymring(pluss)
KOMMENTAR: Kun ett poeng på to kamper er naturligvis ikke godt nok. Ser man litt bak resultatet er det ikke så håpløst.
Kåre har helt rett. Det er ingen grunn til bekymring.
KOMMENTAR: Kun ett poeng på to kamper er naturligvis ikke godt nok. Ser man litt bak resultatet er det ikke så håpløst.
Lettere skader etter nedkjøling
Mannen som datt gjennom isen på Hovden har kun fått lettere skader. Det skriver Sørlandet sykehus på Twitter.
Les mer om Hovden, Sørlandet og Twitter.
Kinas statsminister gjenvalgt
Kinas statsminister Li Keqiang er blitt gjenvalgt til en ny femårsperiode natt til søndag. 2.964 av representantene i Folkekongressen i stemte for gjenvalg av Li. Kun to stemte imot.
Kun resultatet gledet da United avanserte i FA-cupen
Manchester United - Brighton 2-0). United var heldige da de gikk videre til semifinalen i FA-cupen. De ga fra seg initiativet på Old Trafford.
Regjeringen vil være uberørt av mistillit mot Listhaug
Regjeringen må ikke gå av, selv om justisministeren får mistillit mot seg. I 1955 skjedde nettopp det. Da ble regjeringen sittende, og kun statsråden gikk av.
Les mer om Listhaug.
n seier unna semifinaleplass
(Akerselva - Greåker IBK 1-11) Greåker hadde få vanskeligheter med å beseire Akerselva lørdag. Nå er de kun n seier unna en plass i semfinalene i NM-sluttspillet i innebandy.
Benito Fauvel: Trafikkbildet på Ringerike
Det er mer problemer enn utfordringer - tunnelen i Sollihøgda var ett eksempel. Tre års ventetid, kun for å rehabilitere. Så to år til fordi en e-post ikke nådde fram. E16 er og blir veien til Bergen.
Les mer om Bergen, Ringerike og Sollihøgda.
Lover Weng kamp om verdenscupkula: - Skal gi alt jeg har og litt til
Det skiller kun 107 poeng mellom Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng før det avsluttende rennet av verdenscupen. Marit Bjørgen tror på Østberg.
Kan bli historisk: Kun et uhell kan ødelegge for Lorentzen
Håvard Holmefjord Lorentzen kan bli første nordmann som vinner 500-meteren sammenlagt i verdenscupen på skøyter.
Les mer om Lorentzen.
Medaljehåp for Olsbu
Marte Olsbu gikk nettopp ut på Norges siste etappe under dagens skiskytterstafett i Holmenkollen. Etter veksling er Froland-jenta på fjerdeplass, kun få sekunder bak Tyskland på tredjeplass.
Hovedgata på Grünerløkka blir ny
Thorvald Meyers gate skal rustes opp som trikkegate med bredere fortau. Vanlig biltrafikk blir forbudt, og kun varelevering og kjøring til eiendommene blir lov. Forslaget fra Bymiljøetaten er nå sendt til politisk behandling.
Frykter Vipers på hjemmebane
– Det blir tøft å slå Vipers Kristiansand på hjemmebane i morgen, sier Storhamar-spiller Kamilla Sundmoen. Etter søndagens håndballkamp, gjenstår det kun fire kamper for begge lagene i eliteserien.
Tidligere visedirektør får sparken fra FBI
USAs justisminister Jeff Sessions har sparket tidligere visedirektør i FBI, Andrew McCabe, kun to dager før McCabe skulle pensjonere seg.
Les mer om Andrew McCabe, FBI og McCabe.