Kutt

Norske studenter kan rammes av streik

Rundt 2000 norske studenter som studerer i Storbritannia kan miste eksamen på grunn av en storstreik. Det er fare for at 42 000 akademikere og lærere kan bli tatt ut i streik for å hindre kraftig kutt i pensjonen.
Les mer om Storbritannia.

Bryne har snudd minusmareritt til pluss

Bryne leverer årsregnskap for 2017 med overskudd. Det er første gangen siden 2013. Økonomi: En smertefull snuoperasjon med knallharde kutt i utgiftene har gitt resultater.
Legene som kan ha reddet gullheltens karriere
Da lege Knut Fjeldsgaard så avisbildene av Håvard Lorentzens stygge kutt for to år siden, skjønte han at han måtte ta affære. Det kan ha reddet gullheltens karriere.
Les mer om Knut Fjeldsgaard.

Uakseptable kutt i hurtigbåt- og fergetilbudene!

Årsmøtet i Rødt Nordland vil påpeke at ferge- og hurtigbåttilbudet er det viktigste kollektivtilbudet som næringslivet og befolkningen har langs Nordlandskysten.
Slo med ølglass
En 28 år gammel Fredrikstad-mann må sone et halvt år i fengsel, etter at ha slo innehaveren av et utested i byen i ansiktet med et ølglass i fjor sommer. Slaget førte til at mannen fikk kutt i ansiktet som måtte stripses. Fredrikstad-mannen er dømt for voldsbruk tidligere, sist gang i august i fjor
Les mer om Fredrikstad-mann.
- Uakseptable kutt i hurtigbåt- og fergetilbudene!
Årsmøtet i Rødt Nordland vil påpeke at ferge- og hurtigbåttilbudet er det viktigste kollektivtilbudet som næringslivet og befolkningen har langs Nordlandskysten.
Hjernerystelse og kutt for begge VIF-stopperne
Vålerenga - Tromsø 0-3). Vålerenga fikk den verst tenkelige start på treningsleiren i Marbella. Begge midtstopperne måtte ut på båre etter to minutters spill.
Les mer om Marbella og Tromsø.
Arrestert etter slagsmål
En mann i 30-årene ble pågrepet i Kongsberg etter et slagsmål på et utested sent onsdag kveld. Ifølge politiet ble en person kjørt til legevakt med kutt i øyet. Den pågrepne er satt i arrest og skal avhøres i løpet av torsdagen.
Les mer om Kongsberg.
Nye Veier kvesser sparekniven i Trøndelag
Det er ikke bare E6 i Melhus og Midtre Gauldal som får kutt. Nye Veier har vært i hardt vær for sine omfattende kutt i E6-standarden.
Nedkjørt i Songdalen
Politiet har beslaglagt førerkortet til en sjåfør som kjørte ned en person i Brennåsveien i Songdalen onsdag ettermiddag. Den skadde ble kjørt til sykehus med kutt i pannen. Sjåføren fulgte ikke med, og kjørte ned personen som gikk langs veien.
Les mer om Brennåsveien og Songdalen.
Ingen Aibel-kutt i Haugesund nå
Aibel-sjefen varsler ingen kutt i Haugesund etter Johan Castberg-tildelingen til Kværner.
Kommer ikke i mål med kollektiv-kutt
Rådmannene ber politikerne om å få omprioritere midler.
Oslo-Høyres kutt og kreativitet
Rett før jul vedtok bystyret byens budsjett for 2018. Heldigvis for innbyggerne i bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand var det byrådets budsjett som ble vedtatt og ikke Høyres forslag.
Spår ny bølge med medie-kutt: - Det er en skremmende utvikling
- Digitalveksten demmer ikke opp for papirfallet, sier medieforsker. Norske mediehus kommer nå med sine årsresultater på løpende bånd.
Ber byråden slutte å skylde på andre
Politikere fra SV og Frp reagerer på at helsebyråden ikke tar mer ansvar for kutt som er gjort i tjenester til psykisk utviklingshemmede.
Les mer om Frp.
Slåsskamp med kniv i Kongsvinger
To personer er kjørt til sykehus for behandling av kutt og stikkskader etter en slåsskamp ved et kjøpesenter i Kongsvinger lørdag ettermiddag, melder politiet i Innlandet på Twitter.
Les mer om Innlandet, Kongsvinger og Twitter.
Askers ordfører har ansvar for Risenga-skandalen
I høst tok Elin Skrede og jeg tak i saken om økonomi og kutt i tilbudet til barna ved Risenga barnehage. SV-medlemmer bidro med sjekk av regnskapet, og vi varslet Budstikka og de andre partiene i Asker.
Skambankt: Horisonten brenner
Tungt og solid, med to kutt som stikker seg fram.
Ny rapport anbefaler å gjøre drastiske kutt i antall politistudenter
Politiet klarer ikke løse fremtidens arbeidsoppgaver dersom ikke rekrutteringen til politiet og etterutdanningen endres. Det mener en arbeidsgruppe som har vurdert politi- og lensmannsetatens behov de kommende tiårene.
Derfor senker Yara utbyttet
Yara-aksjen faller etter skuffende tall og forslag om kutt i utbyttet. Den gode nyheten er at gjødselprodusenten har kuttet kostnadene mer enn planlagt.
Les mer om Yara.
Derfor senker Yara utbyttet
Yara-aksjen faller etter skuffende tall og forslag om kutt i utbyttet. Den gode nyheten er at gjødselprodusenten har kuttet kostnadene mer enn planlagt.
Les mer om Yara.
- Større forskjeller og mer privatisering
- I regjeringserklæringen fryses fagforeningsfradraget på 2013-nivå, noe som i realiteten er et kutt, skriver Rigmor Aasrud i dette debattinnlegget. Den norske modellen bygger på en velfungerende velferdsstat.
Les mer om Rigmor Aasrud.
Politi og ambulanse rykket ut til UFO
Klokken 00.35 natt til torsdag fikk politiet melding fra en vakt ved studenthuset UFO i Bodø om at en person hadde blitt slått ned. Politi og ambulanse rykket ut. En person måtte til legevakta for å sy et kutt.
Les mer om Bodø og UFO.