Kurt

Nettavisen kåret til årets E-kommisjonær hos Rikstoto

- Vi setter umåtelig stor pris på en slik pris, sier sportspillsjef Kurt Rune Leirvåg.

Øvrevoll med kanonfin sesongpremiere

Både sportslig og spillemessig er det en flott sesongpremiere som venter på Øvrevoll torsdag kveld. Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg.
Les mer om Kurt Leirvåg og Øvrevoll.
Endelig klart for Bro Park
Etter flere avlysninger, er det endelig dags for sesongstart på Bro Park søndag ettermiddag. Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg.
Les mer om Bro Park og Kurt Leirvåg.
Fagetat og byråd sa nei: Kurt får likevel beholde bryggen utenfor Ludeboden
Politikerne i bystyret trosset både fagfolkene og byrådet til fordel for Kurt Oddekalv og Miljøvernforbundet.

Kurt feier opp over ti tonn støv i timen på Mo, men hissige bilister skaper farlige situasjoner i trafikken

– Noen hytter med neven og banner, men det er lite jeg får gjort med farten. Jeg prøver å gjøre jobben min og synes det er fint at det blir mindre støv i gatene.
Krev at næringa ryddar opp sin eigen plast
Store delar av plastavfallet som blir funne langs kysten stammar frå fiskeri- og havbruksnæringa, meiner dei som samlar inn avfall. No krev miljøforkjemparen Kurt Oddekalv at bransjen sjølv ryddar opp.
Les mer om Kurt Oddekalv.
Savnet person funnet død
Personen som ble funnet død i Otra tidligere i dag, er identifisert til å være savnede Kurt Andersen, skriver politiet. 66 år gamle Andersen har vært savnet siden langfredag.
Les mer om Andersen, Kurt Andersen og Otra.
Fiskebilen kjører til ytterligere tre steder i distriktet
Fiskebilen til finnmarkingen Kurt Pleym skal heretter svinge innom ytterligere tre kommuner i Indre Østfold: Trøgstad, Skiptvet og Spydeberg.
Byrådet: – Riv bryggen, Kurt!
Saken har gått frem og tilbake i systemet i 20 år. Nå mener byrådet at flytebryggene til Miljøvernforbundet må bort.
Les mer om Kurt og Miljøvernforbundet.
Kurt Ove (47) fikk Slipenprisen
- Det er jo så man blir rent rørt til tårer, sier hovedpersonen selv.
Les mer om Slipenprisen.
Internasjonal nanokonferanse for studenter kommer til Trondheim
Den 7.-10. august 2018 arrangeres den 12. utgaven av International Nanoscience Student Conference 2018 - INASCON på NTNU i Trondheim. I år vil INASCON få nobelprisvinner i kjemi Kurt Wüthrich som en av foredragsholderne.
Les mer om Kurt Wüthrich og Trondheim.
Kurt og Lillian i Bodø fikk en ekstra bolig med i takstvurderingen for eiendomsskatt: – Det er gjort et slett arbeid
Selv om det var en tomannsbolig for mye i beregningen, fikk ekteparet fra Grønnåsen avslag på klagen på eiendomsskatten.
Les mer om Bodø, Grønnåsen og Lillian.
Herlig søndagslunsj i Ålborg
Det er fine spilleløp til søndagens internasjonale V4-lunsj i Ålborg. Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg.
Anne, Arnstein og Kurt forlot NRK da kontoret nedbemannet. Nå har de gått sammen og startet ny bedrift
– Jeg tror byen og område trenger noen som prøver og satser, sier Kurt Ivar Amundsen om vadsøbedriften Vinica Film og Media AS, som han har startet med to tidligere kollegaer fra NRK.
«Endrer ikke realiteter»
Tilsvar til innlegg: Noen presiseringer etter allmøtet på Melbu Beklager Kurt Jensen (Sp), Gro Marit Villadsen (Ap) og Per Bayner, dere tar feil!
Juul og Juel i Danmark
Steen Juul og Jeppe Juel sitter på de heteste favorittene til søndagens internasjonal V4-omgang på Charlottenlund. Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg.
Kurt Wikan (Sp): – Jeg tviler på at folkeavstemning hadde kommet på bane uten mitt initiativ
Senterpartiets Kurt Wikan kunne notere en stor politisk seier i fylkestinget torsdag. Han var først ute og foreslo folkeavstemning.
Ba Frimodig kirke bli i kirken
Bli i kirken. Det var den danske teologen Kurt Larsens oppfordring til Frimodig kirke. Rolf Kjøde, som har gått ut, støtter også de som blir. - Den teologi som har makten i dag, kan være vekk i morgen.
Les mer om Frimodig.
Medaljen glapp for Pedersen i super-G i Paralympics
Norske Jesper Saltvik Pedersen endte på fjerdeplass i super-G sittende i Paralympics i Pyeongchang søndag. Canadiske Kurt Oatway tok gullet.
Les mer om Pedersen og Pyeongchang.
Medaljen glapp for Pedersen i super-G
Norske Jesper Saltvik Pedersen endte på fjerdeplass i super-G sittende i Paralympics i Pyeongchang i natt. 18-åringen var 1,27 sekunder bak Kurt Oatway fra Canada som vant, men opp til bronsen var det bare 12 hundredeler.
Medaljen glapp for Pedersen i super-G i Paralympics
Norske Jesper Saltvik Pedersen endte på fjerdeplass i super-G sittende i Paralympics i Pyeongchang søndag. Canadiske Kurt Oatway tok gullet.
Les mer om Pedersen og Pyeongchang.
Medaljen glapp for Pedersen i super-G i Paralympics
Norske Jesper Saltvik Pedersen endte på fjerdeplass i super-G sittende i Paralympics i Pyeongchang søndag. Canadiske Kurt Oatway tok gullet.
Les mer om Pedersen og Pyeongchang.
12 hundredeler fra medalje
Jesper Pedersen kom på fjerdeplass under nattens Super-G i Paralympics. 18-åringen var 1,27 sekunder bak Kurt Oatway fra Canada som vant, men opp til bronsen var det bare 12 hundredeler. Foto: Norges Skiforbund
Les mer om Canada, Kurt Oatway og Super-G.
12 hundredeler fra medalje
Jesper Pedersen kom på fjerdeplass under nattens Super-G i Paralympics. 18-åringen var 1,27 sekunder bak Kurt Oatway fra Canada som vant, men opp til bronsen var det bare 12 hundredeler.
Les mer om Canada, Kurt Oatway og Super-G.