Kvinesdal

Køyrde i låve

Ein bil har køyrt i ein låve ved Monan i Kvinesdal. Ifølgje politiet skal ingen personar vere skadde.
Les mer om Kvinesdal og Monan.

Frykter utsatt E39

Ordførerne i Listerregionen mener planleggingen av ny E39 fra Lyngdal til Rogaland er 1,5 år forsinket. Arnt Abrahamsen fra Farsund og Per Sverre Kvinlaug fra Kvinesdal er urolige og sa i Listerrådet at staten straks må sette fart i arbeidet.
Pågrepet etter diesel tyveri
To personer har blitt pågrepet i forbindelse med at store mengder med diesel ble stjålet fra et industrianlegg i Kvinesdal i natt. Gjerningspersonene skal ha kjørt fra stedet i en varebil med en tilhenger lastet med dieseltanker da politiet stoppet dem, opplyser politiet.
Les mer om Kvinesdal.
To pågrepet for dieseltyveri i Vest-Agder
To personer er pågrepet for tyveri fra en dieseltank ved et industrianlegg i Kvinesdal i Vest-Agder.
Les mer om Kvinesdal og Vest-Agder.

To tatt for dieseltyveri

Operasjonsleder i Agder politidistrikt Geir Andersen, sier at to personer er pågrepet for tyveri fra en dieseltank i Kvinesdal. De to skal ha fått med seg relativt mye diesel i en varebil med tilhenger. De to blir fraktet til arresten.
Les mer om Agder, Geir Andersen og Kvinesdal.
Mørkla Flekkefjord og Kvinesdal
Totalt 6700 husstander mistet strømmen da det begynte å brenne inntil en trafostasjon på Øye i Kvinesdal natt til onsdag. Brannen oppstod i et mobilt renseanlegg som renser oljen i en av de store transformatorene. Les mer
Les mer om Kvinesdal og Øye.
Denne brannen gjorde 6700 strømløse
En brann i en trafostasjon på Øye i Kvinesdal mørkla hele Kvinesdal og Flekkefjord natt til onsdag.
Les mer om Flekkefjord, Kvinesdal og Øye.
Brann førte til strømbrudd
Nødetatene fikk i natt melding om en brann i en høyspenttransformator på Øyelsetta i Kvinesdal. Ifølge Avisen Agder skal brannen ha ført til at store deler av både Kvinesdal og Flekkefjord var uten strøm i natt. Strømmen er nå tilbake igjen.
Løslatt fra varetekt
50-åringen som skal ha knivstukket to menn i Kvinesdal i helga, er løslatt fra varetekt. De to ble fløyet til Stavanger med moderate skader, og vil bli utskrevet i løpet av uka, sier politiet til Lister24.
Les mer om Kvinesdal, Lister24 og Stavanger.
Fire mistenkt for vold i forbindelse med knivstikking
Fire personer er mistenkt for utøvelse av vold i forbindelse med knivstikkingen i Kvinesdal i natt. Det sier jourhavende jurist i Agder-politiet Cecilie Pedersen Hille til NRK.
Fire involvert i knivstikking
Fire personer er mistenkt for utøvelse av vold i forbindelse med knivstikkingen i Kvinesdal i natt. Det sier jourhavende jurist i politiet Cecilie Pedersen Hille til NRK. – Tre personer oppsøkte en fjerde person i et bolighus og det endte med at to av de tre ble knivstukket, sier Hille.
Her kan du lese nattas politilogg
En person er pågrepet av politiet etter knivstikking i en bolig i Kvinesdal. Her kan du lese den offisielle politiloggen om denne saken og andre oppgaver politiet har løst gjennom natta.
Les mer om Kvinesdal.
To til sykehus etter knivstikking i Kvinesdal
To menn er fløyet til sykehuset i Stavanger med moderate skader etter en knivstikking i Kvinesdal i Vest-Agder natt til søndag. En person er pågrepet.
Moderate skader etter knivstikking
To personer er brakt til Stavanger universitetssjukehus med moderate skader etter knivstikking i en bolig i Kvinesdal, melder Sørlandet sykehus. De to ble først brakt til sykehuset i Flekkefjord, men senere overflyttet til Stavanger. En person er pågrepet etter knivstikkingen.
To menn knivstukket
To menn er fløyet til sykehuset i Stavanger med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Kvinesdal i Vest-Agder natt til søndag. En person er pågrepet.
To til sykehus etter knivstikking i Kvinesdal – n pågrepet
To menn er fløyet til sykehuset i Stavanger etter en knivstikking i Vest-Agder natt til søndag.
To personer til SUS etter knivstikking i Kvinesdal
To personer er fløyet til sykehuset i Stavanger etter en knivstikking i Kvinesdal i Vest-Agder natt til søndag. En person er pågrepet.
Knivstikking i Kvinesdal
Politiet fikk rundt kl. 02.30 melding om knivstikking i en bolig i Kvinesdal, skriver politiet på Twitter. To personer er flydd til sykehus med ukjent skadeomfang. En gjerningsperson er pågrepet. Politiet jobber med taktisk og teknisk etterforskning.
Les mer om Kvinesdal og Twitter.
To skadd etter knivstikking i Kvinesdal
n person er pågrepet.
Les mer om Kvinesdal.
Trafikkuhell i Kvinesdal
En bil har havnet i grøfta på fylkesvei 204 ved Lindland i Kvinesdal. Ingen personer er skadet. Det skal være veldig glatt på stedet.
Les mer om Kvinesdal og Lindland.
Godkjenner vindkraft i Kvinesdal
Regjeringen har godkjent bygging av Buheii vindkraftverk i Kvinesdal og et vindkraftverk i Bjerkreim i Rogaland. Det er selskapet Buheii Vindkraft som står bak planene i Kvinesdal. Politikerne i kommunen godkjente planene i 2015.
Kritisk til skattekutt
Kvinesdal kommune vil kunne tape 20 millioner kroner årlig dersom skattereglene for industribedrifter endres, sier ordfører Per Sverre Kvinlaug (KrF). Regjeringen ønsker å fjerne skatten på bedriftenes produksjonsutstyr og installasjoner.
– Nå får dere se hele det komplette kaoset
«Oppfinneren i Kvinesdal er tilbake.
Les mer om Kvinesdal.
Tungtrafikk kan skape kø
Torsdag kl. 10:00-20:00 går det tungtrafikk på strekningen fra Øya i Kvinesdal til Ertsmyra i Tonstad. Vegvesenet og politi vil være tilstede for å eskortere tungtafikken og det kan ventes en del kø.
Les mer om Ertsmyra, Kvinesdal, Tonstad og Øya.
Husbrann i Kvinesdal
Et hus ble i går kveld overtent i Rødlandsvegen i Kvinesdal. Huset skal ha vært overtenkt, men det skal ifølge politiet ikke vært personer i huset.
Les mer om Kvinesdal og Rødlandsvegen.