Kutte

Bekymret for stillingskutt

Flere håndverksfirma i Flekkefjord er bekymret over at kommunen legger opp til å kutte n av tre saksbehandlingsstillinger. Ifølge Lister24 går lang saksbehandlingstid allerede ut over hverdagslivet og produksjonen i bedriftene i kommunen.
Les mer om Flekkefjord.

Ta vare på ytterst verneverdige språkfag!

Debatt: Jeg registrerer med bekymring at fylkespolitikerne i Rogaland vil kutte den direkte finansieringen til språkfagene latin og arabisk ved to videregående skoler i fylket.
Les mer om Rogaland.
Helse Førde vil kutte 50 millionar i 2018 - 30 til 40 årsverk ryk med
30–40 årsverk ryk med når Helse Førde skal kutte 50 millionar neste år. Det kjem fram i budsjettforslaget som blei lagt fram fredag.
Les mer om Helse Førde.
Ville kutte støtte til julekortmotiv - nå snur regjeringen
Regjeringen ville kutte fem millioner til Fortidsminneforeningen. Nå blir det likevel penger til Steinvikholmen og Fortidsminneforeningens andre eiendommer i neste års statsbudsjett.

Helse Nord-Trøndelag må kutte 70 årsverk: Unngår oppsigelser av ansatte

På styremøte i Helse Nord-Trøndelag i dag legger direktøren fram sin innstilling der det går fram at ingen trolig blir oppsagt ved sykehusene i Levanger og Namsos. Tillitsvalgte er lettet.
Sandnes Ulf må klare seg med «halve Viking
Vikings nåværende ledelse har tatt drastiske grep for å kutte utgifter, spillerlønningene skal ikke overstige 15 millioner kroner. Det er likevel dobbelt så mye som divisjonskollega Sandnes Ulf.
Les mer om Viking.
6 smarte skattegrep du bør gjøre før nyttår
Å kutte skatten handler ikke bare om BSU-sparing. Nå som det nærmer seg et nytt kalenderår kan det være greit å kjenne til andre måter å spare skattepenger.
Dette bør du gjøre før nyttår
Å kutte skatten handler ikke bare om BSU-sparing. Nå som det nærmer seg et nytt kalenderår kan det være greit å kjenne til andre måter å spare skattepenger.
Nordmenns kjøttforbruk fortsetter å øke
Tross anbefalinger om å kutte, økte kjøttforbruket i Norge i fjor. Kjøtt må bli dyrere, mener Natur og Ungdom.
Les mer om Natur, Norge og Ungdom.
Kutter støtte til arabisk
STAVANGER: Flertallet blant fylkespolitikerne vil kutte finansiering av språklinjene arabisk og latin i budsjettet for neste år. Det får flere til å reagerer.
Giske krever svar på hvor Jensen vil kutte
Arbeiderpartiet krever å få vite hvor finansminister Siv Jensen (Frp) vil kutte for å innfri løfter om milliarder i nye skattekutt.
Les mer om Jensen og Siv Jensen.
Giske krever svar på hvor Jensen vil kutte
Arbeiderpartiet krever å få vite hvor finansminister Siv Jensen (Frp) vil kutte for å innfri løfter om milliarder i nye skattekutt.
Les mer om Jensen og Siv Jensen.
Rik ordfører slipper lønnskutt
Når politikerne i Time møtes tirsdag, blir det trolig ikke flertall for å kutte i lønna til seg selv og til ordfører Reinert Kverneland (H), kjent som fylkets rikeste ordfører.
Les mer om Reinert Kverneland og Time.
Derfor har Jan Thomas (50) brutt all kontakt med faren
GOD KVELD NORGE (TV 2): Jan Thomas (50) vokste opp med en alkoholisert og voldelig far. I tenårene bestemte kjendisstylisten seg for å kutte ham ut for godt.
Denne bedriften skal kutte antall ansatte(pluss)
Tele-entreprenøren Relacom skal kutte opptil 275 ansatte på landsbasis. I Trøndelag skal vel 30 være overtallige.
Olympiatoppen må kutte 5 mill – null i stipend-økning siden 2010
TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Tore Øvrebø (52) må kutte fem millioner i 2018-budsjettet etter at Olympiatoppen i dag fikk tildelt mindre penger enn han hadde håpet fra kulturdepartementet. Det betyr at toppidrettssjefen foreløpig ikke kan øke utøverstipendene.
Les mer om Olympiatoppen.
Norges OL-håp: Null i stipend-økning siden 2010
TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Toppidrettssjef Tore Øvrebø (52) må begynne å kutte «dramatisk hvis Olympiatoppen i dag ikke får tildelt mer penger fra kulturdepartementet til å øke toppidrettsutøvernes stipender – som har stått stille i åtte år.
Les mer om Olympiatoppen.
Mattilsynet må kutte – men skal ikkje råke kampen mot skrantesjuka
Kampen mot skrantesjuke er så viktig for Mattilsynet at dei ynskjer å verne arbeidet med skrantesjuka mot budsjettkuttet til regjeringa.
Les mer om Mattilsynet.
Trønder-Avisa legger ned kundesenteret
Trønder-Avisa må kutte 11 millioner kroner og fire ansatte i kundesenteret mister jobben.
OECD råder Norge til å beholde velferdsstaten
I flere år har OECD rådet Norge til å slanke offentlig sektor og kutte skatter. Nå advarer de mot å bygge ned velferdsstaten, fremgår det i en ny rapport.
Les mer om Norge.
Theo (16) føler seg verken som gutt eller jente: – Presenterer meg selv ulikt fra dag til dag
Da han var ti år begynte Theo Ramos å kutte seg selv på skolen. Han klarte ikke akseptere jentekroppen sin.
Mer tysk i fare
NHO og næringslivet etterlyser mer tysk for å dra bedre nytte av forbindelsene med vår store handelspartner. Men Den tyske skolen i Oslo risikerer å måtte kutte opptaket.
Les mer om Oslo.
Regjeringen skulle kutte bomprisene 10 prosent. Det har ikke skjedd
I statsbudsjettet for 2017 ville Regjeringen redusere bompengetakstene utenfor byene med minst 10 prosent. Men prisene har snarere økt.
Les mer om Regjeringen.
Slik kan AaFKs opprykksplan bli
AaFK må kutte budsjettet med opp til 20 millioner, be sponsorer og stadioneierne om godvilje, og trolig selge flere av spillerne. Men det skal bli opprykk.
Aalesund-krisen: Må kutte budsjettet med 30 prosent
ÅLESUND/OSLO (VG) Nedrykket får store konsekvenser for Aalesund, som er presset økonomisk.
Les mer om Aalesund.