Kutte

Må kutte kraftig i rus- og psykiatritjenesten: - Dette er en idiotisk måte å gjøre innsparing på

Kuttes kraftig i finansiering - kommunen skylder på overforbruk.

Må kutte kraftig: - Dette er en idiotisk måte å gjøre innsparing på

Rus- og psykiatritjenesten kuttes kraftig i finansiering - kommunen skylder på overforbruk.
Svakere resultat fra Tine – må kutte kostnader
Bondeeide Tine leverer et svakere resultat for fjerde kvartal i fjor enn året før. Nå skal meierikonsernet redusere kostnadene med 450 millioner kroner innen starten på 2019.
Les mer om Tine.
Leverer milliardresultat – skal kutte kostnadene
John Fredriksens laksekjempe Marine Harvest fikk et operasjonelt driftsresultat på 7,7 milliarder kroner i 2017. Nå vil selskapet kutte kostnadene med 486 millioner kroner.
Les mer om Marine Harvest.

Leverer milliardresultat - setter i gang kostnadskutt

John Fredriksens laksekjempe Marine Harvest fikk et operasjonelt driftsresultat på 7,7 milliarder kroner i 2017. Nå vil selskapet kutte kostnadene med 486 millioner kroner.
Les mer om Marine Harvest.
Vurderer karakterfri hverdag
Flere ungdomsskoler i Norge vurderer å kutte ut karakterer.
Les mer om Norge.
Trump vil kutte statsstøtten til romstasjon
Trump-administrasjonen vil ha NASA ut av den internasjonale romstasjonen innen 2025, og vil at stasjonen skal drives privat.
Trump vil kutte statsstøtten til romstasjon
Trump-administrasjonen vil ha NASA ut av den internasjonale romstasjonen innen 2025, og vil at stasjonen skal drives privat.
Vil kutte støtten til romstasjon
Trump-administrasjonen vil ha NASA ut av den internasjonale romstasjonen innen 2025, og vil at stasjonen skal drives privat. Det går frem av budsjettforslaget, som ble sluppet mandag.
Slik gjør du barna billigere
Se hvor du kan kutte i månedsbudsjettet. Det kan gjøre store utslag.
Produserer sokkelens billigste oljefat: Nå vil Lundin kutte kostnadene enda mer
Oljeselskapet Lundin har regnet seg frem til at de allerede har de laveste produksjonskostnadene på norsk sokkel. Nå skal de kutte kostnadene enda mer.
Les mer om Lundin.
Statoil skal vokse kraftig i Brasil: Vil eksportere norske kostnadskutt
Flere av Statoils største utbyggingsprosjekter på 2020-tallet skal skje i Brasil. Nå vil selskapet ta i bruk sin norske verktøykasse for å kutte kostnader.
Les mer om Brasil.
Advarer mot å kutte antall politistudenter
Tillitsvalgt for Nordland politidistrikt mener Justis- og beredskapsdepartementet tar helt feil når de skriver at antall politistudenter bør drastisk reduseres innen 2019.
Les mer om Justisog og Nordland.
Statnett ba strømkunder kutte forbruket: I fremtiden kan du bli bedt om å bidra
Da meteorologene i forrige uke varslet sjokkulde, sendte Statnett ut varsel til en rekke strømkunder om at de måtte skru ned strømforbruket sitt. Når det ikke ble så kaldt trakk Statnett varselet tilbake, men i fremtiden vil de trolig trenger mer hjelp.
Les mer om Statnett.
Kan kutte reisetiden i Vesterålen
Statens vegvesen ser på flere muligheter til fremtidens forbindelse over Hadselfjorden. Dersom vegen legges om mellom Hadseløya og Hadselbrua og fartsgrensen heves til 90 km/t utenom tettstedene, kan reisetida reduseres til under en halvtime, skriver de på sine hjemmesider.
Vil ha hydrogenferjer i Geiranger
Hydrogenproduksjon på Hellesylt kan kutte utslepp av klimagassar i verdsarvområdet i Geiranger. Lokale kraftprodusentar vil bruke delar av straumproduksjonen til å framstille hydrogen. Målet er at ferjer og lokal båttrafikk på Geirangerfjorden kan bruke hydrogen som drivstoff i framtida. Utsleppa frå hydrogenferjer er berre vanndamp, og dette vil kunne vere med å bidra til at Geirangerfjorden kan bli ein grønare fjord med mindre utslepp.
Nei til Senterpartiets avgiftsgalopp
Regjeringen jobber for å kutte utslippene fra veitrafikk, uten å flå dieselbileierne.
Drivstoffavgifter: - Nei til Senterpartiets avgiftsgalopp
Regjeringen jobber for å kutte utslippene fra veitrafikk, uten å flå dieselbileierne. Med Frp i regjering er bilavgiftene redusert, samtidig som vi bygger mer og bedre veier.
Medietilsynet må nedbemanne - kutter nærmere 20 prosent av staben
Etter det Kampanje erfarer skal Medietilsynet kutte 8-10 årsverk. Medietilsynet planlegger etter det Kampanje forstår kostnadskutt og nedbemanning. - Det er riktig at Medietilsynet er i gang med en omstillingsprosess.
Les mer om Kampanje og Medietilsynet.
Først åpnet de opp for fagforeninger, nå vil de kutte ut plasten - hva skjer med Ryanair?
Eksentriske Michael O'Leary overrasker igjen.
Les mer om Ryanair.
Bygdas eneste eldresenter står i fare for å legges ned når kommunen skal kutte 50 millioner over to år: – Helt uaktuelt for oss
Politikere i Sør-Varanger reagerer på rådmannens kuttliste. Spesielt skaper konsekvensene for bygda Bugøynes bekymring hos flere partier.
Les mer om Sør-Varanger.
- Det regjeringen gjør er galt. Den må snu!
Sentraliseringen av fengsler og domstoler er et alvorlig angrep på distriktene, advarer Sp. - Regjeringen kan ikke fortsette å kutte i hele justissektoren under påskudd av effektivisering og avbyråkratisering.
Nå kan du kutte lyden per nettsted i Chrome
og om du vil ha den gamle funksjonen tilbake, må du trikse litt.
Les mer om Chrome.
Vil kutte pengestøtten om det blir dopingsak
Om det blir en ny, svensk dopingsak bør all pengestøtte til eliteidretten i Sverige kuttes. Det mener Björn Ferry som blant annet har vunnet OL-gull for Sverige i skiskyting.
Les mer om Björn Ferry, OL-gull og Sverige.
Svenskene vil lage fossilfritt stål
Svensk industri vil kutte landets CO2-utslipp med 10 prosent gjennom et ambiøst prosjekt som skal gi fossilfri stålproduksjon.