Kvinne savnet

Politiet ønsker tips om savnet kvinne (53)

Politiet tar i bruk Facebook for å få inn opplysninger om en 53 år gammel kvinne som har vært savnet siden 12. april. SAVNET: Det er 53 år gamle Berit Sivertsen fra Stavanger som har vært savnet siden 12. april.

Politiet søker etter savnet kvinne

Berit Sivertsen fra Stavanger er savnet. Politiet ønsker tips.
Les mer om Stavanger.
Store styrker satt inn i søk etter savnet kvinne i Oslo
Politi og frivillige letemannskaper leter etter savnet kvinne på Grorud i Oslo. Kvinnen er 50 år og ble meldt savnet av familie tirsdag. Hun ble sist sett i sitt hjem på Grorud, og letingen er konsentrert om Grorud og omegn.
Les mer om Grorud og Oslo.
Fortsetter søket etter savnet norsk kvinne (20) i Sør-Afrika
Søket etter den savnede Marie Sæther Østbø (20) fortsetter i Sør-Afrika. Mannskaper leter langs stranda og sjøen der hun forsvant.

Fortsetter søket etter savnet norsk kvinne (20) i Sør-Afrika

Søket etter den savnede Marie Sæther Østbø (20) fortsetter i Sør-Afrika. Mannskaper leter langs stranda og sjøen der hun forsvant. - Vi starter utenfor nabostrender i øst og søker hele veien til nabostrender i vest.
Kvinne funnet i god behold
Kvinnen som har vært savnet siden rundt kl. 1400-tiden i Trondheim. Ble torsdagskveld funnet i god behold skriver Politiet Trøndelag på sin twitter-konto. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Leteaksjon etter savnet kvinne i Trondheim
Kvinnen har vært savnet siden 11.30 torsdag formiddag.
Les mer om Trondheim.
Kvinne savnet i Trondheim
En kvinne i 60-årene ble meldt savnet rundt 14-tiden torsdag i Trondheim. Kvinnen er sist observert på Bakklandet og bruker gåstol. Hun skal være kledd i blå boblejakke. Politiet ber om tips på tlf. 02800, på sin Twitter-konto.
21 år gammel norsk kvinne savnet i Sør-Afrika
En 21 år gammel norsk kvinnelig student er savnet i Sedgefield i Sør-Afrika. Et omfattende søk er satt i gang. Kvinnen ble sist sett ved 19-tiden onsdag kveld.
Les mer om Sedgefield og Sør-Afrika.
Forsvant etter uvær
Sør-afrikansk politi vil ikke spekulere i hva som har skjedd etter at en 21 år gammel kvinne fra Stavanger er meldt savnet i byen Sedgefield.
Les mer om Sedgefield og Stavanger.
Norsk kvinne savnet i Sør-Afrika
En norsk 21-åring er savnet i Sedgefield i Cape Town. Hun ble sist sett på en strand onsdag kveld. Politiet har trolig funnet skoene og mobiltelefonen hennes i søket som foregår.
Norsk kvinne (21) savnet i Sør-Afrika
En 21 år gammel kvinne ble sist sett på stranden i Sedgefield - hundre meter fra der hun bodde. Politi, kystvakt og sivile har nå en stor leteaksjon etter den norske studenten, skriver Dagbladet.
Norsk kvinne skal være savnet i Sør-Afrika
En norsk kvinne i starten av 20-årene skal være meldt savnet i Sør-Afrika.
Les mer om Sør-Afrika.
Savnet kvinne funnet
Den 50 år savnede kvinnen fra Drammen er funnet opplyser politiet. Hun skal etter forholdene være i god form. Hun blir nå tatt hånd om av helsepersonell. Politiet ønsker å takke alle som har bidratt i den omfattende leteaksjonen.
Les mer om Drammen.
Søk etter kvinne fortsetter
Søket etter en savnet kvinne fortsetter med store styrker. Politihelikopteret bistår nå letemannskaper i søket på Konnerud i Drammen. Den 50 år gamle kvinnen skal sist ha blitt sett mandag formiddag.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Har ikke funnet savnet kvinne (50)
Politiet har tirsdag morgen ikke funnet kvinnen som mandag ble meldt savnet på Konnerud. DRAMMEN (Drammens Tidende): Politi og frivillige letemannskaper, noen med hunder, lette etter kvinnen utover natten i går, men uten resultat.
Les mer om Konnerud.
Leteaksjon i Drammen
I Drammen har letemannskaper i hele natt lett etter en 50 år gammel kvinne som er meldt savnet på Konnerud- Mellom 70 og 80 personer fra politi, Røde Kors, Norske Redningshunder og Norsk Folkehjelp har søkt, men ennå uten resultat.
Leter fortsatt etter savnet kvinne
Kvinnen som politi og letemannskaper leter etter på Konnerud, er fortsatt ikke funnet. Operasjonsleder Erik Gunnerød sier mellom 70 og 80 personer fra politi, Røde Kors, Norske Redningshunder og Norsk Folkehjelp har søkt i natt uten resultat.
Kvinne funnet etter leteaksjon
Politiet satte inn både helikopter og hunder i jakten etter en savnet kvinne (18) i Sande søndag. SANDE: Kvinnen ble meldt savnet i 17-tiden i ettermiddag. Leteaksjonen ble konsentrert til området Kjeldås.
Les mer om Sande.
Leteaksjon etter kvinne i Haugsbygd
Politiet leter både med hjelp av helikopter og hunder etter en dame som er savnet fra sitt hjem i Haugsbygd lørdag kveld. Sent lørdag kveld ble det igangsatt en leteaksjon i Færdenmarka i Haugsbygd.
Les mer om Færdenmarka og Haugsbygd.
Kvinne funnet i live etter stor leteaksjon i Namsos
Store styrker har lett etter en savnet Namsos-kvinne i 30-årene like utenfor sentrum av byen.
Les mer om Namsos-kvinne.
Stor leteaksjon i Namsos
Store mannskaper leter etter en savnet kvinne i Namsos. Leteaksjonen startet tirsdag etter at en kvinne i 30-årene ble meldt savnet. Da ble det blant annet søkt med båt og et Sea King-helikopter. Søket fortsatte natt til onsdag.
Kvinne funnet i live etter stor leteaksjon i Namsos
Store mannskaper har lett etter en savnet kvinne i Namsos siden tirsdag.
Setter inn fly og båter i letingen etter savnet kvinne
Store styrker leter nå etter en savnet Namsos-kvinne i 30-årene like utenfor sentrum av byen. Hun har vært borte siden tirsdag ettermiddag.
Les mer om Namsos-kvinne.
Store styrker leter etter savnet kvinne
Store styrker leter nå etter en savnet Namsos-kvinne i 30-årene like utenfor sentrum av byen. Hun har har vært borte siden tirsdag ettermiddag.
Les mer om Namsos-kvinne.